Vi var 2 par, der besøgte Reersø Kro lørdag d.19.6. og overnattede til søndag. Vi blev godt modtaget. Fik kaffe og en frisk og velsmagende æblekage. Aftensmaden bestod af en veltillavet 3 retters menu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min mand og jeg spiste igår den 4 retters nytårsmeny fra Reersø Kro og hentede det. Det var fantastisk lækkert og smagte dejligt . Især ret nr 2 røget torsk med senneps skum var lækkert men også jords... Voir plus
Jeg overnattede på deres værelser, men oplevede utrolig meget larm. Det var ikke bare lidt, det var børn, løbende rundt på gangene der råbte og skreg samt kastede ting ned af trapperne. Ingen forældre... Voir plus
Reersø kro, 2 par, overnatning med 3 retters menu, har fortjent alle 5 stjerner. Hvorfor?, fordi man bliver modtaget af personalet med smil, føler sig velkommen, dejlige rene værelser, en virkelig skø... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dejlig og imødekommende personale. God atmosfære på stedet og man fik hurtigt sin mad. Derudover var maden velsmagende og godt tilberedt. Samlet set en rigtig god oplevelse og ikke sidste gang jeg aflægger et visit.

Réponse de Reersø Kro
Havde en super oplevelse i dejlige omgivelser og skøn mad. Gode portioner mad og gode og venlige tjenere.
Det fortjener ikke andet end 5 stjerner

Réponse de Reersø Kro
I dag har jeg været på reersø kro og spise frokost. Vi bestilte maden for en måned siden. Vi bestilte til 35 personer deriblandt 1 glutenfri. Det kunne sagtens lade sig gøre. Vi ankommer og der er ikke lavet en glutenfri til mig. Ventede 15 min på brød og fik at vide at jeg ikke kunne spise fiskefileter da der var gluten i. Jeg sku dog betale det samme som de øvrige gæster. Andre steder vender de fileterne i glutenfri rasp /boghvedemel eller lignende. Jeg er så træt af min sygdom at jeg altid skal have antennerne ude.

Réponse de Reersø Kro
Første og desværre sidste besøg. Der var meget sand i grøntsagerne - også kartoflerne. Det er godt nok længe siden jeg har haft så meget sand i munden, blev kompenseret med 58 kr! Bedre end ingenting, men til den pris og kvaliteten kommer vi ikke igen. Det var uspiseligt. Kunne høre andre gæster havde samme problematik, men var for flinke til at sige det højt. Fantastisk sød betjening skal der dog tilføjes !!

Réponse de Reersø Kro
Vi har besøgt kroen en torsdag aften midt i juni. Efter kort tid var alle borde besat. Betjeningen og maden var fremragende. Desuden var der en rigtig god stemning i den overdækkede gårdhave. Et sted vi meget gerne besøger igen.

Réponse de Reersø Kro
Øv, øv og atter øv. Har indtil nu været flittig gæst på Reersø Kro, men i går fik vi så virkelig dårlig mad. Retten blev annonceret i menukortet som " sprødt" flæsk med persillesovs. Men det var Tykke skiver flæsk, blege, og blævrende, ikke antydning af sprødhed, ikke en gang i sværen. Vi klagede og fik en ny portion, som ikke var bedre. Alene hvor vi sad, kunne vi høre, at der ved 2 andre borde blev klaget over samme. Ved snak med tjeneren, fortalte hun, at der allerede, da hun mødte kl. 18, var 2 hold, der havde klaget over samme ! Det er jo uhørt, at man så bare fortsætter med at servere samme uspiselige flæsk. Ved betaling, spurgte jeg, om de virkelig havde tænkt sig at tage penge for det, men tjeneren havde ikke bemyndigelse til at gøre noget. Ejeren, Jan/chefen, var i køkkenet, men havde åbenbart ikke mod på at komme ind til gæsterne. Det havde været en selvfølgelighed, at gæsterne ikke skulle betale for dette. Den "voksne" tjener, var fuld af forståelse og bekræftede altså, at der var adskillige, der havde klaget. Hvad er det for en forretningsgang : at blive ved med at servere skidtet ? En kommende dåb skal alligevel ikke holdes på kroen, så skal der da komme en løsning på min/vores oplevelse, som vi kan acceptere. Jeg kan se, at man ved andre klager, blot beklager og svarer, at det er kundens eget valg, om de vil komme igen. En smule flabet, synes jeg. Vil lige sige, at både pigerne og den voksne kvinde var særdeles venlige og forstående. Havde ondt af dem, for de skulle konstant høre på klager over maden.

Réponse de Reersø Kro
Min kæreste og jeg skulle have en hyggelig middag, og hvad er hyggeligere end at finde en gammel kro, og det blev så Reersø Kro, der ser vældig idylisk og hyggelig ud. Desværre stoppede alt det rare ved maden. Vi lagde ud med en rejecocktail, der er døbt sådan pga serveringen, der foregår i cocktailglas. Vi fik den serveret på en middagstallerken, hvor midten af tallerkenen var en halvkugle af rejer, der skjulte salaten der gemte sig nedenunder rejerne. Og DET var en katastrofe. Kroen havde en bryllupsselskab inde ved siden af, og jeg fornemmer at køkkenet skulle af med rester fra bryllupsmiddagen, da salaten under rejerne BESTEMT ikke hørte hjemme i en rejecocktail, der kun skal indeholde frisk sprød iceberg salat og lidt tomater. Her var salaten tydeligvis en rest fra en salatbuffet, med ingredienser der totalt ødelagde oplevelsen. Slatten og udvandet rød krølkål, bønner, lidt rødbede og andre misforståede og forlængst døde ingredienser. Det var en yderst dårlig oplevelse.
Hovedretten var stegt rødspætte med nye kartofler og persille- eller smørsovs. Det var sådan set i orden.
Ikke på noget tidspunkt under middagen blev vi spurgt om alt var i orden, smagte godt eller andet. Service var ikke eksisterende, og det var yderst kompliceret at komme i kontakt med personalet. Da vi havde spist færdig, forsøgte vi forgæves at få kontakt til en tjener i over en halv time, inden vi tog overtøjet på, og gik til baren for at få lov at betale.
HER KOMMER VI IKKE IGEN...!!!

Réponse de Reersø Kro
Virke dårlig service uforskammet betjening der går sure omkring og ikke vrisser af kunderne

Réponse de Reersø Kro
Fantastiske service, lækker mad med lokale råvarer og så flot anrettet.
Vi har holdt en pragtfuld konfirmation i kroens smukke lokaler.
Tjenerne var så søde, smilende og i møde kommende og gjorde et stor arbejde for at opfylde borddækning ønsker.
Der var styr på alt, så vi kunne læne os tilbage og nyde vores datter og gæster.
Kæmpe tak

Réponse de Reersø Kro
Det var en god oplevelse, hurtig betjening vi fik stegt ål med persillesovs, og der manglede ikke noget og de var ofte forbi vores bord for at se om vi manglede noget.

Réponse de Reersø Kro
Vi fik frokost som bestod af et stjerskud og en pariserbøf.
Pænt og nydeligt tilberedt og pæn størrelse på begge retter. Vil dog anbefale at der følger lidt mere tilbehør med til pariserbøffen - det kom dog på opfordring!

Réponse de Reersø Kro
God Dansk mad, portioner er store nok👍🏼 Også til en montør.
Morgenmaden er lækker.
Fantastisk personale, hyggeligt sted, kommer absolut gerne igen. 😎

Réponse de Reersø Kro
Tak for en rigtig god oplevelse trods lidt forsinkelse på aftensmaden, som var værd at vente på :-)
Vi fik fejret min brors fødselsdag og fik hele vejen igennem en udsøgt service. Tapas og champagne ved ankomst, som var super lækker og en god appetitvækker til den skønne 3 retters menu om aftenen. Fik selv lov at vælge forret fra menu 1 og hovedret og dessert fra menu 2.
Da vi ikke havde drukket så meget til maden, så fik vi gin og tonic gratis og kunne fortsætte vores hygge et andet rum senere på aftenen uden ekstra regning.
Vi kommer gerne igen :-)
PS! Tak for at I eftersendte min glemte skinne gratis :-D
Af hjertet tusind tak til Jens og Reersø Kro!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med maden fra Reersø kro til min runde fødselsdag.
Vi fik serveret de lækreste retter og buffeten var helt overdådig!
Helt igennem en ubeskrivelig lækker oplevelse som jeg for altid vil anbefale alle!
Elendig mad, men jeg kan også se at I får mange dårlige anmeldelser......halvkold hummersuppe, nogle skiver kalvesteg med et par kedelige grøntsager og en lunken sovs, til dessert krystallinsk is. Jeg troede egentlig ikke at der blev serveret så fantasiløs mad i dk mere.

Kommer ikke igen, desværre
Fik idag den mest kedelige stjerneskud jeg endnu har smagt og til noget nær det dyreste jeg har givet for et frokost stjerneskud. Pris og kvalitet passer ikke sammen. Den friturestegte fisk var hård og kedelig, den kogte var tør og gul på skindet og iøvrigt kold. Det kan ikke reddes af dressing og rejer og tørt ristet brød.
Jeg har idag været på Reersø kro. Første - sidste og eneste gang.
Jo vidst - de fedtede gulve, jule musikken i radioen, det stoppede toilet og det forvirrede personale havde da en "charme" . Men det tørre og kedelige mad, var slet ikke pengene værd.
1,5 stk købe rugbrød med en udbredt friture fiskefilet, med 2 slappe skiver agurk og ligedanne citroner til 78 kr.. Vi måtte spørge efter remoulade dertil, for at det bare kunne glide lidt ned, men før der kom en tjener og vi fik dette serveveret, var maden blevet kold.
De 2.5 dl sodavand til 30 kr. Serveveret i flaske, var da det eneste nogenlunde positive, ved den oplevelse. Det var sgu ærgerligt.

Réponse de Reersø Kro
Vi var et selskab på 12 personer igår og vi fik den skønneste mad- og der var rigeligt af det hele
Og en super betjening af tjener med skøn humor trods travlhed
Vi glæder os til at besøge Jer igen
Det var for lang ventetid, det ville være nemmere for jer at få nummer på bordene så alle jeres ansætte kunne gå til hånde. Så man ikke skulle sidde i 20 min og vente på mere mad, vi ventede 1 time og 15 min på at få vores mad,

Réponse de Reersø Kro
Der var meget travlt, men alligevel lykkedes det køkken og betjening at holde styr på alt.
Maden var meget lækker og over forventet niveau. Alt var meget, meget velforberedt.