Sleutelkaarten Service Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaringen is zeer positief. Niels is vriendelijk, communicatief heel goed. Nooit te beroerd om zijn planning aan te passen. Dit is ondertussen de uitzondering op de regel, zeer klantvriendeli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had voor mijn vakantie snel een reserve sleutel nodig. Sleutelkaarten service heeft me goed geholpen, snelle afspraak, duidelijke info om alles soepel en snel te laten verlopen. Binnen een week... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle service. Boven verwachting. Was vroeg voor de afspraak. Binnen 20min nieuwe kaart ingelezen. Ruime tijd genomen om samen te testen. Vriendelijk en vrolijk contact.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste contact was Niels zeer behulpzaam en vlot in afspreken. Hij is helemaal tot in België gereden voor een reservesleutel te maken van onze Renault. Wat een goede, vriendelijke, correcte... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

292 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service !

Super service, zeer vriendelijk en reageert duidelijk en direct via whatsapp !!
Is speciaal terug gekomen om de "harde" sleutel er alsnog bij te leveren !!
Kan niet anders dan Sleutelkaarten Service bij iedereen aan te bevelen, je krijgt kwaliteit voor je geld !!

21 janvier 2026

Keigoed.

Het eerste contact wekte al veel vertrouwen.
Wat volgde was gewoon keigoed.
Snel, doeltreffend, mooi prijsje en een goed produkt.
Gewoon 100% O.K.

16 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De kaartlezer in mijn auto was defect…

De kaartlezer in mijn auto was defect geraakt, heb het contact formulier ingevuld en binnen 30 min kreeg ik al antwoord op mijn vraag met alle informatie die voor belangrijk was. Ze gaven aan dat het druk was en dat ze waarschijnlijk volgende week in de buurt waren. Maar aangezien ik de auto echt nodig had voor mijn werk bood Niels mij aan om een uitzondering te maken en mij die zelfde dag nog te helpen, en wat een service hij was er binnen 45 min heeft mij thuis opgehaald en zijn samen naar mijn werk gereden waar de auto stond, hij constateerde dat iid de kaartlezer defect was en heeft deze meteen vervangen, en heeft mij nog extra service verleend door een tweede kaartlezer te leveren en een extra sleutelkaart. Ik kan niet anders dan Niels van uit de grond van mijn hart danken voor de zeer snelle, vriendelijke en deskundige ondersteuning bij het addekwaad oplossen van mijn probleem.

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De display gaf aan dat hij de…

De display gaf aan dat hij de sleutelkaarten niet herkende. Niels hielp mij aan 2 nieuwe sleutelkaarten. De accu was leeg, Niels ging voor mij gelijk een nieuwe accu halen , zette de radiocode er ook nog in en alles werkte in de auto weer naar behoren. Blijer kan je mij niet maken. Dank je wel Niels

14 janvier 2026

Top!

Top service! Komt door weer en wind/ SNEEUW (code oranje!)
Wilt zijn klanten kosten wat het kost helpen. Vanaf het eerste contact via WhatsApp, een prettige ervaring met een duidelijke uitleg.
Afspraak was snel gemaakt.
Aan huis ook weer een top service! Mijn defecte autosleutel is alsnog gemaakt en ook een nieuwe.
Mijn dank ik groot.
Ga zo door!!

7 janvier 2026

Topservice

Topservice , het had hele dag gesneeuwd en meneer kwam
Vanuit Spakenburg naar Rotterdam om mijn autokaart in te leren en mij te voorzien van 2 prachtige geslepen sleutel die in de sleutelkaarten zitten.
Meneer deed zijn locatie aan dus kon ik precies zien Hoelaat ik hem kon verwachten bij mijn auto.
Ik verwacht niet dat mijn autokaarten het niet meer doen na een tijd maar ook dan heb ik bij dit bedrijf een garantie van een jaar . Kortom een 10

5 janvier 2026

SERVICE in hoofdletters!

Door weer en wind kwam hij en hielp mij in een half uur uit de brand! Bij de garage moest ik anderhalve week wachten voor ik geholpen kon worden en ze lieten me al weten dat ze niet wisten of ze me konden helpen. Maar Niels kwam, zag en 'overwon' mijn sleutelprobleem!

4 janvier 2026

Super!

Wij vonden het toch even spannend of het goed zou gaan. Maar absoluut!! Hele aardige man, snel contact via whatsapp. En zelfs dezelfde dag had hij tijd om langs te komen. Binnen 15 minuten was hij klaar. Aanrader!

3 janvier 2026

Super bediening

Super bediening , kwam speciaal langs omdat hij de sleutels niet had om een noodoplossing , helaas lag het niet aan de sleutels maar toch is hij nog gebleven om het probleem te zoeken . Komt zijn afspraken na en doet meer dan nodig .

10 op 5

Nieuwe autosleutel aan huis gemaakt, fantastisch.
Zeer vriendelijke en vlotte bediening.
Duidelijke afspraken , wat wil een mens nog meer?
Persoonlijk vind ik het beter dan perfect

Zeer professionele service

Zeer professionele service, goed en vlot afgesproken, communicatie top, prijs zeer goed, komt afspraken op alle gebied na!! Sleutels ook zeer kwalitatief!!
Ik raad deze firma iedereen aan!

top ervaring

Zeer professioneel, stipt, vriendelijk en correct persoon. De werking van de sleutel wordt getest zowel mechanisch als electronisch. Super kwaliteit en komt ook nog eens aan huis. Een echte aanrader. Ga zeker reclame maken bij de vrienden. Echt een topervaring en niet duur.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus