Vi var 2 par, der besøgte Reersø Kro lørdag d.19.6. og overnattede til søndag. Vi blev godt modtaget. Fik kaffe og en frisk og velsmagende æblekage. Aftensmaden bestod af en veltillavet 3 retters menu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg overnattede på deres værelser, men oplevede utrolig meget larm. Det var ikke bare lidt, det var børn, løbende rundt på gangene der råbte og skreg samt kastede ting ned af trapperne. Ingen forældre... Voir plus
Reersø kro, 2 par, overnatning med 3 retters menu, har fortjent alle 5 stjerner. Hvorfor?, fordi man bliver modtaget af personalet med smil, føler sig velkommen, dejlige rene værelser, en virkelig skø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Efter 3 år skulle vi lige prøve Reersø kro igen. Vi har før været meget meget glade for at komme på Reersø kro.
Vi blev gjort opmærksom på at der var bryllup så her kan man næsten sige sig selv at der er pænt travlt så det kommer jeg ikke til at "brokke" mig over 😊
Og at man måske har været uheldig at få nogle wienerschnitzeler hjem der er seje kan også bortforklares. Men kartoflerne var hårde og virket også seje i det.
Tilgengæld var vores datter fuld tilfreds med sin spaghetti og kødsovs.
Afrydning fra hovedretten skete først da vi fik vores dessert, fordi der ikke var plads til at sætte tallerkenerne med desserten.
Desserten chokoladefondant med flydende chokolade, var simpelthen en smagsløs affære.
Tilgengæld var min mand meget glad for hans rabarberkompot, der var lige som den skulle være.
Da vi fik vores datters dessert bad vi om regningen, netop fordi der var meget travlt og virkelig lang ventetid. Men efter vi havde spist desserten måtte vi tre gange mere bede om regningen.
Også mega sødt personale der virkelig havde børnetække trods travlhed.
Er et sted for en nats overnatning.
Morgenmaden var okay.
Vi var på ferie og ville besøge den fine gamle kro. Havde bestilt bord da det var sankt Hans aften og vi blev anvist et hyggeligt bord i gårdhaven.
Tjenerne var super søde og venlige trods travlhed og personalemangel. MEN maden var godt nok ikke god. Vi var 4 personer og bestilte: en hakkebøf, en wienerschnitzel og to rødspætter med fyld af asparges og champignoner med hummersauce.
Sikke en skuffelse. Da det er højsæson for gode danske råvarer, forventede vi selvfølgelig dette (også til den pris et måltid koster). Asparges var fra glas eller dåse og helt udvandede, champignonerne ligeså. Ærterne til schnitzlen var også fra Frost eller dåse. Min fisk var skamstegt og meget tør og hummersaucen var næsten uspiselig med konserves asparges/champignoner. Forstår simpelthen ikke hvorfor der ikke bruges friske danske råvarer… Vi sagde ikke noget til tjeneren om maden fordi vi var sultne og spiste derfor det meste. Men det er bestemt ikke et sted vi kommer igen. Hvor er det synd for den gamle kro, ikke at have en ordentlig køkkenchef
kl 1400 fredag 30 . 6 23 gik Årla ind og bestilde et bord til kl 1700 3 personer i gårdhaven han er en ældre herre på 87 år der ikke kan engelse som den kære person kun kunde tale husk der også er dansker der ikke kan engels nå han fik skrevet ned på et stk parpir på kun 2 hade bestildet før vi kom til kroen kl 1700 blev hendvist til den gammel kro stue hvor der er meget dårlig belysing der var optaget i gårdhavene nå nok vi kun var tre personer vi fik at vide gårhaven var fuld selv om der var kommet 6 resveringer efter vi hade bestildt obs nå vi gik med til at side i krostuden og bestilte tre stk Skinkesniters med tre tuburg fadøl vi fik tre stk såldelæder og spurte tjender det er godt nok saj det her og tjender svaret at vi da bare kunde be om nogen skarber knive til og skære såldlæder over med og har boet på øen og kommet der siden 1964 og er flytte fra øen igen men det er godt nok ikke et sted jeg vil anbefale mere selv om min mor holde sin 80 års føldsedag på reresø kro har haft gode oplevelser både med Kro mutter ANN og kro ejer Per mvh Claus eX Rerresø borger

Réponse de Reersø Kro
Vi har spist på kroen ad flere omgange, sidste gang til frokost i sidste weekend..
Altid søde servitricer, god og lækker dansk mad.
Vi fik stjerneskud og pariserbøf (frokost) man går altså ikke sulten fra bordet!
En kro vi vender tilbage til
Da vi ankommer med bagage ‘ser’ personalet os ikke. Andre gæster serviceres i en tid, inden nogen opdager os og viser os ind i krostuen, hvor receptionen befinder sig. Der finder den unge tjener straks vores bestilling af et ophold og samtidig bestiller vi bord til aftensmaden klokken 18.30. Vi savner oplysning om, hvor receptionen befinder sig, når døren til restauranten er slået op.
Værelse 4 er rigtigt hyggeligt, men det ville være dejligt med ekstra puder. Vi bad ikke om dem, det var blot et ønske at vi havde haft valget.
Der er konstruktionsfejl vedr. brusenichen, hvor døren åbnes mod badeværelsesdøren. Der er hvide, vattede vækster af skimmel mellem gulvet og døren, der er vandskadet på indersiden forneden.
Samtidig fungerer det store skyl ikke på toilettet, men det opdager jeg først, da jeg må skylle efter med vand fra hanen med et plastikbæger.
Der er ikke rigtigt nogen til stede på kroen, som jeg kan gøre opmærksom på disse ting, da der er ansat udenlandsk personale, der ikke taler dansk.
Vi får en fin behandling ved bordet, både om aftenen og om morgenen ved morgenmaden.
Portionerne er velsmagende og rigelige og en morgenmadsbuffet med et større udvalg kunne jeg forestille mig var billigere i det lange løb for kroen. Der var ikke yoghurt fx, men 4 varme æg, der ikke var blødkogte. Der var ingen rundstykker, som jeg havde set frem til, men brød fra fryseren (tror jeg). Det kan jeg også præstere herhjemme …
Der var ingen ‘ejer’ til stede, så jeg er ked af at gøre opmærksom på disse mangler her. Det er stadig en hyggelig kro og jeg vil tro, at der strammes op på rengøring på toilettet, samt at dette repareres.
Vi var det første par der ankom til aftensmad og bestiller bøf og wienerschnitzel. Vi er også dem der for mad først. Men det eneste der er varmt er pomfritterne. Alt andet er lunken. Bøf,wienerschnitzel og soven.
Det virker som om det var lavet på forhånd og har stået i et varmeskab, med for lav temperatur.
Det var synd for det var ellers et lækkert syn på tallerken.

Réponse de Reersø Kro
Min mand og jeg spiste igår den 4 retters nytårsmeny fra Reersø Kro og hentede det. Det var fantastisk lækkert og smagte dejligt . Især ret nr 2 røget torsk med senneps skum var lækkert men også jordskok suppe med røget fasan og kalvemørbrad med tilbehør var godt . Desserten chokoladekage med hindbær lidt tung og en citron dessert ville fuldende måltidet. Flot oversigt over hvordan maden skulle anrettes fulgte med. Det er andet år med meny til nytår fra Reersø kro og ikke sidste . 5 stjerner hvis desserten havde været lettere/friskere .
Super smukke omgivelser og dygtig betjening, desværre opvejer det ikke den dårlige mad..
Vi fik ål ad libitum, og ålen var uspiselig.. den smagte "plumret" og af jord..., og selv ikke citron og sovs, kunne gøre det spiseligt.., vores fejl vi ikke gjorde opmærksom på dette, men ville ikke gøre svigerfar ked af det...
Har skrevet til kroen og gjort opmærksom på maden var uspiselig dårlig, men fik en bla. bla... og god jul ...
KOMMER IKKE TILBAGE 😡
PS. Da familien blev sat af, fandt vi nærmeste tank og spiste fransk hotdog..

Réponse de Reersø Kro
Var igår aftes på romantisk tur med manden på reersø kro 🌸🍾🥂vi havde booket bord, og allerede ved bookingen var betjeningen god, rar og service orienteret... Vi bestiller forret, hovedret, vin og dessert... Der er mere end rigeligt mad på tallerknerne v alle retter hvilket er hvad jeg tidligere også har oplevet ved at besøge netop denne kro, dette tiltalte især manden 😂syntes det er rart at man kan spise sig mæt og mere til, betjeningen var virkelig god, og man fik lyst til at blive længe og hygge snakke og nyde den gode mad og atmosfæren på kroen, det er en tidslomme på den skønne halvø, vi går meget ud og spiser forskellige steder så mine 5 stjerner er ud fra oplevelser på andre kroer og slotte sammenligning med dem, der får reersø 5 fordi :1.betjening
2. Maden og kvalitet ex var sovs meget varm hvor vi andre steder har oplevet lunken kold sovs
3. Portions størrelser
4.prisen
5. Stemning /indretning
6.åbningstider
Vi kommer helt sikkert igen
Vores menu var :jomfru hummersuppe og rejer indbagt m hvidløg, ål ad libitum og wiener snitzel, æblekage og pandekager m is samt vin, vand velkomstdrinks m vin og hyldebær saft og til slut kaffe
Tak for endnu en dejlig aften på Reersø kro❤️
Ventetiden på knap en time var måske lige i overkanten men bestemt ventetiden værd, såå lækker mad😋 og der var bestemt rigeligt af den, der var ikke en finger at sætte på nogle af de 3 retter vi fik👍
Vi til og med en helt ny oplevelse af service, vi bestilte 1 forret til deling da vi vidste vi ikke kunne spise 3 hele retter, da tjeneren kommer har hun 2 forretter med, jeg gør hende opmærksom på at vi kun har bestilt 1 forret, ja siger hun men vi har delt den for jer❤️ DET er sgu da service😊 det har vi aldrig oplevet før selv om vi tit spiser ude.
Vi glæder os allerede til næste besøg på Reersø kro❤️
Vi var inviteret til rund fødselsdag igår på Reersø Kro.
Efter en smuk tur gennem vestsjællands smukt kuperede landskab, kørte vi over den tynde landtange, der forbinder Reersø til Sjælland og parkerede ved kroen - smukt placeret lige overfor den smukke kirke.
350 års krohistorie skyllede ind over os, da vi gik ind i de smukke og velholdte bygninger. Man kan altid bygge nyt - men man kan ikke bygge gammelt. Tak fordi i passer på historien og rammerne.
Jeg har været der før, og alle gange har jeg fået en kulinarisk oplevelse og en betjening med varme, nærvær og humor.
Ligeså igår. Vi fik en fantastisk buffet, og retterne kom i en passende hastighed - ingen stress - men med god tid til at tale sammen.
Jeg blev også lidt lun på personen, der serverede og tog brugt service med (undskyld) - sikke et smil og sikke en afslappet men professionel optræden.
Jeg skal helt sikkert tilbage til et ophold med overnatning og nydelse af den gode mad og de dejlige omgivelser.
Holdt min 70 års fødselsdag på kroen 15. Oktober 2022 med 20 gæster til Fest Buffet nr. 5 i det "store" festlokale.
Virkelig lækker mad og masser af det flot anrettet på buffet bord.
Sød og smilende betjening.
Meget fleksible og imødekommende for ændringer i antal gæster i de indledende faser af bestillingen og endeligt antal gæster oplyst til kroen aftenen før dagen.
Kan kun anbefale kroen som idyllisk ramme om en sådan fest.
Også deres aftens menukorts mad er veltillavet og rigelige ++ i portionernes størrelser.
Jeg var på forlænget weekendophold på reersø kro. Værelset var vel ok til prisen.
Morgenmaden var ok. Begge dage måtte jeg vente ekstrem lang tid på maden.
Alt minus drikkevarer var fastlagt på forhånd.
Vi havde bestilt bord til kl 18.30.
Kl 19 blev vi spurgt om drikkevarer, kl 19.20 får vi forretten og spiser på et kvarter.
Hovedretten kommer kl 20.30 hvorefter jeg rejser mig og forlader stedet i protest, resten af selskabet bliver.
Det er under al kritik at man skal vente så længe på noget der er forudbestilt.
Stedet får 1 stjerne får total mangelfuld service,
De andre 2 stjerner gives for den korthårede servitrice med mørkt hår, samt den lyshårede servitrice, der serverede for os fredag aften.
Den tredie sure servitrice der nærmest kastede tallerkenerne ned på bordet, får 0 stjerner.
Skuffende helhedsoplevelse, men stedet bliver reddet at 2 smilende og friske servitricer.
Maden var ordinær og ikke ventetiden værd.
Det er ikke et sted jeg kommer igen og det vil jeg ikke anbefale andre at besøge.
Vi var 7 i selskabet, dette er min oplevelse af stedet.

Réponse de Reersø Kro
Sikke en kro, vi fik skruet tiden tilbage, til de hyggelige gamle dage. Både mad og betjening var der intet at klage over

Réponse de Reersø Kro
Dårlig service en pris på menukortet og en anden når regningen kommer - hvilket servitricen var bedøvende ligeglad med.
Svar! Dette skriv havde aldrig været skrevet hvis ikke hun var bedøvende ligeglad og vendte ryggen til da det blev pointeret - det er ikke et spørgsmål om penge men om ringe service - kommer aldrig igen!

Réponse de Reersø Kro
En travl tirsdag aften på kroen. Dejlig stemning den stegte flæsk med nye kartofler og persille sovs smagte fantastisk og der var nok af det. Søde og i mødekomne servitricer med et højt service niveau, selv kokkene havde overskud til at hjælpe med serveringen, top klasse og ikke sidste gang vi kommer❤️
Super super god mad, samt betjenelse! Jeg fik en beuf bearnaise. Super lækkert kød, perfekt hjemmerørt bearnaise og lækre pommes frites. Derudover så fik vi en super lækker tur i vinkælderen, og fik historierne bag de fleste bemærkelsesværdige vine. Alt i alt, en super fed resturant!
Tak for mad
Vi fik beuf bearnaise.
God bøf, fin stegt.
Grønsager tilberedt perfekt, der var smag og god tekstur (konsistens).
Gode pomfriter og bearnaise. Vi fik tilmed opfyldning af pomfriter og bearnaise.
Personale var venligt og serviceminded.