Onlinekids.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Billedet, produktet og det hele levede op til min forventning. Købte betræk til en ældre ammepude, og manglede dog mål på din pude, som det betrækket passede til. Men tog chancen og det passer perfe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en vare, som blev leveret efter få dage, helt uden problemer. Ovenikøbet var varen fint indpakket i julepapir med bånd uden, at jeg havde bedt om det, eller betalt ekstra. Kan varmt anbefales... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fandt lige det, jeg skulle bruge hos Onlinekids.dk, men var ærligt talt lidt skeptisk over kvaliteten af selve websiden. Måtte lige tjekke her på Trustpilot hvordan stemningen var og om det var legit.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er allerede glad for mit graviditets støttebælte efter kun en dag. Da jeg er maler har jeg mange tunge løft i løbet af en dag mærker jeg allerede virkningen ved at have det på som støtte på arbejde.... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God oplevelse

God oplevelse
Og fint produkt 👍😊

1 août 2022

Hej Merete

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos Onlinekids 🙏
Også tusind tak for din anmeldelse 🤩 og de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mette 🍓 Onlinekids

Noté 2 sur 5 étoiles

Dejligt at det kommer så hurtigt

Dejligt at det kommer så hurtigt. Men forstår absolut ikke, at hvis man skal sende retur, så koster det minimum 50kr.

15 juillet 2022

Hej Nadia

Vi tager alle klager seriøse, så jeg skyndte mig at gennemse din ordre.

Jeg kan se, at du fik din bestilling hurtigt leveret, som du også nævner.
Jeg ser også, at du har fået 20% rabat på begge varer, du bestilte og har fået dem frit leveret.

Det synes jeg egentlig, er super service fra Onlinekids, og tænker, at vi havde fortjent lidt flere stjerner end de to, du har givet os 🫣

Jeg kan sagtens forstå, at det er ærgerligt at skulle betale for returfragt. Hos Onlinekids har vi valgt, at vores produkter altid skal have de skarpest mulige priser. For at kunne holde priserne nede har vi valgt, at de få der ønsker at returnere produkter, selv skal stå for den omkostning, der er i forbindelse med retur-forsendelsen (som nævnt i vores handelsbetingelser). Som det ser ud lige nu, giver det bedst mening for os, at holde priserne på produkterne nede, og ikke dække omkostninger til returfragt, som er en reel udgift for os til dækning af ordrebehandling og forsendelsesomkostninger.
Jeg håber at dette giver mening for dig.

Jeg ønsker dig en dejlig sommer ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Wauw👏 Bestilte varer mandag middag og…

Wauw👏 Bestilte varer mandag middag og tirsdag formiddag stod de ved min dør. Bedre kan det ikke gøres 😊

12 juillet 2022
Avis spontané

Kære Helle

Tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og din tid på at anbefale os til andre 🤩
Det sætter vi stor pris på 🙏
Vi ønsker dig en dejlig sommer, og håber snart at se dig igen hos Onlinekids 😍

Mette 🌺 Onlinekids

Kære Birgit

Tusind tak for at du tager dig tid til at give os en positiv anmeldelse og fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi bestræber os altid på, at afsende bestillinger samme dag, de modtages. Dejligt at høre, at det lykkes 🤩

Ønsker dig en dejlig sommer ☀️☀️☀️

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering! Bestilte om onsdagen og havde det dagen efter. Jeg shopper her helt sikkert igen.

5 juillet 2022

Kære Michelle

Jubiiiii det er vi rigtig glade for at høre 😍
Vi gør os også umage med at yde en god og hurtig service og dejligt at høre, at det lykkes 🤩

Ønsker dig en dejlig og solrig sommer ☀️☀️

Kære Anne

Tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og den fine anmeldelse.
Dejligt at du kan lide vores produkter, vi gør os også umage, for at udvælge det bedste 🤗

Ønsker dig en dejlig sommer ☀️☀️☀️ og håber vi ses igen hos Onlinekids 🤩

Hej Lonnie

Det er os der takker, for at du har lyst til at handle hos os 😍
Tusind tak for anmeldelse og de flotte fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Noté 3 sur 5 étoiles

Fik desværre leveret de forkerte dæk…

Fik desværre leveret de forkerte dæk til min klapvogn. De korrekte er udsolgte og derfor er vi uden klapvogn på 2. Uge. Reklamationen er igang :/ øv øv

2 juillet 2022

Kære Lea

Vi beklager meget 🙏 at du ikke straks fik leveret de rigtige dæk til din klapvogn. Desværre sker der fejl engang imellem, men heldigvis sjældent 🙈 At dækkene så samtidig er udsolgt hos vores leverandør, er endnu mere uheldigt, og det er vi desværre ikke herre over, ØV.

Vi gør alt hvad vi kan, og håber på en hurtig løsning, så I kan komme ud at køre med klapvognen igen 🤗
Ring endelig til os med spørgsmål.

De bedste sommerhilsener ☀️☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget glad for jeres paraply…

Jeg er meget glad for jeres paraply klapvogn som er så nem at håndtere (med foden) og som I sælger meget billigere end andre steder.

5 juin 2022

Hej 🤗

Dejligt, at du er glad for klapvognen. Den er også rigtig fin og let håndterbar. Vi håber, den må bringe jer på sjove eventyr 🤩
Tusind tak for den fine anmeldelse og fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mette 🍓 Onlinekids

Vil handle der igen

Fair priser, hurtig og nem levering. Vil anbefale til andre :-)

4 juin 2022

Kære Anika

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os rigtig meget, at du er en tilfreds kunde og vil anbefale os til andre. Så har vi opnået det bedst mulige 🤩

Igen tusind tak og rigtig god sommer ☀️🍓☀️🍓☀️

Glade sommer hilsener fra

Dejlig nemt

Dejlig nemt og hurtig levering

4 juin 2022

Hej Julie

Skønt at høre 🤩 Vi gør altid vores bedste, for at alt flasker sig på bedste vis. Tusind tak for de fine ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ønsker dig en dejlig sommer ☀️

Hilsener fra

1 juin 2022

Hej Joan

Skønt at høre 🤩
Tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ønsker dig en dejlig sommer og håber at se dig igen hos Onlinekids

Mange hilsener

Cool

I get my order on the next day :) super fast!

1 juin 2022

Dear Izabela

Thank you for the five ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I wish you a great summer, and hope to se you again at Onlinekids 🤩

Mette 💕 Onlinekids

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for hurtig levering og god…

Tak for hurtig levering og god indpakning af min ordre. Mvh. Leo Pedersen.

5 mai 2022

Hej Leo

Tak for den fine anmeldelse 🤩
Vi bestræber os på hurtig afsendelse, og at pakke gaverne ind, så de ser fine ud ved levering. Det er altid skønt at høre, at det lykkes.
Tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ønsker dig en dejlig sommer ☀️☀️

Hurtigt og nemt

10 avril 2022

Hej Lone

Juuubiiii så har vi opnået det, vi gerne vil 🤩
Rigtig god sommer til dig 🤗

Glade sommer hilsener ☀️☀️☀️☀️

Rigtig fine ting

6 avril 2022

Hej Casper

Tusind taaaaak, det glæder os.
Vi elsker tilfredse tilfredse kunder 🤩
Ønsker dig en dejlig sommer 🤗

Mange glade hilsener

Noté 3 sur 5 étoiles

De tre stjerner er fordi,da Jeg…

De tre stjerner er fordi,da Jeg bestilte et gavekort,fremgik det ikke tydeligt at det var et der skulle printes ud.Da Jeg ikke ejer en printer,var Jeg noget på herrens mark.Efter nogen søgning og tid lykkedes det dog at finde en.Var det tydeliggjort,at det ikke var et fysisk gavekort,havde Jeg lagt mine penge andetsteds .Jeg blev dog tilbudt at få mine penge retur af en venlig mand.Vh Christina

5 avril 2022

Kære Christina 🤗

Vi tager alle klager seriøse og beklager meget dine udfordringer med gavekortet.
Vi er ved at kigge på sagen for at se, om der er brug for at ændre procedure, men håber at den lykkelige ejer af dit gavekort, blev glad for det og fik glæde af nogle af vores fine produkter.

Jeg ønsker dig en dejlig sommer ☀️☀️ og håber, vi ses igen hos Onlinekids.

Mette 💕 Onlinekids

Alt OK

Alt. OK levering til tiden

4 avril 2022

Réponse de Onlinekids.dk

Skønt og tak for de fine ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sommerhilsener

Hej Malene,

Tusind tak for den gode anmeldelse 😊 Vi bliver så glade når vi læser sådanne dejlige beskeder.

De bedste hilsener,
Marianne 💕 Onlinekids

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus