Gjorde ett första köp och det var det sista köpet pga otrevligt bemötande i högsta ligan......otroligt o proffsigt bemötande. allt var ett missförstånd då en faktura från dem hade blivit skickad till... Voir plus
Hej bra produkt i sin helhet och bra service. Men ena hörnet på kudden har öppnat sig i ringen så luften gick ut. Kanske ej genomsvetsat om ni svetsar med HF teknik. Har limmat den nu med Loctite och... Voir plus
Beställde ny poolskyddsduk för Poolguard poolskydd med egna mått. Fyllde i ett särskilt måttformulär som gjorde processen enkel och säker. Resultatet blev perfekt och en detals som jag verkligen upp... Voir plus
Skulle köpa solfolie, rekommenderades starkt att få provbit hemskickad, var inte egentligen så intresserad själv av provbiten, men ok. Leveransen av provbiten dröjde länge, när den väl kom och jag sk... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Presenningar, Poolskydd, Draperier och mycket mer
Gunnebogatan 28, 16353, Spånga
- 08-502 150 00
- info@plastman.se
- www.plastman.se
Aucun historique récent de demande d’avis
Kanonbra hjälp i framtagande med mått…
Kanonbra hjälp i framtagande med mått och allt. Leverans och installation skedde smidigt och snabbt med hälp av supertrevliga tekniker :)
Skyddet har använts flitigt i sommar då det är väldigt lätt att öppna och stänga :)
Allt fungerade enligt plan o trevliga…
Allt fungerade enligt plan o trevliga montörer fick det snabbt på plats. Nu hoppas vi få njuta vårt fina transparenta poolskydd i många år 🙏
Snabb frakt och en bra produkt!
Mycket bra pool överdrag.
Kunde inte tillverka en pooltäckning…
Kunde inte tillverka en pooltäckning trotts att man var väldigt noga med att måtten på ritningen som kund skulle leverera stämde. ( vilket i sig är naturligt när kund mäter) öppningen blev 10 cm kort, och kunde inte användas. Leveransen vart sen trotts att leverans datum var bokat vilket ställer till med problem.
Men sen att bli fråga satt när måtten på öppningen inte blev rätt är nog det värsta. Samt att man struntade helt i kundens mer kostnader för att efter montera öppningen som företaget misslyckats med.
Tuomas Aulinen representant för plasman tyckte jag kunde dra av milersättningen mellan mig och Plastmam för en extra resa på 28:- från fakturan
trotts att min mått var rätt, och dom fick göra om.
Plastman hade precis det jag letade…
Plastman hade precis det jag letade efter! Nät i detta fall.
Fungerade helt utmärkt!
Snabb leverans vilket är ett plus
Fantastisk kvalité
Trevligt bemötande och snabb leverans.
Toppen
Toppen, gick lätt att beställa o lätt att hämta direkt från fabrik. Har haft mycket glädje av poolduken,håller värmen superbra!
Enkel beställningsprocess och trevligt…
Enkel beställningsprocess och trevligt bemötande. Hög kvalité på soltäcket till poolen som verkligen håller temperaturen
Pooltäcke utan krångel.
Beställde ett pooltäcke till mina föräldrar. Var väldigt lätt att se kostnad på hemsidan och frågor besvarades snabbt via epost. Tiden mellan beställning och leverans var föredömligt kort. Pressen var lagom smidig, verkar stark och gummistropparna håller pressen på plats. Är mycket nöjd.
Plastmans pooltäckning är helt genial
Plastmans pooltäckning är helt genial!
Vi har en rund 7,2m pool och till den finns bara 2 täckningar (förutom pooltak som blir 2m högt och räknas som byggnad). Stroppat och plastmans rullade variant. Stroppat runt skydd på en såhär stor pool är helt hopplöst, svårt och tidskrävande att få både på och av, därför blir det sällan av att man tar av eller lägger på skyddet.
Plastmans skydd är däremot suveränt enkelt att rulla på eller av. En person klarar det lätt, även på en så pass stor pool som vi har. Även barnen klarar det själva numera.
Även monteringen gjordes galant. Två trevliga killar tittade förbi och satte upp skyddet på under en timme.
Det här var det bästa val vi kunde ha gjort, rekommenderar Plastmans poolskydd varmt!