Onlinekids.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Billedet, produktet og det hele levede op til min forventning. Købte betræk til en ældre ammepude, og manglede dog mål på din pude, som det betrækket passede til. Men tog chancen og det passer perfe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en vare, som blev leveret efter få dage, helt uden problemer. Ovenikøbet var varen fint indpakket i julepapir med bånd uden, at jeg havde bedt om det, eller betalt ekstra. Kan varmt anbefales... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fandt lige det, jeg skulle bruge hos Onlinekids.dk, men var ærligt talt lidt skeptisk over kvaliteten af selve websiden. Måtte lige tjekke her på Trustpilot hvordan stemningen var og om det var legit.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er allerede glad for mit graviditets støttebælte efter kun en dag. Da jeg er maler har jeg mange tunge løft i løbet af en dag mærker jeg allerede virkningen ved at have det på som støtte på arbejde.... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. God info mht levering

26 février 2023

Hej Jytte

Tusind tak for den fine anmeldelse af Onlinekids🤩
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og bruger din tid på at dele din oplevelse med andre 🤗

Meget tilfreds

Hurtig levering samt perfekt produkt, og så var der endda vedlagt 3 små flotte bøger i ordren som en gave. Jeg er meget tilfreds.

31 janvier 2023

Hej Henriette

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos Onlinekids og for, at vi kunne glæde dig med den lille ekstra overraskelse 🤗

Også tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dem sætter vi stor pris på 🙏

Hej Sofie

Tusind tak for den fine anmeldelse af Onlinekids 😍
Vi er meget glade for at kunne leve op til dine forventninger både i forhold til pris og levering 🤗
Jeg giver fluks den positive tilbagemelding videre til vores lagerfolk!

Tilfreds.

Meget godt tilfreds, hurtig levering.

1 janvier 2023

Hej Lone

Dejligt at høre, så har vi opnået det, vi gerne vil 🤩
Også tusind tak fordi du har brugt tid på at dele din oplevelse hos Onlinekids her. Det sætter vi stor pris på.

Ønsker dig et godt nytår 🎉

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, godt produkt, præcis levering, god oplevelse

3 janvier 2023

Hej Karen

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os 🤩
Også tak fordi du bruger din tid på at fortælle om det og belønner os med fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Bedre anbefaling fås vist ikke.
Tak for det hele 🙏

Ønsker dig et godt Nytår 🎉

Hej Sarah

Tusind tak for din fine anmeldelse af Onlinekids 😍
Vi er rigtig glade for at kunne leve op til dine forventninger både i forhold til pris og levering 🤗

Ønsker dig et Godt Nytår 🎉

Hej Paw

Jubiii og tusind tak for de rosende ord 😍
Vi er meget glade for, at have givet dig en god oplevelse ved at handle på Onlinekids. Jeg giver fluks beskeden videre til vores kundeservice og lagerfolk, som hver dag gør deres bedste for, at yde en god service for vores kunder 🤗

Ønsker dig et godt nytår🎉

👍❤️

God side med masse af fint baby tøj ❣️

3 janvier 2023

Hej Rikke

Tak for den fine og positive anmeldelse 😍
Vi er meget glade for at høre, at du kan lide vores babytøj og hjemmeside. Vi håber at se dig igen 🤗

Godt Nytår 🎉

Mette ✨ Onlinekids

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og fin indpakning

24 novembre 2022

Hej Malene

Dejligt at du er en tilfreds kunde, og har lyst til at dele din oplevelse med andre. Tak for det 😍

Ønsker dig en glædelig jul 🎄og et godt Nytår ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot gaveindpakning og liste over…

Flot gaveindpakning og liste over gaverne med numre - hurtig levering 🤗

30 novembre 2022

Hej Inge-Lise

Dejligt at du er tilfreds med vores gaveindpakning og hurtige levering - Jeg giver fluks beskeden videre til vores lagerfolk, der knokler for tiden🤗

Ønsker dig en glædelig jul 🎄og et godt Nytår ✨

Generelt god oplevelse

Hurtig og nem handel af bogstav dyr til børnenes navneskilt. Billig levering i løbet af få dage.

6 novembre 2022

Hej Jesper

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os 🤗
Det fortæller os, at vores bestræbelser på at gøre det godt, lykkes.

Kære Pernille

Dejligt at du er tilfreds med de fine støvler 👣
Og tak for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Varen som forventet.

3 novembre 2022

Kære Hanne

Dejligt at du er tilfreds med vores udvalg og hurtige levering. Det gør os rigtig glad at høre.
Tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kun positivt herfra!

Gode priser, hurtig forsendelse. Gode vare!

28 octobre 2022

Hej Anne

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos Onlinekids. Det fortæller os, at vores bestræbelser på at yde en god service til vores kunder lykkes🤗

Også tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dem sætter vi stor pris på 🙏

Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende returlabel

Købte et par sutsko til min datter, men de var alt for små på trods af mål opgivet. Det er hvad det er men for at sende retur skal jeg selv printe en retur label. Det er helt fint at skulle betale for at sende retur, men jeg syntes det er dårlig service at der ikke sendes en returlabel med.

1 octobre 2022

Kære Camilla

Vi tager alle anmeldelser af Onlinekids alvorlige, og er meget kede af, at du synes, du har fået en dårlig en behandling hos os.
Når vi ikke vedlægger en returlabel, er det simpelthen af ressource- og miljømæssige hensyn. Det er - heldigvis for det - kun et fåtal der returnerer varer, og derfor synes vi, at det vil være et stort spild altid at vedlægge en returlabel. Men for dit vedkommende, kan jeg godt se, at det kan være træls at skulle bruge tid på at printe en returlabel ud.
I forhold til skomål holder vi os altid til de udmeldinger, vi får fra vores producenter, så hvis det er en generel fejl, vil vi selvfølgelig tage fat i dem.

Jeg ved, at vores lagerfolk bestræber sig på hurtigt at sende bestillinger afsted, så jeg håber, du meget snart får et par sko i den rigtige størrelse, så dit barn kan få nogle fine varme sutsko på fusserne 🐾

Kære Sanne

Vi er meget glade for, at du synes om vores udvalg, og har haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos os 🤩. Også tak fordi du bruger din tid på at fortælle om det, og sidst men ikke mindst, at du belønner os med fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det sætter vi stor pris på 🙏

Vi ønsker dig en dejlig sensommer, og håber snart at se dig igen hos Onlinekids 😍

Mette 🌺 Onlinekids

Hurtig og elegant

6 septembre 2022

Kære Anne

Tak for din fine anmeldelse af Onlinekids.
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os 😍

Ønsker dig en dejlig sensommer ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

god service der var fejl på den ene…

god service der var fejl på den ene ting og de var hurtige til ny ombygning uden besvær
et godt sted og handle og de ha godt udvalg

17 août 2022

Hej Pia

Vi er meget glade for, at du synes, at Onlinekids er et godt sted at handle, og at du kan lide vores produktudvalg. Bedre feedback kan vi ikke ønske os🤩

Tusind tak for den og de fine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ønsker dig en skøn sensommer.

Tilfreds

Jeg er så tilfreds med at købe hos jer. Varen kom hurtig og retur penge kom også hurtig. Så en god oplevelse det hele. Også med Gls.

12 août 2022

Kære Dorthe

Vi er SÅ glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os og har givet os fine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for vores indsats 🤩 TAK for det hele!

Vi ønsker dig en dejlig sensommer, og håber snart, at se dig igen hos Onlinekids 😍

Helt fin

Nem hjemmeside
Nem betaling

3 août 2022

Kære Annette

Tusind TAK for din positive anmeldelse af Onlinekids🤩

Den fortæller os, at vores bestræbelser på at gøre alt for dig som kunde let og smidigt, er opnået. Det er vi rigtig glade for.
Også mange tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ønsker dig en skøn sensommer ☀️☀️

Mette 🍓 Onlinekids

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus