Personlig Almanacka Avis

9 743
TrustScore 5 sur 5

4,8

Tycker det är bra att man själv kan välja utformningen på sin kalender. Finns många alternativ att välja på. När man tex har valt hur utformningen på dagarna ska se ut, att man direkt kan se hur det s... Voir plus

Bin super zufrieden und erstaunt, dass ich eine Lieferung aus Stockholm erhalte. Super Versand, freundliche Nachricht, ich hab mich sehr!!! gefreut.

Har man väl börjat med personlig almanacka vill man inte ha något annat. Det är bra. Och nu mer än någonsin när man försöker skapa ett liv med mindre tid i telefonen. Oumbärlig, blir den. Och jag har... Voir plus

Jag har använt almanackan i 10-15 år och den är alltid bra gjord och den hjälper mig dagligen. Snabb leverans efter beställning och jag är speciellt nöjd med att jag kan beställa en almanacka som gä... Voir plus

1. Magasin de papier
  2. Magasin de stylos
  3. Fabricant d'autocollants

Skapa en almanacka efter dina behov. Du bestämmer utseende och innehåll, både på utsidan och insidan. 🌟

Excellent

TrustScore 5 sur 5

10 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(9 743)

628 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gjorde inga val om storleken på texten…

Gjorde inga val om storleken på texten och fick då miniatyrtext som jag inte kan läsa

6 janvier 2026

Hej Marika,

Tack för din recension!
Tyvärr är det inte möjligt att välja storlek på texten i almanackan i dagsläget, men vi tar med oss ditt önskemål! 😊

Tyvärr går det inte att ringa

Tråkigt tyvärr, vilket är väldigt frustrerande är att det inte går att ringa till er när något hakar sig i beställningen men ni är snabba på att svara som tur är annars hade jag lagt ner.

Lätt som en plätt

Väldigt roligt och lätt att designa sin egen kalender. Många alternativ att välja på. Framförallt superbra att på slutet kunna lägga till extra sidor som passar dig och ditt liv. Allt för att förenkla din vardag. Priset var sedan inte mycket högre än en vanlig kalender.

Mycket trevlig och prisvärd

Man kan verkligen få den personlig genom egna foton plus att det finns många alternativ till hur sidorna ska se ut, skriva in födelsedagar, välja olika färger mm. Leveranstiden är kort. Helt klart prisvärd!! Köpt den under många år, aldrig blivit besviken.

8 janvier 2026

Har handlat almanacka i flera år med…

Har handlat almanacka i flera år med bla personliga datum och adresslista och varit jätte nöjd. Årets almanacka saknas sidor i min adr lista, trist och tråkigt. Man måste tydligen nu välja antal sidor beroende på hur många namn man har, vilket jag inte har behövt gjort tidigare.

24 décembre 2025

Réponse de Personlig Almanacka

Hej! Tack för din recension!
Vad tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med din almanacka denna gång för att det saknades sidor i din adresslista. Detta låter lite märkligt och vi skulle gärna kika mer på vad som hänt här. Hör gärna av dig till oss på hej@personligalmanacka.se med ditt ordernummer så ska vi undersöka vad som hänt här. 😊

Värre kvalitet

Jag har haft mina personliga almanackor från er sen 6 år tillbaka. Den här året, almanackan jag beställde för 2026 har inte samma kvalitet och finish som förut. Har ni blivit för stora? Spiralen är av metall utan lackering och var helt böjd och halv bunden. Även snöre är av dålig kvalitet. Skärt er!! Jag är en trogen kund men kasta helst inte mina pengar i sjön.

Avis spontané

Hej Barbara,
Vad tråkigt att höra att det inte blivit som du förväntat dig denna gång!
Både spiralen och snodden är samma som vi haft tidigare, vi har inte gjort någon förändring där.
Du får gärna kontakta oss på hej@personligalmanacka.se och skicka lite bilder så ska vi hjälpa dig!

I beskrivningen stod det att jag skulle…

I beskrivningen stod det att jag skulle få välja färg på linjal. Det alternativet kom aldrig.

28 décembre 2025

Hej Mia,

Det stämmer att vi just nu endast erbjuder genomskinlig linjal. Vi får se över texten på hemsidan. Tack för att du uppmärksammade oss om detta!

Helt fantastiskt

4 året nu som vi beställt en egen designad vägg kalender efter familjens behov vilket är helt fantastiskt att kunna göra ☺️

28 décembre 2025