Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Tænk dig godt om inden du får renset dine møbler hos Dansk Møbelpleje Reta. Med rensning og bortskaffelses omkostninger af de ødelagte møbler kan det måske bedre betale sig at købe nyt. Bare et... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kontaktede RensA i forbindelse med at min bils slidte lædersæder manglede pleje og havde revner der skulle laves og efterfølgende lakeres. Første samtale med Steen var meget tillidsvække... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vældig tilfreds med rens af vores sofa (lys Eilersen baseline stofsofa). Få små genstridige pletter kunne ikke fjernes helt, hvilket Lisbeth advarede om inden hun gik i gang, men de er betydelig minds... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold dig langt væk! Firmaet arbejder uprofessionelt på alle planer. Det udførte arbejde lever på ingen måde op til forventningerne - faktisk ser vores møbel værre ud nu, end før de gik i gang. Efterfø... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Firmaet holder hvad de lover + super service

Fantastisk service - Lisbeth kom forbi adressen i går og fik renset en meget beskidt 3 personers sofa med puf fra Bolia. Den fremstår som ny i dag uden en eneste plet. Der lå faktura til mig da jeg kom hjem fra arbejde og beløbet blev overført via Mobilepay. Varmeste anbefaling herfra

26 septembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Stjal mine fotos til reklame

Jeg henvendte mig til Dansk Center for Møbelrens på mail og forespurgte til rensning af to lædersofaer. Jeg havde vedhæftet to billeder så de kunne se hvad, det drejede sig om. Der bliver hurtigt svaret tilbage og vi laver en aftale. Dagen efter ser jeg min sofa på Facebook, hvor DCM så har valgt at offentliggøre mit foto og bruge det til reklame.

Jeg beder dem om i kommentarfeltet at fjerne billedet. Det gør de ikke - de fjerner til gengæld kommentaren. Jeg skriver til dem på mail og beder dem igen fjerne billedet. Der bliver svaret at de ikke kan se noget galt i af bruge mit billede og at min reaktion er voldsom. Desuden kan de alligevel ikke komme den aftalte dag og rense mine sofaer, da de har meget travlt. De slutter af med at skrive at de da godt kan fjerne billedet, hvis jeg ønsker det. JA TAK! -Billdet er ikke fjernet endnu.

Jeg tror jeg var heldig at DCM pludselig har for travlt til at holde deres aftale. Men den moral, kunne der opstå mange interessante ting.

1 mars 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik god hjælp til at få valgt de …

Jeg fik god hjælp til at få valgt de rigtige varer. Og resultatet af indfarvningen af vores to lædersofa´er og en lænestol blev over al forventning.
Tak for god service

29 mai 2017

Hej Birgit
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at resultatet blev over al forventning, og at i er blevet tilfredse med vores service.
Vi har heldigvis et meget stort antal tilfredse kunder.
Desværre er det kun ganske få af disse kunder der føler sig motiveret til at anmelde deres tilfredshed.
ud af hver 100 tilfredse kunder er der kun cirka 5 kunder som skriver en god anmeldelse.
Derimod kan man være helt sikker på at får man en utilfreds kunde, så er denne kunder serdeles motiveret til at lave en dårlig anmeldelse.
Så derfor betyder din anmeldelse virkelig meget for os.
Så derfor skal du ha tusinde tak for de flotte 5 stjerner, og de rosende ord.
Det er noget der virkelig varmer.
De allerbedste hilsner
Steen og Lisbeth Rasmussen

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Det er let at bruge og giver et fantastisk resultat.

Hej Stig

Tak for de flotte 5 stjerner.
Det glæder os at du har fået et godt resultat, og at du er tilfreds med vores produkter.
Vi hjælper hver dag mange mennesker med at få vedligeholdt læder.
Uanset om det gælder lædermøblerne i stuen eller lædersæderne i bilen, så er det ofte muligt at opnå nogle virkelig gode resultater.
Her er det selvfølgelig vigtigt at man vælger de rigtige produkter, og at man anvender dem korrekt.
Derfor er vores produkter designet/udviklet så de er nemme at anvende.
Her ud over er vi altid klar til at hjælpe med rådgivning om hvilke produkter der bør anvendes, til hvordan man får løst den enkelte opgave.
Som en ekstra hjælp har vi også lavet en hel del forskellige videoindlæg på Youtube.
Det er ofte nemmere at forstå hvordan man skal gøre, når man selv kan se det i virkeligheden.
Vi forsøger løbende at forbedre vores service og produkter, så vores kunder på bedste mulige måde kommer i mål med et godt resultat.
Så får du brug for vores hjælp en anden gang, må du endelig bare sige til.
De bedste hilsner og endnu engeng tak for anmeldelsen.

Hurtig levering. Produkt nemt at arbejde med. Har fået "nye" møbler

Hej Liselotte
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at du føler at Læderfarven er nem at arbejde med.
Vi får dagligt mange henvendelse fra kunder der er bekymret for om de selv kan farve deres læder.
Men virkeligheden er at Læderfarve rent faktisk er meget nemt at arbejde med.
Vi har lavet en del videoindslag hvor man kan se hvordan læderfarvning skal udføres, og hvor nemt det egentlig er.
Det er så nemt at farve læder så alle kan deltage, Og det er uanset om der er tale om lædermøbler, fodtøj, eller en læderjakke.
Er man lidt usikker på om det noget man selv kan klare, anbefaler vi altid at man starter ud med en lille opgave, som en fodskammel eller et læderret i bilen.
Det glæder os at du har opnået et godt resultat, og du må endelig sige til en anden gang, hvis vi kan hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

vores lædermøbler brev bløde og fik …

vores lædermøbler brev bløde og fik den originale farve tilbage

Hej Lars
Mange tak for de fine 5 stjerner.
Det glæder os meget at du har opnået et tilfredsstillende resultat med vores Læderpleje-Deluxe.
Læderpleje-Deluxe udgør grundstammen i vores produktprogram, og er oprindeligt udviklet til at blive benyttet i forbindelse med vores udkørende plejeopgaver.
De læderplejeprodukter man på daværende tidspunkt kunne købe, var desværre alt for svære at smøre ud, og resultatet på læderet var ikke så optimalt som vi kunne ønske os det.
Som resultat heraf valgte vi at udvikle en ny og banebrydende læderpleje.
Med Læderpleje-Deluxe er der ikke gået på kompromis nogen steder.
Den indeholder udelukkende 100% rene naturlige ingredienser i aller højeste kvalitet, og et meget højt indhold af bivoks, som sikre den absolut bedste beskyttelse af læderet.
Her ud over er Læderpleje-Deluxe raffineret igennem en ekstra gang, for at opnå en smørbarhed der gør læderplejen super nem og behagelig at arbejde med.
Nå men dette her svar skulle jo ikke udvikle sig til en reklame, så jeg vil bare takke dig for din anmeldelse.
Du må endelig sige til en anden gang, hvis du skal bruge mere læderpleje, eller et andet af vores produkter.
Eller hvis du bare skal bruge et godt råd.
De bedste hilsner og god weekend
Dansk Møbelplege

Noté 2 sur 5 étoiles

Pas på med leveringssted

Jeg købte et produkt på deres webshop og skulle indtaste min leveringsadresse. Det gjorde jeg og på min ordrebekræftelse stod min adresse også som leveringsadresse. Jeg får så pludselig besked om, at jeg kan hente min pakke i en pakkeshop 10 km. væk. Jeg skriver til dem og de oplyser mig, at det står på deres website at de leverer til nærmeste pakkeshop. Det kan jeg godt se bagefter, med havde overset det. Som minimum burde de oplyse hvilket fragtfirma de anvender og hvor nærmeste pakkeshop ligger under ordreproceduren. Havde jeg vist det, havde jeg ikke købt hos dem. Man kan måske mistænke at det er derfor de ikke oplyser det. Jeg kan nu køre i alt 20 km. for at hente en pakke til 198 kr. Absolut ikke tilfredsstillende.

22 mai 2017

Hej Lars

Tak for din Anmeldelse.

Ja vi har jo skrevet en helt del sammen om din levering,
Og som jeg skrev til dig beklager vi meget at du har misforstået vores måde at lever på.
Vi har valgt at lever til din nærmeste pakkeshop, ganske enkelt fordi det er den absolut bedste måde at lever på.
Og vi benytter i øjeblikket DAO som vores leverandør, fordi det i øjeblikket er det fragtselskab der efter vores erfaring foretager den bedste levering.
Når du går ind og handler på vores webshop, står der på den første/øverste linje at vi lever til din nærmeste DAO-PAKKESHOP.
når du går ind på de enkelte produktsider, står der på den øverste linje at vi lever til din nærmeste pakkeshop.
Under menuen "Handelsbetingelser" skriver vi at vi benytter DAO til at lever vores pakker, og at vi sender til din nærmeste pakkeshop.

Der kan være mellem få hundrede meter og op til flere kilometer til nærmeste pakkeshop, og i den pakkeshop hvor din pakke ligger til afhentning, er der en afstand på 5 kilometer fra din bopæl.

Når vi benytter Pakkeshop er det fordi det idag er den Leveringsform der fungerer mest problemløst.

Vi har tidligere sendt pakker direkte til kunden, og dette skabte desværre en del problemer.
I nogle tilfælde var kunden ikke hjemme, og så gik pakket retur til os, eller også gik den til afhentning i en pakkeshop.

I andre tilfælde havde kunden glemt at oplyse etage, eller også kunne posten bare ikke finde adresse.
I begge tilfælde gik pakken retur til os, eller blev leveret til den forkerte adresse.

Med Pakkeshop vil varen altid nå frem til modtageren, også selv om der skulle mangle en del af husnummeret.
Og pakkeshoppen vil fragtmanden altid kunne finde.

Når vi aflever din pakke til forsendelse, vil du få besked om at din pakke er på vej til dig, og når den lander i den pakkeshop der ligger tættest på din adresse, får du besked om at din vare er ankommet og ligger klar til afhentning.
Beskeden vil du modtage på SMS eller e-mail.
Og så henter du bare din pakke når det passer dig.

Da jeg var barn kom posten flere gange på en dag, og pakker og breve forsvandt aldrig.
Sådan er det desværre ikke længere.
Men vi arbejder hele tiden løbende med at bruge/skaffe den bedste levering til glæde for vores kunder.

Mange hilsner Steen Rasmussen Dansk Møbelpleje

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, og gode materialer

17 avril 2017

Hej Ulla
Super mange tak for de flotte fem stjerner, det er noget der varmer.
Vi er meget glade for at du er tilfreds med den service vi gav dig.
Vi bestræber os altid på at hjælpe alle der henvender sig så meget som det overhovedet er muligt for os.
Også uanset om man bare skal ha et godt råd, eller købe nogle af vores produkter.
Du må endelig sige til hvis vi kan være dig til hjælp en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende , omfattende og grundig vejledning

Hej Birger
Tak for de rosende ord.
Det glæder os meget at du er tilfreds med vores vejledning.
Vi forsøger løbende at skabe så stor viden om vores produkter og hvordan disse skal anvendes.
Her har vi brugt meget til på Youtube, hvor der er en masse videoindslag med beskrivelser og vejledning.
Du må endelig sige til, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med en anden gang.

God betjening

Super rådgivning før køb og hurtig levering. Plejeprodukt med farve til lædersofa gav godt resultat :-)

Hej Vibeke
Mange Mange tak for de flotte fem stjerner.
Det glæder os meget at du fik opnået et godt resultat.
Du må endelig sige til hvis vi kan være dig til hjælp en anden gang.
Steen og Lisbeth Rasmussen

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse fra hjemmesiden besøg til virkning

Hjemmesiden let at navigerer i. Produktet til rens af lædermøbler og efterfølgende pleje og opfriskning af farve, kom hurtigt og virkede perfekt.
En ekstra service til kunder kunne være ar ediketten indeholdt fremgangsmåde.
Så er kunden fri for at gå på hjemmesiden igen.

Hej Gunhild
Mange tak for de flotte fem stjerner, og tak for dit forslag om brugsanvisning på ediketten.
Vi er altid glade for at modtage forslag til nye tiltag, som kan forbedre vores service og produkter.
Vi har arbejdet med brugsanvisninger på vores flasker og bøtter, men problemet har altid været pladsmangel.
Der er desværre ikke plads nok på flasken til en korrekt og udførlig brugsanvisning.
Vi kunne så få trykt en løs brugsanvisning, og vedlægge produkterne.
Men da vi ønsker at være bæredygtige igennem alt hvad vi laver, er det ikke nogen god ide med ekstra papirforbrug.
Så det vi har gjort er at vi har lavet en udførlig video over hver eneste af vores produkter.
Her kan man se nøjagtigt hvad produkterne skal bruges til, og hvordan produkterne anvendes.
Undersøgelser har vist at dette er den absolut bedste måde at optage viden på.
Her ud over er der også en skriftlig brugsanvisning inde på vores hjemmeside, og man er naturligvis også altid mere end velkommen til at kontakte os per telefon eller mail, for direkte vejledning og hjælp.
De allerbedste hilsner

Tænk dig godt om!

Tænk dig godt om inden du får renset dine møbler hos Dansk Møbelpleje Reta.

Bare et godt råd inden rensningen starter: få en af Reta ApS´s regninger/fakturaer og læs på bagsiden, hvad deres garanti ikke
dækker.

20 mars 2017

Hej Christine Hopp

På vores hjemmeside www.rensa.dk oplyser vi på hver eneste side, at vi ikke kan garanter at alle pletter og skjolder kan fjernes helt.
Denne tekst er fremhævet med fede røde bogstaver.
Når man bestiller en møbelrensning hos os på mail eller per telefon, oplyser vi altid at vi ikke kan garanter at alle pletter og skjolder vil kunne fjernes helt.
Når vi møder op på din adresse for at rense dine møbler oplyser vi altid at vi ikke kan garanter at alle pletter kan fjernes helt,
Og ja på bagsiden af vores faktura oplyser vi også at vi ikke kan garanter at alle pletter kan fjernes helt.
Ingen rensefirmaer i denne verden kan garanter at en plet vil kunne fjernes totalt.
Dette betyder naturligvis ikke at vi ikke kan fjerne pletter.
Faktisk fjerner vi i øjeblikket 94% af alle pletter vi renser.
De sidste 6% reducer vi til et minimum.
Når dette er sagt, så opnåede vi da også et virkelig flot resultat med jeres sofaer, som vi fik renset totalt rene.
Da din mand Kurt hopp kontaktede os for at bestille en møbelrensning, klagede han over at renseprisen var for tøj, fordi han kun havde betalt 500Kr. per. Stk. for jeres to sofaer, han lige havde købt brugt.
Vi har prisgaranti på alle renseopgaver. Dette betyder at vi tilbyder jer den laveste rensepris i landet.
Hvis i finder en lavere pris et andet sted, end den vi har tilbudt, så udføre vi rensningen til den laveste pris minus 10%.
Dette tilbud gælder også selv om i skulle finde en lavere pris, efter vi har renset hos jer.
Da rensningen var afsluttet kontaktede i os, og krævede en erstatning på 50.000,-Kr. fordi i mente at man stadig kunne se nogle pletter på møblerne.
Det har dog efterfølgende ikke været muligt at konstater nogen pletter på betrækket
Senere kontaktede i os igen og krævede en ny erstatning på 50.000,-Kr. fordi i mente at betrækket på sofaerne var blevet større efter rensningen, end det var før rensningen.
Ved en gennemgang af møblerne har det ikke været muligt at konstater at betrækket skulle være blevet større end tidligere.
I forbindelse med en rensning kan det ske at betrækket trækker sig (krymper), hvis man ikke ved præcist hvad man gør. men betrækket vil aldrig kunne blive for stort.
I forbindelse med en møbelrensning kan man ikke altid forvente et perfekt resultat. Men i jeres tilfælde lykkedes det at opnå et virkelig flot resultat, uden pletter eller ændringer i betrækkets størrelse.
Vi beklager at vi ikke kan tilbyde jer en erstatning på 50.000,-Kr. for de to brugte sofaer i havde købt for 500,-Kr. per stk.
Dansk Center For Møbelpleje

Super god rensning

D. 23/2-2017 havde vi Rensa til at rense vores lædermøbler. Det blev et super godt resultat, havde slet ikke turde håbe på det. Det var en rigtig positiv oplevelse med venlig og profesionel råd og vejledning.
Var overrasket over at de dækker så stor en landsdel, vi bor i Henne ved vestkysten.
Vi kan varmt anbefale firmaet til andre.
Susanne Geisler

7 mars 2017

Hej Susanne
Tak for de dejlige rosende ord. Det er altid noget der varmer.
Mange af vores kunder undrer sig over hvor langt vi kommer omkring.
Men vi kører over hele landet og renser møbler, og vi kommer også meget gerne til Henne, hvis i skulle få brug for vores hjælp en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og rådgivning - Kvalitet til tiden.

Holdt hvad de lovede og til aftalt tid. Flot resultat.

22 février 2017

Hej Thor
Tak for de flotte fem stjerner.
Vi sætter stor pris på vores gode samarbejde, og håber at vi kommer til at handle sammen i mange mange år frem.

super betjening

Jeg have bestilt noget forkert og skrev om det kunne ændres
der gik ikke langtid før jeg fik besked, at jeg bare skulle bestille det som jeg skulle bruge og overføre de sidste penge

19 février 2017

Hej Jørgen
Tak for den flotte anmeldelse, og de fine fem stjerner.
Da vi er en lille virksomhed har vi ofte en god kontakt til vores kunder, og selv om vi har mange kunder hver dag, er det altid muligt at kontakte os, hvis den ordre man har afgiven er forkert.
Eller hvis man er utryg ved at bestille over vores webshop.
Man er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller per telefon, for at få hjælp til at bestille.
Du kan også altid foretage din bestilling direkte over telefonen.
Her ud over har man naturligvis også altid fuld returret, når man bare ikke har brugt af produkterne før disse returneres til os.
Du må endelig sige til en anden gang hvis vi skal hjælpe dig.
Mange hilsner og tak
Dansk center for møbelpleje

rensning af slidte lædermøbler

Jeg havde læst på nettet deres annonce angående få slidte lædermøbler pæne igen. Vi tog chancen og prøvede det og vores lædermøbler blev rigtige pæne igen.

Hej Bodil
tak for de flotte fem stjerner.
Det glæder os at jeres lædermøbler blev rigtigt pæne igen.
Uanset hvilke form læder man har, er det altid muligt at finde en løsning til opfriskning.
Vi har igennem mange år udviklet på vores rense og plejeprodukter til læder, træ og tekstil.
For at kunne opnå og skabe de absolut bedste produkter.
I forbindelse med vores daglige arbejde, med at rense og pleje møbler ude hos vores kunder,
Anvender vi hver dag vores egne produkter.
Dette har givet os en enestående mulighed for at kunne fintune produkterne, så de er så nemme at anvende som muligt. samtidig med at de også har opnået en høj effektivitet.
Du må endelige sige til en anden gang Bodil, hvis du får brug for os.
Mange tak for den gode anmeldelse.

Godt produkt

Godt produkt og god vejledning. Kan anbefales

Hej Mikkel
Du skal ha mange tak for din anmeldelse, og de flotte fem stjerner.
Det er noget der varmer.
Vi er mægtigt glade over at du syntes at vores produkter er gode.
Vores rense og plejeprodukter til læder, tekstil og træ er vores hjertebarn.
Målet med produkterne har lige fra starten været at fremstille de absolut bedste rense og plejeprodukter.
Dette har ikke været nogen nem opgave, da vi fra starten har insisteret på at produkterne skulle være miljø rigtige og bæredygtige.
Med undtagelse af vores farver, er alle produkter uden parbener, farve og parfume.
Det glæder og også at du er tilfreds med vores vejledning.
Vi har valgt at vi ikke vil sende en skriftlig vejledning ud sammen med produkterne.
Dette har vi gjort for at spare miljøet for den store mængde af papir, der ville skulle bruges til dette formål hvert eneste år.
Til gengæld Ligger der en skriftlig brugsvejledning på vores hjemmeside.
Her ud over har vi også lavet en video for hver enkelt produkt, hvor vi gennemgår produktet og viser hvordan det anvendes.
Er der ting man er i tvivl om, eller er usikker på, er man altid meget velkommen til at kontakte os på mail eller per telefon, for at få ekstra hjælp og vejledning.
Så du må endelig sige til hvis der er noget vi kan hjælpe dig med en anden gang.
Dansk center for møbelpleje

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode vejledninger. Hurtig ekspedition.

Fandt på nettet. Fine vejledninger og hurtig ekspedition. Er meget tilfreds.

Hej Giesela Gille
Mange tak for den fine anmeldelse og de flotte fem stjerner.
Det er bare super skønt at høre hvor glad og tilfreds du er med vores vejledning og ekspedition.
Vi forsøger løbende at forbedre vores service, så vores kunder får en positiv totaloplevelse.
Derfor glæder det os altid at modtage konstruktive tilbagemeldinger.
Du må endelig sige til næste gang du skal bruge rense og plejeprodukter til dine møbler.

Godt produkt

Bestilte en flaske rensemiddel til min nubuck sofa. Prisen var fornuftig, men havde dog ikke de store forventninger til effektiviteten af det, da sofaen aldrig havde været renset før (og den er små 8-9 år gammel nu).
Pakken kom hurtigt.
Jeg fandt en vejledning til anvendelse af produktet, samt en video, der fint gav et indtryk af hvad der kunne og skulle gøres.
Et prøveområde, som altid er skjult af puder, lidt knofedt, og nogle timer senere, var det tydeligt at produktet virkede og gjorde enhver tvivl om effektiviteten af "sæben" til skamme.
Selv nogle af de mere stædige pletter, fx pletter fra vin, nikotinvæske til ecigaretter og lignende, forsvandt (med lidt ekstra ihærdighed).
Sofaen ligner at den er helt ny, blevet flere grader lysere (og pænere/renere) og alt i alt, et resultat jeg er yderst godt tilfreds med.
Jeg skal indrømme at jeg ikke har forsøgt rensning med andre midler (fx de sædvanlige fra fx Jysk, Idemøbler osv), så jeg kan ikke vurdere effekten i forhold til alternativer.
Jeg kan blot konstatere at det virkede og udover alle forventninger.

Hej Simon Nørgaard
tak for din flotte anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre at vores Nubuck-Rens har virket så godt for dig.
Vi har udviklet produktet som et naturrent effektivt renseprodukt til ruskind og nubuck, der skulle være nemt for enhver at anvende, og det er super skønt når kunderne så vender tilbage med lige netop den oplevelse.
Du må endelig sige til hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.
Mange hilsner og tak

Godt produkt

Godt produkt og fantastik god hjælp til brug

Hej Jørgen Neess
Mange tak for de fem flotte stjerner. Mere kan man ikke ønske sig.
Det glæder os at du er glad for vores produkter, og føler at vi har været til god hjælp.
Du må endelig sige til hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.
Mange hilsner og god weekend

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus