Jeg var indstillet på at skulle have skiftet mobilens USB-C stik, da andres forsøg på at rense det ikke virkede. Men... PCXperten klarede det mens jeg ventede ca. 5 minutter, og det VAR bare stikket... Voir plus
Hej Jeg har flere gange fået lavet både Iphone 4 og 5 samt bærbar pc, jeg har altid fået en rigtig god og faglig kvalificeret betjening samt altid byens billigst. priser der er sagt ved indl... Voir plus
Super dygtige folk. Jeg havde købt en brugt macbook pro billigt af en veninde, men den kørte utrolig langsomt. Jeg kontaktede pcxperten og der sagde de at det skyldes den langsomme mekaniske harddi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Anbefales på det stærkeste. Jeg får alt mit Apple-grej (MacBook, iPad, iPhone) lavet her. Service er i top. Der gives garantier (som jeg blandt andet har fået skiftet batteri på). Der bruges orging... Voir plus
- Service de réparation de matériel électronique
- Service de réparation d'ordinateurs
- Service informatique
- Assistance et services informatiques
- Atelier de réparation de téléphones mobiles
- Magasin d'ordinateurs d'occasion
Écrit par l'entreprise
PCXperten Elektronik Service ApS, har repareret elektronik i Aalborg siden 1992. Vores personale er uddannet indenfor elektronik reparation og har mange års erfaring. Vi udfører alt indenfor reparation af elektronik, computere og lign. både til private og til industri. Som nogle af de få reparerer vi ned på komponent niveau. Det er meget billigere og langt mere miljøvenligt end bare at skifte til nyt. Vi reparerer også alle fabrikater telefoner. Kom ind og få et tilbud på reparation af dit udstyr.
Rantzausgade 47, 9000, Aalborg, Danemark
- 98 10 33 01
- rn@pcxperten.dk
- www.pcxperten.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
super butik alting en seriøs betjening og stor faglighed
Hej
priser der er sagt ved indlevering, har altid været den samme efter endt rep.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger, jeg bruger både pc xperten. I Aalborg privat og erhvervs mæssigt
Vh Kaare
Lynhurtig og god service...
God og hurtig mail-korrespondance frem og tilbage vedr. rep. af min PC. PCXperten hentede selv min pc på posthuset, selv om den var fremsendt MED omdeling via PostDanmark (PostDanmark klokkede dog i det). MEGET flot service af PCXperten. Fik repareret og returneret pc'en sammen dag. Jeg har brugt PCXperten 1 gang tidligere - også fin service sidste gang. De kan varmt anbefales :-)
Fin service af min bærbare HP
Min HP DV9500 begyndte af lave knuder, med ikke at vise skærmbillede.
Jeg fandt pcxperten.dk på google og kontaktede dem. De sagde at det sandsynligvis var grafikprocessoren der var problematisk på den, men de ville gerne lige checke det for mig hvis jeg kom ind til deres forretning.
Jeg kom derind en onsdag eftermiddag og selvom de havde meget travlt, fandt de tid til at montere et diagnosekort i min HP og konstatere at det var grafikprocessoren der havde et problem. Da PC'en ny har tjent mig godt i 3 år og egentlig udfylder mit behov, valgte jeg at få den repareret for mellem 1800 og 2000 kroner. Der gik 4 dage så fik jeg en SMS fra dem at PC'en var færdig til afhentning - hurtig service :-) Jeg kom ind i forretningen og de forklarede mig at de havde skiftet grafikprocessoren til en ny model, fordi de gamle nvidia grafikprocessorer nemt kan udvikle fejl pga. varme og de fortalte en del om køling af PC'en og at den gerne skulle serviceres hvert 2. år. Man må sige de ved en del om elektronik. Jeg har nu brugt min HP i 2 uger nu og den fungerer perfekt og blæseren larmer meget mindre nu end før.
Jeg kan varmt anbefale pcxperten.dk !