Alltid snabb leverans prisvärda varor, levererade till närmaste ombud. Dock denna gång så funkar inte PostNord. Då paket ligger sju dagar och sedan skickas tillbaka. När avin skickas ut tre dygn efte... Voir plus

Gick fort att få sina varor. Dock ville jag ha storpack av broccolifrön. Om det är möjligt att skriva ut datum när ni får in en vara som är slut. Kanske inte går att veta för er. Storpacken kom 2 daga... Voir plus

Stort utbud och jättebra information om varje produkt. Det jag uppskattar mest utöver att varorna är ekologiska, är att ursprungsland är angivet. Dessutom finns beskrivning hur produkten kan användas.... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition
  2. Chocolatier
  3. Boutique de produits diététiques
  4. Magasin d'alimentation naturelle
  5. Magasin d'épices
  6. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Råvarubutiken är inte som vilken webshop som helst. Men det har du säkert redan märkt! Här säljer vi ekologiska livsmedel, raw food-produkter och kökstillbehör av högsta kvalitet, och gör detta med så mycket service, glädje och kärlek som det bara går. Råvarubutiken skapades ur en passion för ekologisk, hälsosam mat och en vilja att bidra med något gott till världen. Vårt ändamål med att grunda företaget var att vara med och sprida bra mat, hjälpa människor till ett sundare liv och bidra till att världen blir en trevlig plats även för våra barn.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Jag köpte 2 paket a 500gr aprikoser i…

Jag köpte 2 paket a 500gr aprikoser i början av januari. Första påsen var god kvalité. När jag öppnade andra paketet var det vitmögel på ett 10-tal aprikoser. Vid kontakt med butiken så beklagar de det inträffade. Säger att det är för sent att klaga.. Nu är det t o r k a d e aprikoser som ska hålla till mars 2027!
Jag erbjuds 15 % på nästa köp. NEJ TACK. Finns andra leverantörer så nu mister de en återkommande kund.

13 mars 2026
Avis spontané

Undrar varför ni har ekologiska kryddor…

Undrar varför ni har ekologiska kryddor o nöter i plastförpackningar, dem luktar illa o tappa kvalitet. Mat ska inte ha mat i närheten av plast. Jag vill lämna tillbaka dem produkter som jag inte öppnade och jag meddelade kundservice men jag har inte fått svar. Jag väntar fortfarande på feedback.

16 février 2026
Avis spontané

Bristande ansvarstagande vid reklamation av te

Jag har handlat hos Råvarubutiken många gånger tidigare, men efter deras hantering av en reklamation kommer jag framöver att söka mig till andra leverantörer för varor som te.
Jag reklamerade ett ekologiskt te som enligt beskrivningen skulle ha en ”djup och kraftfull smak”. När jag öppnade paketet för första gången, med ett bäst före-datum som fortfarande var långt fram i tiden, var produkten helt smaklös och upplevdes som gammal. Vid kontakt med kundtjänst möttes jag av ett bemötande som inte stämmer överens med gällande regler.
Företaget hävdar att bäst före-datumet inte är en kvalitetsgaranti (vilket går emot Livsmedelsverkets definition). De ignorerar även reglerna i Konsumentköplagen (2022:260) om bevisbörda, där ansvaret ligger på säljaren under de första två åren att bevisa att en vara var felfri vid leverans. Trots att teet förvarats oöppnat i ett mörkt skåp i en ogenomskinlig påse, försöker de skjuta ifrån sig ansvaret genom att spekulera i att felet beror på förvaring hos mig, trots att det smakade likadant direkt vid öppning.
Det är beklagligt att butiken inte står bakom sina egna smakbeskrivningar eller följer de lagstadgade reglerna för reklamation när en produkt inte håller måttet.

6 février 2026
Avis spontané

Refusal to share heavy-metal testing data - transparency concern

I contacted Råvarubutiken to ask whether they could share cadmium and lead test results for their organic cacao nibs from Peru, given well-documented concerns about elevated cadmium levels in cacao from that region and existing EU limits for these contaminants.

Their response relied on EU organic certification and stated that they do not share lab reports with private customers. As organic certification concerns production methods rather than heavy-metal content, this did not address my question.

While I understand that businesses are not obliged to disclose analysis results to consumers, other suppliers do so without issue. For customers who are health-conscious or concerned about heavy-metal exposure (for example parents), this lack of transparency is problematic. The products may well be compliant, but the refusal to share basic testing information stands in contrast to more transparent suppliers.

2 janvier 2026

Stenar i guldfikon

Märkte att några av de spanska guldfikonen som jag köpt innehöll småsten. Ren tur att mina tänder inte tog skada.

De gav mig 15% rabatt på mitt nästa köp som kompensation. Jag är väldigt besviken och kommer troligtvis inte handla hos er igen.

5 mai 2025
Avis spontané

Lita inte på leveranstiden!

Jag beställde varor för ca1000kr för att det var bra priser och leveranstiden skulle vara 1-3 dagar med Postnord. Varorna hade inte ens packats efter 4 arbetsdagar. Skylla på att påskruschen gjorde att det blev lite fördröjningar håller inte. Orderbekräftelsen hade inget besked om att leveransen skulle bli försenad, utan där stod det 1- 3 dagars leveranstid.
Tur att det finns andra företag att beställa ifrån.

25 avril 2025
Avis spontané

Snabb och pålitlig leverans.

Snabb och pålitlig leverans.
Det gick att få kontakt med företaget, vilket inte är vanligt överallt nuförtiden.
Vänligt och hjälpsamt bemötande.
Bra pris.
Bra kvalitet på produkten.

21 janvier 2025

Mycket nöjd

Läste de fina recensionerna om butikens Dadlar Medjool Jumbostorlek och kan bara fylla i kören av lovsång. Dessa dadlar är de absolut bästa jag någonsin smakat. Kan mycket varmt rekommenderas.

15 janvier 2025
Avis spontané

Fick ingen faktura via mail från…

Fick ingen faktura via mail från råvarubutiken vilket resulterade i att jag missade att betala faktura, dvs extrakostnader som följd. Så varning till er som handlar att faktura kommer från Qliro, inte från råvarubutiken! Lurigt.

20 novembre 2024