Jeg har ellers altid været meget tilfreds med at handle hos mosehuset, men de gange har oplevelsen ikke været god. Der blev trukket 2 beløb på min konto, det ene for den te jeg havde bestilt og det... Voir plus
Fantastisk sted, man er simpelthen nød til at komme flere gange for at få set alle de spændende ting. Vi sluttede af i pandekagehuset og også her en skøn oplevelse. En helt igennem dejlig oplevelse i... Voir plus
Super hyggelig butik, hvor vi er kommet i mange år. Desværre mindre god oplevelse i dag, da den ene af de 2 ekspedienter, havde mere travlt med at snik-snakke privat med en ikke betalende kunde; vi s... Voir plus
Taget i betragtning at de kalder sig en gavebutik, har de virkelig lave standarder for, hvor umage de vil gøre sig med indpakningen af gaven. Har aldrig set noget grimmere…
Informations provenant de diverses sources externes
Gammel købmandsatmosphere i naturskønne omgivelser. Te, bolsjer, kaffe, krydderier, nisser og meget meget mere
Danemark
- www.mosehuset.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Hyggeligt, lokalt og lækkert.
Jeg vil på det varmeste anbefale at besøge Mosehuset.
Det ligger i et naturskønt område og er det hyggeligste lille bindingsværkshus med stråtag og skæve gulve. Det er som en købmandsbutik fra gamle dage. De har et enormt udvalg af te, som de også gerne blander for en. Man kan få alt fra kaffe, chokolade, krydderier, mjød, husgeråd og nips. Og glem ikke at gå op på loftet, hvor har de juleudstilling hele året rundt. Og ikke at forglemme deres lille pandekagehus i gården, hvor de serverer hjemmelavede pandekager i juleperioden og hele sommeren, lækkert!
Super god service og hurtig levering
Jeg har for første gang hos Mosehuset og det er bestemt ikke sidste gang. De har et lækkert udvalg og deres hjemmeside er nem og overskuelig.
Leveringen var super hurtig, og alt er pakket fint ind i silkepapir
Jeg vil varmt anbefale andre at handle ved Mosehuset :-))
Kan varmt anbefales !!!
Har handlet flere gange hos Mosehuset, som har et fantastisk lækkert udvalg af kaffe, the, slik, delikatesser mmm.
Nem, overskuelig hjemmeside - lynhurtig levering i sikker indpakning - det sødeste personale. Kan bare ikke være bedre :-)