Nu har det hänt igen!! Lämnade en Sprinter på service på eftermiddagen för service och hämtning på morgonen efter, men ingen bil klar och ingen lånebil i rätt storlek. Nu stod vi där med en kund... Voir plus

1. Concessionnaire automobile
  2. Marché automobile
  3. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

Mercedes-Benz Sverige: officiell webbplats. Bilens framtid. Läs mer om personbilar, MPV, transportbilar, lastbilar och bussar från Mercedes-Benz.

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

86 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,2

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lyxbilspris utan lyxservice – Mercedes-Benz sviker totalt

Man förväntar sig en premiumupplevelse när man hör namnet Mercedes-Benz, och priserna stämmer sannerligen överens med den bilden som har följt med sedan gamla tider. Men här sitter jag nu med en ny, dyr elbil och en helt obefintlig lyxservice. För att överhuvudtaget kunna sköta och nyttja bilen krävs ett konto hos Mercedes Me. Det fungerar så länge allt rullar på, men så fort något går snett havererar hela systemet.
​Helt utan anledning blev jag utloggad från deras tjänst för tre veckor sedan. Sedan dess har det varit helt omöjligt att logga in igen eller återställa kontot. Jag har varit i kontakt med deras kundtjänst ett löjligt stort antal gånger via både telefon och mejl. Jag har skickat närmare 20 skärmdumpar på exakt samma felmeddelande jag får vid inloggning. Två bilder hade räckt mer än väl eftersom meddelandet är identiskt varje gång, men ingenting verkar hjälpa. Tre veckor senare återkommer de fortfarande med konstiga och rent förnedrande frågor som "Är du säker på att det är rätt mejladress du försöker logga in med?". Ena stunden påstår de att problemet är för komplext för att ge ett besked om när det kan lösas, för att en timme senare skicka ett mejl och fråga om det ska vara en punkt i texten i min mejladress. Det är så löjligt att man knappt tror att det är sant.
​Okunskapen, ointresset och den dysfunktionella företagsstrukturen lyser igenom i alla led. Det går inte att få prata med någon som faktisk besitter teknisk kompetens, det går inte att klaga till någon ansvarig och ingen tar ett eget ägandeskap över ärendet. Ett så uppenbart problem borde enkelt kunna lösas tex. genom att helt återställa kontot från grunden eller föra över bilens information till ett nytt konto, men den typen av handlingskraft finns helt enkelt inte.
​Slutresultatet är att jag står här med en väldigt dyr elbil som jag inte kan använda som det är tänkt, samtidigt som Mercedes-Benz tekniska team inte har en aning om vad de håller på med. Skamligt för ett så kallat premiummärke. Aldrig mer Mercedes för min del.

21 août 2026
Avis spontané

Ovilliga att aktivera Apple car play på…

Ovilliga att aktivera Apple car play på en w213 E class 2020. Påstår att det inte går då man behöver byta hårdvara vilket är lögn! Gick till någon annan ej auktoriserad och klart på 20minuter. Nej tveksam teknisk kunskap. Nej aldrig lämnar jag bilen till de!

11 juin 2025

Dålig service rakt igenom

Dålig service rakt igenom, tyvärr. Lånebilen med extremt hög självrisk gör att bilia Mercedes Danderyd upplevs försöka lura sina kunder istället för att ta hand om dem. Gör inte affärer här!!

9 avril 2026

Extremt dålig kundvård

Extremt dålig kundvård. De tar verkligen inte enskilda kunder på allvar och försöker inte ens förstå vad man behöver hjälp med. Jag hade en positiv syn på Mercedes sedan barnsben, men byter nu bilmärke. GLC har mycket sämre klimatsystem än andra Mercedes-modeller, har jag fått veta. Men det beror nog mest på att man inte orkar felsöka.

25 février 2026

gå ALDRIG dit

Om jag kunde skulle jag gett de minus en stjärna. Det här är det värsta stället jag NÅGONSIN har varit på. Så fruktansvärt dålig kundservice. De sålde mig en bil med uppenbara defekter, något som måste hela tiden lämnas in så det kan fixas, något som kommer ur min egna ficka för reparation. Utöver det är personalen sjukt otrevlig. Jag har aldrig träffat mer otrevliga människor.

De gav mig en tid för att fixa bilen klockan 16.00. När jag kom dit klockan 16.00 sa de att deras personal redan hade gått hem och att det var “omöjligt” att jag hade fått en tid klockan 16.00. De vägrade ens erkänna sitt misstag eller be om ursäkt för att de slösade min tid. De var otrevliga som f*n. De fick det att verka som om det var MITT fel att DE gav mig en tid klockan 16.00.

Sedan bestämde vi oss för att boka om till en annan dag, och jag sa flera gånger att det var den ENDA dagen jag kunde komma på grund av skolan. Dagen innan besöket ringer de och säger att de har fått in nya bilar som ska fixas PÅ MIN TID, så de måste boka om min tid trots att jag bokade före dem. Jag var extremt frustrerad, men deras svar var “om du vill få den fixad får du komma en annan gång, annars blir den inte fixad” ?!!??

Sedan kommer idag, dagen för mitt nya besök. Min mamma kör dit bilen och gissa vad de säger. De tar inte emot bilen och säger “du bokade en tid klockan 07.00 men nu är klockan 09.00”, trots att de BOKSTAVLIGEN själva ringde och sa 09.00 och jag pratade med dem och sa att jag VET att jag bokade 09.00 eftersom varken jag eller min mamma kunde 07.00. Jag hade sagt flera gånger att vi inte kunde klockan 07.00.

I stället för att acceptera det, be om ursäkt och ta emot bilen var de otrevliga som f*n, nästan skrek åt min mamma, behandlade henne som om hon var dum, behandlade MIG som om jag var dum i telefon, och aggressivt skrev ut ett papper med ett nytt datum och markerade det aggressivt. Sedan sa de till min mamma att de var “snälla nog” att ge en ny tid och att det var hennes fel. DET HÄR HAR BOKSTAVLIGEN HÄNT TVÅ GÅNGER. VADÅ HENNES FEL?

De är extremt otrevliga. Jag ångrar att jag köpte min TRASIGA bil från dem. Sk*tställe med obefintlig kundservice.

19 janvier 2026

Supersnabba på bilförsäljning

Supersnabba på bilförsäljning, serviceavtal och skicka finansavtal för signering. Men så fort det uppstår ett problem så stoppar Mercedes huvudet i sanden. Trots att nybilsförsäljaren på Bilia helt uppenbart gjort fel. Finns ingen synkronisering mellan Generalagent, återförsäljare och Mercedes Finans vilket blir tydligt när kunderna ger sitt omdöme = bottenbetyg.

5 juin 2025

VARNING!!

VARNING!!! Receptionen i Mercedes Benz verkstad i Akalla är tveklöst den mest obehagliga upplevelse någon kan ha.
En medelålders kvinna sitter i en av de fyra luckorna som alla är lediga.
När jag meddelar mitt ärende ( vill hämta bilen från service) då ringer hennes telefon. Hon pladdrar säkert 10 minuter utan någon som helst tanke på mig som kund. Jag tröttnar på att vänta och går till en av de övriga lediga luckorna. En äldre man letar länge efter nyckeln och hivar över den med orden: här är nyckeln.
Jag frågar då var bilen står? Han gör en svepande gest -Där borta någonstans.
Till slut hittar jag bilen och funderar samtidigt på om dom ska skicka protokollet eftersom jag inte fick något.
Går tillbaka till en tredje receptionist.
Han stirrar oförstående först och efter en stund förstår han och skriver ut protokollet samt slänger över det.

Sammanfattning:
Förmodligen kan personalen på Mercedes Akalla inte ens stava till ordet kundservice. Så otroligt dålig service och det ska föreställa Mercedes Benz. Normalt går jag till Mercedes i Danderyd och det är ju som att komma till en helt annan planet. Där är det kunnig och trevlig personal.

ALDRIG MER MERCEDEZ I AKALLA

13 mai 2025

Köpt nya Mercedes Benz E klass

Köpt nya Mercedes Benz E klass
Handtaget till dörren gick sönder i vintras så bilen står på verkstad sedan en månad och väntar på reservdel till lås mekanismen förväntat leveransdatum är i Juni (dagens datum 2025-04-29) är det premium det ? Ne aldrig mer en Mercedes aldrig…..

29 avril 2025

Oseriös

Besökte idag denna Mercedes anläggning då jag var intresserad av en ny bil. Säljarna var mobil zombies, satt vid sina skrivbord med böjda huvuden och stirrade på mobilen. Inget intresse för kunder! Och ingen skylt som visade var begagnade bilar fanns. Återvänder aldrig till denna säljare av Mercedes!

6 mars 2025
Avis spontané

Hur usel kan en "kundtjänst" fungera

Är det möjligt att en "kundtjänst" kan fungera så fullständigt dåligt som den hos Mercedes-Benz Sverige AB.
Efter ett antal utskick från MB om den kommande stängningen av 2/3g- nätet, senast nu den 11 februari, dyker så ett par frågor upp.
Kontaktar "kundtjänsten" för en förklaring och ett förtydligande.
Får så vid 3 olika kontakter i princip exakt samma svar.
Inte svar på frågan.
Inte en förklaring kopplad till den information MB själva skickade utan något helt annat dessutom helt avvikande mot utskicket från MB Sverige AB.
Vid varje nytt mail till "kundtjänsten"bifogas då, som förtydligande, samma information som MB Sverige skickade till mig, hjälper det? Nej, samma svar igen- helt ovidkommande, helt fel jämfört med MB Sveriges utskick. Däremot, i alla svar., dock en glad hälsning att "hoppas du får en fin dag.
Jag misstänker att Mercedes-Benz Sverige AB troligen har en AI baserad "kundtjänst"som sköter svaren:-). Dessutom en AI lösning som, lindrigt sagt, förefaller ha vissa kognitiva brister- uselt är det minsta man kan säga.

17 février 2025

Motorcentrum i Markaryd

Uppdatering 07.02.2025

Tack Motorcentrum i Markaryd stå 8 mil hemifrån nu, Motorlampan lyser och bilen är i nödläge. Kan krypköra hem nu och hoppas att inte mer hände! Bilen klarade sig iaf 11,5mil sedan sista verkstad besök!!!!!

Köpte en bil hos Mercedes-Benz Motorcentrum Markayd.

Äga bilen lite mer än 1 år nu och har körd den ungefär 1500 mil sedan dess.

Bilen har varit mer i verkstad hos dom än i mitt eget garage.
Lämnade den där i början av Veckan med ett fel och berättade att jag vill byta in den på något nytt för att jag har tröttnat på bilen.
Jag fick tillbaka bilen idag bedömning var att det var 2 sparade fel i datorn men dom har inte kunnat laga detta dom beslutade istället att radera felen och jag ska kommer tillbaka om felet återkommer.
Frågade vad jag få för bilen om jag byter in den och fick följande som svar.

”Vi tycker att du ska köra bilen i 14 dagar till så att vi kan vara säkert att felet inte kommer tillbaka och du sälja ett tryckt fordon till oss! ”

Dessutom fick jag ett bud som är nästan 100.000kr lägre än vad jag betalde och bara om felet inte återkommer trots att bilen stå på nya däck har nya bromsar och och ny service.

Allt i allt blir det en kostnad på 160.000kr för att köra ett fordon i ett år, försäkring och skatt inte ens inräknat!
Blir ju billigare att ta en lånebil istället!!!

Inte det första bil jag köpte där men definitivt det sista! Aldrig mer en bil från Motorcentrum i Markaryd !!!

6 février 2025
Avis spontané

Fick en faktura efter att jag sålde…

Fick en faktura efter att jag sålde bilen för att servicen har varit underfinansierad och att gjorda servisen kostade mer. Fick aldrig rätt svar på varför de skriver underfinansierad avtal med kunder? Är det för att locka/lura dem och straffa senare?
Fick till svar att jag ej hade behövt betala det om haft bilen kvar.
Då frågade jag "blir jag straffad för att jag sålde bilen några månader tidigare?
Inget svar på den frågan.
Folket på Mercedes jobbar verksamhetscentrerad och inte kundcentrerad. Det finns ingen fokus på att kunden ska vara nöjd.
Bad om att att bli kontaktad av ansvarigchef. INGET HÄNDE.

16 décembre 2024

Mercedes Benz i Danderyd

Mercedes Benz i Danderyd , hittar på massa kostnader och extrafel vid service , byter torkarblad trots att dom är tillsagda att inte göra så , sen hittar dom på att det är missljud i fläktmotor och byter den TROTS att vi sagt ENDAST service enligt avtal. Bedrägeri , lämna inte er bil dit.

13 novembre 2024

En stjärna för mycket

En stjärna för mycket. Veho bil i Örebro skickar inte mina vinterdäck trots att vi kommit överens om detta. Jag leasar min EQA och betalar för vinterdäck jag inte har. Så klart kommer jag att sprida detta plus att jag kommer att gå vidare med ärendet. Köp INTE bil på den firman

6 novembre 2024

Dåligt bemötande i ärende

Dåligt bemötande i ärende. Återkommer inte trots otal påminnelser, utan skickar inkasso krav och hotar med stämning.
Detta i ett ärende där MB själva gett mig uppgift på telefon i hur ett ärende skall hanteras. När väl fakturan kommer så överensstämmer den inte med givet besked. Då hänvisar MB till kontraktet på 25 sidor där det står något.
Från min sida innebär det en ökad kostnad kontra det besked jag fick på telefon hos MB. När detta påtalas återkommer inte MB utan skickar inkasso krav. Inget som helst intresse att hantera frågan, trots att det bara rör sig om några tusenlappar.

Har haft många MB men det är slut med det nu. Bytte till en Porsche istället!

30 août 2024
Avis spontané

Sluta skicka påhittade försäkringsbrev.

Sluta skicka påhittade försäkringsbrev.
Jag försäkrade nyköpt fordon hos annan försäkringsbolag direkt vid leveransen,det kom först ett brev där det stod,Du kör väl inte oförsäkrad !

Idag kom ett brev att ni kollat m trafikverket att fordonet är försäkrat hos annat bolag så ni avslutar min försäkring på min årsförfallodag!
Jag har aldrig haft nån försäkring hos er!
Hur kan ni då avsluta nåt och vilken årsförfallodag pratar ni om.
Sluta trackassera bilköpare som handlat på Hedin Bil.
Att äga en merceders betyder inte att jag måste välja erat försäkringsbolag och efter dessa brev finns inte ens en tanke på att byta till er.
Som utbildad yrkeschafför sen 40 år har jag nog koll på sånt .
Ett brev till så exploderar jag.
Låt folk va ifred som inte valt er.

Ren bluff att skriva att ni avslutar en försäkring som inte funnits har ni nåt avtal med mig?
Ne ,alltså påhittat avtal , brev med försäkringsnummer som jag aldrig tecknat!
Garantin som gavs vid köp gäller ändå ,ingick i affären för köp,min egen helförsäkring är mitt val.Är jag som betalar den,eller .

29 août 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit