Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Voir plus

Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!

Rejseplanen er det mest uoverskuelige rod, reagerer ikke på søgninger, har svært ved at skifte tider, mangler info om, hvordan, man skifter osv. osv. Man kan være timer om at finde sin tur. Den gam... Voir plus

1,1

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

337 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tager ikke højde for at den bus man…

Tager ikke højde for at den bus man skal med for at nå toget ikke kan finde ud af at ankomme til tiden så er endnu en gang en time forsinket. Wifi i toget ... nah det virker ikke ... Offentlig transport i Danmark og alt hvad der til hører er håbløst.

6 août 2026

Luk rejseplanen.

Luk rejseplanen. Det er ubrugeligt, og tiderne passer aldrig. Benyt andet, da rejseplanen kun vil mislede dig.

14 juillet 2026

Rejseplanen er håbløst ubrugelig

Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbindelser i Farum.

Som pendler tager jeg regelmæssigt off. transport og det er i bedste fald måske 50% af gangene, hvor jeg konsulterer Rejseplanen at den kan bruges.

Jeg kan skrive stolpe op og stolpe ned om negative erfaringer med app’en, men ved det intet gavner alligevel.

Så jeg vil her bare advare folk mod at bruge og stole på Rejseplanens oplysninger, især hvis I regner med at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt med off. transport

5 juin 2026

Ide havde ændret 19 ruten ved Rødovre…

Ide havde ændret 19 ruten ved Rødovre det stod også på Rejseplanen men Ida havde de ændret den tilbage til deres gamle stop jeg tager så derover for at finde ud af den stadig ikke kører der så nu kommer jeg for sent på arbejde tak for ingenting tænk man betaler for skat for at få noget en 5 årig lige så godt kunne have lavet

5 juin 2026

Det er så skuffende at finde ud af

Det er så skuffende at finde ud af, at der faktisk er andre transportmidler og tidspunkter at tage med offentlige transport end hvad rejseplan.dk anbefaler. Den er absolut IKKE til at stole på!!!! Det ville være skønt, når nu man gerne vil have at vi tage offentlig transport og ikke biler. Dog overvejer du at skrotte bilen - lad være!!! Du kan ikke stole på den offentlige transport.

Det er håbløst

Det er håbløst, og det er ofte nødvendigt selv at downloade og sammenligne køreplaner for at finde en acceptable rute. Rejseplanen tager ikke hensyn til at tog og busser mest er forsinkede ved ankomst, og den ekstra tid det nu tager at finde en stander der kan aflæse de nye rejsekort, plus den tid det varer at stå i kø ved samme.

22 mai 2026

It's not reliable anymore

It's not reliable anymore. It doesn't always show the updates in changes which is one of the most important things.
The transport options and connections are not the most efficient or convenient ones.

22 mai 2026

Ekstremt dårlig planlægning!

Ekstremt dårlig planlægning!
Har prøvet flere gange i dag, da vi skulle fra lufthavn til Herlev!
Der har ikke været eneste plan, der holdt og så er vi ventende i kold vejr ved kl.22:14!
Learn from other travel plan apps. used world over!
SHAME!!!

12 avril 2026

Manglende opdatering ved sporarbejder

At der er sporarbejder som ikke bliver færdige til tiden er OK. Men at rejseplanen er totalt upålidelig - selv om man opfordres til at konsultere denne - det er under al kritik !!!
Gælder ikke bare denne dag - men mange !!!

9 avril 2026

Man kan ikke stole på rejseplanen

Man kan ikke stole på rejseplanen. Man tjekker 1 time eller 30min før man skal afsted og den giver dig et tidspunkt som du går ud fra også kommer du ned til sin transport og så er den kørt. Den kan ikke vise alle buslinjer. 200s må du f.eks ikke tage i følge rejseplanen. Den er bare l**t og virker ikke. Mit bedste bud til andre vil være at skide på rejseplanen også gå ned til sin transport og tjek der da det er mere præcist end hvad rejseplanen kan præstere. Held og lykke til jer der stadig bruger rejseplanen.

4 avril 2026

Ubruligt

Den rute man regner med at tage og at den virker, viser sig at den slet ikke eksister!

25 mars 2026

Aldrig præcis

Aldrig præcis, som i ALDRIG!!!
Der stod bussen ville komme 5 min. Tidligere, så jeg løb hele vejen, for så at finde ud af den var mega forsinket.
Og jeg kunne sådan set blive ved

16 février 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit