Vær opmærksom på at DU selv skal betale for returnering af varen, hvis du fortryder købet. Jeg gav 200kr for returnering, hvilket ikke fremgår tydeligt ved køb af varen hos dem. Så de

Har købt PC-udstyr både privat og til erhvervmæssig anvendelse. Uanset om man henvendes sig i forretningen eller handler over nettet bliver man altid mødt med en perfekt service, flinke og vel f... Voir plus

Købte NAS Synology 209+ll + 2 x 1,5 TB harddiske for ½ år siden til markedes bedste pris. Super service inkl. meget hurtig svar på et par spørgsmål. Desværre er den ene harddisk nu pludselig brudt ned... Voir plus

Har gennem årene ( mere end 15 år) købt mange computere i firmaet. Ikke kun "simple" computere men også maskiner med "besværlige" controllere. Selv disse computere, der er langt udover det sædva... Voir plus

1. Agence de consultants commerciaux et informatiques

Professional IT leverandør

4,5

Demande des avis aux clients

Den absolut bedste hjælp og rådgivning!

Vi fik den bedste, mest seriøse og kompetente sparring og hjælp, da min datters gamer PC pludselig lukkede ned og intet kunne. Teknikerne var meget informative undervejs i afklaringsforløbet, og vi fik et meget præcist tilbud, som vi kunne takke ja eller nej til. Vi blev holdt opdateret hver dag, PROconsult havde vores PC stående, og da vi afhentede den igen, var alt i den skønneste orden, og PC'en kører som en drøm. Vi fik gode anbefalinger med fra teknikeren til fremtidig drift og vedligeholdelse, og én ting er helt sikkert:
Vi kommer igen - og vil også anbefale alle andre i samme situation om at besøge PROconsult!
5 stjerner herfra.

12 novembre 2024

På lager, er ikke på lager.

Jeg bestilte et sd kort, som jeg ønskede at afhente. Der stod at det var på lager. Når andre firmaer skiver 'på lager', mener de at de selv har det på lager. Men for Proconsult har det åbenbart en anden betydning: At tingene er på lager hos deres leverandør. Så man kan ikke bare køre ud til dem og forvente at man kan få varen med hjem.
Det er helt klart at Proconsult ikke er interesseret i private kunder, men kun erhvervskunder. Det ses bl.a. ved at deres butik/showroom er lukket, så man henvises til at afhente det bestilte i deres værksted.
Undskyld jeg handlede hos jer. Det skal ikke gentage sig.

7 août 2024

Jeg bestilte og kunne hente næste dag

Jeg bestilte og kunne hente næste dag.

Hvis en vare er "på lager" betyder det ikke at man kan hente den, den skal stadig bestilles hjem først.

Ekspedienten virkede ikke særlig engageret, men hjalp med at jeg kunne hente min bestilling hurtigere.

17 mai 2024