NemsoftwareAvis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt et produkt ved Nemsoftware, deres link virker ikke for købet. De vil ikke refundere pengene, de skriver til mig at nu har jeg aktiveret linket med brugerkoden. Ingen support.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg valgte at købe en Microsoft Office pakke igennem Nemsoftware. Jeg var lidt skeptisk da det var mit første køb. Jeg modtog en licensen ca. 5 min efter transaktionen var fuldført, men til min... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Svaret er kort og præcist, ligesom oplevelsen ved købet af softwaren. Man finder den software man har brug for, køber den og et minut senere kan man downloade og indsætte den medsendte licenskode. For... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Office 2021 produkt nøgle. Nem hurtigt levering. Produkt nøgler kan kobles sammen med Microsoft konto så det fremadrettet kan downloader derfra hvis man skifter pc. Hvilket ikke altid er muligt fra a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels

Informations provenant de diverses sources externes

Nemsoftware tilbyder software licenser i alle afskygninger. Ver en fuldt ud dansk virksomhed med solide danske værdier. Vi sætter selv pris på en god service, og derfor betyder kundeservice meget for os! Vi levere omgående alle ugens dage, 24 timer i døgnet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Positiv oplevelse

redigeret - Det er mig der har skrevet forkert, jeg skal bruge til Mac for det er en MacBook jeg har. Men det er fint i har returneret, så foretager jeg et nyt køb til Mac, så jeg kan få en ny licensnøgle, så håber jeg det virker denne gang, for har brug for Word igen til min Mac ☺️

Men super service. Fik tilsendt det hele hurtigt første gang og det virkede også som om det ville have virket, hvis ellers min Mac ikke skulle genstartes og programmet så slet ikke havde en download mulighed efterfølgende. Der stod jeg havde købt det men jeg kunne ikke få adgang efter jeg genstartede min Mac. Så jeg ved ikke hvad der var galt, men det er ikke fordi jeg købte det forkerte program ☺️

Hvad der er galt mht at sende besked ved jeg ikke, men forsøgte som sagt både over mail, hvor jeg fik besked tilbage om at der var noget med jeres mailsystem som jeg skulle give jer besked om? Og via jeres besked funktion på hjemmesiden. Men tak for svar herinde, jeg har foretaget et nyt køb og det virkede 😁
Har ændret til 5 velfortjente stjerner ☺️

9 juin 2024

Hey Camilla

Vi reagere altid hurtigt :-)

Men vi har simpelthen ikke modtaget din besked. Svært at sige hvad der kan være gået galt.

Jeg kan se, at det ikke er et windows produkt du har købt - du har købt office til Macbook. Så det er helt sikkert der fejlen ligger.

Jeg har runderet dit køb, selv om vi ikke gør dette når licensen er brugt, da vi ikke kan sælge den igen,

Sørg venligst for at se efter "til windows" produkterne. De står klart og tydeligt ved alle produkter.

Skriv gerne til kundeserivce@nemsoftware.dk hvis der er yderligere spørgsmål.

Du ønskes en god dag,

De bedste hilsner,
Kenneth
Nemsoftware.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende svar på henvendelse om problem

Jeg har ikke kunnet installere min Office pakke på min Mac og har endnu ikke fået svar på min henvendelse til jer om problemet.

9 mars 2024

Hej Susanne

Jeg er lidt uforstående over for din anmeldelse.

Vi svarede dig kort efter din henvendelse d. 9 med en ny licens.

Jeg kan ikke se hvordan det har været andet god service fra vores side. Men du må endelig sige til, hvis det ikke har været tilstrækkeligt?

Jeg beklager naturligvis situationen og tager fejlen på mine skulder.

Tjek lige din inbox igen. Måske er den havnet i spam?

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedste hilsner,
Nemsoftare

Noté 1 sur 5 étoiles

produktet svarede ikke til det der stod…

produktet svarede ikke til det der stod om det og at der ingen telefonservice er

6 mars 2024

Hej Berit

I købt en mac 2016 licens som i ikke havde mulighed for at installere. I ønskede ikke at give info omkring en evt. fejl, så vi kunne hjælpe med at udbedre den, men i stedet valgte i at brokke jer over det.

Vi valgte derfor at give dig pengene tilbage med det samme.

Til info, så har vi aldrig haft telefonisk kundeservice i de 5 år vi har eksisteret. Det har været på tale, men det kræver, at vi skal sætte priserne op. Det har vi ikke ønsket.

Vi har gjort det bedste vi kunne her. Beklager i har måtte opleve en fejl.

Bedste hilsner,
Nemsoftware

Noté 4 sur 5 étoiles

Startede dårligt men endte godt.

Lidt besvær med kommunikationen til at starte med, men det hele ordnede sig til sidst og de siger, at de har rettet op på fejlene.

Intet problem med produktet jeg købte.

9 février 2024

Hej Justin

Jeg kan godt forstå, at du giver andre en advarsel når du har oplevet det. Det ville jeg også selv gøre. Det er meget beklageligt, men jeg er sikker på det er misforståelser.

Jeg kan bare ikke finde noget som helst ud fra dig navn på Trustpilot, dit navn som du har købt licensen med eller din email.. Altså som i intet..

Det virker meget mærkeligt.. For vi svare på ALT og alle henvendesler. Det garantere jeg dig.

Jeg har set, at du har downloadet licensen og den stadig er ubrugt.

Der er ikke noget link du skal downloade. Du skal gå ind på Microsofts hjemmeside og gøre følgende:

1. Gå ind på www.setup.office.com
2. Log ind på din microsoft konto.
3. Indtast din licens og download programmerne.

Jeg er utrolig ked af din oplevelse, men snydt er der ikke nogen der er blevet af vores kunder. Alle har ret til pengene tilbage hvis det ikke virker og sådan skal det altid være.

Sig til hvis det giver dig problemer og skiv endelig direkte til kundeservice@nemsoftware.dk - hvis der er det det mindste :-)

De bedste hilsner,
Nemsoftware

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus