Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet flere gange hos ShipShape i Rungsted Havn og er meget tilfreds. Vi har købt/bestilt en del udstyr til vores sejlbåd, og personalet har hver gang givet kyndig vejledning. De er rigtig go... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min sejlbåd var løftet op hos ShipShape i én uge (quickløft, udført af dem selv). Mandag d. 1. juni bestilte jeg en GORI foldepropel telefonisk og gjorde det klart – flere gange – at båden kun... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale ShipShape. Jeg har i forbindelse med jolle sejlads og løbende vedligehold af sejlbåde handlet der i flere år og finder stort set altid det jeg skal bruge i deres meget vel assorte... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'équipements et accessoires nautiques
  2. Concessionnaire de bateaux
  3. Gardiennage et hivernage de bateaux

Écrit par l'entreprise

Hos ShipShape deler vi vores passion for at sejle. Vi er en af Danmark beste marinebutikker med et kæmpe udvalg af sejlertøj og udstyr til de bedste priser. Hos os sætter vii stor fokus på et bredt sortiment og kvalitetsprodukter. Vi vil gøre det nemt for dig at være bådejer, derfor har vi samlet alt det nødvendige, og det vi ikke har, skaffer vi. Vi glæder os til at hjælpe dig med at blive bedre sejlende. Vi ses på www.shipshape.dk eller i vores butik.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hurtig og godt emballeret

Hurtig og godt emballeret. Kan kun anbefale at handle med ShipShape

20 février 2021

Tak for den fine anmeldelse Else. Den er vi meget glade for. Mvh, New ShipShape

Har kun godt at sige.

Har kun godt at sige.
Bestiller den ene dag og kan hente varerne næste dag.
Ved afhentning får man god betjening.
Tak for det..

18 février 2021

Tak Nina. Mvh, New ShipShape

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kundeservice med løbende…

Virkelig god kundeservice med løbende opfølgning på mail. Produktet vi bestilte var ikke på lager, men blev skaffet til os, og vi blev løbende informeret om status mv.👍🏻

18 février 2021

Réponse de New ShipShape A/S

Hej Pernille, og tak for anmeldelsen. Vi er glade for du er tilfreds. Mvh, Burhan / ShipShape

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale at handle her

Kan kun anbefale at handle her. Kristian ydede en exceptionel service. Hurtig levering.

3 février 2021

Réponse de New ShipShape A/S

Tak for anbefalingen Mads. Vi er glade for at du er tilfreds.
Mvh, New ShipShape

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin service

De har trukket pengene, men jeg har sgu ikke modtaget nogen vare endnu.. Det troede jeg først man gjorde når pakken var leveret...
Anyway, pakken blev leveret i god stand efterfølgende

2 décembre 2020

Hej Kristoffer,

Tak for din feedback.
Du har foretaget et køb d. 27/11 kl 14:50 på vores hjemmeside.
Vi kunne ikke sende pakken samme dag som du har bestilt, da GLS afhenter pakker hos os alle hverdage mellem kl. 12-14 .

GLS afhenter/levere ikke pakker i weekender, derfor er det standard procedure at pakken ville blive afhentet mandag d. 30/11.

Via GLS oplysninger, så kan jeg se at du skulle have haft pakken d. 1/1, dog grundet ekstra belastning pga. Black Friday perioden er en stor del af alle pakker i Danmark blevet forsinket.

Det er standard procedure at vi trækker pengene, når varen er sendt.
Vi kunne i dette tilfælde ikke gør noget anderledes.

Du har fået et tracking link sendt på mail deri kan du følge pakken
Så længe pakken er under GLS hænder kan vi ikke gøre noget.
De plejer som regel at kunne levere en pakke inden for 1-3 hverdage.

Har tjekket op ift. levering GLS oplyser at de levere pakken i dag.

Vi ønsker dig en god dag.

Mvh, New ShipSHape

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste service oplevelser jeg har haft længe…

En af de bedste service oplevelser jeg har haft!! Stor anbefaling!
Det er dejligt nemt at kommunikere med dem. Og de gør alt rigtigt i forhold til at give kunden den letteste og bedste oplevelse i stedet for at gemme sig bag besværlige procedure, som så mange andre virksomheder. Thumbs up👍

30 novembre 2020

Hej Christoffer,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os at du har taget dig tid til at evaluere os, da det er det der gør os bedre.

Vi er glade for du er tilfreds.

Mvh, New ShipSHape

Noté 1 sur 5 étoiles

Skod service og flabet

Er godt nok skuffet over deres service.
Har bestilt en pumpe.
2 uger efter kontakter jeg dem og spørger om hvornår den blev sendt.
Får afvide den er i restorder.
Får en dato af vide.
1 uge efter datoen ringer jeg til dem.
Der er de så flabet af spørge om jeg er sikker på jeg ville have den da de skulle bestille et par stykker.
Ja nu har jeg ventet i 2 måneder og skal bruge den da jeg bestilte svarede jeg.
Nå men så vil de bestille nu er der gået 2 uger siden og stadig ikke hørt noget.
Skuffet med skuffet på

6 novembre 2020

Kære Henrik.

Tak for din feedback.

Jeg har tjekket op på din ordre og jeg kan se, at vi d. 2 september 2020 har skrevet til dig, at varen er udsolgt over hele linjen grundet Covid-19. Vi beslutter os for at bestille varen hjem til dig alligevel. Her oplyser jeg dem flere gange om, at den nye leverings dato (d. 16. oktober 2020) kan ændres, hvis pandemien igen plusser op. Vi udtrykker klart, at varen kommer fra England og omstændighederne kan være anderledes end dem vi har her i Danmark. Siden hen er der desværre sket det, at der har været et større smittetryk i Danmark og England. Dette har påvirket leveringstiden yderligere desværre.

Den 20. oktober 2020 finder vi ud af, at den oprindelige leverings dato som er givet fra vores leverandør, har været en fejl. Vi får oplyst, at varen skal produceres fra bunden af i England og vi skal bestille X antal varer før det er rentabelt. For god ordens skyld ringer jeg dig op, og spørger dig pænt om du stadig ønsker varen, da i vores bog er dette god service.

Du har desværre set dette, som et flabet spørgsmål. I vores optik har det aldrig været sådan, set i forlængelse af vores samtaler.

Jeg er gået rigtig langt for at få din vare hjem og det ærgrer mig, at du ikke har kunne føle dette, hvilket jeg beklager. Vi bestræber os altid for at give den bedste service overfor vores kunder og det mener vi også̊ vi har prøvet her.

Hvis du stadig ønsker varen, bør varen gerne ankomme som lovet i denne måned.
Jeg sender dig en besked når varen er på lager igen. Du bestemmer herefter selv om du vil have varen sendt som tidligere aftalt.

Vi er ikke fejlfrie og vi vil rigtig gerne blive endnu bedre i fremtiden.
Derfor er en anmeldelse som din bedre end slet ikke nogen.

Vi ønsker dig en god dag.

Mvh
New Shipshape A/S

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse ved at handle ved…

Rigtig god oplevelse ved at handle ved shipshape. Kyndig vejledning, god service og hurtig respons. Jeg kom i kontakt med Robert, der dygtigt guidede mig hen på det rigtig valg af sejlertøj - super behagelig behandling, og helt nede på jorden.

Jeg vil helt klart benytte shipshape igen, også selvom jeg bor i det nordjyske, og distancen er lidt lang :-)

Tak.
Vh Martin

7 septembre 2020

Réponse de New ShipShape A/S

Tusind tak for de flotte ord Martin
Mvh, New ShipShape

Shipshape handler...

God butik. Akt kan skaffes. Priserne er tilforladelige. Bestil på hjemmesiden og hent i butikken fungerer fremragende. Der er altid god hjælp at hente.

13 juillet 2020

Réponse de New ShipShape A/S

Tusind tak for de flotte ord Mads :-)
Mvh, Burhan / New ShipShape

Ok handel og leveringstid

Ok ha del og levering

3 juin 2020

Réponse de New ShipShape A/S

Tak for den fine anmeldelse Michael. Den er vi meget glade for. Mvh, Burhan / New ShipShape

Fint

Fint, hurtig ekspedition, holder aftaler

29 mai 2020

Tak Klaus. Mvh, New ShipShape

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus