Jeg har købt et par øreringe - hoops fra PICO. Virkelig pæne, men hold nu op en dårlig kvalitet der er på deres forgyldte smykker. Det er desværre ikke første gang at jeg køber øreringe derfra, hvor... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Giver ikke penge tilbage!!! Ekstremt dårlig service at de ikke oplyser om at man ikke kan få refunderet sine penge! Det står på bonen, men det er jo ubrugeligt?? Synes det er noget skidt, især hvis m... Voir plus
Jeg er meget imponeret over både mærke og butik. PICO er min absolutte go-to, både når der skal handles gaver til overkommelige priser, og når jeg skal forkæle mig selv. Butikkerne er noget fra et e... Voir plus
Forfærdelig kvalitet Jeg har købt nogle øreringe, hvoraf 2 af de 3 par jeg havde bestilt var defekte. Dette skal forståes i den forstand, at de ingengang kunne lukke og derfor konstant faldet ud.... Voir plus
Østerbrogade 98, 2100, København Ø, Danemark
Det er desværre ikke første gang at jeg køber øreringe derfra, hvor der knap går en måned så er øreringenes farve og glans reduceret væsentligt. Jeg passer mine øreringe, sover ikke med dem, tager dem af inden bad mv. Det er så sidste gang at jeg køber smykker derfra, kan jeg nu konkludere.

Réponse de P-i-c-o
Mit armbånd gik i stykker under 24-timer efter jeg havde købt det. Og har nu mistet det, så kan ikke sende et billede. Havde et tilgodebevis.

Forfærdelig kvalitet
Jeg blev mødt af uhøflig adfærd og mangel på respekt af personale i butikken, da jeg foretog returneringen.
Kundeoplevelsen var fuldstændig den samme, da jeg ugen efter besøgte butikken for at finde er fornuftigt smykke.
Elendig kvalitet, dårlig kundeoplevelse, respektløst personale….
Forfærdelig kundeoplevelse
Jeg har bestilt en halskæde på jeres webshop, hvilket kæresten ikke bryder sig om. Derfor tager jeg ind i jeres fysiske butik i Århus for at få denne halskæde byttet. Jeg får af vide inde i butikken, at denne halskæde ikke forhandles i butikken og at jeg ikke kan få pengene tilbage.
Jeg er nu nødsaget til at tage hjem, købe returlabel og få sendt den afsted… trods jeg lige har været inde i deres fysiske butik.
Hvor er det juridiske grundlag for dette. Der er ingen oplysninger forbundet med dette køb, der har informeret mig om returpolitikken af netop denne halskæde.
Afslutningsvis vil jeg komme med et råd. Aldrig som i aldrig køb fra webshoppen, da du med ekstremt høj sandsynlighed risikerer, at du er nødsaget til at betale 62kr i fragtomkostninger for at fuldføre en returnering.

Réponse de P-i-c-o
Jeg skrev tideligere en anmeldelse af nogle øreringe vis lås ikke passede. Det var jeg super ked af fordi det gjorde at jeg ikke kunne gå med øreringene. Men pico svarede straks og sendte uden problemer et par nye låse. Mega god service. Dejligt sted at handle fra med god kvalitet.

Réponse de P-i-c-o
Jeg har for noget tid siden købt nogle øreringe, som kostede 300 kr. De skulle være i sølv. Jeg syntes de var rigtig flotte, men desværre fik jeg udslet af dem. Jeg skrev til Pico og det de sagde var at det var kobber inde under sølvet og at vi nok var allergiske for det. Men ikke noget med vi kunne bytte vores smykker eller andet. Så nu har jeg spildt 300 kr. og min mor 200 kr. på nogle smykker som så ud som om var i sølv.

Réponse de P-i-c-o
Købte for noget tid siden deres Afrika øreringe i sølv.
Jeg nåede at bruge dem en enkelt gang før de blev helt orange og oxiderede. Jeg kan slet ikke forstå hvordan de kan være helt rustne allerede. Det er ikke muligt at rense væk. Langt værre kvalitet end hvad jeg frygtede, desværre :(
Ikke køb dem.

Réponse de P-i-c-o
Mega hurtig levering men…
Jeg bestilte et par øreringe en torsdag morgen og modtog dem dagen efter. Kvaliteten så fin ud og de var hvad jeg havde håbet på. Men efter at have gået med dem blot et par minutter faldt den ene ud. Det fortsatte sådan hele dagen. Låsen var simpelthen ikke stram nok og gjorde at jeg skulle ned på gulvet efter mine øreringe konstant. Det ødelagde ret meget købet da jeg ikke kan gå med dem i mere end 5 minutter uden at miste dem.

Réponse de P-i-c-o
Jeg har ledt efter de helt perfekte hoops i lang tid og min veninde anbefalede Pico.
Jeg besøgte butikken på Østerbro og hold da op et imponerende udvalg :-)
Ekspedienten var meget hjælpsom og jeg fik prøvet en masse smukke par.
Jeg endte med et par forgyldte øreringe og et par ørestikkere med en sten i den fineste pudderfarve og de blev pakket i den fineste emballage.
Jeg kommer helt sikkert tilbage og jeg må sige det er også det perfekte sted at finde fine gaver.

Réponse de P-i-c-o
Vil ikke engang anbefale Picos smykker til min værste fjende!! Købte et par øreringe til 300 kr. og allerede 5 dage efter, går låsen i stykker på den ene ørering, så den falder af på floor og forsvinder. Der er et generelt problem med deres øreringe, hvor låsen simpelthen er så dårlig kvalitet og åbner af sig selv. Tog ind i butikken med min veninde, der har mistet 3 par til samme problem, for at forklare situationen, hvor vi bliver mødt med: “det er pga. materialet er Sterling sølv, der godt kan blive blødt med tiden”. Først og fremmest, bruger mange andre smykkefirmaer samme materiale, hvor der ikke er samme problem. Derudover har jeg haft øreringene i 5 dage, så det med, at det kan ske med tiden holder heller ikke. Virkelig dyr oplevelse blandet med dårlig og useriøs service. Alt i alt, virkelig et nej herfra - Sheins øreringe til 7 kr. er bedre kvalitet at this point.

Réponse de P-i-c-o
Jeg kunne købe mig fattig i de smukke smykker. Har efterhånden en del forskelligt fra Pico og jeg har aldrig oplevet problemer med kvaliteten.

Réponse de P-i-c-o
I juletravlheden besøgte jeg butikken i Århus. På trods af at ekspedienten havde travlt, fik jeg den sødeste, mest kompetente ekspedering. Den unge kvinde, Laura, viste stor overskud og gav en excellent betjening. Dertil sælger de smukke smykker og spænder. Her kommer jeg helt sikkert igen!

Réponse de P-i-c-o
Jeg fik 6 hårspænder i julegave. Jeg har ikke brugt dem meget, men det til trods er 4/6 enten knækket ovenpå eller i spidsen, så de ikke længere kan sidde fast på spændet. Dog fik også en hårklo, som jeg er super glad for.

Réponse de P-i-c-o
Jeg var i butikken på Gl. Kongevej om eftermiddagen mandag d.13.09.21. Butikken er fin og der er mange fine og inspirerende smykker, hårpynt mv.
Jeg mødte dog en kold og ikke særlig imødekommende betjening uden et eneste smil, hvilket umiddelbart ikke giver mig lyst til at komme der igen.

Réponse de P-i-c-o
Har lige fået gaver fra Pico. Hvor er de lækre og min erfaring er at det er god kvalitet og at de holder.

Virkelig dårlig service!!!
Har modtaget 2 sæt øreringe i gave som desværre er ens. Jeg kontakter derfor virksomheden for at få byttet det ene par til et andet. Men de tilbyder ingen hjælp, kun hvis jeg har mulighed for at komme ind i butikken. Hvad er meningen med at have en webshop? SIDSTE GANG jeg ønsker mig noget herfra.

Réponse de P-i-c-o
Der er rigtig mange fine ting, men kvalitet og pris hænger ikke sammen og man kan ikke få penge retur for gave (!?). Jeg fik et hårspænde i gave til 175 kr. Jeg har før haft et flot hårspænde fra jer, men som desværre gik i stykker efter kort tid og derfor ville jeg returnere det nye. Men jeg kunne ikke få penge tilbage? Det synes jeg er virkelig dårlig service. Gad vide hvad argumentet er for det? Personligt vil jeg aldrig købe en gave hos jer, hvis modtagerne ikke kan returnere den (og nej, giveren var IKKE informeret)

Réponse de P-i-c-o
1000 tak for hjælpen, piger👏🏻 Super serves, det er fornøjelse at shopper i jeres butikker.:-)

Réponse de P-i-c-o
Jeg var i butikken på Frederiksberg og skulle finde noget hårpynt og nogle øreringe til mit bryllup - fik super god vejledning af en sød pige, der var meget hjælpsom og hjalp mig med at finde lige det sæt, som var lige mig!! Kan anbefales

Réponse de P-i-c-o
En savoir plus sur les différents types d'avis.