Underligt, Når der er nu rigtig mange 5 stjerner på trustpilot, så vises der kun anmeldelser med een stjerne , Lidt tankevækkende. Jeg har altid været super tilfreds med leveringerne, og der er... Voir plus
Lisez les avis des autres
Varerne kommer til tiden af flinke chauffører. Af og til nogle svipsere med forglemmelse eller fejl men der er aldrig vrøvl når man reklamerer enten ved en mail eller telefon. Det er søde og m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med kundeservice både via tlf. og mail uden held. Jeg har fået leveret varer som har overskredet sidste holdbarhedsdato, samt varer (pålæg) der kun er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Absolut ⭐⭐⭐⭐⭐ til Osuma.dk. Alt er frisk, køligt og pakket forsvarligt. Jeg rettede selv henvendelse omkring modtager tidspunkt og det blev velmødt af dem. Nu får jeg altid mine varer tidligt og det e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
På Osuma.dk kan du handle ind i fred og ro, når det passer dig, og få frisk mælk, kød og grøntsager leveret lige til døren. Det koster fra 0 kr. i levering og du sparer både tid og slipper for at bære de tunge varer hjem. Varerne stammer fra Kvickly og SuperBrugsen samt eksterne leverandører og leveres i speciel emballage, der sikrer, at varerne ikke bryder kølekæden, før du modtager dem. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores dagligvareservice kan du kontakte Osuma.dk alle hverdage 9-20 på kundeservice@osuma.dk Køb ind på Osuma.dk – dagligvarer til døren.
Coordonnées de contact
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danemark
- kundeservice@osuma.dk
- www.osuma.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Bestilte for første gang hos osuma da…
Bestilte for første gang hos osuma da jeg skulle have en del tunge ting og har dårlig ryg. Det bliver så også sidste gang.
Mine vare blev leveret hos en anden, i det rækkehus kvarter, heldigvis opdagede jeg det ca 5 min efter og skyndte mig at ringe til osuma, desværre ikke til meget hjælp. Først kunne de ikke rigtig stille noget op da fragtmanden var kørt, og i bad mig samtidig om at finde en anden heroppe i rækkehusene til at bære mine kasser over til min lejlighed.
Heldigvis havde jeg en sød veninde heroppe der så de havde leveret til forkert adresse og bar det over til mig.
Men denne oplevelse og ligeglad attitude med at i havde leveret til forkert adresse gør jeg aldrig benytter mig af Osuma igen.. Hvad hvis jeg ikke havde opdaget dette og personen der havde modtaget mine varer for 700 kr havde taget mine vare. Så var mine penge spildt..

Réponse de Osuma.dk
Første levering og fuld tilfredshed
Fik første Levering igår. Rigtig god oplevelse. Varer kom til tiden og i fin tilstand. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem.

Hurtigt og nem levering
Hurtigt og nem levering, og ikke mindst nemt at bruge hjemmesiden

Bestillingstidspunkt.
Bestillingstidspunkt.
Selve modtagelse og levering er altid til ug.
Men, jeg har flere gange løbet ind i, at når jeg skal bestille varer er alt booket. I denne uge var alt booket to dage før, dvs. at da jeg ville bestille til levering torsdag var der lukket. Jeg ville bestille allerede tirsdag.
Jeg er handicappet, og er 100% afhængig, af at få leveret på min adr. og da Osuma er de eneste der kan levere her, ja så må jeg bare indordne mig. Ikke tilfredsstillende.

Det fungerer bare upåklageligt
Det fungerer bare upåklageligt, både med udvælgelse af erstatnings varer, hvilket dog kun sker meget få gange. Man modtager er SMS med klokkeslæt for ankomst med en margen på 30 min.
Med andre ord er det en perfekt løsning hvis man ønsker den service at andre klarer indkøbene for sig.

Réponse de Osuma.dk
Kaotiske tilstande hos Osuma og fragtmand
Jeg fik leveret varer fra Osuma i går... men det var en noget kaotisk oplevelse.
For det første havde jeg fået at vide af deres kundeservice om morgenen da jeg ringede ind til dem, at fragtmanden ville være hos mig mellem 12.30 og 13. Selvfølgelig kan køreplaner skride, så jeg havde is i maven indtil kl. Blev 13.30, da ringede jeg ind til dem for at høre hvor fragtmanden var henne i verden... de lovede at ringe til ham og vende tilbage straks. Da jeg en halv time efter stadigvæk ikke havde set noget til fragtmanden eller hørt fra kundeservice ringede jeg ind til dem igen. Her kom jeg til at snakke med en anden end den første gang... jeg sagde at jeg havde snakket med hendes mandlige kollega og sådan og sådan - men hun hørte tydeligvis ikke efter. Hun sagde at hun ville kontakte fragtmanden og vende tilbage. Det gjorde hun så få minutter efter - så tak for det! - men hun kunne så fortælle at hun ikke kunne forstå hvorfor jeg havde fået at vide at fragtmanden ville være hos mig mellem 12.30 og 13, da hun kunne se at han først var hos mig ved 16 tiden.
Lettere irriteret og frustreret ventede jeg frem mod kl. 16, men ca. 15.30 blev jeg så ringet op af fragtmanden - han var godt og grundigt forsinket og ville først komme til mig efter kl. 17, nok nærmere hen imod kl. 18... jeg havde så en aftale kl. 17.30 hvorfor jeg venligt men bestemt bad dem om at være på adressen senest 17.20. De fik så omdirigeret GPS'en og var hos mig få minutter før kl. 17. Men Osuma havde så lige glemt at informere dem om at jeg havde betalt for at få varerne båret ind i køkkenet, pakket ud og at de tog kasserne og anden emballage med retur. De bar efter nogle minutters diskussion kasserne ind i køkkenet, men kørte så igen. Nu har jeg så masser af kasser jeg ikke ved hvor jeg skal gøre af - og har ingen bil hvorfor jeg netop ville benytte Osuma til dette større indkøb!
Jeg tror ærligt talt ikke at jeg vil benytte dem en anden gang... det er jo ikke fordi de ligefrem er billigere end butikkerne - og det skal de nok heller ikke være - men så skal de til gengæld have styr på de services der gør at man benytter dem alligevel. Det nytter jo ikke at man ikke kan stole på de leveringstider i giver og at man ikke får de services man har betalt samt valgt jer for!

Réponse de Osuma.dk
Jeg har lige handlet der for første…
Jeg har lige handlet der for første gang, og det var som at gå rundt i en fysisk butik.
Jeg var meget spændt på kvalitet og holdbarhed på kølervarer.
Men alt var forsvarligt pakket ned i kølekasser med isposer. Og jeg modtog det friskeste af det friskeste....... Nøj nogle gode steaks..... Mørt og dejligt kød.
Jeg handler der igen omlidt.

Réponse de Osuma.dk
Jeg har handlet hos Osuma.dk et par…
Jeg har handlet hos Osuma.dk et par gange. HVER gang er nogle af mine varer blevet erstattet af andre varer, fx er laktosefri cheddarost blevet erstattet med alm. cheddarost! Jamen, det er da super fint hvis man ikke kan tåle laktose! Jeg har også oplevet at få varer, der ikke er super friske, fx en rullepølse, der er helt grå. Jeg handler ikke hos Osuma igen!

Réponse de Osuma.dk
Osuma har ændret deadlines og udbringning - desværre
Kundeservice var helt fin og jeg håber, at de nye regler i Osuma bliver ændret til de gamle betingelser igen, dvs bestilling dagen før til levering dagen efter og levering på køkkenbordet og ikke i kæmpe kasser, der skal opbevares til næste gang.

Virker rigtig godt
Virker rigtig godt. Kun mindre afvigelser. Men det bliver rettet ved henvendelse.

Réponse de Osuma.dk
Nem bestilling via hjemmeside og…
Nem bestilling via hjemmeside og betaling. Levering til døren dagen efter. Jeg får alt lige fra tandpasta, oliven, grøntsager, færdigretter til kattemad. Friske varer!!! Min bedste anbefaling.

Skuffende.
Første gang vi bestiller dagligvarer online, en anden gang prøver vi nok et andet sted. Der var flere varer, som vi bestilte de ikke havde, vi fik noget andet men valget kunne være rart, rugbrødet brød vi os fx ikke om. Vi fik pengene refunderet, men vi skulle ud og købe nyt. Bananerne vi modtog, de var helt sorte efter en dag, og da jeg skriver jeg gerne vil have nye for jeg skal alligevel ud at købe dem, er løsningen at pengene venter inde på Osumas hjemmeside, til næste gang vi bestiller, selvom jeg skrev flere gange at jeg ikke mente vi bestilte igen. Jeg ville gerne have nye bananer, men jeg kunne ikke loves at de ville være pæne når de dukkede op, helt ærligt. Der var flere ting, der gør at de ikke er anbefalelsesværdige, desværre. Selvom kundeservice er flinke.

Réponse de Osuma.dk
Deres chauffør kan ikke finde ud af at…
Deres chauffør kan ikke finde ud af at behandle varerne ordentlig og de levere før tid og lader tingene stå uden for døren før aftalt tidspunkt og mange varer såsom æg og mælk er gået i stykker ved ankomst!. Det har jeg nu oplevet hele 6 gange fra dem af så herfra er det sgu helt slut!. Selv deres konkurrent nemlig er 110 gange bedre!, der har jeg aldrig problemer

Lige et svar tilbage
Lige et svar tilbage.
Utroligt så lidt selvindsigt man kan have.
I får ikke bedre resultater af at underminere en dårlig anmeldelse. Hvis jeg sad og havde givet en dårlig service i form af at tale frustreret og flabet tilbage, som jeg har oplevet Det, så skal man sgu bare undskylde episoden. Hjælper intet at i vasker hænder bagefter.
God dag til jer.
Har en meget dårlig oplevelse
Har en meget dårlig oplevelse. Bestilte for ca 1400 kr. varer, men fik kun leveret 8 stk. varer ud af hele min ordre. Ringede til deres Kundeservice som var lukket, har skrevet til dem med tilbagemelding om tilbagemelding inden for 24 timer. Har skrevet til deres kvivklyleverandør uden svar. Har haft problemer før. Er meget utilfreds

L’expérience Trustpilot