Man er aldrig i tvivl om, at Punkt1 i Kalundborg vil yde deres kunder den allerbedste service - og det gjorde de også i mit tilfælde! En defekt vaskemaskine få dage før afgang mod Paris med Team Rynk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg havde i dag kl. 10:30 en telefonsamtale med Punkt1 Amager og talte med Michael. Kort inde i samtalen lagde han røret på, da det viste sig, at jeg muligvis havde ringet forkert. Som kunde... Voir plus
Punkt 1 i Nykøbing Sj udviste ingen forståelse eller hjælp med den nye opvaske maskine de havde installeret 4 uger forinden og som første gang den skulle bruges ikke virkede. Henviste blot til leveran... Voir plus
Punkt1 i Gørlev gav en meget fin oplevelse i forbindelse med køb af nyt komfur. Super service da der var lidt udfordringer i forbindelse med tilslutningen af det nye komfur.
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 24 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Opvaskemaskine indenfor garantien
Har haft problemer med vores opvaskemaskine og har skiftevis haft kontakt med Punkt 1 og en reparatør.. Processen har været hurtig og gnidningsfri og vi venter nu på en ny opvaskemaskine, da den gamle ikke kunne fikses, men stadig havde garanti.
De 4 stjerner kunne blive til 5, hvis alle medarbejderne var som Jesper - den sidste mand vi snakkede med, og som guidede os igennem valgene af ny opvasker. Dejlig personlighed og kundeservice i top!
Jeg kan kun anbefale at handle lokalt i…
Jeg kan kun anbefale at handle lokalt i Gørlev Punkt 1 . Jeg har fået super godt betjening hele vejen igennem med en vaskemaskine der gik i stykker 3 gange. Venligt personale der prøver at hjælpe en. Hurtig montør. Virkelig god personlig service tak til Nadja og Henrik.
Punkt 1
Punkt 1
Jeg bestilt en opvaskemaskine søndag online hvor der stod de havde en i butikken. Forsøgt at afhente om mandagen, men fik at vide den først skulle sendes fra Sverige og ville komme tirsdag eller onsdag. Ringer torsdag i butikken og får at viden den før kommer 1/10 altså 10 dage efter. Det kunne jeg ikke vente på så sagde jeg gerne ville afmelde den. Det kan man så ikke i butikken men jeg skulle skive til kundeservice, det gjorde jeg så inden afsenden fra Sverige den 25. 2/10 har jeg intet hørt men pengene er trukket fra min konto, jeg skriver igen til kundeservice men hører intet. I dag 4/10 ringer debat fra butikken og siger jeg skal hente min opvaskemaskine, jeg siger jeg ikke skal have den igen, og at jeg ønsker mine penge retur. De skal jeg så aftale med kundeservice- som ikke svarer- det ville være skønt hvis Punkt1 tog ansvar som en samlet enhed. Hun siger i øvrigt at vi kunne bare være kommet før, så havde de fundet ud af noget, hvor jeg må sige at vi havde allerede været i kontakt med dem 2 gange uden de havde hjulpet med at løse problemet. Så nu prøver jeg igen at skrive til kundeservice men nu gennem trustpilot, da Punkt 1 i Slagelse ikke kan hjælpe.
Har købt et Gram køleskab hos punkt1 i…
Har købt et Gram køleskab hos punkt1 i Gørlev. Vi fik som altid en fremragende behandling og vejledning, og vi vil altid bruge butikken i Gørlev, når der skal handles. Butikken og dens medarbejdere, kan klart anbefales.
KÆMPE ros til de søde unge mennesker i…
KÆMPE ros til de søde unge mennesker i Punkt1 Kalundborg. De er virkelig servicemindede og har massere af tålmodighed til os ældre der ikke er ligeså fiks på tasterne. Tak til den unge generation
Sag nr 3444400
Sag nr. 3444400 er den eneste mail jeg har fået fra dem, og det er over en uge siden nu.
Jeg har prøvet at ringe til kunde service, men har været nr. 36 i køen. Når man har et almindeligt arbejde så har man ikke tid til at vente så længe.
Det handler om en fryser der er stået af inden for garanti perioden. Jeg er lidt træt af at stå uden fryser og blive holdt hen.

Punkt 1 trækker penge uden levering og nægter tilbagebetaling
Punkt 1 har hævet penge uden at sende varen, hvilket strider mod Forbrugeraftaleloven § 8 og Betalingsloven. Efter to mails og flere forsøg på kontakt har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage. Jeg advarer kraftigt mod virksomheden og opfordrer Trustpilot til at undersøge dem.

Ingen svar fra kundeservice
Jeg bestilte en opvaskemaskine d. 2/9-2025 til 3.222 kr.
Kort efter fandt jeg den samme model hos en konkurrent til 2.666 kr.
Punkt1 reklamerer ellers med at prismatche, så jeg kontaktede deres kundeservice samme dag.
Jeg fik dog intet svar. Jeg skrev til dem igen d. 4/9-2025 – og har stadig ikke hørt noget tilbage.
Det er skuffende, at et firma, der aktivt reklamerer med prismatching, ikke lever op til løftet eller bare svarer på henvendelser. Som kunde føler jeg mig overset og dårligt behandlet.

Punkt 1 Silkeborg er nr 1
Punkt 1 Silkeborg har en helt fantastisk kundeservice! Jeg har altid handlet hos Punkt 1 i Silkeborg, og det vil jeg altid gøre. De hjælper og vejleder, og har altid kunden i fokus. Den gode service finder man bare ikke bedre 🤗 Kæmpe ros til butikken og de ansatte 👍

Super tilfreds med punkt 1 Gørlev
Super tilfreds med punkt 1 Gørlev. Betjeningen er god og hurtig. Man bliver mødt med venlighed og professionalisme. De er altid klar på at forhandle. Jeg har handlet der i mange år og har altid været tilfreds

Super service Punkt1 Gørlev
Har været kunde i Punkt1 i Gørlev i mange år og har gennem tiden handlet stort set alle hvidevarer og andet elektronik der.
Det har jeg gjort fordi jeg føler mig godt serviceret, fået god vejledning og kompetent betjening.
Vil til enhver tid foretrække den fysiske butik, fremfor online handel, da jeg er rigtig godt tilfreds med deres imødekommende personale.

Réponse de punkt1
Fantastisk sted at handle.
Punkt 1 Gørlev
Fantastisk sted at handle.
Henrik Jonassen er altid imødekommende med stor faglig viden og kompetencer.
Jeg handler fremover kun hvidevare i Punkt 1 i Gørlev

ingen besked.
Jeg bestilte en emhætte i Hørsholm. Jeg havde taget billeder af deN INDEN LEVERING.
Det viste sig, at havde udsug under loftet. Så jeg måtte betale 500 kr mere.
Jeg ventede på punkt den fra 12 til 16. ca 16 fik blev jeg ringet op. Vognen var stykket.
Da jeg igen kunne kommet punk1, kunne de komme den 25/8 2025. Jeg har ventet på den siden 7-12. Ingen besked. Kundeservice sagde, at jeg var nummer 89. Jeg vente i 10 minutter. Så var jeg nummer 84.
Nu gider jeg ikke mere.

"Kundeservice"
Skriver den 12. August til kunde"service" og rykket igen den 19. August for et svar. Har I dag den 25. August intet hørt og ringet for at få et svar. Er nummer 84 i telefonkøen!!!! Er under al kritik at man ikke svarer.

Réponse de punkt1
Laaaang ventetid og ingen kommunikation!
Bestilte varer 29/7. Skulle leveres 4/8. Vi ventede men kom ikke. Dagen efter ringede de og sagde nu var de på vej. Men kom ikke alligevel, da chaufføren sagde at han kun havde seddel og ingen varer med. Så skete der intet. Skrev mail. Svar tid 4 dage. Hvis du ringer er du nummer 70 i køen og det tager og 4 timer før de ringer tilbage. Varer blev efterlyst og kunne komme 15/8 altså 11 dage efter bestilt levering. Så manglende der selvfølgelig én ting. Og ingen besked om dette hvor er den ? Skriver igen 4 dages svar tid. Vi kommer om 2 dage med det sidste. Nu 25/8 intet hørt eller leveret! Jeg tager gerne stillingen med at få ryddet op i afdelingen. Kundepleje er Ikke i deres ordbog. Syndt det går ud over butikspersonalet, som er søde og rare ellers.

Fantastisk service
Jeg har handlet hårde hvidvarer til mit nye køkken hos Punkt 1 i Gørlev. Fantastisk service og god vejledning.
Jeg kommer helt sikkert igen!

Super god service i Punkt 1
Super god service i Punkt 1, Gørlev!
Henrik Jonassen var forståelig, og fandt vores produkt nemt og hurtigt 😊
Jeg kommer helt sikkert igen 💪🏼

Réponse de punkt1
En vurdering af Punkt1 i Gørlev 2025.
En vurdering af Punkt1 i Gørlev 2025.
Undertegnede har handlet i Punkt1 siden de kom til Gørlev. I perioden er der købt: Køleskab, Fryser, Komfur, Vaskemaskine, Fjernsyn, Computer, Radio, Mobiltlf. Kaffemaskine og sidst d. 7/8-2025 en Miele Støvsuger.
Hver gang har der været en meget fin service, og en prisgaranti på de varer der er købt.
Punkt1 i Gørlev kan varmt anbefales.
Jørgen E. Rasmussen

Réponse de punkt1
Virkelig godt kvalitet og hurtig…
Virkelig godt kvalitet og hurtig levering.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.