Rizraz catering til konfirmation 50 personer. Lækkert som altid, mere end rigeligt og lige til at servere. Vi bestilte ved et møde på restauranten. Jeg følte mig godt vejledt. Hvis man kan lide rizraz... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jättebesviken på Nyårsmenyn. Det var mindre antal rätter än vid tidigare besök. Alla rätter var kalla Även om det var tänkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... Voir plus
Jeg besøgte restauranten i aften sammen med min veninde, og desværre var oplevelsen meget skuffende. Servicen var dårlig, og maden blev serveret kold og uden særlig smag. Derudover talte tjeneren ku... Voir plus
Meget dårlig oplevelse nytårsaften. Totalt urimelig lang ventetid på serveringer og nærmest umuligt at bestille drikkevarer. Vi havde meget klart bestilt uden Fois Gras da vi er meget imod dette, alli... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Kompagnistræde 20 & Store Kannikestræde 19, København
- info@rizraz.dk
- www.rizraz.dk
Bistands mad
Dårlig mad til prisen når man skal betale 149kr for vegansk buffet med hår i maden
Konfirmationsmodne varmeretter og påståelig restaurantchef
Vi ville have en hyggelig aften på RizRaz og bestilte den vegetariske buffet.
De varme retter i buffeten havde stået så længe, at de var konfirmationsmodne og var begyndt at tage noter til deres erindringer, og deres falaffel var så tør, at de kunne bruges som kugler til paintball.
Restaurantchefen var i forbindelse med afregningen diskriminerende, afvisende og brød loven ved at nægte at tage imod gyldigt betalingsmiddel. Han var så påståelig, at man skulle tro, at han prøvede at overbevise en skildpadde om, at den have tabt et væddeløb mod sig selv. Restaurantchefen opfordrede mig til at skrive en klage. Så sagt, så gjort.
Den ene stjerne gives for salatbaren, der var frisk nok, og den anden stjerne gives for høflig betjening af øvrige medarbejdere.
Dårlig sur buffet og lille og dyr…
Dårlig sur buffet og lille og dyr suppe. Da vi gik fik vi at vide at vi sad i resturanten for længe. Vi sætterr ikke vores ben der mere
Tjeneren kom ikke og refillede vores…
Tjeneren kom ikke og refillede vores vand, maden smagte ikke godt udover pizzaen💀💀💀💀
Suuuper lækker mad.
Suuuper lækker mad og masser at vælge imellem i deres vegetariske buffet.
Lækkert
Var i dag på store Kannikestræde og spise buffet med en kollega som aldrig har været der før og vi var begge blæst bagover
Det var simpelthen den lækreste vegetar menu EVER
ALT VAR FRISKT OG LÆKKERT
Det er så fedt at anbefale noget til andre og det så bare sidder lige i skabet
Af hjertet TAK
Skøn og smagfuld buffet
Skøn buffet med en masse variende retter der smagte dejligt
Julefrokost
Julefrokost. Aldrig har jeg fået så elendig og smagløs mad. Laksen smagte af ingenting udover ligegyldige fedtstrimler. Andelåret: en katastrofe. Det smagte til gengæld, men desværre rædselsfuldt. Koldt med noget brunt klister ovenpå. De små kartofler hertil smagte hengemt og nærmest harsk. Tarteletterne med indhold så ud til at være opvarmet i ovn dog ikke så de var varme, og saucen overjævnet, så det var tykt klister.
Nogenlunde god betjening på dog med engelsktalende personale.
Heldigvis kunne de ikke ødelægge vinen, som smagte godt.
Super lækker buffet med mine yndlings…
Super lækker buffet med mine yndlings vegetarsalater og retter. Sprøde grøntsager alt velsmagende. Hurtig og venlig betjening.
Kan ikke anbefale det her sted
Bestilte CousCous til 99 kr. Har sjældent set så lille en portion og man skulle lede efter grønsager samt mandler. Smagen var der heller ikke. De burde skamme sig. Kan på ingen måde anbefale det her sted
Kommet der i mange år og altid været…
Kommet der i mange år og altid været godt.
Men idag var sgu trist og alt var forringet og de er bare gået ned i kvalitet på alle punkter og falafel snart på str med pinocio kugler og tørre
Arbejder selv som kok I kbh,og man kan se at de prøver at redde økonomi
Fik den bedste brunch længe hos RizRaz…
Fik den bedste brunch længe hos RizRaz sammen med min dejlige date i dag, alle ting smagte fantastisk og kaffen var uovertruffen god... Vi bestilte 5 ting hver og gik dejligt mætte og glade videre i Botanisk have...
Fik super catering med 3 retters middelhavsmenu til 20 mennesker. Bestilling, kundeservice, betaling, levering og selve maden var super!
Deres pizza er det tørreste ting
Deres pizza er det tørreste ting, man kan få det samme hvis man går ud til en ørken.
Ikke spise d’ers spinatlassange fordi…
Ikke spise d’ers spinatlassange fordi den er ren fløde du ku lige så godt gå ned i netto og købe en 1 liter fløde og drikke den.👎
Okay buffet
Okay buffet. Okay service. Elendig akustik. Kun et dame toilet med dør med krog. Lidt snusket.
Dårlig mad, dårlig service
Ringe service. Tjenerne taler kun engelsk. Jeg kunne se vores drikkevarer stå på bardisken, men de blev først serveret, da jeg gik op og bad om dem. Bouillabaissen smagte og lugtede som sure sokker, ja faktisk som uvasket underliv, for nu at være ærlig.
Vi havde 2 gavekort, som vi ville betale med, men deres system kan kun håndtere 1 gavekort ad gangen!
Dårlig dårlig oplevelse
I visited the store the previous days
I visited the store the previous days. The staff was very polite and warm,as well as the food was also very tasty! I had a ribeye and some red wine. The meat was cooked as I wanted and it was delicious with the side pepper sauce! My friend had the vegetarian buffet, and even as non vegetarian person was satisfied with the options that there were available!
Vi holdte vores nytår på rizraz og var…
Vi holdte vores nytår på rizraz og var meget tilfredse. Da vi kom kl 19.00 var restauranten fyldt med mennesker og levende musik, fantastisk stemning! Vores mad var lidt forsinket men det gjorde den gode service op for, nærværende og smilende tjenere. Vi kommer helt klart igen
Nytår på Rizrazz
Vi spiste vores nytårs middag på rizraz og er glade og tilfredse af valget. Lækker mad, 5 retter og bobler da vi ankom. Vi mødte tjenere der, selvom de klart havde travlt, var søde og smilende. Vi har indtil da kun prøvet deres buffet, men deres nytårs menu var super. Vi anbefaler gerne stedet til andre og kommer gerne igen næste år.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.