Meget uprofessionelt og grådigt parkeringsselskab. QR-koden på stedet virkede ikke, og vi måtte printe en ny, men alligevel valgte Guardian/ParkZone at udstede en bøde og totalt ignorere problem... Voir plus

Fik en parkeringsbøde i Sønderborg på møllebakken jeg holdt med det ene forhjul på selve stregen i parkeringsbåsen derfor sendte de mig en bøde på 985 kr. så smålig de tænker kun på penge det er den r... Voir plus

L'entreprise a répondu

Elendig skiltning på samme parkeringsområde med forskellige regler. Hvis man bruger parkerings app, det finder deres firma og man betaler til deres firma for det område, så er der åbenbart særsk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Skyndte mig ned til min bil 10 før den første times parkering var gået. Maskinen ville ikke acceptere mit kort og blev ved med at påstå det kort jeg har haft i årevis skulle aktiveres. Ringede til Gua... Voir plus

1. Service de voiturier

Écrit par l'entreprise

Gardian er den nye identitet for ParkZone – et selskab med dybe rødder i parkeringsbranchen og en vision om at tilbyde helhedsorienterede løsninger. Med to stærke forretningsben leverer Gardian både avancerede parkerings- og sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til ejendomsbranchens mest visionære beslutningstagere. Gardian bygger på mere end 20 års erfaring og administrerer dagligt over 1.900 parkeringsområder og sikkerhedsopgaver for både offentlige og private virksomheder. Med vores digitale fokus og integrerede tilgang sætter vi nye standarder for, hvordan parkering og sikkerhed kan kombineres for at skabe værdi for kunder og partnere. Gardian har hovedkontor i Rødovre samt kontorer i Kolding, Aalborg og Trondheim, Norge.

1,3

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

2 k avis

A répondu à 18 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

De er en stor pengemaskine.

Parkerede i Løvbjerg Centret i Aarhus Nord , hvor der er en times gratis parkering. Holdt der 1 time og 2 minutter, hvilket udover parkeringsafgiften , kr. 25, udløste en kontrolafgift på kr. 250 , I læste rigtig tohundredeogfemti danske kroner. En stor pengemaskine. Jeg ved ikke om det er tilladt med en kontrolafgift af den størrelse.Min sidste parkering der!!!

24 novembre 2025

Profitere på kunders fejl

Jeg er dybt utilfreds Gardian og deres fuldstændig ufleksible og urimelige behandling. Jeg betalte korrekt for min parkering gennem EasyPark, men i al hast glemte jeg at ændre nummerpladen, da jeg kørte i en firmabil. Det er en åbenlys, ærlig menneskelig fejl i en travl hverdag og det er dokumenteret, at jeg har betalt for den pågældende periode og min privat bil var placeret langt fra Arne Jacobsens Allé 6.
Det er simpelthen SVINSK at udnytte en sådan fejl til at udstede en bøde. Resultatet er, at jeg nu tvinges til at betale for både parkering OG bøden – en ren profitmaskine baseret på folks forglemmelser.
Da jeg forsøgte at klage og give min forklaring, blev jeg øjeblikkeligt fejet til side uden nogen form for reel sagsbehandling eller forståelse for situationen. Det er ufatteligt, at man ikke engang kan komme til orde, når man rent faktisk har betalt for ydelsen.
Dette firma udviser en ubrugelig og magtliderlig holdning med en fuldstændig mangel på forståelse for virkeligheden. Det er en forretningsmodel, der udelukkende er designet til at straffe og profitere på kunders fejl frem for at levere en rimelig service. Jeg vil fraråde alle at benytte sig af Gardian.

25 novembre 2025

Fuskerfirma

Vær meget opmærksom på det fuskerfirma. De beholder betaling, hvis du har betalt forkert sted. Jeg parkerede i Fields og betalte ud fra deres p skilte. Det var så åbenbart parkering udenfor og ikke indenfor. Du får en rykker,selvom du har betalt, og de fastholder rykker. De er ikke til at tale med. Så et klassisk p firma. Griske

4 octobre 2025

Absolutely the worst!!

The way this private company conducts itself should be illegal.

They present themselves as if they have official authority, even though they are only a private operator.
They poorly place very small signs, that are easy to miss, especially in areas that appear to be public. In order to intentionally creating misleading situations where innocent drivers can easily make an honest mistake.

They then issue unreasonably high parking fees with no real possibility for appeal, dialogue, or negotiation. Most often than not, they do not even respond to emails or inquiries, which leaves people without any fair way to be heard.

In my view, their practices take advantage of innocent drivers, and I consider their approach deeply unethical and borderline illegal. If I could, I would strongly advise avoiding any companies that choose to cooperate with them. Their behavior reflects some of the worst aspects of our society.

12 octobre 2025

Gardian er ikke service orienteret på…

Gardian er ikke service orienteret på nogen måde, det handler IKKE om at service og sikre frie parkeringspladser men blot om at tjene penge, hos dette selvskab lader man ikke tvivlen komme kunden til gode men tværtimod bruges alle midler for at inddrage, man skal i forvejen være bevidst om hvordan kvitteringer for parkeringstilladelser udfærdiges og hvordan de skal tydes, ellers koster det. Forvent ikke at der tages nogen former for hensyn eller medmenneskelighed her, at vi som skatteborgere betaler så mange penge til sundhedsvæsenet skal kæmpe med afgifter og trusler om registrering som dårlige betalere når man besøger de danske hospitaler er helt hen i vejret, at man så samtidig vælger et total usympatisk privat selskab til at administrere parkeringspladser gør ikke sagen bedre.

12 novembre 2025

“Hold jer langt væk fra den virksomhed

“Hold jer langt væk fra den virksomhed. De opererer helt ude på kanten af lovgivningen. Det har taget dem over to år bare at sende helt almindelige oplysninger om en parkeringsbøde – noget, der burde være standard og ligetil. Alligevel kræver de 400 kr. ekstra bare for at ‘sende mere information’. Det er simpelthen uacceptabelt.” - Fy for S..!

12 novembre 2025

Fik en parkerings afgift på 12.- der…

Fik en parkerings afgift på 12.- der tilkom et gebyr på 89.- så de 12 blev til 101.- da de havde sent via e_boks, som jeg ikke har været inde på i de pågældende dage. betalte denne den 9/10-25, men desværre var fristen den 8/10. Self min fejl. rykkergyr på 200.- og de 101 = 301.- for parkering på 12.-.
De er meget ubehøvlet i deres "kundeservice" talte med Daniel.. Magen til arrogance, møder man sjældent, men her var det en præstation til ug i arrogant opførsel. Fejlen ligger naturligvis hos mig, men at fastholde sit krav er mig urimeligt. Tjek op på deres anlæg og forsøg at undgå dette usle firma. Jeg vil gøre alt for at bringe jeres søgning af virksomheden i øverste del på søgemaskiner.

10 octobre 2025

Parkering Bakken

Vi har netop modtaget en registreringsafgift fra parkzone ( Bakken ) - selvom vi har betalt for parkeringen FØR vi gik ind. Der er nu sendt indsigelse til parkzone, da vi kan dokumentere at vi har betalt.

19 octobre 2025

Gardian er ikke klar over deres…

Gardian er ikke klar over deres manglende konduite, i forbindelse med en easypark parkering, blev vores anden bil registreret, for anden gang i år, easypark fraskriver sig ansvaret, Gardian er blev gjort påmærksom på fejlen, men mener ikke at det ændrer på deres opkrævning, selvom de vi har bestalt.
Vi er efterhånden vant til at få at vide du som forbruger har begået en fejl, og disse selskaber er ligeglade med at folk har handlet i god tro.
EU må snart lovgive omkring disse selskaber at de har et ansvar på at behandle folk ordentligt.
Jeg skal gøre mit for at det bliver Trafikstyrelsen som får ansvaret for vores parkering i fremtiden, teknisk set har vi ikke brug for alle de pengemaskiner, når Margrethe Vestager kan sætte Google på plads så kan
vi forbrugere få vores rettigheder på plads.
Vi ses i retten.
Mvh. Anders Eriksen
P.S Jeg er forøvrigt træt at skulle bruge min tid på det her men jeg håber at alle danskere er med på at stoppe deres tyrani og gøre opmærksom på vores rettigheder.

3 novembre 2025

It's for free to park 4 h

It's for free to park 4 h. But I end up paying 299+100+100 dkk.
Supposedly free if you play ice hockey Svendborggade.
I did apparently not register correctly. There is no machine to pay or register nothing in the parking garage they want you to not understand the rules and make it difficult for you. That's how they get money. No information. So you make the mistake and they can cash in.

Even if i had document to show it was supposed to be free. Doesn't matter the difficult process is what they want and how they get the money what is right and wrong is totally indifferent to them.

I don't like companies that even you show them you are right and was allowed to park for free they don't care and you still have to pay and pay extra also.

They wanted to give extra days to pay like that was the problem..... Probably just to make sure they get more for me forgetting and late fines and so on.....no understanding even though it was supposed to be free.

27 août 2025

Jeg har modtaget en kontrolafgift fra…

Jeg har modtaget en kontrolafgift fra Gardian/ParkZone, selvom jeg havde en gyldig parkeringsbetaling via GoParking. Jeg har fremlagt dokumentation og forsøgt at få sagen løst, men Gardian afviser fortsat ansvaret og sender regningen videre, fordi de åbenbart ikke kan blive enige med GoParking om et internt samarbejde.

Det er helt urimeligt, at man som kunde skal betale for et problem mellem to parkeringsselskaber, når man har betalt korrekt og til tiden. Gardian har desuden været meget lidt imødekommende i kommunikationen, og det virker som om, de bevidst trækker sagen i langdrag i håb om, at folk bare betaler for at slippe.

Meget dårlig oplevelse – og en påmindelse om, hvorfor man skal være ekstremt forsigtig med at parkere på pladser administreret af Gardian/ParkZone.

29 octobre 2025

Selskabet udsteder ulovlige…

Selskabet udsteder ulovlige kontrolafgifter og ignorerer fremlagte beviser. Som kunde har man ingen reel mulighed for at få sagen behandlet retfærdigt.

9 septembre 2025

Jeg redegjorde nøjagtigt for de umulige…

Jeg redegjorde nøjagtigt for de umulige forhold omkring min parkering (automat der ikke virkede m.m.), lagde en besked i min bilrude, og erklærede mig naturligvis villige til at betale for de parkerede timer. - Efter over to mdr. kom noget der lignede et autosvar, med angivelse af den ret store bøde. Underskrevet
Bedste hilsen
Anders
Juridisk sagsbehandler

13 août 2025

Ingen forståelse – elendig kundeservice

Ingen forståelse – elendig kundeservice

Jeg har fået en kontrolafgift fra ParkZone, selvom jeg havde registreret min parkering via ParkCare-appen. Jeg kom blot til at taste nummerpladen på vores anden bil – en menneskelig fejl efter en lang dag.

Jeg har trænet fast i SATS Søborg i over 5 år og parkeret der utallige gange uden problemer. Denne gang havde jeg kvittering for korrekt registrering i tidsrummet, bare med forkert nummerplade.

Jeg ringede til ParkZone for at forklare situationen, men fik blot svaret: “Ja, det er bare ærgerligt.” Ingen vilje til at hjælpe, ingen forståelse, og ingen hensyn til dokumentation.

Det er virkelig skuffende at opleve så ufleksibel og ufølsom kundeservice. ParkZone burde kunne se forskel på en ærlig tastefejl og en ulovlig parkering. Jeg håber SATS og andre samarbejdspartnere genovervejer, om de ønsker at være forbundet med et firma, der behandler loyale kunder på denne måde.

7 octobre 2025

Jeg savner ord

Parkerede kl. 23.05 på en p-plads med 2 timers tidsbegrænsning fra kl. 8-21. Lod min automatiske p-skive stå på 23.15, som jeg må iflg. parkeringsskivebekendtgørelsen, hvor der står at det er valgfrit om jeg vil lade den stå på ankomsttidspunktet eller sætte den frem til 8.00 hvor tidsbegrænsningen begynder. Hentede bilen kl. 8.55 næste morgen, hvor der kl. 8.35 var udskrevet en bøde for "tidsbegrænsning overskredet"
Jeg skrev ind til ParkZone/Gardian og regnede med at det var en formalitet at få den annulleret. Deres "juridiske afdeling" afviste min klage, idet de kun citerede halvdelen af den paragraf og udelod det med at jeg også gerne måtte lade p-skiven stå på ankomstidspunktet.
Skrev til dem gentagne gange og erklærede mig uenig uden at få svar.
Jeg skrev til Rema 1000 som har butik op til p-pladsen. De var enige med mig og ringede til ParkZone og fik bøden annulleret. De skrev at det var en problematik de havde oplevet flere gange.

23 juillet 2025

Endnu engang fantastisk service fra Aysha 🌟

Jeg har endnu engang haft fornøjelsen af at få hjælp af Aysha fra ParkZone/Guardian, og hun leverede som altid en kundeservice i topklasse. Hun er utrolig venlig, imødekommende og professionel, og hun sørgede hurtigt for, at mit problem blev løst uden besvær.

Det er sjældent at møde så dedikeret og engageret service, men Aysha formår virkelig at gøre en forskel hver gang.
Tusind tak for hjælpen endnu engang du fortjener stor ros!

1 octobre 2025

Legal tyveri

Legal tyveri!
Parked in MacD parking in the motorway, which was literally completely empty. Finished eating after 30 min and then someone is standing over the car waiting for the clock to run off. The parking ticket was issued right in front of us and printed. Legal theft! Completely unethical and illegal - not sure how Denmark allow these guys to operate.

24 septembre 2025