PCXperten Elektronik Service ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jeg var indstillet på at skulle have skiftet mobilens USB-C stik, da andres forsøg på at rense det ikke virkede. Men... PCXperten klarede det mens jeg ventede ca. 5 minutter, og det VAR bare stikket... Voir plus

Hej Jeg har flere gange fået lavet både Iphone 4 og 5 samt bærbar pc, jeg har altid fået en rigtig god og faglig kvalificeret betjening samt altid byens billigst. priser der er sagt ved indl... Voir plus

Super dygtige folk. Jeg havde købt en brugt macbook pro billigt af en veninde, men den kørte utrolig langsomt. Jeg kontaktede pcxperten og der sagde de at det skyldes den langsomme mekaniske harddi... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de réparation de matériel électronique
  2. Service de réparation d'ordinateurs
  3. Service informatique
  4. Assistance et services informatiques
  5. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  6. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

PCXperten Elektronik Service ApS, har repareret elektronik i Aalborg siden 1992. Vores personale er uddannet indenfor elektronik reparation og har mange års erfaring. Vi udfører alt indenfor reparation af elektronik, computere og lign. både til private og til industri. Som nogle af de få reparerer vi ned på komponent niveau. Det er meget billigere og langt mere miljøvenligt end bare at skifte til nyt. Vi reparerer også alle fabrikater telefoner. Kom ind og få et tilbud på reparation af dit udstyr.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

63 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig og god betjening

Har lige fået skiftet skærm og kamera på min iPhone XS - super glad. hurtig og god betjening.

12 octobre 2021

Réponse de PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse, vi har de fleste reservedele på lager til Apple telefoner og kan lave reparationen hurtigt og professionelt.

Har lige købt en refurbished HP…

Har lige købt en refurbished HP computer hos pcxperten. Rigtig gode priser og fin service.

9 octobre 2021

Réponse de PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse. Vi skaffer alt i refurbished HP, Lenovo og Dell computere, alt med 24 mdr. reklamationsret.

Jeg har flere gange benyttet PCxperten…

Jeg har flere gange benyttet PCxperten til at få repareret familiens Iphone telefoner. Vi har altid været særdeles godt tilfredse og kvaliteten har altid været i top.
Venligt og seriøst personale.

9 octobre 2021

Réponse de PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse, vi laver enhver form for reparation på både iPhone og Android baserede telefoner.

De reddede mine data og fotos

Var inde med min iMac, der havde mistet forbindelsen til harddisken. De tog data ud ad disken, og installerede en ny elektronisk disk, der er meget hurtigere end den gamle.

De er meget servicemindede og kompetente.

2 octobre 2021

Réponse de PCXperten Elektronik Service ApS

Hej, tak for den fine anmeldelse.
Vi kan hente data ud af de fleste Mac Computere og vi kan opgradere hastigheden på alle de ældre modeller.

pcxperten repararede min MacBook Pro…

pcxperten repararede min MacBook Pro efter jeg havde væltet en flaske vand ved siden af den. MacBooken døde og Humac ville have 5500 for at reparere den. Pcxperten reparerede den elektronik, som var gået i stykker for under 2000 og nu virker den perfekt igen. Mine bedste anbefalinger herfra.

1 octobre 2021

Réponse de PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for anmeldelsen. Vi reparerer alle typer computere ned på komponent niveau.

For 14 dage siden fik vi lavet et…

For 14 dage siden fik vi lavet et skærmskift på en af vores telefoner hos PCXperten, som efter skærmskiftet proklamerede at hos det firma som skærmen var skiftet hos tidligere, ikke havde gjort det ordentligt og brugt dårlig kvalitet af skærm.

Dog gik den ny udskiftede skærm relativt hurtigt i stykker (14 dage). Der var cover på skærmen ved uheldet, som var et langsomt fald fra maks. 30 centimeters højde, hvor telefonen rammer hjørnet af coveret, hvorpå skærmen går i stykker.

Her kan vi virkelig snakke om dårlig kvalitet! Vi bruger ikke PCXperten mere!

17 septembre 2021

Hej,
det er altid uheldigt når skærmen går i stykker på ens telefon. Men at anklage os for at bruge dårlig kvalitet, er direkte forkert. Vi bruger skærme fra den største og ældste distributør af iPhone reservedele i Danmark. De hedder Sparepart.dk

Dårlig kommunikation og dårligt panserglas

Jeg ringer i går d. 7/4 til PC Xperten, for at få et tilbud på et panserglas til en Huawei P30 Pro, et skærmskift af en Huawei P9 og et nyt ladestik i en Huawei P20 Pro.

Priserne er helt fine og jeg får at vide jeg kan indlevere dem dagen efter mellem 10-16.
Jeg kommer så derhen omkring klokken 11 og får så at vide at de kommer om cirka 20 minutter med GLS og at de vil være klar efter halvanden time.

Jeg tager så ud og ordner nogle ting i byen og er tilbage efter 1½-2 timer og får så at vide at de ikke er kommet endnu, da det åbenbart bliver sendt med PostNord. Men vi har ikke fået noget opkald om at det er forsinket, så vi får at vide vi højst sandsynligt først kan hente dem sent på eftermiddagen eller dagen efter.

Vi går så hen til bilen og får så et opkald om at de lige er kommet og at vi kan hente det efter en time.
Vi venter så den time og tager hen og henter tingene, og det ser fint nok ud. På nær at jeg lægger mærke til panserglasset ser ud til ikke at sidde ordentligt fast, da det virker løst i siderne.

Det påpeger jeg så, og får at vide at det altid er sådan. Men det var det ikke på min gamle telefon.
Men jeg tænker at jeg giver det en chance.

En time efter jeg kommer hjem (to timer efter vi får telefonerne tilbage), swiper jeg på min telefon og glasset glider halvt af og jeg kan selv pille resten af uden nogle problemer.

Det har tydeligvis ikke siddet ordentligt fast.

9 avril 2021

Hej Jesper,
tak for din anmeldelse. Jeg beklager hvis du ikke har været tilfreds med det panserglas du fik monteret hos os. Hvis du kommer forbi på et andet tidspunkt, tag kvitteringen med, så får du pengene retur. Vi er ikke altid herre over den kvalitet vores leverandører leverer på den slags tilbehør. For at være helt fair burde du også bedømme reparationerne på de 2 telefoner du indleverede, er du heller ikke tilfreds med dem ?
Mvh
René
PCXperten Elektronik Service ApS

Udskiftning af glas på Ipad og Iphone

Udskiftning af glas på Ipad og Iphone. PCXperten ringede som aftalt og meldte reparationen klar.
Arbejdet var udført til min fulde tilfredshed.
Lad dig ikke skræmme af rodet i butikken. De er dygtige reparatører.

17 février 2021

Réponse de PCXperten Elektronik Service ApS

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er ikke en butik, men udelukket et værksted for elektronik reparation.

lor*te telefoner

købte 2 iphone 6 man kun ikke høre lyd når man ringer man kan ikke få internet på dem de gik i stykker ca 1 md efter vi købte dem sidste gang jeg køber telefoner der og nu forholder jeg mig til android

21 août 2020

Hej Josef,
Vi har tilbudt dig at reparere eller ombytte dine telefoner. Det kræverde dog at de blev indleveret til vores værksted, hvor der kunne laves en grundig test af dem, dette har du afvist. Derfor kan vi ikke hjælpe dig yderligere. Du er dog stadig velkommen til at indlevere dem.

4 3/4 stjerne😉

Den eneste grund til at det ikke er 5 stjerner, er at det gives ikke af nordjyder😉
Fik superservice på mit print til emhætten som jeg selv havde opstøvet en måde at reparere på..(på nettet) og de var meget billige...ca kun 10% af det som et nyt print til emhætten skulle koste ved forhandleren og andre grossister.
God kundebetjening, selvom printet var midlertidigt forlagt😉

Der kommer jeg gerne igen.

Rigtige håndværkere med rigtige håndværkerhænder, det dur!!

3 avril 2020

Anbefales på det stærkeste

Anbefales på det stærkeste. Jeg får alt mit Apple-grej (MacBook, iPad, iPhone) lavet her. Service er i top. Der gives garantier (som jeg blandt andet har fået skiftet batteri på). Der bruges orginginale dele (batterier) og/eller dele af god kvalitet.

Jeg ved også at vores IT-mand på mit arbejde benytter stedet. Det borger for kvalitet.
(jeg har lagt samme review på Google)

16 janvier 2020

iPad forsvundet fra værksted - Ingen erstatning!

Vi sendte en iPad ind til deres værksted for at få bundkortet lavet, og ventede derefter i over en måned. Da vi ikke havde hørt fra dem i en hel måned, valgte vi at kontakte dem og høre hvor enheden blev af. Vi blev de første par gange mødt med diverse søforklaringer... Til sidst indrømmede de at vores iPaf var blevet stjålet fra deres værksted, og at de IKKE havde tænkt sig at erstatte den!
Det er jeg naturligvis ikke tilfreds med, og snakker stille og roligt med ejeren af virksomheden, som så ender med at smide røret på!!!
Har ALDRIG oplevet så DÅRLIG service i hele mit liv.

21 avril 2017

Hold kæft de er flinke :)

Jeg har lige afhentet min iphone4 hos Pcxperten.
Jeg har for to måneder siden hos et andet firma fået udskiftet batteri og skærm, det havde de ikke gjort ordentligt, den ville pludselig ikke tænde.
Pcxperten udbedrede det andet firma's dårlige montering, helt uden beregning. Jeg synes at det er så flot af dem.
Jeg vil varmt anbefale Pcxperten til alle :)

15 décembre 2014

Tog lidt tid, men professionelt udført af flinke, kloge hoveder. Super service!

Jeg havde en Medion bærbar til reperation, hvor jeg troede bundkortet var stået af. Det var i hvert fald diagnosen stillet på baggrund af to tidligere pc-checks fra andre steder. Ikke mange kan finde ud af at reparere bundkort, men jeg fandt alligevel frem til PCXperten og gav dem et forsøg.

PCXperten havde udstyret, men fik i stedet sporet fejlen til grafikkortet, som kortsluttede hele kredsløbet i computeren. De bestilte et grafikkort hjem og installerede det i maskinen, så fejlen var rettet. Dog dukkede en uventet fejl op med harddisken, som på mystisk vis var begyndt at sidde løs, så den ikke blev registreret i computeren (ikke PCXpertens skyld, men sandsynligvis sløset arbejde fra de tidligere pc-checks). Jeg tog computeren med ind til dem igen og fik fejlen rettet på yderst professionel vis med 3 forskellige indgreb, som de kaldte service og gav gratis. Ergo betalte jeg kun for installation af det nye grafikkort.
Nogle virkeligt flinke folk!

Havde de fanget og rettet harddiskfejlen i første forsøg havde de scoret den velfortjente femmer.

10 novembre 2014