Rizraz catering til konfirmation 50 personer. Lækkert som altid, mere end rigeligt og lige til at servere. Vi bestilte ved et møde på restauranten. Jeg følte mig godt vejledt. Hvis man kan lide rizraz... Voir plus

Jättebesviken på Nyårsmenyn. Det var mindre antal rätter än vid tidigare besök. Alla rätter var kalla Även om det var tänkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... Voir plus

Jeg besøgte restauranten i aften sammen med min veninde, og desværre var oplevelsen meget skuffende. Servicen var dårlig, og maden blev serveret kold og uden særlig smag. Derudover talte tjeneren ku... Voir plus

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

203 avis

Dejlig mad & service

Dejlig mad & service
Vi var en familie på 10 personer, som skulle spise 5 retters nytårs menu hos Rizraz. Stemningen var i toppen og maden var perfekt. Der var lidt ventetid på maden. Dejlig aften hos Rizraz🙏🏼

Kaos…

Som så mange andre oplevede det blev det ikke helt den forventet festlige nytårsaften i byen på Rizraz. Det hele sejlede simplehen. Alt for mange gæster til et uorganiseret nytårs setup. Efter ca 3 timers ventetid hvor mange havde givet op og simpelthen forladt stedet fik vi maden ca 45 min før midnat.

31 décembre 2023

0 stjerner er vidst det helt…

0 stjerner er vidst det helt rigtige.Utrolig ringe nytårsaften på Rizraz. Maden var god men resten var kaos. Vi havde bestilt bord kl 19.30 vores hovedret og desserten kom 22.30, det valgte vi selv ellers havde vi nok siddet der endnu, en havde bestilt vegetarretten det kom forkert hver gang. Ingen synes det var naturligt at spørge om vi ønskede at bestille drikkevarer. Ikke et sted jeg kommer igen🤬🤬

31 décembre 2023

5 retters nytårs fiasko i ren kaos!

Vi var 15 mennesker som havde bestilt 5 retters nytårsmenu på Rizraz. Bordet var reserveret til 1930 og kl 23 ventede vi stadig på sidste ret som vi aldrig fik da vi var nødt til at gå. Nogle var allerede gået da de havde reservationer andre steder. Ventetiden var fuldstændig urimelig. Retterne blev serveret med en times mellemrum, portionerne var ekstrem små, nogle fik kun kød og ingen tilbehør. Restauranten var tydeligvis underbemandet, vi kunne ikke bestille drikkevare selvom nogle havde bestilt fri bar i 2 timer. Alt i alt var det en af ​​de værste restaurantoplevelser, jeg nogensinde har haft. Jeg fortryder dybt, at jeg valgte at fejre min nytårsaften på Rizraz, og jeg vil advare andre mod at vælge denne restaurant til særlige begivenheder eller større grupper. Det var en komplet fiasko, der ødelagde stemningen og glæden ved at fejre nytårsaften.

Kan absolut ikke anbefaledes

Kan absolut ikke anbefaledes!
Vi havde bestilt 5 retters menu, men maden kom simpelthen ikke som den skulle, vi mødte ind kl 18.45 og klokken 22.10 sagde vi stop nu går vi, da vi kun havde fået 3 retter og næsten ingen drikkevare, min kammerat havde bestilt fri bar, men fik ingen drikkevare leveret, da vi afbryder selvskabet tager vi fat i restaurant chefen og siger vi ikke vil betale mere end det som er betalt i depositum allerede på forhånd, da vi ikke har fået leveret din vare vi har betalt for! Han bliver ekstrem ubehagelig og bliver truende, men heldigvis er der opbakning blandt de andre gæster og jeg fastholder ikke ville betale mere, han ligger sig fladt ned og skal bare have os ud hurtigst muligt da køen til ham kun bliver større og større med gæster som hellere ikke vil betale.

Så hold jer langt væk! Han fortjener ikke kører restauranten videre, vi kommer helt fra Sønderjylland for at fejre nytår i kbh og så for vi sådan en oplevelse med på vejen!

Meget dårlig oplevelse nytårsaften

Meget dårlig oplevelse nytårsaften. Totalt urimelig lang ventetid på serveringer og nærmest umuligt at bestille drikkevarer. Vi havde meget klart bestilt uden Fois Gras da vi er meget imod dette, alligevel var der Fois Gras på alles tallerkener. Alt sejlede og vi måtte gå inden sidste ret da vi ikke kunne nå mere. Ville give 0 stjerner hvis det var muligt

God mad, dårlig service…

Maden var god, men tog alt for lang tid mellem servinger! Tjenerne havde travlt med alt andet end at servicere… Lidt skuffet, da vi havde bestilt 5 retters menu og ankom kl 19 og kun nåede 4 af retterne og måtte gå da kl var 22…

30 décembre 2023

Dårlig Nytårsaften 2023 på RizRaz

Nytårsaften 2023.

Vi havde bord kl 19:00 nytårsaften hvor vi havde lagt et depositum på 500kr, det er helt fint. Vi får et fesent glas champagne uden bobler og kort tid efter vores “starter” menu som er brød med hummus og lidt ekstra, fin start.
Efter 1 time henvender jeg mig til den ene tjener og hun beklager meget men maden er på vej.
Flere gæster omkring os har heller ikke fået noget, og de bliver ved med at lukke folk ind selvom alt er totalt proppet ved bordene af folk, da man sidder utrolig tæt.
Efter 1,5 time går jeg ned og brokker mig igen til en af de mere ansvarlige og siger vi ikke har fået mere end 1 ret ud af en 5 retters nytårmenu på 2,5 time…
Han siger at det er meget beklageligt selvom nogle folk omkring os bliver ved med at få mad sådan jævnligt.
Så kommer der en tjener til os og siger om hun kan gøre noget mens vi venter og hun undskylder meget. Vi får en flaske vin som “trøst”.
Kl 22:30 får vi så endelig mellemret og hovedret på samme tid.

Jeg ved godt at dette kan ske og nytårsaften er en travl aften, men vi har brokket os 3 gange og der sker INTET.
Flere omkring os har heller intet modtaget i +1 time.
Vi kom 19:00 og klokken 21:45 fik vi både vores mellemret og hovedret på samme tid. De har ikke styr på noget her.
Dette sted kan ikke anbefales.

Bondefangeri - og ingen konduite

Rizraz laver god mad, om end udvalget er noget mindre end tidligere år, hvor vi med glæde har besøgt stedet. Min anmeldelse går derfor på den brugeroplevelse, vi havde i forgårs, som handler om pris. Vi bestilte bord dagen i forvejen inden for det tidsrum kl. 15-17, hvor man kan spise for 99 kr. pr. person - men vi bliver afkrævet fuld aftenpris på 185 kr. pr. person. Det løber op, når man er 4 personer!

Problemet var, at vi havde trykket på knappen til "Almindelig booking". Tilbudsprisen blev vi præsenteret for på et tidligere skærmbillede, så vi er i god tro, da vi bestiller. Det viser sig, at tilbuddet gentages i en firkant for sig - længere nede på bestillingssiden - og under et fremhævet billede, så det ikke er tydeligt, at den nye firkant er en knap, man skal trykke på. Vi gætter på, at stort set alle går i den fælde, og det virkede også tydeligt for os, at lederen var vant til at snakke uden om og stædigt holdt fast i, at vi havde bestilt alm. booking. Hvem bestiller almindelig bookning, når man netop ankommer i det aktuelle tidsrum??

Og lederen kunne da også se, at vi havde bestilt en bookning, men var totalt ubøjelig. Jeg er selv ansat i servicesektoren og ville til enhver tid imødekomme en kunde i god tro. På Rizraz er der ingen konduite!

Jeg foreslog, at det på websitet blev angivet, at skærmbillede-2 også er en knap, man skal trykke på, men det blev afvist. Jeg kunne skrive en anmeldelse her. Det være så hermed gjort.

Til alle, der synes, at Rizraz er ved at blive "overprized" og gerne vil spise lidt billigere inden kl. 17: Tænk jeg grundigt om og tjek en ekstra gang, hvad I trykker på!

Maden som sådan var OK uden at være prangende.

13 juillet 2023

Meget mærkeligt

Bestilte en ovnbagt laks til 219,-
Jeg fik et stykke fantastisk laks, noget af det bedst tilberedte jeg havde fået meget længe. Jeg syntes så bare noget af oplevelsen blev ødelagt af at den KUN blev serveret med det mindste stykke broccoli og intet andet. Spurgte tjeneren om de havde glemt at komme en kartoffel eller måske noget bånd pasta ved retten, men nej det skulle jeg købe ved siden af.
Jeg tror jeg spiser min laks et andet sted næste gang.

26 mai 2023

Dårlig mave

Dårlig mave, dårlig oplevelse, dårlig buffet 07-05-2023

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Vi er meget skuffet :-(

7 mai 2023

Fik diarre af maden …

Maden så godt ud og smagte umiddelbart også godt. Der gik dog ikke langtid hør jeg og min kæreste begyndte at få ondt i maven og havde det skidt resten af aftenen. Det er ikke et sted jeg vil besøge igen

29 avril 2023

Mad var kold

Deres vand var fyldt med gift og de havde frysende koldt mad da de kom med det. Jeg fik diarre og kastet op dagen efter pga mad forgiftning.
Kan ikke anbefales.

8 mars 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit