Det var fantastisk tur! Tusen, hjertelig Takk Øster Lindet! Vi ble overrasket i Barcelona når vi er fått privat bil med privat sjåfør( transfer fra flyplass til hotel) Hotel Apollo i Barcelona var su... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super fantastisk oplevelse både med service og hvordan vores rundrejse i Indonesien/på Bali blev arrangeret. Der var styr på alt, flybilletter, hoteller, transfer, guide, udflugter og vi har nydt f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tak for jeres svar som har været over 1 mdr. undervejs, de priser rederiet tilbød var samme dag 2000kr dyrere hos jer end andre steder, grundet ændring da min kone ikke kunne få visa til sankt pedersb... Voir plus
Fantastisk ferie, hvor vi boede på 5 forskellige hoteller. Øster Lindet havde arrangeret transfers fra hotel til hotel. Vi kom på den måde rundt og se hele øen. Et par dage i bjergene kan på det var... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oplev den imponerende krydstogtsverden med Øster Lindet eller tag på drømmeferie til oversøiske rejsemål hvor vi skræddersyer din rejse netop som i ønsker den. Øster Lindet er et mindre familieejet rejsebureau hvor vi sætter pris på at yde en professionel og personlig betjening. En god service ved bestilling skal gerne medvirke til at vore gæster allerede der begynder at glæde sig til den forestående ferie.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Virkelig en dejlig tur og helt i gennem dygtig og smilende personale, ikke noget at sætte sin finger på stor ros fra os Mvh Ena

Réponse de Øster Lindet
Skal man ud at rejse i verden og opleve noget så kan vi kun anbefale Øster Lindet rejser - FANTASTIKS GO' BEHANDLING OG VEJLEDNING...specielt krydstogter både med MSC og COSTA...vi synes MSC er det bedste # # # # # 5 stjerner. … fantastisk skibsrejse med rigtig go, betjening og udsøgt mad og vine...prøv det.. man bliver aldrig træt af denne form for nye oplevelser hver dag....træffer nye mennesker..jo det er livet. GO' FORNØJELSE …..
Eva og Barny Nygaard

Réponse de Øster Lindet
Der var alt for mange om bord, altid kø ved buferene både morgen, frokost og aften. Har været på andre cruise hvor der ikke var de problemer.
Vi sejlede fra København d.8/9 -18 0g endte efter 12dg i Savona d.19/9 .

Réponse de Øster Lindet
Alt fungerer ok bliver man i tvivl om noget får man hurtigt svar,
Skiftet til jer da jeg oplevede dårlig service hos et andet selskab.
MVH Peter Staugaard

Réponse de Øster Lindet
Dårlig oplevelse af et 20.000 kr krydstogt (spotdeal!!!)

Réponse de Øster Lindet
Helt igennem fantastisk oplevelse og god service. Vil glæde mig til næste ferie med Øster Lindet.

Réponse de Øster Lindet
Divergens mellem Costa cards angivelse af free seeting og det mulige. 2'den dagen faldt det på plads. Lidt dårlig start.
Ellers tilfreds, særlig prisen taget i betragtning.

Réponse de Øster Lindet
Jeg har rejst meget. Dette krydstogt er den bedste ferie jeg har haft. Hjælpen ii lufthavnene var perfekt. Tusind tak for det. Opholdet ombord, samt servicen var 100 procent iorden. Kahytten luksus. Et stort tak til Øster lindet især Anne Mette som arrangerede denne uforglemmelige tur for mig.
Det bliver ikke min sidste tur.

Réponse de Øster Lindet
Fantastisk fin service, god betjening, der er styr
På tingende, fint program med detaljer. Fin pris. Kan kun anbefale, Øster lindret, også for folk, der ikke er vant til at rejse.

Réponse de Øster Lindet
Der manglede information ved afstigning i Savona. Hvor holder busserne og personer der selv havde frameldt sig bustransport blev der ventet på.

Réponse de Øster Lindet
Venlig betjening og alt fungerede som aftalt

Réponse de Øster Lindet
Alt var i orden fra start til slut.Har rejst med dem før og gør det gerne igen.

Réponse de Øster Lindet
vi har altid fået en god behandling med Øster Lindet. De sidste 4 år har vi deltaget i cruises, som Ø.L. har stået for.Denne gang i september, hvor vi cruisede fra Kiel til Savona.
Inden da var jeg og mine børn flere gange i Barcalona med bus. Også arrangeret af Ø.L. Jo, det er anbefalelsesværdigt.
Så nu afventer vi næste gode tilbud.
Trine Kirkegaard

Réponse de Øster Lindet
Hotellernes standart var for dårlige, intern transport var super.
NB! Overvej et andet flyselskab end Ryan air, da det næsten altid medfører en forsinkelse på 1 time og 59 minutter.