Meget uprofessionelt og grådigt parkeringsselskab. QR-koden på stedet virkede ikke, og vi måtte printe en ny, men alligevel valgte Guardian/ParkZone at udstede en bøde og totalt ignorere problem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fik en parkeringsbøde i Sønderborg på møllebakken jeg holdt med det ene forhjul på selve stregen i parkeringsbåsen derfor sendte de mig en bøde på 985 kr. så smålig de tænker kun på penge det er den r... Voir plus
L'entreprise a répondu
Elendig skiltning på samme parkeringsområde med forskellige regler. Hvis man bruger parkerings app, det finder deres firma og man betaler til deres firma for det område, så er der åbenbart særsk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skyndte mig ned til min bil 10 før den første times parkering var gået. Maskinen ville ikke acceptere mit kort og blev ved med at påstå det kort jeg har haft i årevis skulle aktiveres. Ringede til Gua... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Gardian er den nye identitet for ParkZone – et selskab med dybe rødder i parkeringsbranchen og en vision om at tilbyde helhedsorienterede løsninger. Med to stærke forretningsben leverer Gardian både avancerede parkerings- og sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til ejendomsbranchens mest visionære beslutningstagere. Gardian bygger på mere end 20 års erfaring og administrerer dagligt over 1.900 parkeringsområder og sikkerhedsopgaver for både offentlige og private virksomheder. Med vores digitale fokus og integrerede tilgang sætter vi nye standarder for, hvordan parkering og sikkerhed kan kombineres for at skabe værdi for kunder og partnere. Gardian har hovedkontor i Rødovre samt kontorer i Kolding, Aalborg og Trondheim, Norge.
Coordonnées de contact
Valhøjs Alle 174 - 176, 2610, Rødovre, Danemark
- kundeservice@gardian.dk ved generelle spørgsmål, sagsbehandling@gardian.dk ved spørgsmål til kontrolafgifter
- www.parkzone.dk
A répondu à 18 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Bevidst scam eller bare ekstrem dårlig kundeservice ?
Efter at have betalt en parkeringsafgift har jeg utallige gange modtaget en rykker. De første gange var jeg ikke opmærksom og troede jeg havde glemt at betale - og betalte derfor igen. Den 3. gang faldt 10 øren, og jeg begyndte at dokumentere deres henvendelser - som kommer hver 3-4 måned, altid med en trussel om strafgebyr. Hver gang sender jeg dokumentation og de forrige mails ind igen og beder om en bekræftelse på at de har modtaget det uden at høre noget tilbage - Det er svært ikke at se et mønstre der ligner bevidst handling, og jeg overvejere hvor mange kunder der rent faktisk har betalt samme bøder mange gange. Overvejer henvendelse til kontant hvis jeg ikke får svar denne gang.
Betalt parkering – men afgift pga. app/zone-fejl i p-kælder (Experimentarium / Tuborg Havnevej 7)
Efter et besøg i Experimentarium parkerede jeg ved Tuborg Havnevej 7 og betalte for parkering via app. Da bilen stod i en p-kælder uden internetdækning, blev parkeringen først registreret, da jeg fik forbindelse igen – og dermed i forkert zone (terræn i stedet for kælder).
Parkeringen var betalt for den relevante periode, men ParkZone/Gardian fastholder alligevel en kontrolafgift på 875 kr., fordi forkert zone sidestilles med manglende parkering.
Efterfølgende kan jeg se, at mange andre har oplevet samme problem i forbindelse med parkering ved Experimentarium, uden at der tilsyneladende er taget højde for det. Hele risikoen placeres hos forbrugeren, selv når fejlen skyldes tekniske forhold i appen og manglende net i kælderen.
Kan ikke anbefales – især ikke ved app-parkering i p-kældre.
Det er dog arrogance af værste skuffe
Det er dog arrogance af værste skuffe. Jeg får en parkeringsafgift fra PARKZONE (ikke en bøde), hvilket undrer mig da jeg har betalt afgift til easyparkog derfor retter jeg henvendelse til PARKZONE. De svarer mig nu med en rykker. Jeg udfylder en kontaktformular, men stadig intet retursvar. Nu har jeg talt med en medarbejder. Han nærmest håner mig og siger, at jeg har betalt til Rød zone og ikke til privat parkering. Jeg spørger til hvorfor de ikke bare responderer på mine to henvendelser i stedet for at sende en rykker. Han kvitterer med at sige - ærgerligt. Vi var ikke nået til dig. Men vi fastholder afgiften (fair) og rykkergebyr - da jeg skulle betale uanset om de svarede mig eller ej. Så nedladende. Jeg håber virkelig alle undgår PARKZONE. Det er en helt urimelig og nedladende tilgang og retorik
Parkering Bruuns galleri / Parkzone.
Ikke alt er negativt når vi snakker parkerings firmaer.
Var den 21/12 i biffen i Bruuns galleri i Aarhus. Der er gratis parkering i biffen når man registrerer bilen. Den gik ok og efter filmen kørte vi hjem.
Næste dag tjekkede jeg om alt var forløbet ok med parkeringen.
Det gør jeg altid når p huset har automatisk kamera parkering.
Opdagede at den gratis parkering ikke gik igennem og jeg skyldte 72kr.
Kontakte parkzone med den dokumentation for bio turen og betalte de 72kr for at undgå ekstra opkrævninger
Fik den 14/01 svar tilbage på min mail at det var en fejl og beløbet bliver returneret.💪😋
Pengene er nu tilbage på min konto.
SÅ HUSK DEN GODE TONE, DET KAN GODT BETALE SIG 😃
MVH BO
Bøllemetoder
Fik en parkeringsbøde af ParkZone i form af et girokort, som jeg betaler via. min netbank sidst mulige betalingsdato. Om morgenen dagen efter modtager jeg et rykkergebyr fra ParkZone, at jeg ikke har betalt til tiden.
ParkZone har nu sendt mig 2 rykkergebyrer, selv om jeg har forklaret dem jeg har betalt til tiden. Jeg har også sagt, at jeg ikke vil betale rykkergebyret og de derfor ikke skal sende yderligere rykkergebyrer.
Men ParkZone bliver bare ved. Overvejer nu om jeg skal politianmelde ParkZone.
utroligt ringe firma
Jeg havde parkeret og p skiven var rigtig, men der var is og man kunne ikke se det perfekt-de annulerer IKKE bøde!!!DK byrde ikke have sådan et firma i landet, de værreste gribbe!!!
Har aldrig oplevet noget lignende
Har aldrig oplevet noget lignende. Klagede over en bøde…. Får afslag…. Fair nok. Bøden betales. Vi får rykkere for ikke betalt bøde. Vi skriver flere gange med bevis på at bøden er betalt. Hver gang er der en svarfrist på 10 til 20 dage… men de svarer selv inden for tre til fire MÅNEDER
Uanstændigt og grådigt foretagene
De får kun en stjerne fordi man skal for at kunne skrive.
Jeg er godt klar over, at de er komplet ligeglade med os ofre, men jeg føler mig så elendig over at de kan behandle folk sådan. D. 23.12 parkerer jeg i p-hus i gentoftegade som jeg gør ofte. P-pladser/båsene er yderst kort og mange biler kan ikke være inden for stregerne. Det var kaos den dag da alle var ude og juleshoppe. Jeg parkerer mellem 2 store biler, sætter p-skive og går i SATS. Da jeg kommer retur har jag fået en bøde på 985,- for at være lidt uden for bås. Mit julehumør forsvandt og jeg nærmest græd da det er en voldsom uventet og uberettiget bøde. De har skrevet, at jeg holdt uden for bås og har 10 dage til at betale. Jeg giver ikke op, har tænkt mig at give historien til Godaften Danmark da det ikke kan være rigtigt. Jeg kender en journalist på tv2, så nu prøver jeg på alle deres ofres vegne.
Sikke en mindeværdig oplevelse...
Sikke en mindeværdig oplevelse jeg havde med familien den 16/10-2025!
Ankom relativt let til den fine Parkzone/Gardian administrede P-plads ved Århus Street Food.
Masser af ledige pladser! Fedt!
Gardian administrere heldigvis også nabopladsen ved banegaarden, der på nærmest kunstnerisk vis er flettet sammen med Århus Street Foods P-plads, så der lige præcist er det rette spændingmoment om man får trykket på den rette zone.
Parkerede hurtigt med Easypark app og indstillede et par timer frem for at have god margen. Oprigtigt en lækker feature.
Efter en hyggelig tur på Sallings tag kommer man tilbage og ser en smuk solgul kærlighedserklæring i forruden.
Som sedlen så præcist selv angiver årsagen havde jeg naturligvis valgt nabogrundens P-plads (ej gyldig digital p-tilladelse).
Tænker derfor at give de søde mennesker hos Gardian en chance for at demonstrere standhaftighed og vælger at friste deres empatiske side ved at angive at nogle måske ville mene det var lidt for stift at betale dem for at holde på nabogrunden, når de nu selv kunne se at min bil havde en løbende registrering på deres plads ved siden af.
Efter 2.5 måneds formodentlig meget ressourcekrævende analyse når de servicemindede servicemedarbejdere frem til:
"Vi kan se, at der ikke har været en gyldig registrering i betalings-appen til det parkeringsanlæg, hvor bilen var parkeret, idet der blev indtastet et forkert områdekodenr."
Jeg kan derfor ånde lettet op - der er vitterligt ikke et gran af samvittighed og empati i deres sagsbehandling.
Derfor har de retteligt gjordt sig fortjent til den fulde plade med fem store stjerne herfra!
Jeg vil nu med denne fortrøstning i hjertet gå ind og betale de 910 kroners kontrolafgift og glæde mig til hvordan de en anden gang vil kunne berige mit indholdsfattige liv og - hvem ved - hamre bøden over de magiske 1000 kr.
Skal det være 2026?
Useriøst
Man får 10 dage til at betale, men virksomheden besvarer først klager efter en måned. Useriøs pengemaskine.
Parked at Frederikshavn city center
Parked at Frederikshavn city center. Paid at Easypark because the sign at the Centre of the parking area was reading Easypark. Gardian came back and stated the parking spot is not Easypark. I paid the 120€ ticket to get rid of this problem.
Previously I had problems with Gardian UK. They are very inflexible.
Advise : Avoid parkings managed by Gardian.
De lægger fælder ud (dårlig mørklagt…
De lægger fælder ud (dårlig mørklagt skiltning) så de kan uddele deres dummemøder på 985,-
Ussel forretningsplan i et industrikvarter, hvor der ikke er betalingsparkering men åbenbart krav om at sætte p-skive😡
Virksomheder der bruger ParkZone bør…
Virksomheder der bruger ParkZone bør klages til over en urimelig leverandør på deres parkeringsanlæg.
Som bilist - Undgå at bruge ParkZone's parkeringspladser. De ignorerer god skik og bruger metoder der føles som svindel. Du modtager p-afgifter efter selvom der er manglende skiltning.
Man sætter p skiven en søndag og EasyPark siger 0kr. Ergo forståes dette som gratis parkering - så jeg vælger at stoppe den da der alligevel står 0kr for 2 timer. Samtidig står det på skiltene at et parkerings kamera har registeret din nummerplade. Ergo må man dernæst tænke at så bruger den easyparks autoparkeringskamera - ligesom så mange andre steder. Men så bliver man senere et opkrævet gebyr på en åbenbar ikke-gratis parkering. Det er komplet ulogisk formuleret og misvisende skilte samt misvisende at det koster 0kr for 2 timer når man så opkræves efter. Vi er 10 venner der alle uafhængig af hinanden parkerede den dag og alle fik urimelige afgifter. Enten så skal der stå “manuel parkering” på indkørselsskiltet eller også skal der stå den registreres automatisk - hvis den havde gjort det - når jeg i appen har sat den til automatisk. Urimeligt at man mødes uden forståelse når jeg nu vælger at betale også efterfølgende at de vælger at fastholde kravet. Vi er alle i gang med indsigelser grundet dårlig skiltning når man parkerer lige når man kører ind og derved ikke når forbi skiltet hvor der står hvordan man parkerer. Det er mangelfuldt det ikke står flere steder på pladsen ved nordsiden.
App funktionierte nicht
App funktionierte nicht. Hatte alles richtig gemacht. Strafzettel von 133€. Nicht empfehlenswert. Werde nie wieder dort parken.
Umenneskelig pengemaskine på egen parkeringsplads
Umenneskelig pengemaskine. En helt naturlig menneskelig fejl ift. min egen parkeringsplads endte med en afgift på 900kr. Kan dokumentere at jeg bor der, og jeg ofte parkerer der med netop den nummerplade, men det bliver der ikke taget hensyn til.
Amatør firma
Amatør firma.
Jeg bliver ved med at få regninger rundt omkring i landet jeg ikke har været og med billeder af biler som slet ikke er min og med en anden nummerplade.
I regningen står der så fint min nummerplade og min bil og navn og det hele. Men når jeg ser på dato sted og billeder af den affotograferet bil har det intet med mig at gøre.
Hver gang er parkzone flinke til at annullere regningen, men jeg skal bruge tid på det hver gang. Næste gang bliver de anmeldt for falsk opkrævning hvis de ikke får styr på deres ting.
Sent svar og grådig
Skrev til dem angående en bøde men fik først svar over et måned efter og bøden skulle betales 10 dage efter. 910kr for at holde på en mc Donalds i Haverslev og ens p skive var gået tør for batteri og der holdte ikke andre biler omkring. Det sgu grådigt
Kunne ikke vælge området i appen
Kunne ikke vælge området i appen, kørte ud med det samme. Modtog en afgift. Klager, nærværende selskab svar på mail 3 måneder senere, den ryger i spam. Jeg får en rykker.. Mailen er selvfølgelig fulstændig irrelevant og forholder sig ikke til problematikken om at det givne p-hus ikke kunne vælges. Men har næsten mere ondt af de medarbejdere der arbejder der - det må være så trist.
God oplevelse med ParkZone
God oplevelse med ParkZone. Jeg fik en kontrolafgift, men da jeg kunne bevise, at jeg havde overholdt parkeringsreglerne, var de utrolig behjælpelige og annullerede min afgift.
Pas på de opkræver gebyrer
Pas på de opkræver gebyrer, da de scanner nummerplader via motorregistreret og sender opkrævning med gebyr. De må ikke anvende motorregisteret
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.