Heel positief over het advies en het meedenken van de verkoper tijdens de aanschaf en erg verrast door de service die daarop volgde! Enorme aanrader!!!
Lisez les avis des autres
Werd er zeer vriendelijk ontvangen. Duidelijke uitleg over diverse modellen en mogelijkheden. Na verschillende proefritjes een weloverwogen keuze gemaakt. Twee weken later werd mijn Quingo geleverd en... Voir plus
Eerder al bij het filiaal in Nijmegen een demontabele scootmobiel gekocht. Toen werden we super fijn geholpen door Debby. Nu werd het toch tijd voor een vaste scootmobiel. We werden weer heel fijn geh... Voir plus
Mijn vader is heel goed geholpen in de winkel voor een scootmobiel die aan al zijn wensen voldoet. We hebben veel zorgvuldigheid ervaren van afspraak maken (we werden de dag vooraf nog even bevestig... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Wilt u een nieuwe of tweedehandse scootmobiel kopen? De Scootmobielspecialist heeft een gevarieerd aanbod A-merk scootmobielen in elke prijsklasse! ✅ Betrouwbaar ✅ A-merken ✅ Gratis brochure aanvragen ☎ Bel gratis 0800-1918.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.scootmobielspecialist.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Picobello!
Wij zijn per toeval uitgekomen bij De Scootmobielspecialist wegens de mobiliteitsbeperking en dreigende invaliditeit van mijn partner. Wij hadden aanvang zoektocht heel veel specifieke vragen en wensen ivm jonge gezin. Wij zijn uitstekend geholpen door de medewerkers van De Scootmobielspecialist. Ruime keuze in scootmobielen zowel vaste modellen als demontabele modellen. Uitstekende service mogen ontvangen. Wij zijn glansrijk geslaagd met een hippe maar toch krachtige scootmobiel van Quingo. Voor dagjes uit en vakantie hebben wij een sportieve demontabele Shoprider gekocht. Service, advies, mogelijkheden verkennen was echt uitstekend. Wij hebben zelfs een demontabele scootmobiel drie weken mogen uittesten voordat wij een aankoop deden. Scootmobiel aanschaffen omdat het moet is een hele grote stap. De Scootmobielspecialist heeft deze stap mede een stuk kleiner gemaakt. Top!
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, nemen de tijd voor je met deskundige uitleg voor zowel 3,4,of 5 wiel scootmobiel. uitgebreide begeleiding in het hele traject, beslist een aanrader, medewerker Marcus was en is TOP.
Goede bediening.
Goede bediening. Eerst een scootmobiel gehuurd ivm voetbreuk. Daarna aangeschaft voor een gezinslid waarbij de huurprijs verrekend werd.
van de weg af
reparatie keurig en volledig uigevoerdt
de snelheid van tijdsduur zou beter mogen
Prettige benadering ,goede uitleg en er…
Prettige benadering ,goede uitleg en er werd tijd genomen om een scoot mobiel te rijden
Goede voorlichting en aflevering op…die terug te vinden zijn bij aflevering
Goede voorlichting en aflevering op afspraak.
Zet belangrijke betaal verplichtingen op papier die misschien vergeten zijn om verteld te worden.
Ik werd hartelijk ontvangen met koffie…
Ik werd hartelijk ontvangen met koffie waarbij we een intro-gesprek hielden en ik mijn wensen kenbaar kon maken . Na een ( voorkeurs-) keuze gemaakt te hebben van een ( omdat moment ) beschikbaar model . Mocht ik een ritje ( in de showroom ) maken . Ik was meteen verkocht en verknocht aan dat model . Ik heb op verschillende modellen gezeten , maar de eerste keus was de beste . ( al heb ik hem nog niet helaas )
Keurig geholpen
Keurig geholpen. Klein dingetje vergeten maar ik reken op je begrip
Er werd goed geluisterd naar mijn…
Er werd goed geluisterd naar mijn behoefte. Verschillende mogelijkheden voor een scootmobiel werden getoont en kon ik uitproberen. Er werd tijd en aandacht besteed.
Ik ben heel tevreden over het bezoek en de contacten die erop volgden.
L’expérience Trustpilot