Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god betjening og servicers jeg trådte ind af døren til jeg gik ud igen et sted jeg vil anbefale at handle jeg købte en brugt iPhone 13 som er som ny og alt blev flyttet fra den gamle telefon... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

God, personlig og imødekommende service. Jeg ringer til Phonestore. Den bliver ikke taget. 2 min senere ringer de retur - det var uventet, men kærkomment. Nicklas i røret og man kan mærke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik skiftet skærm på min iPhone 8 Plus. Købte original Apple skærm men den var lidt utilregnelig. Da jeg kom i butikken igen blev den skiftet til endnu en ny original Apple skærm - uden diskussion. Su... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Den 21. oktober 2023 gik min iPhone total i sort! Havde 5 kvarters køretur foran mig som jeg ikke anede, hvordan jeg kom til uden min GPS. Entrerede derfor butikken “phonestore” på Standvejen, Hel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. aussi dans
  3. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Écrit par l'entreprise

Hos Phonestore har vi et stort udvalg af smartphones, tablets og tilbehør. Vi sælger og reparerer med originale Apple- og Samsung-reservedele af apple certificerede teknikere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

4,7

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Venlig betjening

Venlig betjening. Effektiv.

9 septembre 2025

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldese.

På gensyn i butikken.

Niels, phonestore

Bukket Ipad Air

Har købt to brugte Ipad's, rigtig god service og i den lovet kvalitet.
Efterfølgende kom ungerne til at bukke den ene, og de var i stand til at bukke den ud igen, uden nogle yderligere reparationer. Kører gerne fra Slangerup til Hellerup for denne fine service, og kompetente behandling.

6 septembre 2025

Hej Casper,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du vil køre hele vejen fra Slangerup og til Hellerup.

Niels, phonestore

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg fik skiftet et batteri der desværre…

Jeg fik skiftet et batteri der desværre ikke løste problemet og min telefon var færdig - jeg blev med det samme tilbudt at få beløbet for batteriskift refunderet ved køb af ny telefon

Min nye brugte telefon fungerer super og der er to års garanti

Et lille minus er at jeg skulle betale 495 for hjælp til at overføre data - det fravalgte jeg - og må indrømme det også var supernemt

Kunne have ønsket mig et prøv det er nemt og du bliver guidet hele vejen men kom igen hvis du ikke kan og så hjælper vi dig i gang - det ville have givet 5 stjerner

Men jeg vil klart komme igen og er meget tilfreds

21 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig, kompetent og tillidsfuld betjening til konkurrencedygtige priser 👍

29 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Førhen har jeg fået hjælp med iPhones…

Førhen har jeg fået hjælp med iPhones og iPads hos Phonestore. Denne fik jeg dog kyndig assistance mht min MacBook Air, der ikke kunne komme på internettet. Venlig og kompetent service til en fair pris gjorde forskellen igen!! Jeg kan klart anbefale dem!

17 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en ny mobil hvor jeg havde svært…

Købte en ny mobil hvor jeg havde svært ved at få overført data fra min gamle mobil.
Phonestore ydede topservice og meget tålmodige😊

17 juin 2025

Hej Christel,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig i mål.

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og Niels gav sig tid til at forklare alt hvad vi har brug for, kan anbefales på det varmeste👍🏼

19 mai 2025

Hej Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne vejlede og guide jer igennem, så det hele fungerer for jer.

Køb af ny Iphone i Phonestore

Vi har lige købt en Iphone ved Phonestore. Vi fik en fin service, alt fra den gamle telefon blev lagt over og vi fik en god instruktion i brugen af den noget nye Iphone model. Det hele blev klaret mens vi ventede. Vi kan bestemt anbefale Phonestore til både køb og reparation af telefon.
Niels og Helle

29 avril 2025

Hej Niels,

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for, at I valgte phonestore til opgradering af ny telefon. Vi gør altid vores bedste, når telefonen skal skiftes så alt data kommer med over og man går fra butikken med den nødvendige viden til, at kunne benytte telefonen.

På gensyn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give mine bedste…

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til
Phonestore på Strandvejen i Hellerup.
5 stjerner og topklasse betjening af Niels.

1 mai 2025

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at vi måtte hjælpe med køb af ny telefon.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ses næste gang min skærm går i stykker!

Fantastisk service og meget fair priser når uheldet er ude.
Tak for hjælpen!

3 janvier 2025

Hej Emil,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter altid en ære i kundeservice og prøver, at finde den bedste pris til kunden.

hurtig og effektiv

hurtig og effektiv , yderst venlig - - udskiftning af batteri på min gamle Mac book - havde selv batteriet med og det var ingen hindring - -

15 septembre 2024

STØRSTE ANBEFALING 👍👍

STØRSTE ANBEFALING 👍👍
Har netop anskaffet en ny iPhone fra Phonestore på Strandvejen, Hellerup.
Fik den ypperligste behandling med stor grundighed, venlighed og faglig ekspertise.
Fagmanden Niels “spottede” mig hurtigt og hvad mit behov var ud i anskaffelsen af ny telefon. Følte mig tryg og informationerne var tilpasset mit niveau - er en ældre dame og total uden teknisk snilde.
Takket være Niels gik jeg ud af forretningen som en glad og tilfreds kunde.
Har anbefalet Phonestore til alle i mit netværk - og det er en dybtfølt anbefaling!

4 octobre 2024

Kære Susanne,

Tak for din meget pæne anmeldelse og anbefaling.
Vi sætter en stor ære i, at hjælpe alle kunder og opfylde præcis det behov de har brug for.

Rigtig god dag.

Phonestore Hellerup

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus