Var missnöjd med inglasningen och och tätning och inom 1 vecka regnade det in. Jag sökte säljaren flera gånger men han hörde inte av sig. Nu har de varit hos mig totalt 7 gånger på 1 år och även denna... Voir plus
Från start till klart, jätte proffsigt bemötande av kunnig personal, snabb återkoppling och smidig installation utav kunnig personal, i mitt fall var de inte jätte bråttom men från att jag skrev på oc... Voir plus
Jag är väldigt nöjd med hela processen från första kontakt till färdigt resultat. teamet på Nordiska Inglasningar har varit tydliga, professionella och lätta att ha att göra med. Arbetet utfördes nog... Voir plus
Fick ett sista minuten erbjudande att glasa in min balkong 2023 till ett förmånligt pris. Installationen var snabb och smidig samt personalen i kundtjänst var snabba på att svara och åtgärda de förd... Voir plus
- Fournisseur de fenêtres
- Fournisseur de cadres en aluminium
- Fabricant de verre
- Vitrier
- Service d'installation des fenêtres
Välkommen till Nordiska Inglasningar! Svensktillverkade inglasningar från fabrik i Eskilstuna. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment med skräddarsydda och högkvalitativa uterum samt flertalet olika tillval för balkonger. Vi möter behoven hos både privatpersoner och fastighetsägare. Vi prioriterar snabb leverans och erbjuder konkurrenskraftiga priser tack vare våra stora råvaruinköp. Vi tillhandahåller en mängd olika lösningar, från enklare inglasningar med väderskydd till mer omfattande uterum. Vårt team består av certifierad och utbildad personal som garanterar säker och trygg montering. Ta del av vårt erbjudande om ett gratis hembesök och njut av en förlängd sommar med en inglasad balkong. Välkommen att göra en bokning idag. 08-515 198 00
Abramsons väg 2, 631 80 , Eskilstuna, Suède
- 08-515 198 00
- info@nordiskainglasningar.se
- www.nordiskainglasningar.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 5 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Ni har lurat oss pensionärer på våra…
Ni har lurat oss pensionärer på våra sista besparingar 108 000 kr.
Ni har gjort ett felaktigt arbete och så skyller ni på kunden.
Ni kallar er för PROFFS, vad är ni proffs på?
the glazing work was excelent
the glazing work was excelent. It was done with great professionalism and cleaned everything after work.

Bra slutresultat
Företaget var inte bra på att skriva och ange rätt handlingar när vi sökte bygglov men då jag är arkitekt sedan många år så löste jag detta ändå,
Killarna som kom och gjorde installationen gjorde ett bra och snabbt jobb på plats.

Väl värderad investering
Vi blev väldigt väl bemötta av personalen på Nordiska Inglasningar. Vi förväntade oss att kunna njuta av vår uteplats mer än tidigare, men vi visste inte att resultatet skulle bli så fantastiskt – nu kan vi njuta av uteplatsen nästan året runt.
Produkten vi beställde från Nordiska Inglasningar var en inglasning av en helt oanvändbar uteplats, som efter inglasningen blev en av de bästa delarna av vår lägenhet. Även när vi hade en mindre defekt på en mekanism kunde Nordiska åtgärda detta helt under garanti, utan extra kostnad.
Vi skulle gärna rekommendera Nordiska Inglasningar som leverantör av inglasningar – en väl värderad investering.

Mycket bra kvalitet
Mycket bra kvalitet. En cm tjockt glas gör att kylan och oljud stängs ute. Mycket lätt och smidigt att skjuta, öppna och stänga glasen. Mycket snygg halvinglasning. Absolut tätt mot fukt.
Snabb och kunnig montering.
Rekommenderar starkt Nordiska Inglasningar!
Sven Eneman, Uppsala

Proffsigt utförande
Proffsigt utförande, bra pris, allt till belåtenhet! Nu har det gått 1,1/2 år och känner mig sååå nöjd fortfarande, balkongen är använd från tidig vår till långt in på hösten vi avrundar med glögg första advent!

God kvalitet
Upplever att det är bra kvalitet på inglasningen då jag balde en som är lite mer isolerad och vi kan använda balkongen året runt, det är som ett extra rum och det gillar vi.
Gick snabbt att installera.

Réponse de Nordiska inglasningar AB
Trevlig bemötande men även bra hjälp…
Trevlig bemötande men även bra hjälp när problem uppstod.

Snyggt
Snyggt, modernt och bra kvalite. Service va top när det behövdes, hade en liten springa som läckte in och dem kom snabbt och fixade det.

Snabb och effektivt
Snabb, bekväm och bekymmersfri installation bara att njuta av det fina och bra resultatet.

Réponse de Nordiska inglasningar AB
Länge önskat inglasning av min terass…
Länge önskat inglasning av min terass sånär detta tillfälle med en visningsbuss dök upp bokade jag tid. Bestämde mig för vår och höst glasen även om jag tyckte lite väl dyrt. En nackdel var att det tid så lång tid för tillståndet från byggnadsnämnden, över 1/2 år
Så inglasningen skedde julveckan för 2 år sedan
men mycket nöjd med att ha ett mer ombonat uterum nu och slippa ta in och täcka över som tidigare.
Mindre att städa och skyddar bra mot utebuller så tystare på nätterna. Däremot kallare än jag fick uppfattning att det skulle bli. Funderat på införa värme men det blir en ytterligare kostnad
Förra året när det var ett riktigt oväder med ett skyfall så kom det vatten in via golvramen som glasen vilar i, trodde det skulle vara mer isolerat än så.Upptäckte det efter ett par dagar. Kinamattan blev dyblött och "fötterna" på lilla runda gustavianska bordet blev fuktskadat med sprickor, så det var trist att inte bättre isolerat under golvskenan.För övrigt nöjd med att kunna ha fler blomster och ombonat året runt i uterummet.

Réponse de Nordiska inglasningar AB
Väldigt nöjda med i glasningen
Väldigt nöjda med i glasningen. Fantastiskt utfört arbete, bra kvalité, inga problem alls även efter 2 år. Balkongen blev väldigt fin och kan nyttjas redan från april till oktober.

Réponse de Nordiska inglasningar AB
Det tog lite tid innan de kominget att klaga på blev bra efter…
Det tog lite tid innan de kom efter beställningen men när de väl kom så arbetade de fort o bra. Det var lite grejer som de behövde rätta till och det blev bra. Skönt o veta att man har livstid garanti så länge vi bor här. Trevliga och vänliga. Önskar bara att killarna kunde lite bättre svenska. Men allt blev bra …

Réponse de Nordiska inglasningar AB
Fungerande inglasning och smarta…
Fungerande inglasning och smarta detaljer.
Fint monterat.
Problem med persienner som dock åtgärdats vid två senare tillfälle.

Snabbt och bra uppförande
Snabbt och bra uppförande. Bra kvalitet. Saknar dock en plåt vid anslutning mot husväggen vid taket.
Fick bara tätning med silikon. Vem vet hur länge det håller.

En bra kvalitet
En bra kvalitet.
Bra installation, inget har krånglat.
Fönstren sitter bra fast i sina skenor och det känns stabilt.

Réponse de Nordiska inglasningar AB
Vi hade en bra upplevelse genom hela…
Vi hade en bra upplevelse genom hela processen och att byta inglasning var det bästa vi gjort,Maude Schlossmann