Unfortunately not cutting it. Attempting to see BBC News on mobile is a frustrating experience. In short intervals, the feed is cut and repeats one or two seconds while also cutting out part of report... Voir plus

Elendig, lurer folk med prissettingen. Prisene for tv pakker når man sjekker Riks TV gjelder ikke for eksisterende kunder. Det står med liten skrift heeelt neederst på siden, bla deg ned til det stopp... Voir plus

Vi fikk ikke regning på over 2 år etter bindingstiden via et annet selskap var ferdig så vi trodde abonnementet var avsluttet. Plutselig fikk vi en regning på 3000kr. Vi tok det aldri i bruk da vi ege... Voir plus

Har nå chattet med riks-tv. De skal ha betalt for 2 ekstra måneder pluss inneværende måned ved oppsigelse. Styr unna dette «firmaet» de er kjeltringer på lik linje som fortum. «Fakturasystemet er s... Voir plus

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Except for NRK1, NRK2, NRK3/NRK Super and the NRK radio channels, all broadcasts in the Norwegian DTT network are encrypted.

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,9

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rikstv klarer ikke å levere signaler…

Rikstv klarer ikke å levere signaler dit jeg bor, men skal likevel ha betalt.
Jeg flyttet, og hadde med meg abo. fra Rikstv, og kjøpte og monterte antenne, men ikke signal.
Forsøkte flere ganger på fininnstilling av antenne, men ingen ting nyttet. Jeg må leie lift hver gang for å nå antennen. Jeg pauset abo , men i pausetid er det ikke mulig å si opp abo, så nå må jeg betale for signaler jeg ikke mottar i oppsigelsetiden

25 avril 2024

Kundeservicen hos Riks-TV er elendig.

Kundeservicen hos Riks-TV er helt elendig. Det tar en evighet å få svar på telefon, hvis man i det hele tatt får svar. De henviser deg til en Chat-robot, men den 'idioten' er jo tydeligvis programmert til å gi samme svar uansett hva men spør om, og det svaret er 'Prøv å slå av og på TV-boksen'. Det har man vel i de fleste tilfeller prøvd før man ringer. Nei, Riks-TV kan absolutt IKKE anbefales!

1 juillet 2024

RiksTV - styr unna!

De som mottar telefonene hos kundeservice er veldig hyggelige.
Men de som behandler fakturaer, og som ikke kan nås på telefon, men kun på mail har en veldig dårlig kundebehandling.
Anbefaler ikke RiksTV.

5 juillet 2024

NOTHING WORKS

NOTHING WORKS
Ordered a TV abonnement but a lot of thing does not work from start. You have to contact then for everything to be activated.

10 juin 2024

Jeg anbefaler ikke RiksTV

Jeg anbefaler ikke RiksTV. De lager nye vilkår uten å informere kunden for å la kunden gjøre et valg når vilkår endres i abonnementet. Når RiksTV selger inn en RiksTV pakke med bindingstid så lages det en avtale med NextGenTel, vi har en avtale med RiksTV, dette utfaller i ei knipe for kundene. RiksTV holder på bindingstiden, mens NextGenTel øker prisene på deres abonnement uten at kundene kan si opp avtalen.
Ved oppsigelse så får man ikke levert oppsigelse før 12måneder er gått. I tillegg har de to måneders oppsigelsestid pluss inneværende måned. Når man da sier opp den 1. I måneden (som er første mulighet) så må man løpe ut 3 måneder med abonnement. Altså 15måneder er man bunnet til RiksTV!

14 juin 2024

Mangler tv boks og fjernkontroll

Mangler tv boks og fjernkontroll, har vært abonnent hos dere siden 18 mai, fortsatt ikke fått utstyret til tv, gikk fra Telenor til global Connect, er de ikke raske nå med utstyr så sier vi opp avtalen etter fristen og sender retur utstyr fra global Connect.

3 juin 2024

SVINDEL SATT I SYSTEM MED MYNDIHETENES…

SVINDEL SATT I SYSTEM MED MYNDIHETENES VELSIGNELSE!
ET SVÆRT DÅRLIG PRODUKT!
KUNSKAPSLØS SUPPORT!
TAR 100% BETALT FOR 20% TJENESTE!

(TV2 GRUPPEN EIER RIKSTV AS MED 100%)

For vårt vedkommende så har vi klaget på signaler fra vi fikk Riks TV til vi sa opp. Vi har hatt det over 1 år, og gud vet hvor mange klager vi har lagt inn. Av samtlige kanaler de har, så er det kun NRK sine kanaler som har hatt tilfredsstillende signaler. Alt annet har vært dårlig og mange har falt ut.

Det er veldig irriterende, ikke bare at man ikke får det man betaler for - men når man klager blir man møtt med at de skal sende ut en installatør for å bistå. Denne installatøren må DU betale, Riks-TV dekker ikke 5-øre.... Deres feil, deres vare og de skal ha deg til å ta fri fra jobben for å være hjemme når installatør kommer - og installatøren må DU BETALE!

Riks-TV har erkjent at det har vært problemer siden dag - 1, men dytter regningen over på kunden, i dette tilfellet oss.

Når andre ikke kan levere det du betaler for, så får man en kompensasjon, det gir ikke Riks-TV! Og, mens tiden går så blir den overfylte pengebingen deres ennå fullere.

Ikke bare det, men når du sier opp så har de i praksis 2mnd. oppsigelsestid - for hvis du sier opp den 1ste, så går hele den måneden pluss 1-måned til før du er ute av kvelertaket deres.

Her må det gjøres noe og jeg oppfordrer til at et oppegående FB menneske danner en FB-gruppe som kan synliggjøre klagene som kommer inn.

RIKS-TV TAR IKKE ANSVAR og er den desidert dårligste tilbyder av TV-tjenester i Norge.

Hvis du som leverandør av en vare eller tjeneste ikke leverer det du tar betalt for så kalles det for SVINDEL! RIKS-TV SVINDLER SINE KUNDER og dette burde få konsekvenser for dem også i form av kollektive masseoppsigelser og vel fortjent uthenging i media!

BARE EN TING Å SI, DETTE ER ET FORBANNA MØKKASELSKAP - FOR ALL DEL, STYR UNNA!

7 février 2024

Utrolig dårlig kvalitet på utstyret

Utrolig dårlig fungering. Hver gang jeg skal skru på tv må jeg dra ut strømledning og putte tilbake for at den kobler seg til tv. Helt latterlig opplegg faktisk. Vært slik hele tiden.

Skal bytte til noe annet!

28 janvier 2024

Kundeservice under enhver kritikk

Kundeservice er under enhver kritikk. Vanvittig lange ventetider på telefon og chat (vi snakker opp til over en time). Opprinnelig fikk jeg ikke nok informasjon (på telefon) angående valg av tv-boks og kanalpakke, og har nå nettopp funnet ut at jeg aldri burde valgt den tv-boksen jeg endte opp med å betale masse penger for. Eventuelt valgt en annen kanalpakke, da det viser seg at jeg ikke får sett alle kanalene på tv'en. Nå har jeg bundet meg i 12 måneder til en kanalpakke jeg ikke får sett alt av på tv. Da jeg nå prøver å komme i kontakt med kundeservice i kveld, for å spørre om dette, møter jeg på en lite imøtekommende person, som først fraskriver seg å ha noe ansvar for ting jeg ikke får sett på tv, selv om de jo formidler HBO og TV2 play. Han avfeier meg med at de bare formidler betaling for tilgangen. Så blir han tydelig oppgitt over at jeg ikke vet forskjellen på deres strømmeboks og en såkalt Smartboks. Til slutt bare avslutter han chatten uten videre, fordi klokken var over stengetid. Jeg har hatt Telia via tidligere borettslag i mange år. Aldri noe problem, og alt var tilrettelagt, OG de hadde normale ventetider på telefonen. Jeg ville styrt langt unna Riks TV om jeg kunne:(

27 décembre 2023

De er helt elendige på kundeservice

De er helt elendige på kundeservice. De fortjener ikke å ha kunder med måten de håndterer innringere på. Prøvd i 3 dager hvor jeg har sittet og ventet i over en time hver gang. De burde skamme seg. Jeg har fått nok etter flere år som kunde. Styr langt unna. Eneste tlf de tar er når du taster at du ønsker å bli ny kunde. Etter det er de long gone.

2 décembre 2023

Anbefaler ikke 👎

Har fått et tilbud på mail ( etter 15dager fikk jeg "DET GJELDER IKKE OG DET ER NY TILBUD " !?!??!?!?!?🤔🤔🤔🤔🤔👎👎👎👎

23 octobre 2023

Håpløs kundeservice

Har vært kunde i mange år, men å nå gjennom til kundeservice er helt håpløst. Vurderer å heller gå til Telia Play. Har bare i dag vært på telefon i 2 timer for å prøve å nå gjennom uten hell. Styr unna. Fraråder Riks Tv alle og en hver.

6 novembre 2023

Ubrukelig

Store dyre bokser som skal kobles til TV men som er en labyrint å finne rundt i etterpå. Uoversiktlige sider. Dårlig produkt. Ingen svar når man ringer. Ble tvunget til å bytte fra Telia Play til Riks TV pga borettslag. Grusom beslutning

3 novembre 2023