Har handlet flere gange hos ShipShape i Rungsted Havn og er meget tilfreds. Vi har købt/bestilt en del udstyr til vores sejlbåd, og personalet har hver gang givet kyndig vejledning. De er rigtig go... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min sejlbåd var løftet op hos ShipShape i én uge (quickløft, udført af dem selv). Mandag d. 1. juni bestilte jeg en GORI foldepropel telefonisk og gjorde det klart – flere gange – at båden kun... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan varmt anbefale ShipShape. Jeg har i forbindelse med jolle sejlads og løbende vedligehold af sejlbåde handlet der i flere år og finder stort set altid det jeg skal bruge i deres meget vel assorte... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin d'équipements et accessoires nautiques
- Concessionnaire de bateaux
- Gardiennage et hivernage de bateaux
Écrit par l'entreprise
Hos ShipShape deler vi vores passion for at sejle. Vi er en af Danmark beste marinebutikker med et kæmpe udvalg af sejlertøj og udstyr til de bedste priser. Hos os sætter vii stor fokus på et bredt sortiment og kvalitetsprodukter. Vi vil gøre det nemt for dig at være bådejer, derfor har vi samlet alt det nødvendige, og det vi ikke har, skaffer vi. Vi glæder os til at hjælpe dig med at blive bedre sejlende. Vi ses på www.shipshape.dk eller i vores butik.
Coordonnées de contact
Rungsted Havn 1, 2960, Rungsted Kyst, Danemark
- info@shipshape.dk
- www.shipshape.dk
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig og godt emballeret
Hurtig og godt emballeret. Kan kun anbefale at handle med ShipShape

Har kun godt at sige.
Har kun godt at sige.
Bestiller den ene dag og kan hente varerne næste dag.
Ved afhentning får man god betjening.
Tak for det..

Réponse de New ShipShape A/S
Virkelig god kundeservice med løbende…
Virkelig god kundeservice med løbende opfølgning på mail. Produktet vi bestilte var ikke på lager, men blev skaffet til os, og vi blev løbende informeret om status mv.👍🏻

Réponse de New ShipShape A/S
Kan kun anbefale at handle her
Kan kun anbefale at handle her. Kristian ydede en exceptionel service. Hurtig levering.

Fin levering uden problemer
Nemt at bestille og en fin levering uden problemer

Réponse de New ShipShape A/S
Rigtig behagelig at handle hos jer.
Rigtig behagelig at handle hos jer.
Hurtig levering.

Fin service
De har trukket pengene, men jeg har sgu ikke modtaget nogen vare endnu.. Det troede jeg først man gjorde når pakken var leveret...
Anyway, pakken blev leveret i god stand efterfølgende

Réponse de New ShipShape A/S
Bedste service oplevelser jeg har haft længe…
En af de bedste service oplevelser jeg har haft!! Stor anbefaling!
Det er dejligt nemt at kommunikere med dem. Og de gør alt rigtigt i forhold til at give kunden den letteste og bedste oplevelse i stedet for at gemme sig bag besværlige procedure, som så mange andre virksomheder. Thumbs up👍

Skod service og flabet
Er godt nok skuffet over deres service.
Har bestilt en pumpe.
2 uger efter kontakter jeg dem og spørger om hvornår den blev sendt.
Får afvide den er i restorder.
Får en dato af vide.
1 uge efter datoen ringer jeg til dem.
Der er de så flabet af spørge om jeg er sikker på jeg ville have den da de skulle bestille et par stykker.
Ja nu har jeg ventet i 2 måneder og skal bruge den da jeg bestilte svarede jeg.
Nå men så vil de bestille nu er der gået 2 uger siden og stadig ikke hørt noget.
Skuffet med skuffet på

Réponse de New ShipShape A/S
Rigtig god oplevelse ved at handle ved…
Rigtig god oplevelse ved at handle ved shipshape. Kyndig vejledning, god service og hurtig respons. Jeg kom i kontakt med Robert, der dygtigt guidede mig hen på det rigtig valg af sejlertøj - super behagelig behandling, og helt nede på jorden.
Jeg vil helt klart benytte shipshape igen, også selvom jeg bor i det nordjyske, og distancen er lidt lang :-)
Tak.
Vh Martin

Shipshape handler...
God butik. Akt kan skaffes. Priserne er tilforladelige. Bestil på hjemmesiden og hent i butikken fungerer fremragende. Der er altid god hjælp at hente.

Réponse de New ShipShape A/S
Super service og hurtig levering…
Super service og hurtig levering indenfor 24 timer. Klasse

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.