Har nu efter 2 uger endnu ikke modtaget ordren, selvom det er lagervarer med en leveringstid på 1-3 dage. Og der har været rykket hos firmaet.
Lisez les avis des autres
Efter anmeldelse vendte firmaet hurtigt tilbage og kunne fortælle at pakken var leveret, og at de måske havde oplyst et forkert pakkenummer! Virker som en rodebutik Svindel, hold jer langt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik en forkert vare, ringede og påpegede dette. Allerede dagen efter var den rigtige vare hos mig. Alle laver fejl, men får man en god service under fejlhåndteringen, synes jeg det skal påpeges. For... Voir plus
Sehr gute Internetseite, würde ich jederzeit empfehlen. Ich konnte Shopsign sehr zügig über die Google-Suche entdecken, um mir ein Verkehrszeichen aus Dänemark für meine Sammlung zu erwerben.
À propos de l'entreprise
- Magasin de fournitures de bureau
- Magasin d'impressions et de signalisation
- Magasin d'articles promotionnels
- Fournisseur de produits promotionnels
À propos de ShopSign®
Écrit par l'entreprise
Vi lagerfører og sender fra dag til dag bl.a. Brochureholdere, Gadeskilte & A-skilte, Udstyr til Messe & Event, iPad- og tabletholdere, Rammer & Lister, Stort udvalg af tavler, Plakatophæng & -lister, Opslagsskabe & Udhængsskaber, Produkter til håndtering af affald, Infostandere
Coordonnées de contact
Riddergade 1A, 1, 4700, Næstved, Danemark
- 8853 4868
- kontakt@shopsign.dk
- www.shopsign.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Har efter 2 uger ikke modtaget varen
Dårlig service
Dårlig service, for lang leveringstid og ingen meddelelse om at leveringen er på vej
Varen er på lager og endnu ikke afsendt…
Varen er på lager og endnu ikke afsendt selvom det er næsten 14 dage siden bestilling. Svært at komme igennem til en medarbejder.
god produkt, dårlig indpakning
Jeg bestilte menykortholdere, og de kom hurtigt og var gode. Men de var pakket ind i noget plastikskrald som lugtede giftigt.
Varen er stadig ikke kommet
Har stadig ikke modtaget varen.
Efter flere henvendelser hvor de henviser til producenten, har jeg stadig ikk emodtaget varen eller fået svar på hvornår varen ankommer. Man skal selv rykke for svar, men nu er de stoppet med at svare..
Har desværre også en kunde der vente i den anden ende...
God service.
Den service, som firmaet gav os, var god, da varen ikke kunne afhentes på lager og som derefter blev sendt omkostningsfrit.
Opfyldte mine behov
Svindel
Virker som en rodebutik
Svindel, hold jer langt væk.
Bestilte nogle varer 30 oktober, med forsendelse via GLS. (Hvilket er det eneste man kan vælge). Får også en ordre kvittering.
4 november ringer jeg for en status. Får at vide at varerne er sendt med Postnord og får oplyst et pakkenummer. Da jeg efterfølgende prøver at spore pakkenummeret får jeg at vide at det ikke eksisterer.
Har efterfølgende forsøgt at ringe til firmaet men telefonen bliver ikke svaret.

Réponse de ShopSign®
Sehr gute Internetseite
Nul stjerner varen til ordre 166171…
Nul stjerner varen til ordre 166171 bestil den 16 august er stadigvæk ikke sendt til mig selv om JEg har betalt GLS får at levere varen. Hold jer fra denne butik.fraråder jer at bruge denne butik
Efter bestilling er der ikke nogen form…
Efter bestilling er der ikke nogen form for kontakt. Ringer man får man vide de ringer tilbage. Har ringet i åbningstiden, her fortæller et automatisk svar at de har lukket.
Lover svar på mail inden for 24 timer, har nu venter næsten det dobbelte og stadig ingen svar. De må have gode venner som skriver anmeldelser for dem, jeg har ikke oplevet noget positivt hos dem endnu. De er nok også ligeglad med trustpilot
Oversiktelig nettside og rask levering.
Elendig service – bliver ignoreret som kunde
Jeg bestilte varer hos Shopsign.dk for over en måned siden. Allerede dagen efter jeg modtog pakken, kontaktede jeg jer for at returnere varerne – helt efter reglerne. Siden da har jeg ringet 5-6 gange, men intet er sket. Hver gang får jeg det samme tomme løfte fra receptionen om, at “sagen bliver taget hånd om”, og at jeg vil blive ringet op. Det er aldrig sket.
Det her er grotesk dårlig service og viser total ligegyldighed over for jeres kunder. Jeg har nu haft pakken stående på mit lager i over en måned uden en eneste seriøs opfølgning. At man kan blive ignoreret så længe, når man forsøger at gøre alting korrekt, er fuldstændig utilgiveligt.
Jeg forventer, at I ser denne anmeldelse og endelig tager mig seriøst – det burde ikke være nødvendigt at udstille jer offentligt for at få en reaktion.
Ordrenummer: 166097.
Jeg vil på det kraftigste advare alle andre mod at handle her. Ingen service, ingen kommunikation og ingen respekt for kunderne. Hold jer langt væk fra denne shop!
Dag til dag levering
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.