ØnskeBørns Webshop Avis

2 672
TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fysisk køb i Ønskebørn Frederiksberg, hvori vi fik outstanding betjening af medarbejder Marie. Marie var ovenud professionel sidelæggende med en personlig varme og empatisk tilgang til tingene.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 2 pakker af 2 sutter i størrelse 6-18 mdr. For det første kom de ikke indefor 2-4 hverdage som hjemmesiden lovede. For det andet så var den ene pakke, altså 2 af sutterne, str. 0-6 md... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har købt en Basson Skuffe til Juniorseng hos Ønskebørn.dk, hvor der stod, at varen var på fjernlager med mere end 14 dages levering. Til min store glæde ankom pakken allerede efter få dage! En... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har simpelthen fået den bedste og hurtigste service af ØnskeBørn - helt konkret af Line fra Kundeservice! Vi købte sidste år en klapvogn i en af deres fysiske butikker, som desværre er lukket si... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Magasin de meubles pour enfants
  5. Magasin pour femmes enceintes
  6. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Der er ikke noget, der betyder mere for dig end dit barns velvære og trivsel. Sådan er det også for ØnskeBørn. Forældre med småfolk har en stor opgave foran sig, men der er hjælp at hente. Hver dag gør vi vores bedste for at hjælpe dig og dit barn på rette vej. Vi rådgiver og vejleder, og kan vi gøre det lettere og sjovere for jer at være forældre, er vores mål nået. ØnskeBørn står for service, kvalitet og faglig viden, og så er vi altid klar til at tage hånd om jer. ØnskeBørn er en frivillig dansk kæde af større butikker med et stort udvalg af produkter, der gør det sjovere og lettere at være forældre til småfolk. Udover de fysiske butikker kan du handle på www.onskeborn.dk døgnet rundt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(2 672)

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og hurtig service

20 janvier 2025

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Susanne. Vi er meget glade for din feedback og rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi ønsker dig en skøn dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi bytter ikke og pakker ikke ind

Jeg besøgte ønskebørn shop i Fredericia. Jeg skulle købe til naboens nyfødte og fandt en fin lille kjole. Men så blev jeg mødt af en sur ekspedient "vi pakker ikke ind og vi bytter heller ikke".
Jeg smed kjolen og gik.
Min værste anbefaling til denne virksomhed.

31 janvier 2025
Avis spontané

Hej Laila, Fredericia svarer:

Tak for din anmeldelse. Det er korrekt, at der ikke pakkes ind eller byttes i forbindelse med nedlukningen af Fredericia.

Håber du fandt et andet sted at købe din pakke.

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestilte en vippestol fik ordreseddel…

Bestilte en vippestol fik ordreseddel og tak for bestillingen retur
Var åbenbart ikke på lager og jeg hørte ingen ting før jeg selv undrede mig over min vare ikke var sendt ..
Fik en beklagelse, og de ledte efter den i andre butikker , har endnu engang ikke hørt fra dem . Øv skal jo bruge vippestol en nu som gave
Har ellers tydeligere handlet upåklageligt his dem .

23 janvier 2025

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Camilla, vi beklager meget din oplevelse og lagerfejlen på varen. Vi har forsøgt alt vi kunne på at finde den andet steds, men desværre uden held. Jeg håber du kan finde den et andet sted, og at den når frem inden du skal bruge den som gave. Ønsker dig en dejlig dag og håber du vil fortsætte med at handle ved os. Hilsen Ønskebørn

Super hurtig levering

Super hurtig levering

12 janvier 2025

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Heidi. Tusind tak for den fine feedback, vi er glade for at du har haft en god oplevelse med at handle ved os. Vi ønsker dig en dejlig dag. Hilsen ØnskeBørn

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille og hurtig levering til…

Nemt at bestille og hurtig levering til butikken

6 janvier 2025

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Anna. Mange tak for din feedback, vi er så glade for at du har haft en god oplevelse med at handle ved os. Vi ønsker dig en dejlig dag! :D

👏👏👍😊

God og hurtig service

13 janvier 2025

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Susanne. Tusind tak for din fine feedback - vi elsker at blive anerkendt for vores arbejde og er også rigtig glade for at du har haft en skøn oplevelse med at handle ved os! Vi ønsker dig en dejlig dag! Hilsen Ønskebørn

Gode varer

Gode varer. Hurtigt levering

5 décembre 2024

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Rikke. Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi elsker at blive ankerkendt for vores arbejde, og er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med at handle ved os. Hav en dejlig dag.

God kommunikation om levering

God kommunikation om levering

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Dorte. Vi er så glade for din anmeldelse! Det er så dejligt at du har haft en god oplevelse med at handle på vores webshop og med kundeservice og kommunikationen ang. din ordre. Vi ønsker dig en dejlig weekend!

God oplevelse

Det fungerede

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Charlotte. Det er super dejligt du har haft en god oplevelse med at handle ved os, det er vi SÅ glade for. Vi ønsker dig en skøn dag og en god weekend!

Noté 5 sur 5 étoiles

God betjening og løsning på et problem

Fik en super god betjening da jeg kontaktede firmaet med et problem, som jeg fik løsning på

9 janvier 2025

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Pia, det er super dejligt at du har haft en god oplevelse. VI ønsker dig en dejlig dag :)

Hurtig og venlig ekspedition

Hurtig og venlig ekspedition

8 janvier 2025

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Anette. Tusind tak for din gode anmeldelse, vi er så glade for at blive værdsat for vores arbejde bagom webshoppen. Ha' en dejlig dag! Hilsen ØnskeBørn

Noté 5 sur 5 étoiles

Mit køb ankom et døgn efter at jeg…

Mit køb ankom et døgn efter at jeg købte det, fra Jylland til Sjælland! Godt gået!

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Birgitte, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med at handle ved os. Vi ønsker dig en dejlig dag. Hilsen Ønskebørn

Alt fungerer

Dejlig nem hjemmeside. Hurtig bekræftelse på bestilling. Levering super hurtig👍🏼

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Morten. Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt at blive anerkendt for sit arbejde! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med at handle ved os.

Du ønskes en dejlig dag.

Hilsen Ønskebørn

Flinke medarbejder

Flinke medarbejder

4 décembre 2024

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Tina. Tusind tak for din feedback, det er vi så glade for du synes. Vi sætter stor pris på din anmeldelse af vores medarbejdere! Vi ønsker dig en dejlig aften. Hilsen ØnskeBørn

Problemfri handel

Til min store glæde ankom pakken allerede efter få dage!
En virkelig positiv overraskelse og en problemfri handel. Jeg handler gerne her igen!

20 novembre 2024
Avis spontané

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Daniel! Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi værdsætter virkelig meget din feedback! Vi ønsker dig en rigtig god dag. Hilsen Ønskebørn

Noté 2 sur 5 étoiles

Få lidt kundeservice banket ind i…

Få lidt kundeservice banket ind i personalet i jeres udleverings butik ønskebørn.
Og når man betaler for at afhente varer i en butik, lager og butik ligger i samme by, så kunne det være rart at leveringstiden blev holdt.

16 décembre 2024

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Pia. Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med din bestilling. Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, er du velkommen til at skrive en mail til webshop@onskeborn.dk. Ha' en dejlig dag, hilsen ØnskeBørn

Alt ok

Alt var som det skulle være!

18 décembre 2024

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Jan. Det er bare super dejligt! Vi er så glade for din feedback til os. Vi ønsker dig et rigtig godt nytår! Hilsen ØnskeBørn

Nem bestilling

Nem bestilling. Hurtig levering

11 décembre 2024

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Marianne. Tusind tak for din fine feedback - det er vi så glade for. Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag og et glædeligt nytår!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega søde til at få det bestilte frem…

Mega søde til at få det bestilte frem til jul 😀

19 décembre 2024

Réponse de ØnskeBørns Webshop

Hej Marianne. Mange tak for din positive feedback. Vi er så gade for at du har haft en god oplevelse med at handle ved os. Vi ønsker dig en dejlig dag. Hilsen ØnskeBørn

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus