Super behandling ved øjenlågs operation, hvor der under hele operationen blev givet besked om hvad der blev foretaget, på relevant og grundig måde. Har kun ros til hele forløbet, fra bestilling, i... Voir plus
Lisez les avis des autres
Rigtig god oplevelse Jeg var rystende nervøs,da jeg ankom til klinikken. Men det ændrede sig hurtigt ved undersøgelsen :-) Øjenlægen forklarede stille og roligt hvad der skulle ske til den eft... Voir plus
Meget utryg oplevelse, aldrig har jeg oplevet noget lignende. Jeg oplevede en utrolig nedladende tone af øjenlægen, og følte mig hverken set eller hørt. Hun afbrød mig konstant og det hele skulle gå... Voir plus
Fantastisk service fra start (forundersøgelse) til slut (opfølgning) på operationen - 2 gange grå stær. Receptionen, personalet til forundersøgelsen og ikke mindst øjenkirurgen fortjener stor velfortj... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Øjenklinik i Risskov v. Speciallæge Inge Stendevad Nielsen. Specialist inden for grå stær, grøn stær, øjenlågsoperationer, øjenforkalkning, sygdomme i nethinden.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Dygtig øjenlæge
Dygtig øjenlæge. Og ikke så meget pjat. Kontant og klar besked om behandling. Godt med en fagperson, der kan sit metier og ikke tror, hun skal være ven med sine patienter.
Jeg er fuldstændig uenig
Jeg er fuldstændig uenig! Jeg synes hun er faglig, professionel og dygtig! Hendes sekretær/klinik hjælper er ret stram. Tak siger jeg bare for mine øjenlåg og Inge🥰
Dårlig oplevelse
Det var desværre en virkelig dårlig oplevelse. Dialogen var ikke respektfuld og ligeværdig. Jeg fik ikke ordentligt svar på mine spørgsmål til behandlingen og de bivirkninger, jeg oplevede. Jeg fik 'skæld ud' over at sende spørgsmål pr. mail, da hun ikke havde tid til at svare (?). Et meget stressende forløb, og jeg havde faktisk ondt i maven over at skulle derhen. Kan ikke anbefales.
Har lige fået opereret øjenlåg
Har lige fået opereret øjenlåg, var en god og betryggende operation, der blev forklaret stille og roligt hvad der foregik, og resultat er over al forventning, så er super tilfreds, og kan kun anbefale Risskov øjenklinik
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Jeg var rystende nervøs,da jeg ankom til klinikken.
Men det ændrede sig hurtigt ved undersøgelsen :-)
Øjenlægen forklarede stille og roligt hvad der skulle ske til den efterfølgende operation 1 uge senere.Jeg fik svar på alle spørgsmål og skulle endelig ringe,hvis der var noget som helst jeg var i tvivl om.
Dybt profesionelt
Selve operationen var overstået på 45 min.og Jeg mærkede INTET.
Fik forklaring undervejs og var meget tryg i Inges kyndige hænder.
Kan varmt anbefale Risskov Øjenklinik
Magen til dårlig kundeservice
Magen til dårlig kundeservice, skal man lede længe efter!! Bare at sidde i venteværelset og høre på, hvordan hun snakker til sine patienter. Er dybt forarget over, at man kan tillade sig, at behandle andre mennesker sådan, især som fagperson. Hvis du har lyst til at gå ud derfra med en depression, så er det her stedet. Vil på ingen måder anbefale det her sted til nogen som helst.
Meget dårlig oplevelse
Inge Stendevad er ubehagelig, hun har en beklagelig attitude, og hun taler meget ubehøvlet til patienter. De fem minutter, jeg ventede i venterummet, kunne jeg høre, hvordan hun talte til patienten før mig. Samme attitude lagde hun for dagen, da jeg trådte ind i rummet. Det var, som om jeg ved min blotte tilstedeværelse havde fornærmet hende dødeligt, og jeg fik efter 30 sekunder en skideballe over, at jeg ikke på forhånd havde læst op på forskellige behandlingsmuligheder - på et problem, jeg imidlertid ikke vidste, jeg havde, før jeg kom hos hende. Svært at undersøge hjemmefra.
Hun burde simpelthen ikke have med patienter at gøre. Den arrogance og attitude hører ingen steder hjemme, og i særdeleshed ikke i lægefaget.
Dejlig oplevelse.
Sådan en god oplevelse. Rigtig sød og rolig øjenlæge . Min dreng og jeg gik der fra med en dejlig oplevelse.og helt tryk! Og min dreng var os rigtig stolt over den ros han fik og en pose vingummier. Tak ! 😊
Værste oplevelse nogensinde!!
Det er sjældent jeg bliver mødt med en arrogance ligesom øjenlægen. Skide sur og nedtalende samtidig har hun ingen forståelse for den situation jeg er i. Hun blev ved med at afbryde samtidig med at jeg prøver af forklare hvorfor jeg enlig er kommet.
Dette er SIDSTE gang jeg nogensinde kommer i nærheden af det sted.
Fy for S A T A N, det var ubehageligt. Hun burde gå på pension for længst, utroligt at folk bliver ved med at komme der!
Hold jer væk!
0 Stjerner – Brug hende aldrig!
Øjenlægen skulle nok have gået på pension for nogle år siden, for hun har tydeligvis mistet lysten til at have med mennesker at gøre.
Min datter skulle have tjekket synet.
Vi fik en afbudstid og mødte som aftalt op på klinikken 1 ½ time senere. Alligevel skulle vi vente 35 minutter inden vi kom til. Øjenlægen var tydeligt sur over at vi kom, for hun fortalte os, at hun faktisk ikke havde tid.
Øjenlægen var ikke interesseret i min datter, som var nervøs fordi det var første gang, men var kun interesseret i fagligheden, i at få undersøgt øjnene.
Da min datter spurgte til hvad der skulle ske, og om det gjorde ord, kom den sure kommentar at ”her er der ikke noget der gør ondt” og ” jeg har ikke tid til at fortælle en hel roman om hvad der skal ske”.
Ved synsprøven var der tre linjer der skulle læses op, de to første gik fint, men der var forvirring om den 3. Igen blev øjenlægen sur og utålmodig. Min datter fandt selv ud af at stolen var for lav, så den 3. linje var der slet ikke. Da hun rejste sig op i stolen, kunne hun se det hele. Det skulle øjenlægen have haft styr på.
Da vi kom ud i bilen, var jeg nødt til at forklare min datter hvad øjenlægen havde lavet, og hvad hun havde undersøgt.
En utrolig dårlig oplevelse!!
L’expérience Trustpilot