Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks zie... Voir plus
De vloerisolatie is aangebracht en dat is op zich prima. Helaas werd bij het boren van de ventilatiegaten een kabel beschadigd. Ik heb dit direct gemeld en later meerdere keren telefonisch contact opg... Voir plus
Bij ons zijn de spouwen en vloeren geïsoleerd door Smit Isolatie. Wij hebben het contact gelijk als prettig ervaren, duidelijke afspraken vriendelijk personeel. Er is netjes verteld wat er ging gebe... Voir plus
Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... Voir plus
Lloydsweg 24, 9641KK, Veendam, Pays-Bas
- 0598 – 626 193
- info@smitisolatiegroep.nl
- www.smitisolatiegroep.nl
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Smit Isolatie Groep
Ze doen hun werk goed ,en werken hard
Leuke mannen,hard werken en alles perfect uitgevoerd , een aanrader

Goede service
Goede service, snel een afspraak gemaakt en nette uitvoering van de werkzaamheden.

Réponse de Smit Isolatie Groep
Alles is heel goed verlopen
Alles is heel goed verlopen, vanaf offertegesprek tot en met plaatsing isolatie, commuincatie met medewerkers bij uitvoering ook goed!

Réponse de Smit Isolatie Groep
Netjes snel vakkundig en houden zich…
Netjes snel vakkundig en houden zich aan de afspraken

Vloerisolatie
Ze hebben bij ons vloerisolatie aangebracht. Keurig optijd en ondanks dat het wat krapper was dan de bedoeling hadden ze het toch weer even gefixt.

Réponse de Smit Isolatie Groep
goede uitleg en onderbouwd advies over…
goede uitleg en onderbouwd advies over de verchillende producten onder de 2 compartimenten onder de vloer ivm deels droog deels vochtigheid. En daarna 2 hele snelle actie's

Réponse de Smit Isolatie Groep
Aanrader voor iedereen, dubbel besparen😃😉
Vriendelijk contact en snelle offerte.
Aanrader voor een tussenwoning of minder grote oppervlaktes, ivm een lagere ondergrens qua starttarief.
Netjes gewerkt en afgewerkt.

Prettig contact en advies
Prettig contact en advies. Snel langsgekomen en werk gedaan en afgehandeld.

Netjes werk!
Goede informatie gekregen, duidelijke afspraken. En je kon aan de buitenkant niet zien dat ze geweest waren..

Vloerisolatie
Super goede voorlichtig vloerisolatie, resultaat precies zoals verwacht ben er erg blij mee

Top bedrijf
Goed contact gehad van beide kanten. Netjes te werk. Alles netjes opgeruimd en waren zeer vriendelijk.

Vakmensen
Korte lijntjes. Overleg als het even anders loopt, dus flexibel. Komt afspraken na.