Radius tager 1.862,50 kroner for at oprette et GSRN-nummer. Dette nummer blev i øvrigt først oprettet flere måneder efter det var blevet bestilt. Jeg er meget lidt tilfreds med Radius. Både deres pris... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der er ingen strøm og de siger at der er men jeg er helt mørklagt osse de andre i min opgang måske er radius medlem af Socialdemokratiet da de er fulde af løgn det har de lært af Mette Frederiksen
L'entreprise a répondu
Jeg kan kun tilslutte mig det der skrives om Radius og deres service. Jeg har nu i mere end 6 uger ventet på et GSRN nummer. I sidste uge fik jeg besked på, at det ville jeg få indenfor en uge. Nu her... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skifte av elmåler. Fikk brev datert 18 september om at min elmåler ville bli utskiftet i perioden 1 oktober til 12 oktober 2018. Pr. i dag - 28 oktober - ingenting hendt. Ingen info om hvorfor skifte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Radius Elnet A/S driver det elnet, som forsyner 1 million hjem og virksomheder i Københavnsområdet, i Nordsjælland og i dele af Midtsjælland. Er du kunde hos os, ejer vi også den elmåler, der bruges til at opgøre dit elforbrug.
Teknikerbyen 25, 2830, Virum, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vores nye solcelleranlæg blev tilmeldt af elektriker hos radiuselnet. Han indtastet alle oplysningerne i databasen hos radiuselnet, så jeg tænker ikke radiuselnet skal bruge særlig lang tid bagefter. Kender selvfølgelig ikke proceduren, eller har kunne få det oplyst hos radiuselnet. Tænker de maksimum har brugt 1 times arbejde, da elektrikeren har indtastet alle oplysningerne.

Réponse de Radius Elnet
idag politianmeldt - kom med foged der er erklæret inhabil og borede min dør op - jeg har varskoet dem - den udskiftes og opstår der brand er det på deres regning - de bryder menneskerettighederne , haag konventionen , samt grundloven ved at bevæge sig ind på min grund - de stjæler den gamle måler - som er købt og betalt - desværre for dem er der et kæmpe lager i nærheden fordelt over hele byen - det der skete idag var indbrud og den skiftes nu da i ingen lovhjemmel har til det i gjorde . den er allerede pillet ned - små facister der snart vil opleve karma - new world order er en fiasko og i kommer med som landsforrædere! update på joys svar når i tager noget med der ikke er jeres er det tyveri !! jvf menneskerettighederne skal i bevise der ikke er sundhedsfare - det nægter i - ( ulovligt ) og man kan ikke bruge en inhabil dommer til formålet ( ulovligt) i har brudt grundloven da intet var varslet - og du sidder her og lyver som i plejer - og dig lille joy glæd dig til efterfølgerne af jeres handlinger små svin

Réponse de Radius Elnet
Flere af vores stikkontakter virkede ikke efter at Radius - havde afbrudt strømmen i 4 timer på en hverdad / midt på dagen i et erhvervsområde .. ringede til Radius - de oplyste at det måtte vi selv klare .. og vi kunne jo bare prøve at klage, men det det ville heller ikke hjælpe noget .. flot .. !! Man kan vist ikke engang skifte dem som elselskab :-( . så er det vel også lige meget med at rate dem men 87 % giver dem max en stjerne .. tankevækkende ..

Réponse de Radius Elnet
Strømmen skulle være afbrudt fra kl 11 i Søborg til kl 15 ? Ifølge Radius Nu er klokken 19.15 ingen strøm og ingen ny meddelse fra Radius ? Gæster aflyst 😠uden strøm i over 8 timer ?

Réponse de Radius Elnet
Møg firma, burde slet ikke ha en stjerne…
Fjerne strøm i flere timer uden varsling.. ringer man til dem, er der sjovt nok ingen som tager telefonen…

Réponse de Radius Elnet
Vi fik etableret solceller i 2019, vi betalte for tilslutning hos Radius og fik så at vide at alt var som de skulle være og vi ikke skulle fortage os yderligere.
Men nu finder vi ud af efter at, have skiftet el leverandør at vi ikke er tilsluttet en produktionsleverandør med vores solceller, noget Radius som sendte tilslutningsregningen burde have haft informeret os om.
Det vil sige at vi i over 2 år nu har leveret gratis strøm til Radius/Ørsted som de har lukreret på, og beskeden er bare at det er ærgerligt.
Tyve og banditter af værste skuffe!
Svar på jeres svar:
Nu er det sådan at jeg automatisk blev proppet i en gruppe, så jeg har ikke haft nogen valgmulighed.
Stå nu ved jeres ansvar, I har ikke været gode nok til at informere men blot krævet betaling og derefter ydet ekstrem dårlig kundeservice.
Svar på jeres supplerende svar:
Det er jo noget vrøvl, anlæggets type og alt andet information står på jeres faktura, kom igen.
Hvorfor sender I ikke en vejledning med sammen med faktura eller skriver på fakturaen “husk og tilslut dig en produktionsudbyder for at modtage afregning” istedet for i al stilhed at håbe på at folk ikke opdager det og derved lige nå og få lidt gratis strøm.
Helt ærligt, det er altså tyveri, uanset hvordan I prøver at afskrive jer for ansvar.

Réponse de Radius Elnet
Super god service og hurtigt arbejde fra teknikkeren og han stod der præcis på aftalt tid😊

Réponse de Radius Elnet
Jeg har glæde mig til at får strøm i min kolonihave i år vi har knokle og alt er færdigt, vi mangler kun at radius skal komme og gør det sidste. Første gang jeg ringe til dem fik jeg fortalt at der kunne går op til 3 uger Max så vil jeg ringe ind for at høre om det havde alle min oplysninger og denne gang for jeg så oplyst at der kan går 6-8 uge nej nej så er der ikke meget somme at nyde det i, fik også det pæne svar at nu var jeg jo ikke den eneste som skulle have lagt strøm ind. Nej det ved jeg sgu godt, men fra 3 uger også til 6-8 uger er et stort spring.

Réponse de Radius Elnet
Vi mistede strømmen i vores hus for 6 uger siden. Der kom en mand ud og så på det. Han oplyste, at der var brud på elkablet. Han trak derfor et stort strømkabel uden fra vejen gennem vores indgang og første det gennem et kæder vindue indtil det kan blive repareret. Han oplyste, at der nok kunne gå op til to uger inden vi hørte noget. Efter 3 uger ringede jeg og rykkede. De ville undersøge og vende hurtigt tilbage. Intet skete. Efter 4 uger ringede jeg igen og rykkede. De ville igen undersøge og vende tilbage. Jeg gjorde opmærksom på, at det havde jeg hørt før, og at jeg gerne så, at der snart skete noget. Det lovede de. Nu er der gået 6 uger!!! Vi har stadig intet hørt og har stadig et langt kabel uden fra vejen op gennem vores indgang og gennem vores vindue. Forfærdelig service!!!!!

Réponse de Radius Elnet
Jeg har en sommerhusgrund hvor jeg er ved at bygge et Sommerhus.
Da jeg mere end en måned efter strømmen er blevet tilsluttet endnu ikke har fået en regning fra Radius på tilslutnings bidraget kontakter jeg Radius da jeg på da værende tidspunkt stadig er i tvivl om, om El tilslutnings bidraget er betalt af den tidligere ejer. Det viser det sig så ikke at være tilfældet, med udsigt til en uventet regning på rundt regnet 19500 kr spørger jeg pænt om den evt kunne blive delt op i nogen rater.
Det kan overhoved ikke lade sig gøre, så den lille service kunne man ikke yde, som tak for at jeg mindede jer om at jeg skulle betale tilslutningsbidrag.
Fortryder egentlig nu at jeg mindede jer om at jeg skyldte jer penge.

Réponse de Radius Elnet
Igen strøm afbrydelse i Kgs.lyngby.og igen en dum båndafspilling nå man ringe ind.magen til arrogance skal man lede længe efter.pengene tag de glædeligt men service lig nul.tak for i ødelagde en lørdag aften.

Réponse de Radius Elnet
Jeg har boet i 22 år i classensgade - de første 16 år havde vi 1 (!) strømafbrydelse.
Efter Radius overtog elnettet er der løbende afbrydelser. Jeg tæller +15 afbrydelser fordelt over de sidste par år..
Hvis det så var, at man på Radius var i stand til at kunne forklare os hvorfor der igen igen ikke var strøm.. så kunne det være man fik lidt forståelse.
Hvis det var, at man forud for en såkaldt "planlagt afbrydelse", var i stand til at advare mod at strømmen gik en hel dag, så man ikke kunne arbejde... så kunne det være man fik lidt forståelse.
Hvis det var, at man forklarede hvad der var skyld i de uventede nedbrud, og hvad man gjorde for at udbedre... så kunne det være man fik lidt forståelse.
Hvis det var, at der i SMS'erne der kom når skaden var sket, havde blot en my af information om hvorfor man ikke havde strøm en hel dag.. så kunne det være man fik lidt forståelse.
Hvis jeg kunne give Radius -5 stjerner så havde jeg givet dem det.. -20 stjerner havde også været passende.
Elendig ustabil leverandør
Elendig informatør
Hej Joy - i hart tydeligvis heller ikke styr på hvor mange nedbrud vi har været udsat for, hvis du kun får det til 5.
Hvis du fx. tæller jeres egne SMSer i har sendt til mig
siden 2018 så har der været 7 nedbrud - og det er altså bare siden jeg tilsluttede mig SMSservice for ca. 3 år siden. 7 nedbrud på under 3 år ... det passer nok meget godt sammen med 15 på 6 år...
Og hvorfor får man ikke information forud for en planlagt strømafbrydelse? Den er der ingen af.
Så skal vi ikke bare blive enige om at i ikke har styr på det?

Réponse de Radius Elnet
2. Strøm afbrydelse på en uge ved Kgs. Lyngby. Det er sådan noget man forventer i et U-land

Réponse de Radius Elnet
De målere Radius Elnet A/S opsætter er ulovlige jf. bekendtgørelsen om fjernaflæste målere. Men det gælder alle de el-, vand-, varme- og gasmålere, der kommunikerer via GSM-moduler (en radiosender). Ret til opsætning af "radiosender" på en ejendom man ikke har rådighed over, kræver en lovhjemmel. Og den findes ikke.
Radius Elnet A/S har, i mail til mig, anerkendt, at der ikke er lovhjemmel/lovkrav til at deres målere skal/kan kommunikere trådløst. Manglende lovhjemmel tolkes så af Radius Elnet A/S således, at Radius Elnet A/S egenrådigt kan vælge at opsætte målere med radiosender! Det bliver dem en dyr fornøjelse når de skal skifte målere en mere og for egen regning, omend de nok vil forsøge at "tørre regningen af" på forbrugerne. Er du uenig med mig i ovenstående, sender du mig blot en mail, med den lovtekst, der giver mig ret til at sætte radiosender op, på en ejendom jeg ingen rådighed har over.

Réponse de Radius Elnet
Afbrød strømmen uden varsel, på en måde, der gjorde at min elektronik gik i stykker. Radius frikender sig selv helt med en alenlang skrivelse. Helt ualmindelig ringe service og etik! Har for længst skiftet afregning til andet selskab og fører nu klagen videre til ankenævn

Réponse de Radius Elnet
Vil ikke erstatte skade påført kunde.
Frikender sig selv, useriøst

Réponse de Radius Elnet
Et godt råd, husk at skrive alt ned eller få en e-mail med hvad de lover.
De havde fejlmonteret en måler hos os og lovede kompensation —
Vi fik en lang næse og en kæmpe regning
Umuligt at have tillid til dette selskab.

Réponse de Radius Elnet
Strøm afbrydelse! Og så gider i ikke tage telefonen, kun en båndoptager, men det er selvfølgelig billigst!

Réponse de Radius Elnet
Kan desværre ikke give 0 stjerner eller minus stjerner.
Firmaet lyver, bryder gældende love og principper mv.
De værste svin jeg nogensinde har mødt.