Rizraz catering til konfirmation 50 personer. Lækkert som altid, mere end rigeligt og lige til at servere. Vi bestilte ved et møde på restauranten. Jeg følte mig godt vejledt. Hvis man kan lide rizraz... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jättebesviken på Nyårsmenyn. Det var mindre antal rätter än vid tidigare besök. Alla rätter var kalla Även om det var tänkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... Voir plus
Jeg besøgte restauranten i aften sammen med min veninde, og desværre var oplevelsen meget skuffende. Servicen var dårlig, og maden blev serveret kold og uden særlig smag. Derudover talte tjeneren ku... Voir plus
Meget dårlig oplevelse nytårsaften. Totalt urimelig lang ventetid på serveringer og nærmest umuligt at bestille drikkevarer. Vi havde meget klart bestilt uden Fois Gras da vi er meget imod dette, alli... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Kompagnistræde 20 & Store Kannikestræde 19, København
- info@rizraz.dk
- www.rizraz.dk
Rigtig god buffet og steaksandwich.
Rigtig god buffet og steaksandwich.
Hurtig og yderst venligt personale.
Har været der mange gange på kort tid og kommer helt sikkert igen mange gange i fremtiden.
Tak for god mad og god service
God mad - elendig betjening
Kompagnistræde: Maden var rigtig god. Betjeningen et sted imellem uerfaren og ikke eksisterende. Vi ventede i 45 min før vi fik et menukort, som vi selv bad om, derefter kom den ene hovedret ikke sammen med resten fordi køkkenet havde fået forkert besked (retfærdigvis skal siges at tjeneren straks meddelte at retten ville være gratis) Vi måtte hver gang kalde på en tjener, de kom ikke på noget tidspunkt af sig selv. Tallerkener fra hovedretten blev aldrig fjernet, to bestilte colaer smagte af intet, da vi gjorde opmærksom på det, blev der sagt at det ville blive ordnet, alligevel måtte vi selv bestille nogle andre colaer (igen blev de “gamle” glas stående sammen med de øvrige tomme) Da vi modtog regningen var hovedretten, som vi skulle have uden beregning fordi den først kom da alle andre var færdige med at spise, alligevel skrevet på.
værdikuponer
Dejlig mad altid!!!! det kan man kun skrive godt om. Der var lidt ventetid på drikkevarerne syntes æblemost må være nemt at komme med samt 2 Spitz der bestemt ikke lignede billedet?? ikke engang et halvt glas hmmm?
Men maden opvejede de små ting så alt i alt et dejligt sted.
Personalet lidt stressede men "søde"
Berry
Voucher inferno
Samtlige kunder der sad i vores sektion af restauranten var på 1/2 pris voucher, så er det altså svært at lave god mad, når man ingen penge genererer.
Det er ærgerligt da rizraz engang var et næsten lækkert sted at spise.
Øv øv øv
Utilstrækkeligt
Vi måtte vente en time på vores mad. Det viste sig, at de havde glemt at lave det, hvorfor vi måtte vente en halv time længere. Derudover kom de så ud med nogle andre pomfritter end dem, vi havde bestilt. Elendig service. Engang var RizRaz et godt og hyggeligt sted. Det har mistet sin charme.
Best falafel in town.
I took the "grøn buffet" during my visit. The quality of the food was excellent (seriously, the falafel is amazing!) and very cheap for Copenhagen standards. The waiter was working his first day in the profession so all minor mistakes are forgiven. He was very nice anyway :).
Super god service og lækker mad
Rigtig god service med hensyn til mange forskellige kostbehov (laktosefri, halal, glutenfri, etc) levering som lovet til tiden og virkelig dejlig frisk vellavet mad. Vi har i Liviafonden brugt Riz Raz flere gange og er meget tilfredse med pris og mad. Riz Raz er meget flexible og vi anbefaler dem varmt til andre.
Fremragende betjening og lækker mad.
En virkelig god oplevelse. Betjeningen var venlig og ganske opmærksom på vores selskab. Maden var lækker og kreativt anrettet.
Bestemt et sted jeg vil anbefale til selskaber.
Lækker mad, og god service
Det var nemt at bestille, og ændre antallet af kuverttere. Da vi havde det endelige antal gæster. Vi havde en ændre med menuen i sidste sekund, og det var intet problem.
Vi var endda så heldige at få en ekstra ret med, fordi de prøvede noget nyt.
Den eneste mildt dårlige ting, var at vi to dage før. Blev bedt om at betale på dagen, i stedet for at få en regning sendt. Så jeg som brud, blev nødt til at forlade selskabet, for en stund.
God Familie Restaurent
Min familie og jeg har ofte besøgt Rizraz. I gennem mange år. Begge restauranter. Altid god og spændende mad. Kan anbefales.
Med Venlig Hilsen Jørn Rudolph.
Alles super!!
Sehr nette und aufmerksame Angestellte. Vom herzlichen Empfang bis zur kompetenten Bewirtung! Das Essen war ein absoluter Gaumenschmaus & die Atmosphäre trotz vollem Lokal super! Preise sind für Kopenhagener Verhältnisse sehr günstig! Nur zu empfehlen!!
Great food and atmosphere
We had the new years buffet which even came with more vegan options than originally advertised.
The staff is friendly and informed and the food is very very good.
The overall atmosphere is cozy and comfortable.
Bara kall mat o mindre antal rätter
Jättebesviken på Nyårsmenyn.
Det var mindre antal rätter än vid tidigare besök. Alla rätter var kalla Även om det var tänkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma potatis i olika former mm mm. Saknade vanlig öl.
Kommer att dröja innan jag gör nästa besök. Om det blir något.
Sådan skal det være
Jeg kan stærkt anbefale en vælg selv buffet fra Rizraz når der kommer gæster hjemme. Super mad i rigelige mængder der dækker alles behov.
Sådan skal det bare være
Lækker lækker burger!
Stor, lækker, saftig burger!
Deres burger kan anbefales. Smagfuld og mættende, med en bøf grillet helt som den skulle være.
Rosende ord til tjeneren som var sød og opmærksom fra start til slut :-)
God oplevelse kommer helt sikkert igen!
God mad og god service
God service. Vi bestilte en fredag og havde mad til 38 personer om tirsdagen. Levering til tiden. Lækkert mad.
Julefrokost afleveret af RizRaz
Dejligt samarbejde med Hassan omkring menuet i forhold til vores budget, antal deltagere og specielle mad behov (gluten-fri, vegetar, laktose-fri). Maden kom til tiden og var lige, som bestilt. Suveræne salater og saftigt kød og i rigelige portioner. Og den bedste ris à la mande, flere af os nogensinde har smagt (og der blev husket aftalen om, at gemme mandler i to af portionerne, så vi kunne aflevere de to mandelgaver)! Og alle vores specielle behov blev husket. En super super oplevelse, med til at løfte stemningen og gør vores medarbejdere glade!
Mad ud af huset.
Dejlig mad, og super god service, som der blev fulgt op på, efter vores bestilling.
Service, kvalitet og imødekommenhed
Jeg holdt et 3-timers fødselsdagsarrangement på RizRaz sent en mandag eftermiddag i november 2016. Hele vejen igennem var det en rigtig god oplevelse. Flot service, stor imødekommenhed, rimelige priser og en fantastisk dejlig buffet. Gæsterne var meget glade for arrangementet. RizRaz er totalt uprætentiøst, helt nede på jorden og samtidig høj kvalitet.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.