Vi havde en fantastisk barnedåb ved Skafferiet. Kommunikation inden arrangementet, service, mad og lokation var helt perfekt. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.
Lisez les avis des autres
Utrolig dejlig mad. Lækkert, nyskabende og spændende. Primært lokale og økologiske varer Har købt takeaway til gæster som alle var helt vilde med maden. Har haft Skafferiet til at stå for maden til e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skafferiet leverede mad til vores bryllup i juni 2026. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse - fra planlægningen af menuen med Jon til maden på dagen. Lokale kvalitetsråvarer i sæson t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte mad fra Skafferiet til vores sommerfest på min arbejdsplads. Maden var superlækker, smagsfuld og smukt anrettet. Der var masser af spændende smagsoplevelser, og det hele virkede friskt... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de traiteur
- aussi dans
- Salle de banquet
Écrit par l'entreprise
Skafferiet laver økologisk mad af allerhøjeste kvalitet til livets store fester og til alle mulige andre arrangementer, store som små. Vi har stort fokus på ordentlighed i både råvarer og kokkehåndværk og på bæredygtighed i alle processer! Skafferiet har Økologisk Guldmærke, hvilket vil sige at vi benytter 90-100% økologi.
Coordonnées de contact
Evald Tangs Allé 45, 8370, Hadsten, Danemark
- 86 91 07 22
- kontakt@skafferiet.dk
- www.skafferiet.dk
Demande des avis aux clients
Fabelagtigt god mad
Fabelagtigt god mad, smukt anrettet, alt sammen i skåle og fade som kan sættes direkte på bordet. Udførlige anvisninger om opvarmning og klargøring. Det krævede så godt som intet arbejde at få det hele på bordet, og alt var simpelthen så lækkert. De varmeste anbefalinger!

Rigtigt lækker mad
Rigtigt lækker mad. Super nemt at gøre det sidste selv. God betjening. En rigtig god løsning, til at skabe en hyggelig middag.

Réponse de Skafferiet
Lækker mad til min fødselsdagsfest
Lækker mad til min fødselsdagsfest, der var masser af det og nemt at tilberede. Skafferiet får mine bedste anbefalinger.

Fødselsdag i "Spisestuen"
Jon havde til min fødselsdag
lavet fantastisk mad og der var en utrolig hyggelig
stemning - gæsterne ville slet ikke hjem ;-)
Helt igennem en dejlig aften.

Lækkert mad fra Skafferiet
Vi bestilte forårets festlige menu og alt var super lækkert! Det var nemt at gå til og alle gæsterne nød middagen. Vi havde også rester til dagen efter:-)
Vi vil helt sikkert bestille mad fra Skafferiet igen næste gang vi skal holde fest.

Réponse de Skafferiet
Fantastisk madoplevelse og service!
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre barnedåb for vores søn, blandt andet takket være en fantastisk madoplevelse og service fra Skafferiet. Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af dem! :-)

Top mad
Top mad, top service. Sikke en smag. Alt spiller bare, nemt at
Sættte op, alle er glade! 4 gang nu. Og det er ikke sidste❤️

Réponse de Skafferiet
Vi glæder os til næste gang
Skafferiet stod for aftensmad en aften og et kokkeskolearrangement til vores teambuilding. Alt var lækkert og veltilberedt, og Jon håndterede de mange kokke med roligt overblik og kyndig vejledning.

varm anbefaling
fantastisk mad
rigtig gode råvarer
fantastisk betjening
meget rimeligt prisniveau

Tak for mad
Tak for mad - det var en succes - specielt forret, kød og dessert vakte begejstring i vinterens festlige menu.
Nem bestilling, rigtig god mad, nem aflevering af fade mm.

Réponse de Skafferiet
Virkelig lækker og smagfuld mad
Virkelig lækker og smagfuld mad vi havde bestilt til vores søns dåb.
Kommunikation op til dagen var god og hurtig.
Alt blev leveret lige til døren og der var udførlig og nem forklaring til klargøring med.
Alle gæsterne roste maden.
Kæmpe anbefaling herfra!

Meget behagelige kokke
Meget behagelige kokke, man fornemmede der var styr på det hele. Super mad, flot anrettet

Réponse de Skafferiet
Super god mad og god kommunikation hele…
Super god mad og god kommunikation hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra.

Mad til bryllup
Skafferiet leverede mad til vores bryllup, og det var virkelig en oplevelse udover det sædvanlige. Kommunikationen med Jon op til brylluppet var virkelig god, og han var god til at lytte til vores spørgsmål og madønsker. Maden var super lækker og alle vores gæster roste maden. Så alt i alt kunne vi ikke have drømt om en bedre cater til vores bryllup, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad derfra igen.

Mega anbefaling herfra!!!
Klart en anbefaling værd! Super lækker mad! Forløbet startede med en samtale, hvor Jon hørte vores ønsker og sammensatte en menu efter alt det, vi kunne lide, og som endte med at være mere end spot on. Maden var så god, at vores gæster stadig snakker om oplevelsen. Vi kan klart anbefale Skafferiet!!

Fantastisk vegetarisk bryllup
Vi brugte Skafferiet til vores vegetariske bryllup i september 2022, og det var et fantastisk valg!
De ellers meget vestjyske gæster roste maden til skyerne, og vi selv var både glade, mætte og trygge hele aftenen. Stor anbefaling herfra.

Mad til 30 gæster
Til min 60-års fødselsdag fik jeg leveret maden fra Skafferiet. Det fortrød vi bestemt ikke! Maden var virkelig lækker! Der var kælet for detaljerne og udseendet. Det var også problemfrit at ændre i menuen, så det passede til min smag.

Varmeste anbefalinger til Skafferiet
Varmeste anbefalinger til Skafferiet. Originalt, lokalt, delikat. TAK

En udsøgt menu
Vore 8 madinteresserede gæster og vi to var begejstrede for den spændende og lækre menu. Bestemt noget vi vil gentage.
Karen og Niels

L’expérience Trustpilot