Rizraz catering til konfirmation 50 personer. Lækkert som altid, mere end rigeligt og lige til at servere. Vi bestilte ved et møde på restauranten. Jeg følte mig godt vejledt. Hvis man kan lide rizraz... Voir plus
Jättebesviken på Nyårsmenyn. Det var mindre antal rätter än vid tidigare besök. Alla rätter var kalla Även om det var tänkt att köttet skulle vara varmt. saknade falafel , pizza bitar , pasta,varma... Voir plus
Jeg besøgte restauranten i aften sammen med min veninde, og desværre var oplevelsen meget skuffende. Servicen var dårlig, og maden blev serveret kold og uden særlig smag. Derudover talte tjeneren ku... Voir plus
Meget dårlig oplevelse nytårsaften. Totalt urimelig lang ventetid på serveringer og nærmest umuligt at bestille drikkevarer. Vi havde meget klart bestilt uden Fois Gras da vi er meget imod dette, alli... Voir plus
Kompagnistræde 20 & Store Kannikestræde 19, København
- info@rizraz.dk
- www.rizraz.dk
super lækker mad til en god pris
super lækker mad , specielt braiseret lammeskank
Lækker og smagfuldt frokost
Vi havde bestilt steg, 4 slags salater, brød og tzatziki til 49 personer. Selvom jeg kender RizRaz var jeg virkelig imponeret over den gode smag og kvalitet! Vores gæster roste flere gange maden! Kan varmt anbefale det til andre. Forresten var der masser af mad til folk :)
Lækre og spændende salater, udsøgt oplevelse!
Stod for at skulle traktere 16 gæster og kunne ikke overskue menuen. Fik anbefalet RizRaz's salater, gik på nettet, bestilte og hentede udsøgte og spændende salater, der fik mange roser af vores gæster. Der var flere vegetarer imellem og de fik chancen for at smage den lækre spinatlasagne. Vi anbefaler klart RizRaz til vores venner og bekendte!
God service
Bestilte plads til et selskab og fik god service hele vejen samt på dagen i restauranten
Great service, great food and reasonable prices
We were quite a big group, a little noisy with young children but were treated very well indeed. Food really good across the board and burgers especially good. Nice place, nice people, nice food - what more can you ask for?
Helt fantastisk mad
Helt fantastisk mad der kom til tiden og der var mere end rigeligt af det :-)
Godt sted til store selskaber
Hvert år holder vi en Welcome Middag til vores nye studerende hos Riz Raz på Kompagnistræde. En hyggelig restaurant med flinke medarbejdere og god til store grupper (især hvis der er mange der spiser vegetar/vegansk/glutenfri!). Er meget tilfreds med stedet--nemt at booke ind og fornuftig pris :)
dårlig
ikke noget for dem der vil have kød cola er næsten ren vand. Kartoflerne var fine men min mor kunne lave de samme :(
Lækkert
Med undtagelse af de ikke helt færdig bagte flødekartofler - var vores take away oplevelse i top.
Kedelig mad
En hyggelig restaurant. Men vi sad tæt op ad de andre borde. Maden var mildt sagt kedelig og ikke det store udvalg. Ærgeligt! Og ikke pengene værd
glimrende mad
den 19/8 2016 fik jeg den grønne buffet hos RizRaz nær Frueplads i København. Der var var mange retter at vælge i mellem og de var yderst velsmagende.Personalet var yderst venlige og hjælpsomme.
Hyggelig aften med lækkert mad
Til min mors polterabend havde vi booket bord på rizraz på kompagnistrædet i Kbh. Det var en super hyggelig aften med dejlig mad og venligt personale! Eneste finger at sætte var på buffetens størrelse og arcustikken i lokalet! Der var meget larm og vi sad meget tæt! Der var dig også en lørdag aften:) ellers en - som altid - dejlig oplevelse!
lækker vegetar buffe
Super lækkert vegatar buffe, kan varmt anbefales. Også selvom man ikke er vegetar, det er dejligt med nogle kødfrie måltider
Alle bestilte varer var super -
Som ovenover skrevet: alt var super, alle salater og tilbehør var - som de plejer - super gode. Har været kunde hos Riz Raz i 25 år. Super mad og flot servicering.
Alt OK
V.
Skøn mad!
En herlig frokostbuffet til hele familien, både vegetarerne og kødspiserne var glade. Kan varmt anbefales!
Skøn tilbehør
Lørdag havde vi havefest og havde bestilt salater fra RizRaz. Maden kom til aftalt tid, der var rigelig af det, og det var friskt og lækkert. Bestiller helt sikkert herfra igen.
Tak for dejlig mad
Høj madkvalitet og højt serviceniveau til en yderst fornuftig pris
Kun to dage inden levering fik jeg bestilt mad til ca. 80 mennesker. Vi fik nogle lækre salater med dip/brød og ikke mindst et fantastisk stykke oksefilet, der overgik forventninger.
Jeg vil klart anbefale Rizraz, hvis man skal ha' et større eller mindre arrangement stablet på benene og ikke vil stå med maden selv.
Super lækkert mad
Juni 2016. Rigtig lækkert mad, vi fik maden bragt ud og den kom præcis til tiden. Vi var 28 personer og der var rigeligt mad. Gæsterne roste maden meget. Vi bestiller helt sikkert mad hos Rizraz igen, til næste arrangement.
Fantastisk rådgivning og god service
Vi var på prøvesmagning i restauranten før vi besluttede os for om det skulle være RizRaz. Det blev det, for maden var super lækker og da vi så talte med dem i telefonen, var de enormt hjælpsomme og fandt den menu som vi allerhelst ville have, tilsat deres kvalificerede anbefalinger om tilretning. Kun godt at sige.