Vi var 2 par, der besøgte Reersø Kro lørdag d.19.6. og overnattede til søndag. Vi blev godt modtaget. Fik kaffe og en frisk og velsmagende æblekage. Aftensmaden bestod af en veltillavet 3 retters menu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min mand og jeg spiste igår den 4 retters nytårsmeny fra Reersø Kro og hentede det. Det var fantastisk lækkert og smagte dejligt . Især ret nr 2 røget torsk med senneps skum var lækkert men også jords... Voir plus
Reersø kro, 2 par, overnatning med 3 retters menu, har fortjent alle 5 stjerner. Hvorfor?, fordi man bliver modtaget af personalet med smil, føler sig velkommen, dejlige rene værelser, en virkelig skø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vores valg på Reersø Kro, var på baggrund af deres "Stegt ål ad libitum: Kroens mest berømte specialitet” og ”Kroens varemærke er nyslagtede, panerede og pandestegte ål ad libitum”.
Vi fik til gengæld en helt anden oplevelse.
Der kom en tallerken forkrøblede et-eller-andet stegt ind, godt forsøgt gemt under en masse citron. Og persillesovsen kom ind med alt persillen i duske lagt ovenpå - så kunne vi selv røre det ned i. For øvrigt skal stegte ål serveres med stuvede kartofler. Denne serveringen lagde ikke op til ad-libitum.
Vi var overbevist om, at ålene havde været en tur i brønden, Brønden blev afvist med, at ålene var stegt i klaret smør, men de har så været så sindsygt godt stegt, at de var blevet branket og var et stort knas - med knas a la flæskesvær.
Stegte ål skal være gyldne.
Vi skulle have returneret dem.
Vi var de sidste, der fik ryddet af. Fornemmede at "man" ikke havde lyst til at høre vores mening om menuen.
Da vi så fik ryddet, og udtalte vores utilfredshed, blev vi omgående spurgt, om vi ikke havde lyst til dessert. Det sagde vi nej tak til, men gerne en kop kaffe. Og mens der blev ryddet af, blev der helt uopfordret sagt, at vi ville blive godskrevet vore 3 snapse. Denne gestus bekræftede os blot i, at man både fra køkkenets og tjenerens side havde vidst, at disse ål ikke var ok. Og dekorten er absolut også fin, men den retter ikke op på skuffelsen og oplevelsen af brændte ål - og slet ikke på, at vi stadig skulle betale kr 1.000 for noget, der ikke var i orden.
Kære kro, vi skriver alene dette, så det ikke står til gentagelse overfor evt. andre kunder.
Jeg var på Reersø kro og spise med min kæreste på hendes fødselsdag og vi havde vores hund med de kom med vand til hunden og maden var bare iorden.
Det er ikke sidste gang vi kommer der.
Vh. Mark Riley
Fra den 11. til d. 13 juli havde min 86-årige mor og jeg 2 overnatninger på Reersø kro. Der var hedebølge, så vi var egentlig meget godt tilfredse med, at have fået tildelt et kælderværelse omme på skyggesiden, vistnok det sidste ledige.
Samtidigt med at være fuldt belagt, havde kroen dog også lejet et festlokale ud til en kæmpestor fødselsdag med anslået 50 - 100 gæster.
Heldigvis har jeg ikke de store følelser i klemme mht. Dansktop musik, så det ramte mig ikke personligt, at den til lejligheden hyrede orgel crooner, fra først på eftermiddagen til hen mod aften, for åbne vinduer, destruerede alt hvad der nogensinde er blevet lavet af dansktop hits, lige fra Bjarne Liller til Ulla Pia.
Festen fyldte bare hele kroen, så hvis man havde lejet et værelse på kroen for at hygge sig, følte man sig bondefanget.
Da crooneren holdt fyraften, gik man over til CD'erne og så blev der blev skruet op. Nu var det Birthe Kjær m.fl. der blev blæst ud gennem alle vinduer, så også den nærliggende campingplads og den øvrige landsby kunne få glæde af det.
Det var helt sikkert en skidegod fest, hvor der blev danset og alle var glade.
Nede i vores kælderværelse, hvor vi forsøgte at restituere os lidt efter en varm dag, stod den imidlertid på kolde brusebade, for vi var nødt at holde vinduet lukket pga. larmen.
Over vore hoveder blev der danset.....eller også var de igang med at nedrive en kostald, det var svært at afgøre. Larmen var infernalsk, men pudsen dryssede trods alt ikke ned fra kælderloftet, den ros skal kroen dog have. De har gode kælderlofter.
Når man skulle op i restaurationen, var man nødt til at fjerne nogle stole som var sat på tværs ovenfor trappen. "Det er for at børnene ikke skal falde ned ad trappen, når de løber rundt", lød personalets forklaring. Og det var jo egentlig en meget betænksom og pragmatisk løsning, hvad børnenes sikkerhed angår - men også helt uden hensyntagen til de overnattende gæster.
Reersø kro havde simpelthen solgt den samme vare 2 gange.
Vores oplevelse svarede lidt til at have købt en billet med sovevogn til Østrig - og busselskabet så samtidigt har proppet et tyroler orkester på druk ind i bussen.
Da vi nærmede os kl. 22, var det omsider overstået og vi kunne åbne vinduet - men vi fik da at vide, at det i andre tilfælde godt kan vare til ud på natten, når der er gang i festlokalerne på Reersø kro. Så hvis man påtænker at overnatte på kroen, vil jeg anbefale at man forhører sig nøje om hvilke arrangementer der vil foregå sideløbende den pågældende aften.
Karakterer:
Værelset får et 3-tal.
Det er sparsomt møbleret og ikke ret stort, men min eneste deciderede anke er, at der mangler stikkontakter. Der var kun den ene kontakt henne ved døren, som rengøringen bruger. Nogle vil nok finde værelset for mørkt, men ifm. en hedebølge er kælderværelserne på skyggesiden nok det bedste valg.
Restaurationen får også et 3-tal.
God, landlig kost i rigelige mængder. Jeg æder som et tærskeværk, så normalt får jeg også halvdelen af min mors portion, men det var ikke nødvendigt efter at have konsumeret kroens udmærkede hakkebøf.
Morgenmaden var også god og rigelig. Særlig cadeau til morgenmadskokken, som var dygtig, hyggelig og havde sans for at aflæse den enkelte kundes behov.
Man kan dog ikke sidde udenfor og spise. Den indre gård ville ellers have været fremragende til formålet, men den har man valgt at overdække med nogle nussede plastik tagplader. Så man kan vælge mellem drivhuset eller de mørke stuer.
Baren får et 1-tal.
Der var såmænd hyggeligt nok, men en kop øl koster kr. 84, så der skal jeg ikke ind igen.
Personalet får et 5-tal.
Der var knald på, nogle var nye i jobbet og jeg tror også de var lidt underbemandede. Alligevel formåede de at udstråle overskud og behandle kunderne venligt og godt. Om der er et stort personale flow på Reersø kro, ved jeg intet om, men selv ville jeg være rendt skrigende bort fra sådan en arbejdsplads.
Ejeren får karakteren 0, for simpelthen at presse citronen for hårdt. Jeg er med på, at pengene skal tjenes i højsæsonen, men besparelse og profit-maximering ender med at ødelægge oplevelsen for kunderne og gøre sådan én som mig så gal i skralden, at jeg fyrer denne bredside af. Anstændige kroejere havde skiltet med "Kroen er lukket pga. selskab" den pågældende lørdag.
Dine udendørs arealer hænger også lidt med ørerne. Gangarealerne omme bagved sejler i grene og blade. Henslængt skrammel og den dér høje betonbrønd med net over pynter heller ikke. Det kunne man nemt rette op på.
Og så sæt dog lidt små bænke op udenfor. Jeg drak en kop kaffe udenfor mandag morgen, men måtte sidde på en stor nattekold sten og blev totalt lam i røvballerne...... og ja, nu kan jeg jo kun tale på egne vegne, men det er vel ikke derfor man tager på kro ophold, vel.
Kom nu ind i kampen mand !
Vi havde bestilt 2 overnatninger på Reersø Kro, men vi blev slemt skuffede. Værelset var ok, men meget spartansk i forhold til prisen. Badeværelset var en katastrofe, brusebadet var max. 60 cm bredt, uden nogen form for hylder til sæbe og shampoo, så alt skulle stå på gulvet og det var svært at bukke sig, grundet den ringe plads. Ydermere var der kun små håndklæder, ingen badehåndklæder og det værste der var skimmelsvamp i brusekabinen. Der var igen rengøring på værelset, ingen nye håndklæder eller lign. , så meget dyrt, slet ingen sammenhæng ml. pris og standard.
Morgenmaden var voldsom stor, men ikke særlig delikat. Osten var en form for smelteost i meget tykke skiver, spegepølsen meget fed. Brødet var en form for bake-off. Der var 4 æg til to mennesker, men de var kogt for meget.
Vi valgt at spise på kroen den første aften, det var ret dyrt og ikke nogen god oplevelse. Igen voldsomt store portioner. Vi valgte boeuf bearnaise med grønt og fritter. Kødet var ok, men ikke nogen god udskæring. Grøntsagerne var gode, kogt lige tilpas. Men saucen var en katastrofe meget tyk og med udpræget melsmag, den returnerede vi og bad om en anden sovs (pebersovs) heller ikke en kok værdi, men bedre end bearnaisen.
Til dessert fik henholdsvis pandekager m. is (ok) og 2 petit four som var iskolde, lignede dem man kan købe i Kvickly, igen smag andet en sødt.
Der kommer vi aldrig mere og råder andre til at blive væk.
Jeg overnattede på deres værelser, men oplevede utrolig meget larm. Det var ikke bare lidt, det var børn, løbende rundt på gangene der råbte og skreg samt kastede ting ned af trapperne. Ingen forældre eller ansatte sagde noget, fuldstændig umuligt at fokusere på noget når hvert evig eneste øjeblik var der 3 skrigende børn. Vil virkelig ikke anbefale at overnatte her, fint nok service, men det umuligt at kunne slappe af.
Bestilte stegt ål a libitum til 3, efter ca en halv time kom der mad, ålene var maks. 2 cm lange, smagte af friture, måtte vente ca 40 minutter på næste portion, portionerne var små, ikke stegt ordentlig, flabet tjener, kan absolut ikke anbefales, så der kommer jeg da ikke mere, og prisen var tårnhøj, rigtig dårlig dag😢

Réponse de Reersø Kro
Vi fik hakkebøffer, spurgte om vi kunne få dem medium,altså ikke gennemstikt.
Det kunne vi sagtens.
Vi fik dem så og de var så helt gennemstikte, virkede på mig som nogen der havde ligget i noget kogevand som på en festivals.
Jeg skulle også have sagt det, men er nok mere typen der ikke kommer igen.
Kartoflerne var som plejehjemskartofler, og sovsen virkelig god.
Vi bestilte kalvesteg stegt som vildt , Take away onsdag 25/3.26. Det var virkelig lækkert. Så fint pakket ind så det ikke blev koldt. Kæmpe ros til jer
Meget lækkert mad og god betjening i hyggelige omgivelser.
De stegte ål var lige præcis, som de skulle være og æblekagen ligeså.
Kan varmt anbefales 🤩
Jeg og min kone havde i weekenden booket en enkel overnatning et andet sted på Vestsjælland men det gik i vasken.
Så vi ringede til kroen og spurgte indtil om der var et ledigt værelse, vi var mere end velkommen, vi ankom ca. 20 min efter, og blev rigtig godt modtaget, og fik en rigtig god behandling både med kaffe og god 3-retters aftensmad. Kan kun anbefale kroen, dejligt at der stadig findes sådanne gamle steder. Jer deroppe kan sagtens være stolte.
Vi har igen købt mad ud af huset.
Det gjorde vi også til nytår.
Vores oplevelser er, det fås ikke bedre, der er rigeligt, det er veltillavet og smagsoplevelserne er helt i top,
Stor ros til Jens kromand og hans team.
Vi kan kun anbefale👍
Erik Vilsbøll
SÅ SKUFFENDE - øv, øv,øv. Havde bestilt bord til to,og da vi ankommer står vi og venter på at personalet kommer. Vi går rundt og leder, og finder til sidst en ung pige. Hun henviser os til indgangen til gårdhaven, hvor hun kort efter tager imod os. Hun placerer os ved et bord i det som kaldes gårdhaven, som egentlig bare er en stor flise terrasse med hvidt plastik tag. Det er ikke på nogen måde hyggeligt. Vi sidder så tæt på dem ved siden af, som var vi i samme selskab. Akustikken var forfærdelig, og det var ikke på nogen måde hyggeligt. Jeg spurgte om det var muligt at få et bord inde på kroen, som jeg jo troede jeg havde bestilt - men det var det ikke. Vi valgte så at gå, og da jeg siger til tjeneren at vi desværre har valgt at gå, siger hun blot at det er helt i orden. Jeg kom desværre til at svare igen med, nej - det er ikke i orden. Men jeg var virkelig skuffet. Måske skal man ved bordbestilling gøre opmærksom på at man bliver sat udenfor. Bare er forslag.

Réponse de Reersø Kro
Igen en super oplevelse på Reersø kro
med god mad og god betjening. Den stegte flæsk med persillesovs fås ikke bedre.
Tak til kokken og personalet 💪👏
Vi har lige haft to overnatninger på kroen og følte os meget velkomne. Fint værelse med bad. Roligt og god mad. Kroen ligger hyggeligt midt i byen med plads til parkering. Mange muligheder for gåture i den idylleriske by og ned mod havn og strande. Vi kommer gerne igen
Gennem mange år er min mand og jeg sammen med vores børn kommet forbi Reersø Kro til frokost når vi er i sommerhuset. I dag var det uden børnene, men vi havde hunden med som vi ved der er velkommen i både krostuen og i gårdhaven. Vi fik som sædvanligt god mad og hunden fik en skål vand. Vi kan varmt anbefale kroen med eller uden børn og hunde 🐾
Virkelig lækkert smørbrød, æggekage, stjerneskud og biksemad😋God betjening og venligt personale.
Fantastisk takeaway her til nytår fra Reersø Kro. Det var lækkert, inspirerende og til rimelige penge. Fortsæt med det niveau! En taknemmelig kunde.
Jeg har nu to gange været med i et selskab på Reersø kro, hvor vi begge gange blev taget godt imod. Betjeningen var helt i top, og maden lige så. Julebordet med de lækre sprøde og varme fiskefileter var alt overtruffen. Det var tydeligt at fisken var friskfanget og paneret i køkkenet. Ikke noget med en pap fisk heldigvis. Sprød svær på flæskestegen og æbleflæsken.
Det var rart at der var pause imellem serveringerne på buffeten - så var der tid til at hyggesnakke og få plads til mere af den gode mad. Stor ros til køkkenet for deres veltillavede retter.
Det er ikke sidste gang at vi fra vores lille forening kommer til Reersø kro.
Maden i aftes... dyr og skuffende. Min gamle mor fik en oksemørbrad, som var sej. Den blev skiftet med en, der var ligeså sej. Min steak var dødkedelig, smagløs. Sovsene var gode, samme med pommes frites. Min gemal fik en fyldt rødspætte.. den var genial god, men sovsen var spøjs (asparges og champignon i en hummersovs?). Og de tilhørende hvide kartofler var hårde. De tre stjerner gives for den søde tjener og det faktum, at vi ikke skulle betale for den seje mørbrad.