Salkavalka Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Hei, Jeg handlet på nettet og det har vært en veldig positiv og behagelig opplevelse! Gode priser og god kvalitet, enkel bestilling og rask levering, god og rask hjelp og kundevennlig veiledning d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Købte opskrift og garn hos Salkavalka og modtog hurtigt min bestilling som var præcis så skøn som jeg havde håbet🌸 Jeg kan godt lide at opskriften, af hensyn til ophavsretten, kun kan købes som u... Voir plus

L'entreprise a répondu

Købte en strikkeopskrift. Fint nok. Men i vores digitale tid burde det være unødvendigt at man skal betale 39 kr ekstra for at få den tilsendt med gammeldags post, som jeg tilmed skulle i postbutikke... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har flere gange handlet hos salkavalka. Har altid oplevet god service og hurtig levering. Rigtig god vejledning ved tvivl om størrelser. Har modtaget flere lækre uld sweatre derfra og anbefaler d... Voir plus

1. Magasin de laine
  2. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Islandske naturprodukter og lækkert håndværk Hos Salkavalka.dk finder du stort udvalg af ægte Islandske lammeskind, lækre uldtrøjer, historiske smykker & brugskunst, håndplukket fra det nordiske lande og øvrige samfunde over hele verden.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

49 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Udmærket :-)

Overskuelig hjemmeside; bestillingen blev leveret hurtigt; fine varer.

24 octobre 2012

Meget dårlig kundeservice

Jeg er noget forundret over servicen hos Salkavalka. Jeg købte d. 9. december julegaver hos butikken og afbestilte en af varerne, der blev fjernet fra min ordre inden pakken forlod Salkavalka og jeg fik at vide, at mine penge ville blive refunderet. Jeg ventede hele december og tænkte, det nok var juletravlhed. I starten af januar kontaktede jeg butikken og fik at vide at pengene ville blive sat ind samme dag. Så ventede jeg igen et par uger og ringede igen, og fik at vide, at jeg ville blive kontaktet senere samme dag. Men ingen penge og intet opkald fra Salkavalka. Oveni er det telefonnummer, der opgives som kontaktnr umuligt at komme igennem på det meste af tiden.
I dag d. 19. januar har jeg endelig fået mine penge men ingen forklaring. Jeg har skrevet 2 mails og 2 gange brugt kontaktformularen på hjemmesiden uden at få noget svar overhovedet.
Jeg er fint tilfreds med mine varer fra Salkavalka men det dur OVERHOVEDET ikke at ignorere kundehenvendelser og sylte refundering af penge.

19 janvier 2012

Køb ikke ved Salkavalka!!!

Lad vær at købe noget her. Salkavalka leverede ikke hvad jeg købte. Jeg har bestilt garn til en sweater 3. oktober 2011. 11. okt. spurgte jeg hvor langt de var med det, da jeg ikke havde fået noget. 12. november sagde de, at de ville undersøge det. 14. november spurgte jeg, om de havde fundet ud af noget. Jeg fik ikke svar. 22. november rykkede jeg igen efter varen. Hørte intet. D. 27. okt. skriver jeg en besked og siger, at nu skal de tage kontakt til mig, ellers får jeg min bank til at trække pengene tilbage. D.28. skriver de at varen er sendt d. 20. oktober... Jeg har stadig intet modtaget d. 29. okt. venter stadig :o( Så find et andet sted at købe jeres garn eller trøjer.

29 octobre 2011

Meget tilfreds

Har altid ønsket mig en rigtig Islandsk sweater i ren uld. Jeg var utrolig heldig at finde en hos SalkaValka i min størrelse som var nedsat. Blusen kom få dage efter og den passer perfekt. Jeg har allerede fundet nogle vanter jeg gerne vil have til vinter, så jeg vender helt klart tilbage!

Tak for en god handel.

9 mai 2011