Box besteld blijkt dat ze die helemaal niet op voorraad hebben maar pas gaan bestellen op het moment dat de order binnen is. Het duurde dus een maand, maar box kwam alsnog in goede orde binnen.
Lisez les avis des autres
waardeloos bedrijf!!!! bestel er niets! vragen vooruit betaling en steken dat blijkbaar met genoegen in eigen zak. meerdere pogingen contact op te nemen via mail leiden tot niets, ze negeren. kleinz... Voir plus
Producten worden besteld zijn niet op voorraad.
Gewoon niet doen
Gewoon niet doen.
Zodra ze het geld hebben zijn ze klaar met hun klant. Ze steken nog net geen middelvinger naar je op als je een klacht hebt. Ze stuurden ons een zwaar beschadigd boek. Gewoon een kapot boek. Jammer voor ons.
Verder kijken. Hier niet kopen.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Kalender in januari besteld werd niet geleverd. Tegoedbon gekregen. Boek besteld, nooit aangekomen. Nu 4 mails verstuurd met verzoek track en trace code maar 0 reactie. Hier niet bestellen!
Zeer slechte shop en zeer onvriendelijk naar de klant toe.
Drie boeken besteld en meteen betaald, bij ontvangst bleek slechts 1 boek in de verpakking te zitten. Op de leveringsbon stond mooi alle drie de boeken aangevinkt. Dus meteen een mailtje verstuurd daar je goed aan de verpakking kon zien dat er nooit 3 boeken in de doos zouden kunnen. Geen reactie na 2 dagen nog eens gemaild, weer niks. Via messenger een bericht gestuurd en gezien dat het gelezen werd maar wederom geen reactie. Gelukkig via paypal betaald dus daar klacht ingediend en zelfs via hun geen reactie. Dus toen maar de grove middelen ingezet en op hun facebook een bericht geplaatst dat ze niet te vertrouwen waren. Toen kwam er ineens wel reactie en zouden de ontbrekende boeken de dag nadien opgestuurd worden. Pakje kwam hier aan en wederom een platte doos dus vermoedde al dat er geen 2 in zaten en ja hoor klopte weer maar 1 boek. Weer mailen, de andere was niet beschikbaar maar die hadden ze besteld en zou 3 dagen later verstuurd gaan worden. Die dag geen verzendbericht, 2 dagen later, oei we waren het vergeten maar sturen hem nu op. Dus als ik niet via paypal betaald had of op hun site een bericht had geplaatst had ik naar mijn boeken en geld kunnen fluiten. Wel kreeg ik nadien nog een berichtje maar ipv sorry voor de vertraging kreeg ik te horen dat ik onvriendelijk was en de boeken wel degelijk moest betalen(terwijl dat geld al 3 weken in hun bezit was.) Dus in mijn ogen zijn ze nog minder dan 1 ster waard !
Misleidende site
Boek besteld maar blijkt na bestelling niet in stock . Volgens de site worden levertermijnen continu geüpdate, wat niet het geval is want het boek staat nog steeds als leverbaar. Als je op "Voor meer info kunt u altijd contact opnemen met onze klantendienst" klikt, krijg je een dode link. Op de Homepage lokken ze je met "Belgische webshop. Koop lokaal!" Volgens mij hebben ze helemaal geen stock maar worden de producten besteld van zodra ze een bestelling ontvangen hebben ...
Slecht!
Slecht!! Trap er niet in. Automatisch beantwoorde e mails. Ontwijkende antwoorden. 6 weken bezig om een lp te bezorgen. Waardeloos
Boek besteld geen geld terug…
Boek besteld geven geen tijd voor de verzending dus wou me geld terug i k krijg mijn geld niet meer terug en wordt genegeerd door de klantenservice
Toppie
In eerste instantie bang toen ik deze reviews las. Ik heb zelf een fijne ervaring gehad. Een boek en een spel besteld en de een binnen 2 dagen en de ander binnen 3 dagen binnen gekregen
slechte (of tot nu toe nog geen) terugbetaling
Boek besteld die beschikbaar was volgens de website, na 3 dagen en betaald te hebben melding gekregen dat hij toch niet beschikbaar was.
Na een maand en ettelijke mails en telefoons verder nog geen terugbetaling ontvangen...
Beschadigde producten en slechte service!
Paar schitterende albums besteld bij Proxis. Eerst duurde het een tijdje maar uiteindelijk werd alles bezorgd en toen begon de ellende. Boeken waren beschadigd aangekomen dus ik nam contact op met de klantenservice. Deze liet mij eerst weken lang wachten en toen ik dreigde om verdere stappen te ondernemen toen kwam er ineens binnen paar minuten een reactie. Vervolgens werd er totaal. Iet meegedacht in een oplossing. Ik kon een korting krijgen van wel 10%.... Daarna mocht ik de boeken terugsturen (wel de goedkoopste manier!! Werd zeer nadrukkelijk gezegd) en kreeg ik tegoedbonnen t.w.v. het aankoopbedrag. Wauw... Kan ik weer beschadigde boeken bestellen. Toen ik vroeg of ik niet gewoon mijn geld kon terug krijgen en de boeken terug mocht sturen toen kreeg ik te horen dat dit onmogelijk is. Het geld terugstorten van de verzendkosten was overigens wel mogelijk.
Heel flauw en triest allemaal. Bedrijf is enkel gericht op zichzelf en totaal niet op de consument. Ik bestel hier nooit meer!
Snel
Ik schrok van al de negatieve reacties maar heb vandaag mijn boeken ontvangen. Ik woon in Spanje en in minder dan een week zijn ze aangekomen
Waardeloos en tot op heden geen geld retour
Bestelling van mijn boek ging vlot. Echter bleek mijn boek niet op voorraad en werd mijn bestelling geannuleerd. Een terugbetaling bleef uit en tot op heden ruim een maand verder en meerdere mailtjes geen geld terug.
Ze geven aan dat ze niet beschikken over mijn betalingsgegevens en dat ze daarom geen betaling kunnen terug kunnen geven.
Paypal gegevens en overige betalingsgegevens verstrekt en zelfs maar hun eigen orderbevestiging. Wellicht zijn ze die ook wel kwijt..
Niet bestellen hier, waardeloze klantenservice en neigt naar oplichting.
Ik voel me opgelicht!
In november heb ik 4 boeken besteld. Hiervan heb ik 3 boeken ontvangen. 1 boek à € 18,80 heb ik nog steeds niet ontvangen. In december meerdere malen hierover een bericht gestuurd (kan alleen op hun website). Tot op heden heb ik daarop geen enkele reactie van Proxis ontvangen, ook geen restitutie.
heel goed
Na dat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik paar recensies van proxis gelezen en toen schrok ik omdat er veel mensen klachten indienden. Ik had 2 manga boeken van inio asano gehaald. Ik bestelde het in weekend maandag was het verzonden en vrijdag had ik het ontvangen. Ik had ook donderdag contact opgenomen, omdat de bestelling niet binnen 4 werkdagen kwam en kreeg ik een duidelijke antwoord dat er een vertraging was gebeurd. Prijzen zijn heel goed, die boeken die ik kocht werd in andere winkels voor 12,50 verkocht maar proxis verkocht het voor 2,50 met korting wat ik zelf eigenlijk niet geloofde.
Bedriegerij ten top
Ik bestelde op 7/8/19 een dvd. Ik kreeg de melding dat de dvd niet meer beschikbaar was en kreeg de optie een andere dvd (met reductie) of geld terug. Ik koos geld terug. We zijn nu 21/12/19 en nog geen geld gezien!
Bedriegerij ten top.
Wat is dit voor een achterlijk bedrijf
Wat is dit voor een achterlijk bedrijf? Ik had hier de reviews gelezen voordat ik mijn bestelling had geplaatst met de mindset: ''Het zal wel 1000x goed gaan, en 1x fout.. Die fouten zal je dan hier wel lezen''. Nou NIET dus. Drie weken geleden 1 blu-ray besteld. Ik kreeg een bevestigingsmail en heb daarna NOOIT meer iets van Proxis gehoord. Een aantal dagen geleden een mail gestuurd naar de klantenservice, geen reactie. Een telefoonnummer hebben ze niet (gek hé). Ik ga een dispute indienen bij Paypal, om mijn tientje terug te krijgen. Voor ieder die dit leest, blijf weg van deze gasten.
Sturen bestelde cd niet op
Sturen bestelde cd niet op! Nu nog proberen geld terugkrijgen...
Oplichters
Oplichters - ze sturen het boek niet en pesten mensen vooraleer ze terugbetalen, lange weg. Kunst is je niet te ergeren en hen meer te bestoken met mails dan dat zij denken jou te pesten :-)!
UNACCEPTABLE
UNACCEPTABLE
Complete Con, before Christmas I ordered a PS game they took my money and said confirmed will be delivered within 9 days, I waited then nothing, emailed told there was a delay, then another delay, then not in stock. Asked for a refund, received details how to request
now nothing no refund no replies for over 10 emails
DO NOT BUY ANYTHING FROM THIS SITE
Oplichters!
Let op, nooit iets bestellen bij Proxis! Ruim een jaar geleden een boek besteld en deze bleek niet leverbaar. Verzoek om terugbetaling gedaan, maar nooit mijn geld retour ontvangen. Op mailtjes (zeker 10) wordt gewoonweg niet gereageerd. Ik heb aangifte gedaan, maar daar wordt niets mee gedaan. Ondertussen worden er dus nog steeds mensen de dupe van deze oplichters!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.