Nette monteur: Burton heeft prima werk geleverd! Kwam snel achter het probleem en is direct verholpen. Zeker aan te bevelen!
L'entreprise a répondu
Super snel en heel vriendelijk. Monteur Burton heeft super goed werk afgeleverd. Klein misverstand met spullen en offerte, 1 item te veel besteld en doorgeven. Gelukkig kon de monteur bellen e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super ervaring met dit bedrijf! We hebben het slot aan de voordeur laten vervangen en de achterdeur van een klavierslot tot een cilinderslot laten ombouwen. Service was vriendelijk en snel. Offer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Welkom bij QuickBlue Bij ons vindt u alles terug wat met het beveiligen van een woning te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van het hang- en sluitwerk, inbraakbeveiliging en de nieuwste technologie. Daarnaast combineren we ons assortiment aan gecertificeerde materialen ook met gecertificeerde medewerkers. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om de juiste producten te leveren, maar zorgen we ook voor een optimale installatie. U bent dan door te kiezen voor QuickBlue op één plek klaar. Bovendien staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo hoeft u ook bij onduidelijkheden nooit lang te wachten.
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Snelle en professionele service!
Treksloten en bijzetslotjes laten plaatsen.
Binnen een dag geregeld en netjes geplaatst.
Thanks Burton!

Réponse de QuickBlue
Burton was geen moeite te veel: ook als het een beetje tegenzit blijft hij goed gehumeurd!

Réponse de QuickBlue
Snel en vakkundig geholpen. Erg vriendelijk personeel.

Réponse de QuickBlue
Burton was great. Everything went smoothly. Some damage on the mailbox’s box.

Réponse de QuickBlue
Burton heeft me goed en snel geholpen vriendelijke man zeker aan te raden!

Réponse de QuickBlue
Gebeld en konden dezelfde dag nog komen zonder spoedtarief. Binnen 15 min was mijn brievenbus slot vervangen.

Réponse de QuickBlue
Burton helped us change the cylinders. Job done, quick and easy. Very friendly!

Réponse de QuickBlue
Goede en vriendelijke service. Burton heeft me uitstekend geholpen.

Réponse de QuickBlue
Prima, alles doet het weer. Burton heeft goed geholpen en alles uitgelegd! Top

Réponse de QuickBlue
Prima en zeer snelle service. Snel Offerte ontvangen (donderdag middag) en de volgende dag (vrijdag) was de monteur ingepland.
Alleen de factuur duurde wat (te) lang.

Top service!
Zijn erg vriendelijk en meedenkend en geven een reelen prijsopgave!
Bij dit bedrijf moet je zijn.
Ze helpen je enorm goed
Bedankt Karim

Réponse de QuickBlue
Ik ben geholpen door Karim, hij was snel, efficient en heel klantvriendelijk! Hele goede ervaring gehad en hij denkt goed mee in oplossingen. Ik ben heel blij met de service

Réponse de QuickBlue
Superservice. Snelle afspraak. Monteur Karim is geweest. Bijzonder vriendelijke man. Hij ging kijken en kwam er snel achter dat het probleem niet de driepuntssluiting was maar enkel de cilinder. Fijn zo'n eerlijk bedrijf waar je niet meer betaald dan nodig. Alles snel en netjes geregeld. Mochten we ooit weer een slotprobleem hebben bellen we gelijk Quickblue!

Réponse de QuickBlue
Vriendelijke servicemedewerker die met je meedenkt.
Monteur is vriendelijk, kundig en werkt snel. Laat de sloten goed werkend achter.
Absoluut een aanrader!

Réponse de QuickBlue
Vandaag is er iemand gekomen om de sloten van m'n tuindeur te vervangen.
Echt top, binnen 10 minuten was 'ie klaar en echt een vriendelijke persoon!!
Ik raad iedereen aan om je sloten als het nodig is door dit bedrijf te laten vervangen!
Echt top!
Nog bedankt!

Réponse de QuickBlue
goede snelle service, aan de telefoon afspraak kunnen maken. de monteur was erg vriendelijk en heeft alles netjes vervangen

Réponse de QuickBlue
En savoir plus sur les différents types d'avis.