Lavede en Click&Collect til butikken i Nakskov. Sender min mand tværs over Sjælland derned. Vi har fået bekræftigelse via mail på at produktet skulle være klar. Han ankommer efter et par timers... Voir plus
Man er aldrig i tvivl om, at Punkt1 i Kalundborg vil yde deres kunder den allerbedste service - og det gjorde de også i mit tilfælde! En defekt vaskemaskine få dage før afgang mod Paris med Team Rynk... Voir plus
Jeg havde i dag kl. 10:30 en telefonsamtale med Punkt1 Amager og talte med Michael. Kort inde i samtalen lagde han røret på, da det viste sig, at jeg muligvis havde ringet forkert. Som kunde... Voir plus
Punkt1 i Gørlev gav en meget fin oplevelse i forbindelse med køb af nyt komfur. Super service da der var lidt udfordringer i forbindelse med tilslutningen af det nye komfur.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 23 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Virkelig godt kvalitet og hurtig…
Virkelig godt kvalitet og hurtig levering.
Kalundborg
Punkt 1 Kalundborg
Bedre service og bedre personale skal man lede længe efter. Det er en grund til at jeg ALTID handler her 🥳🥳🥳
Super god oplevelse i butikken og god…
Super god oplevelse i butikken og god vejledning og service
Det fås i Gørlev
Fantastisk service i Gørlev
Fantastisk service. Efter at have købt det forkerte produkt på deres hjemmeside og fået det leveret, kontaktede jeg punkt1 i Gørlev, som straks hjalp med at finde det rigtige til mig, leverede det og tog det andet med retur. De var meget hjælpsomme og effektive. Kan varmt anbefale butikken i Gørlev
Ja må sige så henter man det…
Ja må sige så henter man det kølefryseskab som vi har bestilt så ser godt at pappet udvendig er lidt skadet men tænker ikke mere over det kommer hjem og pakket det ud og der er både bule i siden på skabet samt i lågen ringer så til punkt1 i Kolding de siger så de vidste godt skabet var skadet og spørger om det gør noget ja selvfølgelig vil vi ikke have det men, de siger så de kan bestille et nyt til os som vi så selv skal slæbe det med buler tilbage til butikken og bytte fredag når de har fået et nyt hjem. Ikke meget service hos punkt1 i hvertilfald ikke i Kolding. Så sidste gang vi handler ved punkt1 både på nettet og butik
Punkt1 i Gørlev - verdens bedste service
For nogle år siden købte jeg en varmepumpe og en opvaskemaskine hos Punkt1 i Gørlev og foruden at de hurtigt og effektivt blev monteret, så var det en fantastisk god kundeoplevelse.
I dag opstod der så desværre et problem med opvaskemaskinen. Jeg tog straks kontakt med butikken i Gørlev, som hurtigt kunne hjælpe mig med en lokal kontakt, der kunne hjælpe mig med mit problem hurtigt og effektivt.
Det er en fantastisk service af en butik, at de hurtigt hjælper deres kunder - og jeg kan kun anbefale alle i området at benytte sig af Punkt1 i Gørlev.
Jeg er helt overbevist om, at hvis uheldet er ude, som det var for mig, så får man væsentligt bedre og hurtigere hjælp fra den lokale butik, end de store megastores i de større byer der ligge i nærheden.
Jeg ved godt, hvor mine næste hvidevarer skal indhandles - det bliver hos teamet i Gørlev og jeg håber inderligt at samtlige fastboende og sommerhusejere i Gørlev og omegn vil gøre det samme - for Punkt1 i Gørlev leverer en udstrakt service til sine kunder kunder - også efter købet, hvilket jo oftest er endnu vigtigere.
Tusind tak
Hurtig og effektiv salg af dygtig…
Hurtig og effektiv salg af dygtig medarbejder der lytter til behov og ønsker, hurtig levering og tilslutning.
Vil til hver en tid bruge butikken i gørlev igen .
Altid god service
Jeg har gennem flere år handlet hos Henrik Jonassen i Gørlev og altid fået en sublim behandling. Servicen er helt i top, og jeg oplever aldrig problemer.
En rigtig dårlig oplevelse med butikschef
Havde indledningsvis i købs- og leveringsfasen en god oplevelse med Punkt 1 på Søtorvet i København, da jeg købte hårde hvidevarer for +20.000kr. Tak til Morten og Stefan for rigtig god og kompetent service!
Jeg kan dog ikke anbefale at handle med butikschef Jonas - jeg oplevede en ubehagelig og arrogant opførsel fra hans side ifm. manglende betaling af en delfaktura på 1500kr. Punkt 1 havde selv glemt at sende mig fakturaen, hvorfor jeg jo ikke havde betalt den - det blev jeg først klar over, da jeg modtog rykkere fra firmaet Intrum med trusler om inkasso mv. Ikke særlig sjovt.
Jeg måtte selv udrede sagen med Intrum, og da jeg ønskede at påpege det urimelige i dette over for butikschefen, afbrød han mig, talte hen over mig, gav mig ansvaret, kaldte mig en besværlig kunde mv.
Jeg er rimelig rystet. Det er virkelig dårlig service og en smadder ærgerlig afslutning på et ellers positivt købsforløb!
Jeg kommer ikke til at handle på Søtorvet igen.
NUL stjerner - Hold jer langt væk fra Punkt1/POWER og deres transportfirma RTC Transport A/S
Jeg har købt en vaskesøjle hos Punkt1/POWER og betalt en betydelig merpris for levering og montering gennem deres samarbejdspartner RTC Transport A/S. Det har vist sig at være en KÆMPE fejltagelse.
RTC Transport A/S har leveret et stykke arbejde, der ikke bare er uprofessionelt – men direkte uforsvarligt. Deres montør fjernede mit aquastop og monterede det efterfølgende forkert, hvilket medførte vandskade i ejendommen. En skandale i sig selv.
Trods hele 7 montørbesøg over sommer og efterår 2024, har RTC Transport A/S stadig ikke formået at rette op på deres fejl. Og værre endnu: De nægter at tage ansvar og affejer skaden med den absurde undskyldning, at "vaskesøjlen må have fået et skub".
Det er ikke bare arrogant – det er useriøst.
Punkt1/POWER nægter samtidig at forholde sig til udtalelser fra både forsikringsselskaber og fagkyndige VVS-eksperter, som entydigt peger på installationsfejl. Det er dybt kritisabelt at en virksomhed i den størrelse behandler deres kunder sådan.
Jeg har haft sagen for både Ankenævnet for Tekniske Installationer og en advokat. Begge vurderer, at dette er en sag, der kan og bør føres i retten. Er det virkelig den form for kundeoplevelse Punkt1/POWER og deres transportfirma og RTC Transport A/S vil være kendt for?
Alt i alt: Et forløb under al kritik. Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at handle hos Punkt1/POWER, hvis deres transportfirma RTC Transport A/S står for leveringen. Du risikerer ikke bare dårlig service – men reelle skader og et firma, der nægter ansvar bagefter.
Verdens klasse service- Punkt1 Kalundborg…
Har bestilt alle hård hvide varer gennem Punkt1 Kalundborg og hvilken suveræn service- Michala som har solgt mig alle produkterne har den bedste service jeg nogensinde har oplevet i en forretning og kan kun varmt anbefales. Uanset hvad der har været af ændringer fra min side til mit nye køkken har Michala klaret det uden problemer- jeg køber fremover kun mine produkter hos Punkt1
levering annulleret, ingen respons, penge hævet.
Bestilte et mobilt-airconditioning-anlæg, valgte levering på en torsdag, og fik sms med leverings-tracking. på leverings dagen stod der pludselig at ordren ligner-annulleret. jeg skrev omgående til punkt1 kundeservice, og nu er der gået 2,5 hverdag uden svar, de har hævet pengene. og vi har gået i 4 varme dage med en nyfødt og et manglende aircon anlæg..
Tørretumbler i Haderslev afd
Tørretumbler i Haderslev afd.
Var i dag på rundtur i Haderslev , for at finde en ny tørretumbler . Det er flere år siden jeg har besøgt punkt1 , pga en dårlig oplevelse … men må godt nok sige at der er sket noget . Vanvittig service og hjælp man fik i jeres butik . Var slet ikke i tvivl om at mig køb skulle ligge hos Punkt1 i Haderslev, trods lidt dyre vare
Kommer helt sikkert næste gang jeg skal bruge hvidevare .
5 stjerner til Punkt1’d sælger i Haderslev
Købte en vaskemaskine i Kalundborg…
Købte en vaskemaskine i Kalundborg punkt 1 og blev lovet kr 400 i rabat, hvis jeg også skiftede til Telenor.
Jeg fik ikke sim kort. Jeg fik ikke de lovede kr 400.
Til gengæld stod jeg uden telefoni i 8 dage.
Måtte oprette ny aftale, med dermed nye numre.
Hav en rigtig dejlig dag.
PS: Hvis I vælger at handle, hvor jeg gjore, så held og lykke.
Havde købt en kaffemaskine i punkt et…
Havde købt en kaffemaskine i punkt et eget mærke til 500 kr. Den viser sig imidlertid at være utrolig langsom i drift, men henvender mig i butikken i Ebeltoft hvor jeg købte den, får jeg at vide at punkt et eget mærke faktisk er ret dårlig og de eneste kaffemaskiner man kan stole på er MoccaMaster. Jeg forstår ikke at Punkt1 vil være bekendt at sælge deres egen kaffemaskine når de ikke engang selv synes at den er noget værd.
Manglende forståelse
Bestille netop en vaskemaskine fordi vi kunne få den inden for 2 timer, hos Punkt1 Lyngbyvej 60. kl var 13,10
Ordren gik igennem og vi kunne afhente inden for de 2 timer.
13,58 får jeg en sms om at de alligevel ikke har den men at jeg kan få den mandag eller annullerer ordren.
Vi skal bruge den på fredag så jeg skriver at den skal annulleres og at de gerne må rette deres oplysninger på hjemme siden, da det netop var hos dem jeg købte den, så jeg kunne hente med det samme.
Jeg får en besked tilbage hvor der står
Den oplyser ikke forkert den oplyser jo ikke antal og vi har den jo bare ikke til afhentning.
Jeg skriver tilbage
Der stod jo netop vi kunne afhente inden for 2 timer så jo det er jo forkert oplyst.
De skriver tilbage
Vi kan jo ikke fjerne alle vores udstillinger for online lager, osv osv
Du må tage den med kundeservice...
Jeg skriver
Bla. Bla . Bla tag nu bare ansvar.
Jeg skriver denne dårlige anmeldelse fordi jeg oplever flere gange at købe vare som i så ikke har alligevel, men tilbyder den flere dage efter.
Jeg prøvede bare at gøre opmærksom på at det ikke stod rigtig på hjemme siden, men får en besked tilbage om at der ikke er noget forkert hos jer.
Det ville være dejligt at der var styr på det så man kan regne med hvad i skriver på jeres hjemme side.
Gentagne installationsfejl og manglende lydhørhed
Ved både mit nuværende og tidligere køb af vaskemaskine hos Punkt 1 Amagerbrogade har der været problemer med installationen. Da jeg for nylig købte en ny maskine, gjorde jeg opmærksom på den tidligere fejlinstallation og blev forsikret om, at alt ville være i orden denne gang, da det var deres egne montører. Alligevel viste det sig igen, at maskinen var installeret forkert – noget der efterfølgende blev dokumenteret af Electrolux.
Selvom Punkt 1 til sidst dækkede omkostningerne, oplevede jeg desværre en unødvendig modstand i processen. Jeg følte mig ikke taget alvorligt, og der blev draget konklusioner, som ikke stemte overens med mine oplysninger. Vi blev også opfordret til selv at betale regningen, selvom det klart fremgik, at der var tale om en installationsfejl.
Det har efterladt et indtryk af manglende ansvarstagen og imødekommenhed – trods gentagne fejl og dokumentation herfor.
Køb montering ved en montør, der ved hvad de laver
Vi købte en opvaskevaskemaskine ved Punkt1 og selve opvaskemaskinen er vi meget tilfredse med. Den tilkøbte montering endte vi dog med en efterregning på 1.700 kr. for! Montøren fra Punkt1 mente, at der skulle en tekniker fra maskinens producent ud, da maskinen meldte fejl ved monteringen. Det lyder jo fornuftigt nok, når man ikke selv er fagmand. Vi fik en tekniker ud, der kunne fortælle os, at maskinen intet fejlede, men at problemet var, at maskinen var blevet monteret decideret forkert med den autoblok, maskinen kom med i vandslangerne. Teknikeren fortalte, at det burde montøren vide, hvordan man monterer. Herudover kunne teknikeren afhjælpe det fedt, der samtidig var i rørene. Teknikeren virkede oprigtig træt af, at arbejdet ikke var blevet gjort korrekt i første omgang. Når vi henvendte os til Punkt1 ang. den ekstraregning vi pludselig stod med, fik vi at vide at fedtet var vores eget problem, men de sagde ikke noget om problemet med autoblok. Da vi så pointerede det, fik vi at vide at autoblok var slået til pga af ovenstående problem med fedt. Igen - vi er ikke fagmænd, så vi ved ikke hvad der er rigtigt i denne situation. Vi står dog med en følelse af ‘hvem skal vi tro på?’ og en ekstraregning vi føler, vi ikke burde være nød til at betale. For selvom vi ikke er fagfolk, tænker vi at der ikke bør en specialist i Electrolux-maskiner til for at montere en opvasker, men at montøren, som forhandleren sender, faktisk ved hvad han laver. Derfor hvis du overvejer at købe en maskine ved Punkt1 fordi den er billigere end andre - Med deres montører, bliver den lige så dyr et andet sted, så hellere vælge nogle, der ved hvad de laver.
Har handlet meget i Punkt1
Har handlet meget i Punkt1
Var i dag ude for en meget stor positive ting dels var Anders utrolig hjælpsom
Med at skaffe den rette vare
Samt undersøger vare
Personalet i Punkt Amager er bare så gode
Jeg bestilte en emhætte den 13/4-25 4…
Jeg bestilte en emhætte den 13/4-25 4 ugers leveringstid, efter 4 uger ringer jeg til kundeservice, venligt vil de undersøge hvad der er sket med min ordre, og vende tilbage senest 24 timer senere, nu er der så gået 4 døgn og har intet hørt fra dem, når jeg kigger nu står der forventet levering den 4/6-25 totalt kaos forretning