Jättebesviken på Nyårsmenyn. Det var mindre antal rätter än vid tidigare besök. Alla rätter var kalla Även om det var tänkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... Voir plus

Meget dårlig oplevelse nytårsaften. Totalt urimelig lang ventetid på serveringer og nærmest umuligt at bestille drikkevarer. Vi havde meget klart bestilt uden Fois Gras da vi er meget imod dette, alli... Voir plus

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

203 avis

Rizraz catering

Rizraz catering til konfirmation 50 personer. Lækkert som altid, mere end rigeligt og lige til at servere. Vi bestilte ved et møde på restauranten. Jeg følte mig godt vejledt. Hvis man kan lide rizraz-buffet, så er det en stor anbefaling til din næste komsammen eller fest.

25 avril 2026

Perfekt

For anden gang har jeg fået meget fin catering. Bestilte til godt 20 deltagere, der blev leveret til ønsket tidpunkt, varme retter var varme. Alle portioner leveret som specificeret ved bestilling. Stort udvalg i mad. God kundeservice fra Amir. Stor ros til maden fra alle gæster.

4 avril 2026

Jeg besøgte restauranten i aften sammen…

Jeg besøgte restauranten i aften sammen med min veninde, og desværre var oplevelsen meget skuffende. Servicen var dårlig, og maden blev serveret kold og uden særlig smag. Derudover talte tjeneren kun engelsk, hvilket gjorde kommunikationen besværlig.
Da vi forsøgte at gøre opmærksom på problemerne, oplevede vi en negativ og ubehagelig reaktion i stedet for forståelse eller en løsning. Det føltes desværre som om, at man som kunde ikke blev taget seriøst.
Det er ikke et sted, jeg vil besøge igen, og jeg kan desværre heller ikke anbefale det til andre. For os var det spild af både tid og penge.

6 mars 2026

Falsk reklame

Var inde og spise brunch med min kæreste til valentine. Maden var sådan set fin.
Men jeg havde booket et bord og skrevet at jeg havde en brunch gavekort i bookingen.
Da vi så skal til at betale fortællen tjeneren (som kun snakker engelsk), at det kun kan bruges på en del af menuen (noget vi ikke havde bestilt). Så vi var nødt til at betale det fulde beløb.
Derudover reklamere de med 20% studierabat på et snildt ude foran butikken.
Men da vi så ville vise til tjeneren at vi havde det, var svaret bare at det skulle vi vise inden vi bestiller. For det første stod det ikke på skiltet, og for det andet, så er det vel fuldstændig ligegyldig hvornår de ser studiekortet, så længe man har det…
Så afslutningen/betalingen ødelagde hele oplevelsen og vi gik derfra i dårligt humør.

14 février 2026

En skøn nytårsaften

Vi havde booket bord til 6 personer nytårsaften 2025 og blev ikke skuffede!

Der var en rigtig god stemning og maden var fantastisk.

5 stjerner fra os alle 6.

Tak til Karla, Robin og Kostas for super service.

Og tak til Ibrahim for at arrangere en tip top aften.

Jeg har spist mange gange på Riz Raz - både privat og ifm. business.

Der er hygsomt, venlig service og kvaliteten af maden er god.

Vi ses snart igen :)

31 décembre 2025

dårlig Service og sure ansigter

OHvis i leder efter dårlig service og sure ansigter, så gå på RizRaz. Ingen taler dansk. Ligegyldigt var malet i der udtryk
Det er ikk som det var engang.

20 décembre 2025

Oplevelse af snyd og humbug

Har aldrig oplevet noget lignende! Restauranten har en ting for øje - at malke kunderne for så mange penge som muligt:
- ventede 25 minutter på at bestille og 10 minutter på drikkevarer
- fik at vide at sodavand til 49 kr var 0.5 l - den var så i et 33 cl drikkeglas
- fik at vide at man fik en menu gratis, når en i selskabet bestilte a la carte - det passede så ikke (åbenbart kun hvis buffetten er til den der får a la carte-retten). Vi dobbelttjekkede hos den engelsktalende tjener før vi bestilte for at være sikre på om vi havde forstået det rigtigt, men endte alligevel med at skulle betale for buffet på regningen.
- til a la carte retten var "dagens garniture" et halvt løg!
- kokkene kommer og hælder ny mad oven på den gamle oc glatter det ud med skeer i buffetten - super ulækkert!
- da vi klagede over den ekstra buffet blev vi mødt af en ualmindeligt påståelig og ubehagelig bestyrer, som forstærkede følelsen af at blive snydt. Han endte med at give os buffetten gratis efter en meget lang og upassende samtale, hvor en af os følte sig så uretfærdigt behandlet, at hun blev nødt til at rejse sig op og gå
Kommer der ALDRIG IGEN!

26 novembre 2025

Fantastisk oplevelse

Mine veninder havde inviteret mig ud til fødselsdagsfejring i går - alt var perfekt fra betjeningen til maden samt den lille overraskelse fra huset med kage og fødselsdagssang. Jeg havde en rigtig god aften.

28 octobre 2025

Kæmpe portion halvkold pasta 219kr

OBS en stor portion Pasta som åbenbart hedder "Linguine"
Med 4 muslinger, 6 rejer, og 5 små terninger kammuslinger

Meget skuffet meget
Forsøgte at få mere seafood I retten men det kunne ikke lade sig gøre

LINGUINE SEAFOOD MARINARA 219,-
Kammuslinger, rejer og blåmuslinger i en hjemmelavet og cremet marinara sauce
(Ikke et ord om Pasta!!!)

Har meget tit besøgt restaurant RIZRAZ og indtil i dag nydt Buffeten

Idag var buffeten åben når man bestilte a'la Carte det var også nødvendigt da jeg ikke spiser pasta !!!

En af de andre gæster i mit selskab bestilte kød medium - well-done men fik rødt kød så det var også en ommer

En 300 gram bøf virkede meget lille i forhold til angivne gram vægt

Stemningen var den første halve time højrøstet grundet en stor gruppe teenagere, der ikke havde meget pli

50 minutter ventede vi på A'la Carte retter som 4 af os bestilte

En enkelt var tilfreds med lækker kyllinge burger of super sprøde pomfritter

5 personer vand i karaffel , en cola og en øl
samlet regning
1465 kr
Øv bøv !!

16 juin 2025

Jeg havde en dårlig oplevelse

Jeg havde en dårlig oplevelse. Ondt i maven :((. Maden virkede langt fra frisk – flere af retterne svømmede i olie og overfyldt dressing, det var et forsøg på at genbruge maden.
Ikke frisk :((. Chili var fyldt med tomatpuré og ikke andet. Salaterne var gennemblødte, og det var tydeligt, at ingredienserne havde stået for længe. Man kunne både smage og se, at fx falafel og kartofler var blevet opvarmet flere gange – de var skrumpede og smagte decideret dårligt. Det er bestemt ikke i orden💰

18 mai 2025

Små portioner og dårlig mad – en pengemaskine uden sjæl

Vi bestilte mad fra RizRaz og blev ærligt talt chokerede over, hvor lidt vi fik. Portionerne var små, og kvaliteten af maden var under al kritik – kedelig, smagsløs og uinspireret. Det virker som om stedet udelukkende er sat i verden for at malke penge ud af folk, uden nogen respekt for gæstens oplevelse. Man føler sig snydt. Her kommer vi i hvert fald ikke igen.

10 mai 2025

Virkelig dårlig oplevelse – spild ikke jeres penge her

Vi spiste hos Rissras og havde desværre en chokerende dårlig oplevelse. Portionerne var utroligt små, maden smagte af absolut ingenting, og det virkede ærligt talt som om, de prøvede at slippe afsted med så lidt som muligt. Vi følte os snydt – både på kvalitet, mængde og stemning.

Det virkede som om køkkenet var løbet tør for mad, men i stedet for at sige det ærligt, serverede de noget, der ikke kunne mætte et barn. Vi gik derfra sultne og frustrerede, og det eneste vi fortrød mere end at komme – var at vi ikke gik igen.

Hvis du overvejer at spise her: lad være. Der er masser af andre steder i byen, hvor du faktisk får ordentlig mad og bliver behandlet som en gæst og ikke bare en ligegyldig kunde.

Ekstremt dårlig service

Vi kommer 12 mennesker på Riz Raz i Store Kannikestræde. Der går mere end en time, fra vi ankommer, til vi får mad. Et glas springer, og en drink vælter ud over en af gæsternes tøj, så hun skal stå på toilettet og vaske og tørre bukser i en halv time. Vi beder om shots og får shots.
På regningen er der ingen ændring, og da jeg beklager mig til bestyreren, er han ekstremt uhøflig, siger at vi lyver og beder os sige tak, da han langt om længe giver kompensation. Har aldrig oplevet noget lignende. Vi var på rsstauranten i 2,5 time, og vi fik kun hovedret og en enkelt drink

Hår i maden

Jeg betalte 149kr for en buffet med mad der indeholdte store mængder af hår.

9 avril 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit