Svindlede mig for DKK 786,00. Merlin har en forretningsmodel, hvor de sender produkter, hvor halvdelen mangler. Får man ikke sendt produktet retur til deres arbitrære frist, beholder de pengen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... Voir plus

Dejligt at opleve at prisen er i bund, men at troværdigheden er i top! Nem og overskuelig købs side Nem- og sms sikret købs procedure Kvittering kom øjeblikkeligt til min mail Pakken... Voir plus

Ifm. køb af gaming tastatur har det været forsinket pga. Corona, men det gør ikke noget fordi... Den kundeservice jeg har modtaget fra Rasmus D. i kundeservice har været bedre end forventet. Han føl... Voir plus

1. Événements & divertissement

Écrit par l'entreprise

Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,3

Tous les avis

(2 470)

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God pris, hurtigt sendt, dårligt pakket

Rigtig god pris på mit produkt sammenlignet med andre sider. Bestillingen blev hurtigt sendt og kom frem et par dage efter, så det gik fejlfrit.

Desværre var produktet dårligt pakket, så den æske produktet lå i var totalt bulet og flosset. Ikke fedt når det var en gave og så var en del af produktet glas, så der skulle have været bobleplast el. lign.

Så køb hos dem for de gode priser og levering, men undgå skrøbelige produkter.

11 décembre 2025

Hej Isabella.
Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at pakken ikke var forsvarligt pakket.
Hvis der er sket noget med produktet, så må du meget gerne kontakte vores support, med henblik på at finde en løsning.

Steffen
Merlin.dk

dump phone sælges uden vejledning

Jeg kunne finde ud af at bruge telefonen der var uden vejledning - fem stjerner for returnerings vejledningen der problemfrit lod mig returnere med QR i pakkeshop og få pengene retur - det er nok ikke merlin specifikt at dumb phone sælges uden vejledning, så på en måde thumb up for at sælge med den risiko for returnering

20 novembre 2025

Hej Benny
Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at der ikke har været en vejledning med til din telefon.

Det lader til, at du selv har fundet ud af at returnere produktet.

Steffen
Proshop.dk

I var lynhurtige og levede op til mine…

I var lynhurtige og levede op til mine forventninger til Merlin som forretning. Derfor købte jeg hos jer. Den var faktisk lidt billigere andre steder, som jeg ikke kender til. Tak. Dejligt I er der.

15 novembre 2025

God kvalitet og god pris og produkt

Bestilte et el løbehjul ( xiaomi mi pro 2)
virkelig god kvalitet og meget hurtig levering
under 24 timer.
det er altså også et plus at det er billigt i forhold til andre virksomheder.
jeg kiggede personligt på løbehjulet på proshop til 3.899 men kunne få det her inde til 2.923,00 kr.

KAN KLART ANBEFALDES

5 novembre 2025

Elendige leveringstider.

Elendige leveringstider.

Jeg køber en vare til under 5kg, som jeg tænker kommer indenfor 2-3 dage, som alle andre pakker.

Merlin oplyser efter jeg har aflagt ordren, at de regner med varen bliver tidligst leveret om 2 uger.

Dog når jeg tjekker hjemmesiden, så står der pludseligt, at de forventer det nu er 4 uger.

Jeg kan ikke anbefale Merlin hvis du ønsker at modtage din vare indenfor en måned.

6 novembre 2025

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse.

Varer, vi allerede har på lokal-lager leveres typisk i løbet af 1-2 dage.
På produktsiden under "Køb" knappen finder du forventet leveringstid på den konkrete vare.

Hvis din bestilling reserverer sidste vare i vores eller vores leverandørs lager, kan der være længere leveringstid på yderligere.

På din ordre kan jeg imidlertid se, at vi har fået varen på lager i dag. Så endnu tidligere end forventet.
Du kan forvente levering i morgen.

Vi beklager de skiftende leveringstider og forvirringen i den forbindelse.

Sune
Merlin.dk

Imponerende levering

Headset bestilt fredag kl. 20:15 med forventet levering tirsdag eller onsdag næste uge. Ikke desto mindre tikkede notifikationen om at den lå klar til afhentning i nærboksen ind allerede lørdag 10:50. Lynhurtig levering...og så i weekenden.

Jeg er officielt imponeret.

1 novembre 2025

Alt ok

Alt var ok og alle tiders med gratis fragt 🙂

10 octobre 2025