Onlinekids.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Billedet, produktet og det hele levede op til min forventning. Købte betræk til en ældre ammepude, og manglede dog mål på din pude, som det betrækket passede til. Men tog chancen og det passer perfe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en vare, som blev leveret efter få dage, helt uden problemer. Ovenikøbet var varen fint indpakket i julepapir med bånd uden, at jeg havde bedt om det, eller betalt ekstra. Kan varmt anbefales... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fandt lige det, jeg skulle bruge hos Onlinekids.dk, men var ærligt talt lidt skeptisk over kvaliteten af selve websiden. Måtte lige tjekke her på Trustpilot hvordan stemningen var og om det var legit.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er allerede glad for mit graviditets støttebælte efter kun en dag. Da jeg er maler har jeg mange tunge løft i løbet af en dag mærker jeg allerede virkningen ved at have det på som støtte på arbejde.... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God beskrivelse af legetøjet og derfor…

God beskrivelse af legetøjet og derfor svarede til forventningen og hurtig levering

1 mars 2022

Hej Susanne,

Dejligt at høre du havde en god oplevelse og at vi kunne leve op til dine forventninger. Vi er super stolte af vores hurtige levering, så tusind tak for at bemærke dette 😊

De bedste hilsener,

7 février 2022

Hej Stine,

Fantastisk 👍

Vi sender altid pakker samme dag som ordren er lagt, inden kl 14. Og det tager ca 1 dag, max 2 med GLS.

Skøn dag til dig, og håber vi ses igen 😊

De bedste hilsener,

5 février 2022

Hej Aase,

Tak for din anmeldelse og fem fine stjerner 😊

Skøn dag til dig,

Super fast delivery

1 février 2022

Hi Martina,

Thank you for sharing 😊 We really appreciate it and we hope to see you again soon.

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Puslebord fuld af skader samt manglende svar på henvendelse

Min mor havde købt et puslebord til os via onlinekids.dk
Da vi modtog pakken var der ingen skader, men indholdet var fuld af skrammer og skader.
Jeg har rettet henvendelse til onlinekids.dk, som der står man skal inde på hjemmesiden med dertilhørende billeder osv. Her er der desuden oplyst at de vender tilbage indenfor 24timer på hverdage, men nu er der gået over 48timer og jeg har endnu ikke modtaget svar på min henvendelse.
Jeg ringede efterfølgende og fik ENDELIG svar på min henvendelse.
De fortalte at årsagen var at de ventede på svar fra leverandøren om hvad de ville gøre med bordet. Efter en uge får jeg så at vide at leverandøren vil have bordet tilbage, og jeg derfor skal vente på en e-mail fra leverandøren med en returseddel. Dette fik jeg at vide den 27. Januar. I dag er det d. 3. Februar og har endnu ingenting modtaget, jeg har endda for 2dage siden henvendt mig til onlinekids igen, men får ingen svar, og nu vil jeg altså godt snart have pengene retur. Det kan ikke passe at det er kunden der skal vente på firmaet og leverandørens indbyrdes kommunikation.
Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service.

20 janvier 2022
Avis spontané

Hej Miriam,

Tak for din tilbagemelding. Jeg er meget ked af din oplevelse. Jeg kan se at din sag er klaret og det fulde beløb er tilbagebetalet 👍

Desværre har det været et lidt længere forløb end normalt, da det var en ekstern leverandør der var involveret samt en undersøgelse om hvor skaderne var opstået (feks med fragtselskabet). Vi ser på alle reklamationer som vigtige og behandler dem så hurtigt vi kan. Vi sender altid reservedeler på de deler der er skadet, eller et helt nyt produkt, og i og med I ikke ønsket dette men pengerne retur, skulle varen i retur inden.

Jeg beklager at servicen ikke har levet op til jeres forventninger og vi sætter altid pris på tilbagemelding som kan gøre os bedre i fremtiden 😊

Jeg er glad det er kommet en løsning.

Bedste hilsner fra,

Noté 5 sur 5 étoiles

Legetøjet var hurtig fremme og…

Legetøjet var hurtig fremme og bestillingen af legetøjet forløb problemfrit.

10 janvier 2022

Hej Aija,

Det er vi super glade for at høre - 1000 tak for din smukke, femstjernede anmeldelse 😊

Bedste hilsner fra,

Allerede glad

Er allerede glad for mit graviditets støttebælte efter kun en dag.
Da jeg er maler har jeg mange tunge løft i løbet af en dag mærker jeg allerede virkningen ved at have det på som støtte på arbejde. Glæder mig til at bruge det hver dag.

8 janvier 2022

Hej Trine,

Hvor er det skønt at høre 😊 1000 tak for alle de fine stjerner og din anmeldelse af produktet.

Og tillykke med graviditeten og snart en lille baby ❤

Glade hilsner fra,

Kan varmt anbefales.

13 décembre 2021

Kære Susanne,

Det er vi super glade for at høre du syntes! 1000 tak for din fine anmeldelse og smukke, smukke 5 stjerner :)

Hurtigt og nemt.

4 décembre 2021

Kære Annette,

Hvor er det bare skønt at høre - det er præcis det vi sigter efter! :) 1000 tak for din fine anmeldelse.

Hurtigt og effektivt

4 décembre 2021

Kære Pia,

1000 tak for din fine anmeldelse. Hvor er det bare skønt at høre - det er præcis det vi drømmer om at levere til vores søde besøgende! :)

Super god oplevelse 😊

3 décembre 2021

Kære Jonas,

1000 tak for dine smukke fem stjerner - dem er vi super glade for at du kaster efter os! :) Hvor er det bare skønt at høre.

Bestilt igår

Bestilt igår, modtaget idag. Flot Flot

1 décembre 2021

Kære Lisbeth,

Hvor er det bare skønt at høre - det er præcis det vi sigter efter! :) 1.000 tak for din fine anmeldelse.

Hurtigt leveret

Hurtigt leveret. God pris. Sådan 👍😊

1 décembre 2021

Kære Theodor,

Det er vi super glade for at høre - 1000 tak for din smukke, femstjernede anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kvalitet :-)

11 novembre 2021
Avis spontané

Kære Camilla,

Det er vi super glade for at høre! :) 1000 tak for din fine anmeldelse - vi håber at se dig igen snart.

Mange hilsner fra

Noté 5 sur 5 étoiles

Så hurtig levering.og pakket…

Så hurtig levering.og pakket forsvarligt ind er meget tilfreds

6 novembre 2021

Kære Kate,

Det er vi vildt glade for at høre! 1000 tak for din fine anmeldelse og smukke 5 stjerner :)

Hilsner fra

Alt var 👌

Bestilling, levering alt perfekt 👌

12 octobre 2021

Kære Anette,

1000 tak for din fine anmeldelse - vi er super glade for at kunne leve op til dine forventninger :)
Vi glæder os til at se dig igen!

Mange hilsner fra

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus