Personlig Almanacka Avis

9 743

4,8

Tycker det är bra att man själv kan välja utformningen på sin kalender. Finns många alternativ att välja på. När man tex har valt hur utformningen på dagarna ska se ut, att man direkt kan se hur det s... Voir plus

Bin super zufrieden und erstaunt, dass ich eine Lieferung aus Stockholm erhalte. Super Versand, freundliche Nachricht, ich hab mich sehr!!! gefreut.

Har man väl börjat med personlig almanacka vill man inte ha något annat. Det är bra. Och nu mer än någonsin när man försöker skapa ett liv med mindre tid i telefonen. Oumbärlig, blir den. Och jag har... Voir plus

Jag har använt almanackan i 10-15 år och den är alltid bra gjord och den hjälper mig dagligen. Snabb leverans efter beställning och jag är speciellt nöjd med att jag kan beställa en almanacka som gä... Voir plus

1. Magasin de papier
  2. Magasin de stylos
  3. Fabricant d'autocollants

Skapa en almanacka efter dina behov. Du bestämmer utseende och innehåll, både på utsidan och insidan. 🌟

10 k avis

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

(9 743)

628 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Nöjd med almanackan som helhet. Positivt att det går att designa den precis som man vill ha den. Den här gången blev den väldigt bra. Tack!!
/Carina

Super nöjd

Super fina var den och exakt så som man ville efter hur man valt och att de finns så många olika saker man kan välja för att den blir efter så man själv önskar, samt att de var snabb och bra leverans och ett super plus att klistermärken ingår

13 mars 2026

Personlig almanacka för lite extra lyx i vardagen

Personlig almenacka är det som gör den speciell att man kan utforma den efter sina egna behov. Jag har testat både A5 och A4 storleken. Så bra att kunna skriva ner uppgifter tankar och planeringar för varje vecka. Samt att även kunna ha några sidor att färglägga lite extra lyx i tillvaron.

Fantastisk almanacka

Fantastisk almanacka där man kan ladda upp sina egna foton och leva med minnena ett helt år. Jag är inne på min 14:e almanacka och det kommer att bli fler. Snabb leverans och bra kontakt med kundtjänst. Rekommenderas varmt +++++.

12 mars 2026

Roligt och kreativt

Väldigt bra verktyg för att sätta ihop en almanacka som passade just mig. Kul att kunna blanda in egna bilder. Snabb och bra service.

5 mars 2026

Personlig almanacka är fantastiska

Personlig almanacka är superbra. Jag har bara haft fantastiska erfarenheter, de Få gånger det blivit fel i tryckningen så har de skickat en ny produkt utan tjafs. Jag har beställt av dem i ca 15 år, de har alltid varit jättebra och jag är alltid nöjd med dem.

5 mars 2026