Radius Elnet Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Radius tager 1.862,50 kroner for at oprette et GSRN-nummer. Dette nummer blev i øvrigt først oprettet flere måneder efter det var blevet bestilt. Jeg er meget lidt tilfreds med Radius. Både deres pris... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er ingen strøm og de siger at der er men jeg er helt mørklagt osse de andre i min opgang måske er radius medlem af Socialdemokratiet da de er fulde af løgn det har de lært af Mette Frederiksen

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan kun tilslutte mig det der skrives om Radius og deres service. Jeg har nu i mere end 6 uger ventet på et GSRN nummer. I sidste uge fik jeg besked på, at det ville jeg få indenfor en uge. Nu her... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Skifte av elmåler. Fikk brev datert 18 september om at min elmåler ville bli utskiftet i perioden 1 oktober til 12 oktober 2018. Pr. i dag - 28 oktober - ingenting hendt. Ingen info om hvorfor skifte... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'électricité

Écrit par l'entreprise

Radius Elnet A/S driver det elnet, som forsyner 1 million hjem og virksomheder i Københavnsområdet, i Nordsjælland og i dele af Midtsjælland. Er du kunde hos os, ejer vi også den elmåler, der bruges til at opgøre dit elforbrug.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Afventer p.t Opsætning af måler på 4. uge

Afventer p.t. på 3 uge for at få opsat ny måler der skal tilhøre Clever på arbejdspladsen.

Vi går snart ind i en måned siden at Clever lavede deres installation, så ansatte kan lade deres elbiler mens de er på arbejde. Beskeden lød i første omgang, at der kunne gå 2 måneder.

Tillykke til et monopol på opsætning af måler!

Clever bliver ved med at rykke for opsætning!

Tak for svaret, så kan jeg håbe i svarer inden for 14 dage som oplyst. 🙄

Så kom der svar på mail fra Radius.

De vil kigge på sagen og vende tilbage indenfor nogle uger 🤥.

De bekræfter, at der fra tilgang af opgaven kan gå 2 måneder..... 🤣 en opgave der tager 1-2 timer! Monopol! 0 stjerner hvis muligt.

12 septembre 2020

Til Martin Larsen

Vi beklager ventetiden.

Hvis du oplyser sagsnummeret, som du eller din elinstallatør har modtaget i den forbindelse, vil jeg gerne kontakte den afdeling, der behandler sagen, og vende tilbage til dig.

Du er velkommen til at skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk og oplyse sagsnummer der.

Vi afventer at høre fra dig.

Tak for din henvendelse til reklamation@radiuselnet.dk
Jeg har svaret dig via e-mail.

Gravearbejde af Radius

Ifm. at der på vores vej skal bygges et nyt hus har Radius sørget for at vores nye naboer kan få strøm.
Radius har hyret en el-installatør til at udføre arbejdet.
Denne installatør har ikke ryddet op efter sig med efterladt jord ved siden af elskabet.
Vi har lige betalt en entreprenør for at ordne rabatter og nu ligger der så en bunke jord.
Når man henvender sig til Radius får man beskeden at man selv skal henvende sig til DERES under leverandør.
Jeg kan overhovedet ikke se rimeligheden i at jeg skal kontakte en der har udført arbejde Radius har bestilt.
Det svarer til at ens nabo får lavet arbejde på sit hus og entreprenøren smider alt affald i din have. Så siger naboen til dig at du selv lige kan ringe til entreprenøren og få ham til at fjerne affaldet.
Hvordan kan det nogensinde være rimeligt.. føj for s....

25 août 2020

Til Karsten Andreasen

Tak for din henvendelse.

Elinstallatører er ikke underleverandører til Radius.

Vi bestiller ikke elinstallatører til at udføre denne type opgaver. Det er en opgave, der rekvireres af bygherre i forbindelse med tilslutning af strøm til ejendommen og for bygherrens egen regning. Derefter sender elinstallatøren en ISB blanket til det pågældende netselskab, der herefter registrerer ejendommen med de pågældende oplysninger ifølge ISB blanketten. (installationsblanket).

Hvis dine naboer har rekvireret en elinstallatør til at udføre et stykke arbejde i forbindelse med tilslutning af strøm til ejendommen, bør dine naboer henstille til den pågældende elinstallatør, at han får ryddet op efter sig. Det er ikke noget, vi har noget med at gøre, men må opfordre dig til at kontakte din nabo herom.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fået regning fra ( radius ) ifm…

Fået regning fra ( radius ) ifm solceller på mit tag - henviser til forkert tlf nummer ??
kan ikke på deres hjemme side se dette krav ??
jeg har nu foræret nettet energi i 2 mdr ub. godt for miljøet :) men fantastisk ekspeditionstid ??

MVH
Lars

fået en sludder for en sladder , radius max 1 stjerne

svar til radius ønske ,hvilket er anden gang jeg skal sende til dem

dette er anden gang i skriver det samme , bliver svaret noget andet hvis jeg sender det til jer igen :(
prøver i at trætte mig til tavshed, dårlig service igen

14 août 2020

Til Lars Jans
Tak for din henvendelse.
Vi vil gerne undersøge sagen nærmere, og beder dig derfor skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk med kopi af den regning, du henviser til.
Når vi har modtaget dette, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi har efterfølgende over for dig forklaret sagens sammenhæng og normal procedure for VE sager.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse ringede ind for at…

Super god oplevelse ringede ind for at få hjælp med at få åbnet en elmåler, jeg havde åbenbart misset min tid, med teknikkeren :( Men jeg ringede ind og Hanne hjalp mig og gav mig en rigtig god oplevelse ved at bestille en ny teknikker der kom 50 min efter senere hen!

22 juillet 2020

Til Christian Mogens

Tusind tak for din positive tilbagemelding.
Dejligt at høre, at vi kunne hjælpe i situationen.
Jeg giver dine roser videre til rette person.
God aften.

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig ringe service og aggressiv…

Utrolig ringe service og aggressiv kunde behandling. De fleste ansatte i denne virksomhed virker som forkælede børn hvis de ikke for deres vilje opfyldt. De føler de har så meget magt at de kan tillade sig alt, selv om man giver dem en mulig løsning, så er det åbenbart kun deres løsning der kan bruges.
Det tilfælde jeg snakker om er jeg har bedt om at få en kablet løsning til deres fjernaflæste el-målere, hvilket slet ikke er kompliceret, i stedet for en trådløs.
Når jeg læser her på trustpilot så giver det hele mere mening, det er muligvis nok bare deres firmapolitik at gøre livet surt for kunder bare fordi de kan

24 juin 2020

Til Alexander Blixt

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af, at du har fået den uheldige opfattelse af os.

Baggrunden for udskiftningen af de analoge elmålere til fjernaflæste elmålere er, som du formentlig er bekendt med, baseret på et lovkrav.

Du nævner, at du har bedt om en kablet løsning til den fjernaflæste elmåler, og at dette ikke er kompliceret - dette i stedet for en trådløs fjernaflæst elmåler.

Vi har desværre ikke mulighed for at imødekomme dit ønske om at få opsat en kablet fjernaflæst elmåler, da vi har underskrevet en kontrakt i forbindelse med det offentlige udbud, hvor vi valgte trådløse fjernaflæste elmålere. Vi har derfor ikke mulighed for at tilbyde andre løsninger, der ligger uden for dette udbud.

Dårlig opførsel og arrogance

Dårlig opførsel og arrogance. CEO Jens Fossar Madsen; I har et resultat på 400-500 mio kr som følge af monopol hvert år. Det er for dårligt at kommunikationen med kunderne er fuld af ensidig arrogance og trusler. Dette er tydelig ud fra den Mailkorrespondance vi haft med jer, men også anmeldeserne på trust pilot. Det er udtryk for dårlig forretningsmoral , etik og manglende samfundssind.

5 juin 2020

Til Michael

Tak for din henvendelse.

Vi beklager, hvis du har oplevet en uheldig kommunikation med os.

Vi vil gerne kende baggrunden for, at du giver udtryk herfor, og beder dig derfor skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk

DYR OG BESVÆRLIG ARBEJDS GANG

DYR OG BESVÆRLIG ARBEJDS GANG
Manglede en fase til boligen og kontaktede Radius,
Radius ville ikke tage sig af fejlen, fik den besked jeg selv skulle kontakte en elektriker.
En elektriker kom og konstaterede fejlen var i Radius skab ved vejen, men skabet var låst med nøgle som Radius har. Elektiker meddeler det til Radius.
Så sender Radius en underleverandør ud (ELtel), han åbner skabet og fortæller at fejlen er i det skab, lader låsen være åben. Jeg får den besked at jeg nu kan ringe til min elektriker igen, så han kan udbedre fejlen.
Min elektriker får besked og sender en mand i løbet af dagen.
Pludselig kommer der en Radius tekniker og retter fejlen i skabet, samtidig kommer min elektriker og han må så køre igen da Radius teknikeren har færdig gjort sit arbejde.
Det hele startede fredag aften og tirsdag virkede det igen.
Jeg må konstaterer at Radius var på ingen måde service orienteret total rodet fremgang.
En meget dyr måde at rette fejl på med ialt 4 tekniker besøg for en fejl som kunne ha været ordnet med et tekniker besøg af Radius
Radius har monopol på driften desværre
Mvh Nils

17 mars 2020

Til Nils Hastrup

Tak for din henvendelse.

Ud fra din beskrivelse har den person du først har talt med hos os, formentlig konstateret, at din stikledning ikke er overdraget til os. Hvis det er tilfældet, er det kundens egen stikledning, og kunden skal derfor selv sørge for at skifte sikringer etc. ved tilslutningspunktet for egen regning. Derfor vil kunden blive henvist til egen elektriker.

Hvorfor vi alligevel sender en tekniker og retter fejlen i skabet, melder historien ikke noget om – og teknikeren burde have orienteret dig om baggrunden herfor. Vi må beklage den manglende koordinering og service i denne situation.

Hvis du ønsker at få en ordentlig forklaring på forholdet, beder jeg dig skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk, og oplyse aftagenummer, målernummer og adresse, hvorefter vi vil undersøge sagen nærmere, og orientere dig via en privat e-mail.

Verdens værste selskab

Verdens værste selskab, pisse frække og arrogante, uden strøm 1 uge. Grundet deres sikringer i forsynings kasse var gået. Service findes ikke. Føj.

3 mars 2020

Til Tommy Nielsen

Tak for din henvendelse.

Vi beklager, hvis du har haft en uheldig oplevelse i forbindelse med din henvendelse til os.
Vi vil gerne undersøge sagen nærmere, hvis du giver os lidt flere oplysninger om hændelsen.

Du er derfor velkommen til at skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk og oplyse nærmere om hændelsen, herunder oplyse aftagenummer, målernummer etc.

PINLIGT og inkompetent

Nu har i været INDE i min lejlighed 3 gange for at skifte måler. Men af en eller anden "sjov" grund har i kun skiftet 1 ud af 2 målere. Nu truer i med fogeden og advokater når nu i tilsyneladende ikke må komme ind på min adresse??
FTW så skift for da måleren, når I er her?

Hvis i forsætter jeres trusler og alligevel ikke gider skifte den, når I er her.
Så kan i forvente et form for udspil fra min advokat og andre relevante instanser.

9 février 2020

Til Anders Frederiksen

Tak for din henvendelse.

Vi beklager, hvis vi ved en fejl ikke har skiftet begge målere i din lejlighed, som forventet, og efterfølgende har sendt brev om fogedvarsel til dig for den "manglende måler".

Derfor beder jeg dig skrive til os hurtigst muligt til kundesupport@radiuselnet.dk for at aftale et tidspunkt for målerbytte hos dig, så vi forhåbentlig kan få annulleret foged, advokat og gebyr.

Noté 1 sur 5 étoiles

Arrogance og mangel på kundepleje

Dette er en historie om total arrogance...

Fra 1. januar 2020 opholdt jeg mig på ferie i udlandet og vendte først tilbage til Danmark den 24. januar.

Fredag eftermiddag den 3. januar kunne jeg via Ørsteds App konstatere, at mit normale forbrug under ferieperioder (3-4 kwh/dag) var steget voldsomt (til ca 18 kwh/dag)

I de 2 første dage af ferien - 1. og 2. januar - var det normalt ca. 3,5 kw/dag.

Jeg fik omgående sendt en person ud til min bolig for at checke, om der var noget galt (f.eks. kunne et elapparat være gået amok ...). Der blev ikke konstateret nogen fejl.

Det store uventede forbrug fortsatte over weekenden.

Mandag morgen den 6. januar, hvor kundeservice åbnede, talte jeg med en af Radiius medarbejdere, der nølende fortalte mig, at forbruget, som fremgik af appen, var estimeret, idet Radius efter sigende havde mistet "kontakten" til måleren.

Den 9. januar modtog jeg en mail fra Radius, der oplyste, at det var korrekt, at der ikke var forbrug fra den 3. januar 2020, men at det var gældende for alle Radius fjernaflæste elmålere. Forbindelsen var ikke røget - det var "kun" data, der ikke havde kunnet komme ind pga. nogle "tekniske problemer"...

Jeg skrev straks tilbage til Radius og påpegede, at Radius manglende information om problemet efter min mening var stærkt kritisabel. Det burde være meldt ud for længst. For mit vedkommende - der var på ferie - medførte det udgifter og besvær med at sende en person ud og checke de elektriske installationer. Jeg forbeholdt mig derfor erstatning.

Jeg modtog herefter følgende pudsige svar:

"Vi beklager de gener, du har oplevet i forbindelse med manglende data på den fjernaflæste elmåler, der efterfølgende er korrigeret / estimeret. Da dette vedrører en forholdsvis kort periode, er det ikke noget, vi sender information om til vores kunder. Vi kan desværre ikke tilbyde nogen erstatning i den forbindelse, da vores kunder kan komme i kontakt med os via telefon eller e-mail og bede os undersøge, om der er et problem med måledata for den specifikke elmåler. Vi kan kontaktes via e-mail til kundesupporten eller via telefon 70 20 48 00 i tidsrummet 8-16 mandag-torsdag og 8-15 fredag".

Svaret er helt absurd. Kundetjeneste - email og telefonkontakt - var jo netop lukket i weekenden, idet tjenesten lukker fredag kl 15 og ført åbner mandag kl 8 ...

Man kunne da for F..... forvente, at et ordentligt firma straks meldte ud på sin hjemmeside, hvis der var sket en fejl som den omhandlede. Eller havde døgnvagt. Havde jeg ikke tilfældigvis haft ferie, ville jeg muligvis aldrig have opdaget det - og fejlen ville derfor muligvis aldrig være rettet.

Betryggende? Næh - ikke specielt ...

31 janvier 2020

Til Torben

Tak for din henvendelse.

Vi beklager igen de gener, du har oplevet med manglende data den 4. og 5. januar 2020 på den fjernaflæste elmåler på grund af tekniske problemer. Når systemet ikke modtager data fra elmåleren, estimerer systemet forbruget. Efterfølgende har vi modtaget de faktiske løbende måledata i systemet.

Vi har taget din kritik om manglende udmelding heraf til vores kunder til efterretning.

Hvis vores kunder er i tvivl om et oplyst elforbrug, for en kort eller længere periode, står vi altid til rådighed for nærmere oplysning herom.

Vores kunder er altid velkomne til at ringe til os på 70 20 48 00 eller skrive til os via e-mail til kundesupport@radiuselnet.dk hvis der er spørgsmål til elforbruget eller andet. Kundesupport træffes mandag-torsdag kl 8-16 og fredag 8-15

For længere udredninger er vores kunder velkomne til at skrive til reklamation@radiuselnet.dk

Vi har alene døgnvagt og beredskab på vores forsyningsnet, og kan desværre ikke tilbyde kundeservice for så vidt angår spørgsmål om ex. elforbrug på telefon eller mails efter normal arbejdstids ophør eller i weekender.

Noté 1 sur 5 étoiles

Springer direkte til trusler om fogeden

Jeg havde håbet at det var en fejl fra min side, men efter at have læst blandt andet anmeldelser her og andre steder, kan jeg se at det ikke er et enkeltstående tilfælde.
I sender et brev som skulle forestille at være fra 2. Januar. Det modtager jeg d. 13 Januar.
Her truer i direkte med at “bede om hjælp” hos fogeden med et gebyr på “ca. 4000kr”. I påstår at der er sendt adskillelige breve og at i har skrevet sms`er og sendt mails, hvilket tydeligvis ikke er tilfældet.
Snyd og humbug, og ingen styr på hvad der foregår. Tak for l... siger jeg bare.
I dag fik jeg endnu et brev fra “d. 6 januar” om et ekstra gebyr, hvis ikke måleren blev aflæst inden d. 14 Januar. (Det er d. 15 i dag)
Det her shitshow bliver næppe kørt efter bogen, og jeg giver hellere 4000kr til en advokat, end at give jer lommepenge for at true med indbrud i mit eget hjem.
Jeg ved at jeg nok bare får et “beklager misforståelsen, skriv til den her reklamationsmail”-svar tilbage. For det er jo det eneste i kan svare skulle man tro.

15 janvier 2020

Til Ztaziz

Tak for din henvendelse.

Hvis vi har begået en fejl, og du ikke har modtaget de nævnte henvendelser fra os, før du modtager et brev med fogedvarsel, er det nødvendigt, at du kontakter os via reklamation@radiuselnet.dk med nærmere oplysninger, såsom aftagenummer, målernummer og adresse, for at vi kan undersøge sagen nærmere.

Jeg håber, at du trods alt vil benytte dig af dette.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg opsiger mit lager i kbh og med…

Jeg opsiger mit lager i kbh og med udgang 2018 3 januar 2019 flytter jeg ud og får en slut opkrævning fra Ørsted afregner med mine lejere . Men så i slutning af året nov kommer der en opkrævning igen på noget el som manglede at betales for ??? 3400 kr snakkede med ørsted som bare sagde at det var RADIUS som først havde fremsende nu ? men man kan da ikke komme så langtid efter de sagde de havde 3 år til at kunne sende faktura efter man har slut afregnet ? og de sagde det var radius fejl så ja nemt at komme i klemme mellem 2 store udbyder vh lars

2 janvier 2020

Til Mercedes 21

Tak for din henvendelse.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Derfor beder jeg dig sende os en e-mail til reklamation@radiuselnet.dk med oplysning om aftagenummer og målernummer for det sted sagen vedrører.

Når vi har modtaget disse oplysninger fra dig, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Dårligt planlagt

Den 25. november modtog min kone og jeg et brev fra Radius Elnet, at de vil lukke 2 gange for strømmen den 26. november.
Først vil de lukke fra kl. 8.00 - 10.00 og igen fra 16.00 - 19.00.
Det første tidspunkt er helt i orden, da det begynder at lysne uden for, men at I lukker for strømmen mellem kl. 16.00 og 19.00 på en vinterdag, hvor det er tidligt mørk og hvor der skal laves mad.
Undskyld Radius, havde I tænkt at vi skulle spise varm mad kl. 15 om eftermiddag eller skulle vi først begynde, at lave maden efter kl. 19.

25 novembre 2019

Til Steen Rasmussen

Tak for din henvendelse.

Vi skal skifte hele anlægget i den transformerstation, der blandt andet forsyner jeres ejendom.

Mellem klokken 08:00 og klokken 10:00 lægger vi elforsyningen over på et midlertidigt anlæg.
Mellem klokken 16:00 og klokken 19:00 lægger vi forsyningen over på det nye anlæg i transformerstationen.

Vi forventer, at afbrydelsen mellem klokken 16:00 og klokken 19:00 ikke vil vare hele 3 timer, men nærmere 1 time. Men da vi flytter et kabel ad gangen, kan vi desværre ikke komme tidspunktet nærmere end angivet.

Vi beklager de gener, I vil opleve i den forbindelse.

Jeg håber, at dette besvarer din henvendelse

Radius Elnet

Dårlig moral af Radius

Jeg bor i en etageejendom hvor vi har privat parkering foran huset og hvor der også er en transformatorstation.
En fredag kommer der et firma som Radius har hyret og sætter parkering forbudt skilte op på vores private grund og en time efter starter de med at brække asfalt op. i 11 dage har vi ikke vores private parkering og det skal siges det var ikke noget hastearbejde. Jeg har forståelse for der skal graves op, men adviser dog beboerne og det er dårlig stil at brække op en fredag også ikke gøre mere -så vi løbe rundt i weekenden og lede efter p -pladser.

Nu kæmper vi så med at kontakt til Radius for at få P.pladsen tilbage til samme stand som før. Jeg har skiftet el udbyder og jeg håber også mine naboer har. Den opførsel fra Radius er dybt kritisabelt.

31 octobre 2019

Til Preben Lund

Tak for din henvendelse.

Vi beklager de gener, I har oplevet i forbindelse med vores arbejde ved transformerstationen, der er placeret i nærheden af jer, herunder blokering af jeres private parkeringspladser og ikke mindst, at I ikke er blevet varslet om dette arbejde.

Du oplyser, at I nu kæmper med at få kontakt til os for at få P pladsen tilbage i samme stand som før.

Vi vil meget gerne undersøge sagen, hvorfor jeg beder dig skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk med adresse etc., hvorefter vi vil undersøge sagen hos den pågældende projektleder og vende tilbage til dig hurtigst muligt.

For god ordens skyld gør jeg opmærksom på, at Radius Elnet er et netselskab og ikke eludbyder.

Jeg håber, at dette foreløbig besvarer din henvendelse, og afventer at høre fra dig.

Undgå at vi udskifter elmåleren med fogedens hjælp - 4000 kr

Jeg skal tage en fridag for at få installeret en ny elmåler, som jeg ingen interesse har i. Jeg oplyste Kamstrup sidste år om, at det er et sommerhus, så de kan komme og installere den om sommeren, hvor vi opholder os der. Jeg hører først fra dem i efteråret, hvor de kom med trusler. Nu får jeg et brev Fra Radius om trusler med fogeden, hvis jeg ikke kontakter dem inden 12. november og det koster 4000 kr.

25 octobre 2019

Til Lena Holm

Tak for din henvendelse.

Vi beklager den situation, du er bragt i på grund af manglende målerbytte i sommerperioden.

Jeg beder dig venligst skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk med oplysning om aftagenummer og målernummer. Når vi har modtaget dette, vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med en tilfredsstillende løsning på opsætning af den nye elmåler hos dig.

Opkrævet for 2 elmålere i over 2 år men har kun een

I over 2 år er vi blevet opkrævet for 2 elmålere på vores ejendom. Radius har to gange været på besøg uden at kunne vise hvor nr 2 elmåler skulle befinde sig.

Radius henviser til Ørsted og Ørsted til Radius. Der sker ikke noget på trods af mange henvendelser og vi har et betydeligt tilgodehavende.

25 octobre 2019

Til Peter Borup

Tak for din henvendelse.

Jeg beder dig venligst skrive til os via reklamation@radiuselnet.dk med oplysning om aftagenumre og målernumre.

Når vi har modtaget dette, vil vi undersøge sagen, og vende tilbage til dig hurtigst muligt.

venlig hilsen

5 afbrydelser på en måned

5 afbrydelser på en måned - flere næsten 12 timer!!

20 octobre 2019

Til Musse

Tak for din henvendelse.

Jeg går ud fra, at du referer til strømafbrydelserne på Østerbro.

Jeg kan informere dig om, at afbrydelserne skyldtes fejl på vores højspændingskabel, som ledte til yderligere følgefejl. Dette har gjort det mere kompliceret at genetablere forsyningen, og derfor var afbrydelsestiden længere end normalt.

Herudover kan jeg oplyse dig om, at fejl på højspændingskabler opstår spontant som følge af, at isolationen i kablet kortslutter. Årsagen kan f.eks. være en ydre påvirkning af kablet, som giver anledning til, at isolationen svækkes over tid og til sidst kortslutter. Der kommer ofte flere fejl i samme område, som en følgepåvirkning fra den første fejl, hvilket er tilfældet i denne sag.

Vi vedligeholder løbende vores netstationer og øvrige anlæg for at minimere risikoen for spontane fejl i anlægget. Vi arbejder desuden konsekvent på at forbedre vores processer for at opnå den højest mulige forsyningssikkerhed. Dette gøres blandt andet i form af, at samtlige fejl i forsyningsnettet registreres og bearbejdes for at sikre, at de ikke opstår igen.

Vi beklager de gener som afbrydelserne har medført og håber, at dette besvarer din henvendelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Så er den gal igen 😡 6 strømafbrydelse…

Så er den gal igen 😡 6 strømafbrydelse på 1 måned - det er bare ikke godt nok. Og ringer man til dem er servicen helt i bund. Denne gang har vi heller ikke modtaget sms fra dem 😡😡 virkelig ringe

20 octobre 2019

Til Mette Greve

Tak for din henvendelse.

Jeg går ud fra, at du referer til strømafbrydelserne på Østerbro. Jeg kan informere dig om, at afbrydelserne skyldtes fejl på vores højspændingskabel, som ledte til yderligere følgefejl.

I forhold til vores sms-service, kan jeg informere dig om, at det var et bevidst valg ikke at udsende sms'er ved én af fejlene, da vi ikke var klar over hvad den overordnede fejl var, før teknikeren kom derud, og fordi der var tale om et delvist strømsvigt, som påvirkede hustandene forskelligt. Vi mente derfor, at sms'erne ville skabe mere forvirring end gavn.

Noté 1 sur 5 étoiles

5 afbrud på en lille måned.

Hvorfor er det nødvendigt at afbryde strømmen (fra den: 27.09 - 17.10.19) 5 gange på mindre end en måned, med afbrud op til 7+ timer/gang.
I skriver der er fejl på el nettet, så lav det dog, en gang for alle. :-/

17 octobre 2019

Til May Svitzer

Tak for din henvendelse.

Jeg går ud fra, at du referer til strømafbrydelserne på Østerbro.

Fordi jeg ikke kan give 0 stjerner

Fordi jeg ikke kan give 0 stjerner. Jeg var viiiildt imponeret over jeres arbejde da et strømkabel pludselig blev defekt ved indflytning - men lige så skuffet er jeg over jeres håndtering af en samfundsmæssig opgradering fra gammel 1-kammer fyr til varmepumpe. Efter gentagne forsøg på at få jer i tale er det ikke lykkedes - og i henviser gang på gang til min eludbyder. Katastrofalt - og må ingen i kongeriget danmark vente 1 år på at få godkendt deres CO2 reduceret forbedringer ved Radius !

Så meget for BBR - Så meget for RADIUS - og nu er det så fra Vindstød - til Radius - til energinet - til radius - til vindstød. da jeg kontaktede Radius igår torsdag 28.08.2019 -
Idag havde jeg så kontakt til Mads - efter man lovede mig at denne gang gik overgangen mere smertefrit. Jeg fik en mail igår kl. 0924 om at nu behandlede man min anmodning. Jeg er fræk som en slagterhund - og ringer derfor direkte til energinet - som ikke har modtaget min anmodning .... idag blev jeg så sat i kontakt med Mads - så må vi se m der sker noget ....... :(

Opdatering 04.09.2019:

Jeg blev ringet op af Mads fra Radius mandag som lovet - desværre kunne han ikke give et estimat på energinets' behandlingstid af min opgave. Idag 04.09.2019 - valgte jeg så at ringe til energinet's kundeservice for datahub hvor disse oplysninger godkendes - og fik at vide det handlede ikke om måneder - men normalt gik der omkring 1 uge. Så rådet fra Energinet var altså at tage kontakt til min el-leverandør i næste uge .... Endvidere fortalte Energinet mig at min ansøgning fra August 2018 kom retur til både Radius og Vindstød - Hvilket Mads i mandags decideret afviste - at de nogen sinde så den anmeldelse igen ....... ? Hvem taler sandt ?? indtil nu er jeg spændt på om energinet som de eneste i denne process formår at efterleve mine henvendelser. Jeg opdaterer igen fredag i næste uge 13.09.2019 - og det er endda fredag d. 13 :)

Opdatering:

Mads var super progressiv - og kontaktede mig ift. registrering af elhus 24/9-2019. Desværre havde jeg allerede konstateret dette 21.09-2019 - da jeg valgte at gå direkte til energinet - og havde fået opklaret at datahub nu var opdateret. Så har helt klart fået den bedste personlige oplevelse af en statslig kundeservice ......... Det giver stof til eftertanke Radius .......

21 août 2019

Til Anders W.

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager din opfattelse af os.

Jeg antager, at din henvendelse vedrører ændring af tariffen til elvarme i forbindelse med dit skift af opvarmning til varmepumpe og el.

Hvis dette antages, kan jeg oplyse, at man ved ændring til elvarme og anmodning om ændring af tarif – forud herfor først skal have godkendt dette via egen kommune ved udfyldelse af et BBR skema.

Skemaet sendes til den elleverandør, man har valgt, og elleverandøren sender anmodning om tarifskift til det pågældende netselskab.

Kommunen, henholdsvis elleverandøren skal påse, at oplysningerne i BBR skemaet er i overensstemmelse med oplysningerne i BBR – ois.dk - før skemaet sendes til netselskabet.

Når netselskabet kan se, at oplysningerne i BBR ikke er i overensstemmelse med oplysningerne i BBR skemaet, det vil sige, at der i BBR ikke er noteret elvarme/varmepumpe - må vi, jf. SKAT, ikke ændre tariffen til elvarmetarif.

Det er ejeren af ejendommen, der er forpligtet til at sørge for, at oplysningerne i BBR altid er i overensstemmelse med de faktiske forhold på og i ejendommen. Dette følger af § 2 i Bekendtgørelse om ajourføring af Bygnings- og boligregistret (BBR).

Jeg gør opmærksom på, at en eventuel ændring af en tarif til elvarme, der ikke er i overensstemmelse med BBR, vil blive slettet automatisk ved vores månedlige datavask som lægges op imod BBR.

Vi har efterfølgende herfor modtaget tilstrækkelig dokumentation for ændring af tariffen til elvarmetarif. Desuden har du fået rettet oplysningerne i BBR, så de svarer til de faktiske forhold for ejendommens opvarmningsform.

Vi har derfor, som du er bekendt med, sendt sagen til Energinet.dk, der skal sørge for at ændre til elvarmetarif tilbage i tiden til den dato, elvarmetariffen skal gælde fra.

Igen, anmodning om elafgiftsreduktion sker ved ejers ansøgning via kommunen og elleverandøren, der skal undersøge, om betingelserne for at ændre tarif til elvarme er opfyldt. Herefter sendes sagen til netselskabet, der skal sørge for ændring af tariffen - og sende information til energinet.dk

Radius Elnet har som netselskab opfyldt forpligtelserne fuldt ud i relation hertil.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus