Tycker det är bra att man själv kan välja utformningen på sin kalender. Finns många alternativ att välja på. När man tex har valt hur utformningen på dagarna ska se ut, att man direkt kan se hur det s... Voir plus
Bin super zufrieden und erstaunt, dass ich eine Lieferung aus Stockholm erhalte. Super Versand, freundliche Nachricht, ich hab mich sehr!!! gefreut.
Har man väl börjat med personlig almanacka vill man inte ha något annat. Det är bra. Och nu mer än någonsin när man försöker skapa ett liv med mindre tid i telefonen. Oumbärlig, blir den. Och jag har... Voir plus
Jag har använt almanackan i 10-15 år och den är alltid bra gjord och den hjälper mig dagligen. Snabb leverans efter beställning och jag är speciellt nöjd med att jag kan beställa en almanacka som gä... Voir plus
Skapa en almanacka efter dina behov. Du bestämmer utseende och innehåll, både på utsidan och insidan. 🌟
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Alltid roligt att få utforma sin egen…
Alltid roligt att få utforma sin egen kalender.
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, jag får den kalender jag vill ha. Frixionpennorna älskar jag.
Alltid smidigt och roligt att designa…
Alltid smidigt och roligt att designa och lägga upp ny kalender, bra leveranstid
Enkelt att designa själv och alltid med…
Enkelt att designa själv och alltid med snygg finish
Mycket bra!!
Den blev jättefin och jag är jättenöjd
Den blev jättefin och jag är jättenöjd, perfekt till nya jobbet 👍
Bra att göra personliga produkter
Det är alltid lätt att handla hos er och ni har snabb leverans.
Jättefin almanacka
Jättefin almanacka. Älskar att man själv får designa den, så den passar mitt behov. Jättebra kvalité på korten. Fin kvalité på klistermärken
Så nöjd med min systemkalender
Så nöjd med min systemkalender. Har två stycken som fungerar på olika sätt. Älskar! Och personlig almanacka är så grymma, serviceminded. Aldrig några problem. När jag fått något fel har de åtgärdat snabbt.
Så fina o snabb leverans 😊
Andra året i rad
Andra året i rad, med ny kalender härifrån. Så bra att själv kunna designa hur sidorna ska vara uppbyggda. Helt okej leveranstid med tanke på att det trycks just utifrån hur jag vill ha det.
Jättebra almanacka som man kan designa…
Jättebra almanacka som man kan designa själv. Snabb leverans trots mkt helgdagar runt jul och nyår

Bästa kalendern
Har köpt min årliga kalender här i flera år och är alltid nöjd. Det finns många snygga designer att välja mellan, smarta inlägg (som tex sidor för listor och middagsplanering), och allt kommer i bra kvalitet.

Bra storlek
Bra storlek. Tydligt upplägg. Roligt att kunna designa den som man själv vill.
Almanackan fungerar men kunde vara ännu bättre. Gummibandet för att hålla ihop boken var trasig när den levererades.