Fin inglasning fast dyrt. Säljaren var pressande. Installation var problematisk, med folk som pratade varken svenska eller engelska. Fick bråka med service för att få installation färdig i rimlig ti... Voir plus
Från start till klart, jätte proffsigt bemötande av kunnig personal, snabb återkoppling och smidig installation utav kunnig personal, i mitt fall var de inte jätte bråttom men från att jag skrev på oc... Voir plus
Jag är väldigt nöjd med hela processen från första kontakt till färdigt resultat. teamet på Nordiska Inglasningar har varit tydliga, professionella och lätta att ha att göra med. Arbetet utfördes nog... Voir plus
Fick ett sista minuten erbjudande att glasa in min balkong 2023 till ett förmånligt pris. Installationen var snabb och smidig samt personalen i kundtjänst var snabba på att svara och åtgärda de förd... Voir plus
- Fournisseur de fenêtres
- Fournisseur de cadres en aluminium
- Fabricant de verre
- Vitrier
- Service d'installation des fenêtres
Välkommen till Nordiska Inglasningar! Svensktillverkade inglasningar från fabrik i Eskilstuna. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment med skräddarsydda och högkvalitativa uterum samt flertalet olika tillval för balkonger. Vi möter behoven hos både privatpersoner och fastighetsägare. Vi prioriterar snabb leverans och erbjuder konkurrenskraftiga priser tack vare våra stora råvaruinköp. Vi tillhandahåller en mängd olika lösningar, från enklare inglasningar med väderskydd till mer omfattande uterum. Vårt team består av certifierad och utbildad personal som garanterar säker och trygg montering. Ta del av vårt erbjudande om ett gratis hembesök och njut av en förlängd sommar med en inglasad balkong. Välkommen att göra en bokning idag. 08-515 198 00
Abramsons väg 2, 631 80 , Eskilstuna, Suède
- 08-515 198 00
- info@nordiskainglasningar.se
- www.nordiskainglasningar.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 5 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Produkt bra, service obefintlig
Fin inglasning fast dyrt. Säljaren var pressande. Installation var problematisk, med folk som pratade varken svenska eller engelska. Fick bråka med service för att få installation färdig i rimlig tid.
Det blev ändå några fel ändå och en annan icke-svensktalande montör kom. Han fixade det delvis och lovade återkomma för uppföljning. Tystnad från service i en månad och jag har ringt flera gånger. Ingen som svarar.
Varning
Värsta företaget
Anlitar fulla polacker
Förstörde våran altan
Trots det vill företaget ha 18000 kr
Anmält dom till polisen
Mycket strul, dålig kommunikation och noll kompensation
Vi anlitade Nordiska Inglasningar för en helt ny inglasning, men upplevelsen har varit långt ifrån smidig.
Installation: Resultatet är blandat. Vissa montörer var riktigt duktiga och trevliga, medan andra verkade sakna den nödvändiga kompetensen och lämnade arbetet utan att ens kontrollera att det går att stänga och öppna glasen. Smutsiga glas med flertalet repor och ränder, självklart blir så fallet när de torkar glasen med torkpapper. De har även skadat balkongensgolv.
Förseningar & Kommunikation: Det började med en två månader lång försening som vi inte fick någon information om förrän vi själva jagade rätt på bolaget. Nu står vi här med ett felaktigt glas som ska bytas – en process som beräknas ta ytterligare 1–3 månader. Det är nästintill omöjligt att få tag på ansvariga.
Prissättning: Otransparenta priser och en stressig säljprocess med krav på snabba beslut.
Det mest anmärkningsvärda är den totala avsaknaden av goodwill. Trots att vi gång på gång behövt tömma balkongen, lägga tid på att jaga företaget och hantera defekter, erbjuds ingen kompensation. Mycket tid och huvudvärk för ett resultat som fortfarande inte är klart.
Ta alltid jämförande offerter!
Ta alltid jämförande offerter!! Detta företag använder en aggresiv marknadsmodell, med maxade ordinarie priser där du ”ges” rabatter med marginal i röd fet text. Allt för att du ska tro att du gjort en bra affär vilket inte gäller! Kvaliteten ser dock så här 3 veckor efter installation ut att vara bra. Företaget kan dock vara bättre på att hörsamma vilka krav som förmedlas från dig/din förening.
Från och med september 2025 vatten och…
Från och med september 2025 vatten och snön invaderar min helinglasade balkong. Två åtgärder utan ett positiv resultat. Nu väntar vi på företagens bokning för den tredje reparationen. Redan en månad och noll resultat.
Unprofessional Handling of Permit Process
My experience with Nordiska Inglasningar AB has been highly disappointing.
While the balcony glazing itself was completed, the handling of the building permit process was poorly managed. The first permit application was rejected without me being informed. A second application was submitted, resulting in an additional municipal fee of 4,860 SEK, which I was also not notified about in advance.
Communication throughout the process was unclear and inconsistent. Important documentation was sent without proper explanation, and responsibility for procedural issues has now been shifted to me instead of being addressed transparently.
This process has been unnecessarily stressful, time-consuming, and financially unpredictable.
If you wish to avoid stress, unprofessional handling of documentation, and unexpected additional charges, I cannot recommend this company based on my experience.
Påstridig och oprofessionellt beteende…
Påstridig och oprofessionellt beteende från säljaren.
De ringer som galningar, lämnar massor med SMS och dessutom väldigt otrevligt svar när man säger att man ska återkomma. Då fick jag det här meddelandet som kändes som en utpressning/hot:
” Jag vill här förtydliga vad som gäller enligt bostadsrättslagen.
Styrelsen har rätt att ställa krav på att balkonginglasningar är enhetliga, följer gällande bygglov och utförs på ett fackmässigt och säkert sätt.
Det är också korrekt att ni kan kräva att entreprenören uppfyller försäkrings- och kvalitetskrav.
Det styrelsen däremot inte kan göra är att helt utesluta leverantörer utan sakliga skäl. Enligt 7 kap. 9 § bostadsrättslagen får inte föreningen fatta beslut som innebär en otillåten inskränkning i medlemmars rättigheter.
Om en leverantör kan visa att arbetet uppfyller bygglov, tekniska normer, säkerhetskrav och föreningens riktlinjer, så ska styrelsen godkänna denna.
Att endast hänvisa till en enda leverantör utan objektiva grunder kan strida mot lagen.
Nordiska Inglasningar uppfyller samtliga krav på enhetlighet, säkerhet och kvalitet.
Vi arbetar alltid i enlighet med bygglov och föreningars riktlinjer.
Därför ser vi att ni godkänner oss som leverantör för era medlemmar.”
INGET att bygga vidare ett samarbete på!
Snälla sluta…
Slutar inte trakassera oss med reklam i brevlådan. Trots att vi redan har inglasat, OCH har mailat och önskat att de tar bort oss från deras lista.
The worst service I ever got
The worst service I ever got, a lot of pressuring to sign a contract, had no time to read or think it through, very bad work done, I had ti tell the workers a lot of times how they should do their work and even after the work was done super bad.
Trakasserad av reklam
Via har inglasad. Ändå blir vi trakasserade med reklam ofta i vår BRF. Lämna oss i fred!
Inglasning av terass
Mkt trevlig och hjälpsam personal under hela inköpet, installation
Rena lögnare.
Rena lögnare.
Säljaren ville i princip att jag skulle signa utan att läsa igenom offerten, han gick inte när jag bad honom lämna, han gav mig ett pris tre gånger så högt som andra leverantörer (som dessutom även har bättre produkter). Han blev sur när jag inte ville signera direkt.
Det var som att få hem en jobbig telefonförsäljare utan att kunna lägga på.
De har prisgaranti, men det är lätt att säga när man är ensam i Sverige om att sälja den specifika produkten (som dessutom är sämre än konkurrenterna.
De ger rabatt för att folk ska ge bra recensioner.
Jag hade magont efter deras besök.
VARNING för detta företag
Kanon kvalite - dock ej säljaren
Väldigt nöjd med kvaliten, och montörerna va snabba & duktiga.
Dock tycker att säljaren borde ha nämnt att bygglovskostnad tillkommer. Efter förhandling kom vi överens om en summa jag va villig att betala för inglasningen, va mindre skoj att
det damp ner en faktura på 11k.
Hade förmodligen inte blivit av
hade jag vetat.
Noggrant och Skickligt Utfört i Rekordfart
Snabbt,effektivt,samt hög kvalitet på både material och arbetssätt. Balkongen blev inglasad på rekordtid. Mycket bra hantering av alla moment, från visning av olika modeller,byggansökan till montering.
Oerhört påstridigt företag.
Oerhört påstridigt företag som bombarderar med reklam för att byta ut fullt funktionell inglasning bara för att tjäna pengar och förstöra miljön extra. Undvik!
Proffsiga killar
Otroligt proffsiga killar allt från han som var och mete balkongen så att allt stämde när dom kom och monterade partierna allt stämde och fin finish på grejorna. Vi är mycket nöjda. Tack så mycket. Ingemar S
Mycket smidigt och trevligt bemötande
Mycket smidigt och trevligt bemötande. Är nöjd och rekommenderar starkt.
Snabbt med hög kvalitet
Väldigt bra servicen redan från den första telefon konsultation.
Jobbet gjordes snabbt med höga kvalitet.
Känner oss väldigt nöjd.
Vi är väldigt nöjda med inglasningen av…
Vi är väldigt nöjda med inglasningen av vår balkong. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och med hög kvalitet. Teamet var professionella och trevliga, och resultatet blev bättre än vi förväntat oss. Rekommenderas varmt!”

Réponse de Nordiska inglasningar AB
Jag är jättenöjd med min inglasade…
Jag är jättenöjd med min inglasade balkong. Allt gick väldigt fort och systematisk från första kontakt till färdig inglasning. Trevligt och informativt i de olika stegen.

Réponse de Nordiska inglasningar AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.