Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Friedel nam zich de tijd, zowel tijdens het verkoopgesprek als daarna. Hij gaf ons vrijblijvend de offerte mee, zonder dat we ons onder druk gezet voelden. Bij levering was het ook hij die de overg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goed ontvangen bij Peasmans Hasselt door Friedel. Hij nam de tijd om alles te overlopen en te bespreken. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen. Bij aflevering gaf hij ook alle nodige informatie ov... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen week onderhoud aan onze auto laten doen bij Paesmans Bree hier kwam uit dat er een rubber kapot was en vervangen moest worden en kreeg dit ook netjes met foto’s in rapport te zien zoals alti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Marché automobile

Écrit par l'entreprise

Uw Renault en Dacia dealer in Limburg. Je vind ons in Beringen, Bree, Hasselt, Herk-de-Stad en Houthalen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Batterij problemen

Begin dit jaar VAB laten komen, batterij was plat. Begin februari weer platte batterij. VAB terug gebeld. Ik bel voor een afspraak om de batterij na te kijken, vermits deze nieuw was van augustus 2025. Volgens de garage was er niets mis met de batterij. Maar scheelde er iets aan mijn aanpassingen (ik heb een aangepaste wagen omdat ik rolstoelgebruiker ben). Volgens de firma van de aanpassingen was er niets mis, alleen dat de batterij inderdaad plat/kapot was. De garage in Houthalen weigerde dat te geloven. Ik vermoed omdat de batterij nog in garantie was.
Lang verhaal kort, naar een andere garage gegaan die de batterij nagemeten heeft en ze bleek effectief kapot te zijn. En op eigen kosten een nieuwe batterij laten zetten.

3 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop geen Renault of Dacia!

Dacia Dokker 1.2 TCe (H5F) van 2018 met 124.000 km.

1 van de problemen met deze motor is olieverbruik door koolstofafzettingen op de olieschraapveren.
Dit is een gevolg van de directe injectie.

Na 5 jaar, 90.000 km het olieverbruik aangekaart bij de garage, geen garantie, geen coulance.

2 Jaar later geen compressie meer in cilinder 1 en cilinder 4 werkt nog 80% van de tijd.

Diagnose: krassen op de cilinderwand van alle cilinders.

Dit is te wijten aan een ernstige constructiefout: plaatsing van de injectoren.

Als de motor koud is, wordt de benzine direct tegen de cilinderwand gespoten in plaats van te vernevelen in de verbrandingskamer.
Wanneer dit gebeurt, wordt de oliefilm in de cilinder weggewassen en ontstaat er direct contact tussen de zuiger en de cilinderwand!

Oplossing: motor vervangen, alles zelf betalen (€9500!) en de garantie dat dit probleem na pakweg 100.000 km opnieuw voorvalt!

Koop deze rommel niet!

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed geholpen bij Paesmans…

Heel goed geholpen bij Paesmans Beringen door Christophe. Goede uitleg gekregen omtrent de Dacia Sandero. Ook goed geholpen met alles omtrent de aankoop. Ik ben zeer tevreden!

24 octobre 2025

Fijn geholpen

Fijn geholpen, goede uitleg, we zullen zeker terug komen!

30 septembre 2025

Bedankt voor deze review

Top ervaring

Zeer vriendelijke mensen in herk de stad, goed contact en snelle service.
Mensen die hun vak zeer goed kennen.
Zeker een aanrader!

8 août 2025

bedankt voor deze review

Wegblijven bij Paesmans!

Wegblijven bij Paesmans!
Oneerlijke dienstverlening: bij een gesprek over het aangaan van een financieringsovereenkomst wordt dit aangeprezen als volledig zonder risico, ook bij vroegtijdige opzegging contract. Toegegeven, dit klinkt een heel sterk voorstel, vandaar dat dit expliciet werd nagevraagd, en het is een unieke dienstverlening van Paesmans (Dacia)! Echter bij opzegging blijkt risicoloos een kost van meer om en bij de 3000 euro te zijn.

Bij een laatste poging dit te bespreken lieten de betrokken verkoper als de verkoopsdirecteur ons niet uitspreken, stond de verkoopsdirecteur op en dreigde de verkoper zelfs nog met fysiek geweld 'maar niet op het werk'. nog nooit zo een onprofessionele en ronduit agressieve organisatie tegengekomen.

7 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Friedel nam zich de tijd

Bij levering was het ook hij die de overgave deed, ook weer geduldig en vriendelijk.
Het feit dat we bij eventuele problemen later ook op hem kunnen terugvallen maakt dit tot een gepersonaliseerde ervaring.

6 juin 2025

Réponse de Paesmans

Bedankt voor je mooie woorden en positieve beoordeling!
Het doet ons oprecht plezier om te lezen dat jouw ervaring met ons zo positief was. Feedback zoals die van jou geeft ons niet alleen een glimlach, maar motiveert ons ook om elke dag weer het beste van onszelf te geven.
Nogmaals dank dat je de tijd nam om dit met ons (en anderen) te delen. Je invloed en vertrouwen betekenen veel voor ons!

Hartelijke groet,
namens Team van Dacia
Wilfried Paesmans
Paesmans Autogroep

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed ontvangen bij Peasmans…

Bij aflevering gaf hij ook alle nodige informatie over de wagen voor een goede rijervaring. Ondertussen zeer tevreden over mijn nieuwe Dacia Sandero. Enige minpuntje was dat er al twee krassen achteraan op de bumper stonden bij levering.

31 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend goed geholpen door…

Ik ben ontzettend goed geholpen door Thierry van Paesmans Beringen ik heb daar ook mijn 2de auto gekocht bij hem een heel heel lieve man en hij heeft het beste voor voor zijn klanten heel fijne ervaring dankjewel Thierry Stevens! 😊

8 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe wagen gekocht bij Paesmans in…

Nieuwe wagen gekocht bij Paesmans in Hasselt. Zeer vriendelijk onthaald door een jonge, doch goed geïnformeerde verkoper Friedel. Hij heeft ons echt ontzorgd voor de papierwinkel en gaf een zeer goede opvolging van het dossier! Een aanrader.

10 mars 2025

nieuwe captur

nieuwe captur aangekocht in bree bij verkoper robby service was top ,alles tot in de puntjes geregeld .en fijne aflevering bedankt voor alles .

20 février 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de Dacia Duster nu den tweede ook , geen enkel problemen, goede service ook en vriendelijk...
We wachten nu om de Bigster te ontdekken

16 mars 2024

Update 4 maanden later miserie

Update 4 maanden later: na levering van de Clio Alpine begonnen de eerste problemen rare geluiden uit dashboard. Resultaat: auto staat al bijna 5 weken in totaal in garage zonder dat ze het gemaakt hebben, vervangen maar wat lukraak onderdelen. Krijg je vervangwagen mee waar je ook nog eens in panne meevalt 4 dagen later, probeer je van s'morgens tot s'avonds op vrijdag de garage te bellen nemen gewoon niet op. Nu word hem weer zogezegd over 2 maanden gemaakt omdat de stukken zogezegd niet op voorraad zijn. En ze moeten de vervangwagen terug hebben. Resultaat: rij maar 7 maanden met ne kapotte auto rond! Verkopen kunnen ze goed maar als ge garantie nodig hebt zijt ge maar ne nummer en hebben ze gene tijd!

21 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Op zoek naar een nieuwe wagen

Op zoek naar een nieuwe wagen, werden we geholpen door Ricky.
Zeer vriendelijk en duidelijk. Geen moeite was teveel.
We kozen uiteindelijk voor een ander merk, maar enkel omdat we bij Renault niet vonden wat we zochten.
Bij een volgende aankoop, komen we zeker terug.

31 décembre 2024

Beste Sioulants,

Bedankt voor de review. Spijtig dat we je niet konden helpen met het huidige aanbod. Het geeft Ricky wel een veldoening om dit te lezen. Bedankt een succes met je aankoop.

Noté 5 sur 5 étoiles

een vriendelijke jongeman hielp me met…

een vriendelijke jongeman hielp me met het installeren nieuwe gsm in auto. dank aan Rikki of Ricky Claessen

6 janvier 2025

Beste Jeanne,
dankjewel voor even de tijd te nemen voor deze review.
We hebben Ricky ingelicht en hij kreeg er spontaan een glimlach van en was de hele dag goed gezind

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb zaterdag de Renault new capture…

Heb zaterdag de Renault new capture gekocht ,
Bedankt Thierry Stevens voor de goede uitleg en de vriendelijke bediening , voor mij top verkoper .

7 décembre 2024

Marcel,

Bedankt het doen Thierry veel plezier dit te lezen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb mij nog nooit zo vernederd gevoeld…

Heb mij nog nooit zo vernederd gevoeld als bij nieuwe auto kopen bij Paesmans, hoe dat Paesmans zo miserabel overkwan niet te geloven men moet oppassen of men moet voor de koffie gaan betalen.Paesmans gaat in discussie voor minder dan 100€ wat een slecht gevoel dat de klant krijgt, nooit meegemaakt.

31 octobre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus